چرا جواب اين سوال را خيلي ها بلد هستند ولي فكر ميكنم اين 200 بار باشه اين سوال پرسيده و پاسخ داده ميشه.از امكان جستجو براي پيدا كردن پاسخ سوال خود استفاده كنيد.نقل قول:
Printable View
چرا جواب اين سوال را خيلي ها بلد هستند ولي فكر ميكنم اين 200 بار باشه اين سوال پرسيده و پاسخ داده ميشه.از امكان جستجو براي پيدا كردن پاسخ سوال خود استفاده كنيد.نقل قول:
ببخشید میشه ورژن کسپر اسکایی رو برای دانلود بزارین که با ویستا سازگار باشه؟آنتی ویروس رو عرض می کنم
سلام دوست عزیــز:20:نقل قول:
تمام ورژن های شماره ی 7 با ویندوز ویستا سازگارند دوست من !:11:
و آخرین اونها که فاینال هم نیست رو می تونید از لینک زیر دانلود بفرمایید ::31:
ضمنا این نسخه ی 6 هم که فاینال هست رو می تونید دانلود بفرمایید که در پست اول هست (قابلیت مورد نظر شما رو داره:40: )::10:کد:ftp://kav2006:Fynb02dbhec60@data.kaspersky.ru/7.0.0.125/KAV/English/2007_06_28_12_33/kav7.0.0.125en.exe
موفق باشی ...:10:کد:http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=186435857&downlink=206908135
kaspersky internet security 7.0.0.125en
دانلود كردم ولي موقع اجرا خطا مي ده مشكل چيه
سلام.دوستای عزیز این kaspersky internet security 7.0.0.125en که اجرا نمیشه اصلا؟ دو بار دانلود کردمش ولی وقتی دانلود میشه اجرا نمیکنه.میگه فایل خرابه.یه خیری پیدا بشه بیاد یه فایل درست بزاره که درست باشه همراه با یه کرک یا لاینسس.ممنون میشم یکی پیدا شه همچنین لطفی کنه
سلام دوست عزیـــــــزنقل قول:
ممکنه یک کم بیشتر توضیح بدی که یعنی چی اجرا نمی شه؟ نصب نمی شه یا اجرا نمی شه ... یا اجرا می شه ولی اسکن نمی کنه ... از کجا دانلود کردی و ...:10:
ممنونم:11:
لینکه خوده شما رو دانلود کردم chovalier عزیز.اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nsis error میده.وقتی فایل رو دانلود میکنم روی فایل دانلودی میزنم این ارور رو میده و نمیزاره نصب بشه.یه لطفی بکن یه لینکه درست با یه کد فعال سازی بزار.ممنون دوست عزیز
ونقل قول:
دوستان عزیزنقل قول:
مشکل از فایل اجرایی است شما نباید فایل exe را داونلود کنید به جای آن فایل msi را داونلود کنید مشکلتان حل می شود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . من تو دو سه تا سایت انگلیسی (برای دانلود فیلم های سینمایی به صورت رایگان! (البته همه فیلم ها هم دانلود شدن و کاملا درست و بدون تبلیغ و با کیفیت بالا پخش می شن) ) که بیش از حد تبلیغ و پاپ آپ و نیاز به داینامیک اچ تی ام ال و اکتیو ایکس و غیره دارن رفتم . کاسپراسکای و گوگل تولبار رو هم دارم. علاوه بر اینکه یه عالمه پاپ آپ باز شد (که زیاد اشکال نداره) وقتی از اینترنت اکسپلورر خارج شدم دسکتاپ کامپیوتر من بدون اجازه عوض شده بود. این کاسپر چرا به من هیچ هشداری نداد؟(من مطمئن هستم که رو هیچ پیغام تاییدی کلیک نکردم و به سایت ها اجازه استفاده از داینامیک اچ تی ام ال و اکتیو ایکس هم ندادم)
دوست مننقل قول:
شما به احتمال زیاد یا از سرویس PDM کاسپرسکی استفاده نمی کنید و یا تعدادی از اجزای آن را غیرفعال کرده اید من
در تمام مدتی که از کاسپرسکی استفاده کرده ام ( نزدیک به سه سال ) علارغم آنکه به سایتهایی مانند این برای جمع اوری
نمونه های آلوده مکررا سر می زنم ولی تا به حال حتی یکبار هم دچار چنین مشکلاتی نشده ام .بزرگترین اشتباه
شما استفاده از اینترنت اکسپلورر ( به ویژه اگر نسخه 6 آن باشد) برای گشت و گذار در اینترنت است .شما
فایرفاکس را با دو پلاگین امنیتی مشهور ان یعنی AdBlock Plus و NoScript نصب کن و سرویس PDM کاسپرسکی
را فعال کن و از گزینه Extended Database آن استفاده کن و با خیال راحت در اینترنت گردش کن .البته اسکن هفتگی
با یک آنتی اسپایور درست و حسابی فراموش نشود.