كرك مال ريلودد هست؟نقل قول:
بله شروع بازي شما مجبوري با تنظيمات ديفالت از دست پبيسا فرار كني با يه اتومبيل خاص معلوم اون چيه چون بعدش ديگه همون اتومبيل رو ندارينقل قول:
Printable View
كرك مال ريلودد هست؟نقل قول:
بله شروع بازي شما مجبوري با تنظيمات ديفالت از دست پبيسا فرار كني با يه اتومبيل خاص معلوم اون چيه چون بعدش ديگه همون اتومبيل رو ندارينقل قول:
من عذر خواهی می کنم متوجه منظورتون نشدم. میشه واضح تر توضیح بدید.نقل قول:
البته بعضی ها گفتند با تعویض ویندوز مشکل حل میشه
نمیدونم دیگه
ممنون
اوكي گفتم شايد از كرك باشه كرك مي گم مال reloaded هست؟نقل قول:
به هر حال يه بار ويندوز عوض كن ببين درست ميشه يا خير
سلام. من یه مشکل با این بازی دارم.
وقتی پلیسا افتادن دنبالم. حدود 17 دقیقه (که میشه حدود نیم ساعت ما!) با دو چرخ پنچر مقاومت کردم.
وقتی از دستشون در رفتم. حدود 150000$ پاداش داد. ولی یه قرونم به اون پول (cash میگید چی میگید) اضافه نشد. چرا؟
نه اون در واقع امتياز هست cost to stat به مجموع پول هاي شما اضافه نميكنه چون در رفتن از دست پليسها واقعا راحتهنقل قول:
ما هم بالاخره این بازی رو تموم کردیم دقیقا آخرین مرحله رو با بوگاتی تموم کردم ! تمام لحظات بازی فکر میکردم اون زن ژاپنی پلیس !!!! بعد دیدم که دستگیر شد :d ولی چیز خوبی بود حیف شد دستگیرش کردن :d
رینگش خیلی قشنگه ! حدود 70 درصد بازی رو با همین ماشین رفتم ! حالا بازی رو نصب میکنم منم عکسشو میزارم !نقل قول:
اینم ماشین ساده من
در خدمت شما
Audi TT
ویندوز عوض کردم درست نشد ، همون مشکل پا برجاست چه کنم حالا؟نقل قول:
من عذر خواهی می کنم كرك مال reloaded هست یعنی چی ؟ من زیاد سر در نمیارم؟
ماشین قشنگ و شیکیه.نقل قول:
اینم ماشین ساده من
در خدمت شما
audi tt
از این به بعد ماشینی اگه ساختبد تو این تاپیک معرفی کنید: ↓↓↓
نقل قول:
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=279531
اولا Reload یه گروه هکر هستند که برای بازی ها کامپیوتری کرک می سازن مثل گروه Razor1911نقل قول:
شما سرویس پک 3 استفاده میکنی؟ من قبلا بازی می کردم با SP2 ولی چند روز پیش خودم هم SP3 نصب کردم مشکلی که شما داری واسه خودم پیش اومد احتمالا بازی با SP3 سازگار نیست البته این فرضیه من در صورتی که ویندوز شما هم SP3 باشه بیشتر مورد قبول میشه واسه خودم. چون من قبلا روی SP3 نصب نکرده بودم