چجوری میشه وسط یک لیست پیوندی یک عضو اضافه کرد ؟
Printable View
چجوری میشه وسط یک لیست پیوندی یک عضو اضافه کرد ؟
من کتاب ساختمان داده برای زبان سی رو گرفتم ولی خودم سی پلاس پلاس بلدم
میخوام ببینم چقدر این 2زبان با هم فرق میکنند؟ توی تعریف و استفاده کردن از اشاره گرها چقدر باهم فرق میکنن؟
مثلن توی پلاس داریم conio.h> <stringstream>> توی سی هم داریم ؟یا اینکه توی سی چیزایی هست که تو پلاس نباشه؟
درود بر همگی!من Compiler برای C ندارم و میخوام دستورات C رو توی Visual Studio بنویسم!خود بچه های Micro$oft میگن باید برنامه های C رو هم توی ++C بنویسی!منم همین کارو کردم ولی زمان Debug ارور میده، برای (تقریبا) همه دستورا:printf is unsafe, consider using printf_sscanf is unsafe, consider using scanf_s...ولی زمانی که نوشتم: print_f و scan_f نشناختشون. (میندیشم که گرفته مارو)پایین نوشته:To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_WARNINGS. For more details see online helpولی از اونجایی که MSDN خیلی در همه، گفتم از دوستان راهنمایی بخوام! سپاس@!
الگوریتمی بنویسید که 20 عنصر ارایه را دریافت کند سپس عدد دیگری را بخواند و انرا از سمت چپ وارد ارایه کند?
اگر کسی حل این الگوریتمو بلده لطفا جوابشو بگه
فکر کنم صفحه قبل هم خدمت شما عرض کردم که زبان سی زبان ساخت یافته است و زبان سی پلاس زبانی شی گرانقل قول:
تفاوت ساخت یافته و شی گرا خیلی زیاده که برای درک اون باید مطالعه ای در زمینه شی گرا داشته باشید از حوصله بنده و این تاپیک هم خارج است که بیشتر از این پاسخی بدهم
تا جایی که یادم هست در تعریف و نحوه استفاده تفاوت هایی بسیار کوچک دارند (که بیشتر مربوط به syntax میباشد ) اما در اصل کار که همان اجرای برنامه باشد هر دو یک عمل رو انجام میدهند
کجا گفته برنامه سی رو در سی پلاس بنویسید :31:نقل قول:
شما برای اینکه بتوانید از دستورات سی در سی پلاس استفاده کنید باید هدرهای اون رو فراخوانی بکنید مثلا بای استفاده از printf باید هدر cstdio رو فراخوانی کنید
خوب پس یعنی Visual Studio اصلا زبان C رو نداره؟
سلام
ما تا ترم پیش با کامپیلر turbo c برنامه مینوشتیم که برنامه ساده و جمع و جوری بود دیشب visual studio 2010 رو دانلود کردم نصب کردم خیلی پیچیده هست و همون برنامه c++ که با turbo c نوشته شده رو هم با این اجرا میکنم نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید طرز نوشتن برنامه c++ تو این نرم افزار رو
Visual Studio کمی پیچیده تره... بهتره برای شروع با ++Dev C کار کنی، یه پروژه ی جدید می سازی و نوع کنسول رو انتخاب میکنی.
تنها فرقی که Dev و Visual با توربوی مزخرف توی کد نویسی دارن اینه که قبل از نوشتن تابع مین باید یه خط بنویسی ;using namespace std همین.
ساخت پروژه هم که زیاد مشکل نیست تو ویژوال (ما ترم 3 تا حالا که 5 هستیم با جاوا کار کردیم، یادم رفته ایجاد پروژه ی ویژوال رو). یه عکس بذاری از صفحه ای که اسم پروژه رو می نویسی، بت میگم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان کدوم باید بزنم ؟
من همچین حرفی نزدمنقل قول:
مگه میشه در VS از سی استفاده نشده باشه اینطوری بگم بهتره
زبان سی مادر خیلی از بان های برنامه نویسی است حتی لینوکسی ها هم از زبان سی استفاده کرده اند
حال زبان سی پلاس پلاس توسعه یافته زبان سی است که تفاوت ها ی بسیار زیادی از نظر معنایی و کاربردی دارند
اما برای استفاده در سطح پروژه های دانشجویی اختلاف در syntax یا همان نوشتار و هدر فایل ها (کتابخانه های مورد استفاده ) است
همان طور گفتم فقط باید معادل دستورات یا هدرفایل های سی رو در سی پلاس پیدا کنیدنقل قول:
دستورات خیلی خیلی نزدیک به یکدیگر هستند
برای چه نوع برنامه نویسی ؟نقل قول:
چی میخواهید بسازید ؟
برای حالت معمول (دانشجویی) از clr console application استفاده میشود