واسه ی آموزش کتاب کلاس رمزینه به نظر من خوبه...نقل قول:
حالا به نظر شما چی برای گسسته خوبه ؟ (من روی قسمت آموزشش بیشتر تاکید دارم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه ی آموزش کتاب کلاس رمزینه به نظر من خوبه...نقل قول:
حالا به نظر شما چی برای گسسته خوبه ؟ (من روی قسمت آموزشش بیشتر تاکید دارم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هندسه پایههه مبتکران تسته؟؟؟ کتاب اموزش نداره جدا؟
نه تو خود همون آموزش داره.نقل قول:
مهر وماه کتابی نیست که بخواد کمکت کنه سبز و ندیدم
اگه شک داری هر دوشو بخون...نقل قول:
رمزینه سه مطالبی جالبی گفته که خوشخوان اونو نگفته...اما سبک های مختلف سوالا رو میتونی فقط توی خوشخوان بخونی
دین و زندگی اینکارو بکن نه وقتت تلف می شه نه اعصابت داغون چون کتاب خوبی پیدا نمی شه کتاب آیات و نکات گاج و بگیر خوب بخون و مسلط شو تا اینجا 70% سراسری حله بعدش بشین خوب کتاب درسی و بخون بعد یه کتاب تست که من فکر می کنم قلم چی بد نباشه چون دلیل اینکه چرا مثلاً گزینه 2 درست هست رو اورده که خیلی خوبه من ندیدم کتابی اینکارو بکونه یا گاج یا ... زیاد مهم نیست.نقل قول:
دوستان یه لطفی کنید بگید واسه حل تمرین و تست واسه سو دبیرستان چه کتابهایی بگیرم رشته ریاضی فیزیک
آقا مهدی تو این مطلب به طور کامل توضیح داده:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=329483
سلام دوستان، می خواستم ببینم جلد3 تست رمزینه (ریاضی پایه) اونایی که خوندن راضی هستن یه نه یا کتاب بهتری برای ریاضی پایه هست؟
چون تو کرج نتونستم کتابای رمزینه رو پیدا کنم که ببینم، می خواستم ببینم اگه خوبه بگم برام بفرستن (بدون دیدن!).
من فقط مي خوام بگم امسال يه دوستي داشتم زياد زرنگ نبود ولي خيلي خيلي خوند (سال اولي بود)
ما هي ميگفتيم هيچ نميشه!
ولي هوا و فضا تهران درآمد!:13::18:
2 تاي ديگه از از بچه ها هم رتبه 2 و3 منطقه 3 رو گرفتن!!:18:
ولي من در نيامدم:37::37:
مثل .... پشيمانم:45:
حالا بايد يه سااااااااال ديگه بخونم:45:
ولي تصميم گرفتم درست بخونم:33::33::33::33:
هر 3 تا شون هم قلم چي بودن
به اميد اينكه سال ديگه عكسم رو tv بذاره:27::31::42:
نقل قول:
اميد و تلاش رو فراموش نكنيد
كه 3 رمز موفقيت هستند