من گشتم نسخه رسمی که مورد تایید سایت سوئیت پچ باشه هنوز منتشر نشده به محض اومدن شروع میکنم به پچ سازی
Printable View
من گشتم نسخه رسمی که مورد تایید سایت سوئیت پچ باشه هنوز منتشر نشده به محض اومدن شروع میکنم به پچ سازی
بالاخره نسخه بتا 2 رو دانلود کردم و در حال حاضر تیم ملی ایران و ورزشگاه سانتیاگو برنابئو و همینطور تیم استقلال و پرسپولیس که فعلا ناقص هستند به بازی اضافه شده اگه کارا همینطور خوب پیش بره لیگ برتر ایران بزودی اضافه میشه شاید بعدش لیگ امارات رو هم به بازی اضافه کنم فقط به خاطر بازیکنای ایرونی . اینطوری جام باشگاه های آسیا با حضور تیمهای باشگاهی ایران کره استرالیا و امارات فکر کنم شبیه یه چیزی بشه چون قصد دارم این تورنومنت رو هم به بازی اضافه کنم سعی میکنم به زودی آماده کنمشون
سلام یه سوالی داشتم
بی خیال دسته بازی برای Pc شیم و با موس و کیبورد بازی کنیم؟
سلام یه ترینر ساختم برای استفاده در قسمت Be A Pro من در ترینر پوینت رو از 20 به 500 بردم حالا میتونید خودتونو از صفر به 100 برسونید میتونید از لینک زیر دانلود کنید
کد:http://rapidshare.com/files/161494086/FIFA.exe.html
برای حل مشکل دسته برو به لینک زیر خیلی کامل توضیح داده!نقل قول:
سلام یه سوالی داشتم
بی خیال دسته بازی برای Pc شیم و با موس و کیبورد بازی کنیم؟
البته به انگلیسی هستش!کد:http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09-pc/353325-fix-your-gamepad-controller-issues-easier-way.html
دوستان من رو لپ تاپ fifa2009 ریختم...بازی میاد بالا..بدک هم نیست..اما موقع LAN کردن و بازی مولتی بعد از وصل شدن در هنگام انتخاب تیم گیر میکنه...البته 505 هم اکثرا رد میشه و بازی میکنیم...به نظرتون مشکل چیه؟ لپ تاپ Vista Home premium Sp1 هست،1.7core2due,256MB VGA Intel,2G ram و pc ham 3.2Ghz با
لطفا راهنمایی کنید مشکل چیه و چه کنم؟مرسی
مرسی با این حل می شه مشکلنقل قول:
یکی بتونه این رو خلاصه کنه و به فارسی بر گردونه می تونه مورد استفاده ی خیلی ها قرار بگیره
لیگ برتر ایران تقریبا داره کامل میشه کارهای گرافیکیش تموم شده و تیم های استقلال و پرسپولیس به طور کامل اضافه شدند با تمام بازیکنان و مشخصات فردی واقعی آماده هستند لباسهای داخل وخارج خانه این دو تیم کار ساختش به اتمام رسیده همینطور تیم ملی به طور کامل ایجاد شده 2 ورزشگاه جدید سانتیاگو برنابئو و آزادی هم به بازی اضافه شده البته آزادی هنوز ناقص هست. در کل اگه کارا همینطور خوب پیش بره بزودی به محض اومدن کریشن مستر اصلی پچ رو ایجاد خواهم کرد تا شما هم بتونید لذت ببرید از بازی.
نقل قول:
دوست من شما تهایی رو این پروژه کار میکنی یا تیم دارین
وقتی شما این پچ رو ارایه کردین مثل بازی های قبلی گرافیک رو نمیاره پایین
بله دوست خوبم متاسفانه دست تنهام اگه تیم بودیم که کمتراز یک هفته طول نمیکشید پچ آماده می شد.نقل قول:
خوب در مورد سوال دومت باید عرض کنم پچ چه ربطی به گرافیک داره در واقع گرافیک بازی رو که دست کاری نمیکنه برنامه کریشن مستر میشه باهاش چیزهایی به بازی اضافه کرد از جمله لیگ و تیم بازیکن و خیلی چیزای دیگه توی تالار آموزش و مقالات تاپیک آموزش کریشن مستر رو گذاشتم و میتونید با کار کردن باهاش کاملا آشنا بشید خوشبختانه تاپیک هم استیکی هست و بالای صفحه هست و نیاز به جستجو نداره