در حال حاضر بهترین رامی که دیدم a5 بوده!
از لحاظ باتری و سرعت کار
Printable View
در حال حاضر بهترین رامی که دیدم a5 بوده!
از لحاظ باتری و سرعت کار
دوستان یه سوال داشتم
با توجه به این که داخل گوشی قلم نداره مسیج فارسی زدن مشکل نیست؟
من خودم kjam دارم و کیبورد رسکو که بزرگترین سایزش هست نصب دارم ولی با انگشت مسیج زدن به راحتی قلم نیست بعضا مخصوصا دکمه های کناری که به قاب نزدیکه با انگشت سخت میشه مسیج زد و امکان نداره که موقع مسیج زدن با انگشت حرف اشباه تایپ نشه
حالا اگه دوستانی که از این گوشی دارن تجربیاتشونو بیان کنن خیلی ممنون میشم
مبارکه...نقل قول:
مشکل بلوتوث مربوط به ویندوز موبایله و کلاً بلوتوث گرفتن ویندوز موبایل اینجوریه و کاریش نمی شه کرد. اول می گیره بعد تازه می پرسه Save بکنم یا نه ، همه گوشیهای ویندوز موبایل اینجورین.
گوگل مپ هم کلاً نقشه آنلاینه و پیش فرض نقشه نداره و نمی شه بهش داد ، برای نقشه های پیش فرض توی GPS باید از برنامه های Garmin یا GPStunet استفاده کنی.
من با رسکو مشکلی احساس نمی کنم...نقل قول:
ممنون علی جاننقل قول:
میشه به سوال آخرم هم جواب بدین؟؟
رام که میگین چیه؟؟به چه دردی میخوره؟؟خودم میتونم نصبش کنم؟؟
باگارانتی مایکروتل یه جا گفت 520 یه جا گفت 505 هزارتومان .نقل قول:
خواهش...نقل قول:
رام در واقع سیستم کار گوشیه و به نوعی می شه گفت سیستم عامل بر پایش کار می کنه...
هر روز هم رامهای جدیدی میان که با نصب اونا به اصطلاح گوشی آپدیت می شه و امکانات گوشی بهبود پیدا می کنه با اضافه می شه...
از اونجایی هر اشتباهی توی نصب رام ممکنه گرون تموم بشه و جبرانش سخت باشه . بهتره تا زمانی که کاملاْ به گوشی مسلط نشدی از نصب رام اجتناب کنی . اما اگه خواستی بهت می گم چیکار کنی . اما همه مسولیتش پای خودت :46:
سلام.... اینم بازی جالب archibalds adventure
روی مد landscape هم خیلی خوب جواب میده .... ( باید توی option خود بازی مد landscape رو اتنتخاب کنید )
کد:http://rapidshare.com/files/207901610/Archibaldsadventures_1_1_.04.CAB
سریال:
کد:BU01-9635-1228-5735 or BU01-9834-1214-5074
سلام .كسي ميدونه كه چه جوري ميشه آيكن موس i900 را عوض كرد آخه داخل پوشه ويندوز وقتي كه Show All Files را ميزني تعداد زيادي آيكن وجود داره (به عنوان مثال:01-pointer _08-2)كه به نظر مياد براي موس باشن
نقل قول:
اگهتوضیح بدی که خیلی ممنون میشم
ضمنا نرم افزار های مورد نیازم که بدردم میخوره رو کجا میتونم دانلود کنم؟؟
ممنون علی جان:11::10: