کلا تو awakening نمی شه با کسی کاری کرد:20:نقل قول:
تازه مثلا کلی آدم به امید کمک تو هستند تا از دست اون اژدهای بی شاخ با دمه! بعد تو دنباله ...؟:31:
ما که دیگه نمی تونیم بازی کنیم؛روحش شاد و یادش گرامی باد:46:
Printable View
کلا تو awakening نمی شه با کسی کاری کرد:20:نقل قول:
تازه مثلا کلی آدم به امید کمک تو هستند تا از دست اون اژدهای بی شاخ با دمه! بعد تو دنباله ...؟:31:
ما که دیگه نمی تونیم بازی کنیم؛روحش شاد و یادش گرامی باد:46:
بابک جان لینک دیگه نداری این تورنته سرعتش خیلی پایینه 10kb ! ، هلپ... :5: !نقل قول:
اتفاقاً هم سیدر هاش خیلی زیاده هم سرعت اپلود بالایی دارننقل قول:
کد:http://thepiratebay.org/search/dragon%20age%20DLC/0/99/0
توی این لیست بگرد DLC هایی رو که می خوای پیدا کن بگیر
اما جامع ترین و کامل ترینش همونیه که خودم بهت دادم حالا توی ساعت های دیگه هم یه تستی کن همون تورنت قبلی رو چون من خود فقط با 20 تا سیدر تا سرعت 2 مگ ازش دانلود می کردم
میتونی الیستر رو بندازی زندان و لوگین رو با خودت همراه کنی که در این صورت لوگین باید تبدیل به گری واردن بشه که میشه . بعد میگن توی جنگ نهایی خودش رو فدا میکنه . نه موریگان بچه دار میشه نه تو میمیری . البته خودم نرفتم .نقل قول:
راجع به سایت واسه دانلود DLC خود ویکی بازی داره . فقط DLC هاش فعال نمیشن و باید خودتون یه راه واسش پیدا کنید . اگه کسی دانلود کرد بگه تا یه راه امتحانی بهش بگم .
کد:http://dragonage.wikia.com/wiki/Downloadable_Content
پایین این صفحه لینک دانلود داره
این راهی هم که من رفتم لوگین باز گری واردن شد بعد اخرین شب اون یارو گری واردن دیگه گفت رسمه که بزرگتر ضربه اخر رو بزنه اگه من نتونستم کار رو تموم کنم تو(که من باشم) ارچ دیمون رو بکش حرفی از لوگین نبود (اما حالا که فک می کنم یه گزینه بود که معنی ایش این بود که اصلاً قصد این که خودم رو به کشتن بدم ندارم شاید باید این رو انتخاب می کردم تا به لوگین محول می کرد )نقل قول:
که بعد هم رفتم تو اتاق و موریگان و ...
حالا بچه دار شدن موریگان از من خیلی بده !!؟ :31: Happy Ending حساب نمی شه
توی Witch Hunt بچه ام رو می بینم ؟ اگه توی Origins پیشنهاد موریگان رو قبول نکنم توی ماجرای Witch Hunt هم تاثیر داره ؟
الیستر رو به جرمی می شه انداخت به زندان ؟
راستی اون کوتوله ها من طرف پسر پادشاه رو نگرفتم طرف هورتاگ (فک کنم اسمش این بود) گرفتم اما اخرش که عاقبت همه رو داشت می نوشت انگار کوتوله ها اوضاعشون جالب نبود !!!
طرف پسر پادشاه می گرفتم بهتر نبود ؟
یه دور همه رو تموم کنم باز از اول بازی می کنم این بار جهت تور کردن لیلیانا :31: (بد تو ذوق ام خورد درصدش 100 بود اما راه نداد :13: )و یه پایان بهتر
احتمالاً توي قسمت دوم اين بازي پسر موريگان هم هست ولي ديگه شما نميتوني با همين كاراكتري كه ساختي بازي كني چون شخصيت بازي بعدي از پيش تايين شدست و شما فقط ميتوني جنسيتش رو انتخاب كني.ولي ميشه سيو بازي رو توي بازيه بعدي ريخت تانتيجه ي كارهايي رو كه كردي ببيني.(مثلاً اليستر رو در دو حالت: پادشاهي قدرتمند. و يا يك دايم الخمر ميتوان ديد بستگي به انتخابتون در قسمت قبلي داره)نقل قول:
اگه لوگين رو نكشي اليستر دعوا راه مياندازه و اون زنه ميگه بندازينش توي زندان.
بله اگه طرف پسر پادشاه رو در سرزمين كوتوله ها مي گرفتين بهتر بود. چون اون آدم خوبيه.
انقدر که کار دارما نمیرسم بازی کنم، فقطم منتظر Fallout NV هستم فعلا که احتمالا امروز ردیف بشه...
آقا این نسخه جدیدش کی میاد اگر اینو نرفتیم، اون یکی رو بریم ؟!
طبق گفته ویکینقل قول:
کد:BioWare expects to release Dragon Age II on March 8, 2011 in North America and March 11 in Europe.
که می شه 5 ماه دیگه :46:
اون موریگان همینجوریش هم میره . لااقل بزار بی بچه بره .نقل قول:
از من میشنوی للیانا رو برنداری بهتره . همون موریگان عالیه . کلا من توی این داستان به یه نتیجه رسیدم . اونم این که هیچکس توی این بازی اونطور که نشون میده نیست .
مثلا لوگین ، للیانا ، بهلن ، کیلن و ... . در واقع میتونم بگم بد ترین شخص توی این بازی همون ارل هوو هستش .
راستی یه نکته واسه کسایی که DLC Return to Ostagar رو گرفتن و هنوز نرفتن بگم . اونو بازی نکنید و بعدا لوگین رو ببخشید و وارد پارتیتون کنید و با اون به استاگار برگردید تا وقایعی واستون روشن بشه .
بدست اوردن لیلیانا توی سری جدید بیشتر مثل یه Challenge می مونه که ترقیبم کنه دوباره بازی رو از اول برم :31:(خودم رو می خوام خر کنم :27:)نقل قول:
به نظرت ترتیب رفتن به شهر ها چطور باشه بهتره بعد از لوترینگ ؟