سیستمی که باهاش به مشکل خوردم دارای مادربورد intel DG865 است
2 تا هارد داره ...1 هارد 80 ... و یه هارد 300
روی هارد 80 یه xp نصب بوده که حدود 2 سالی هست که کار می کرده ... اخیرا موقع روشن شدن و بالا آمدن ویندوز ...وقتی به مرحله ای میرسه که تازه ویندوز می خواد لود بشه و اون علامت پنجره ویندوز رو صفحه سیاه میاد ... به اونجا که میرسید restart میشد .... و بعد از چند بار restart بالاخره بالا می امد...
تا اینکه بالخره بعد از 1 ماه که به این وضع بود و گاهی روشن میشد و گاهی نمیشد .. بالاخره دیگه بالا نیومد....
تصمیم گرفتم برم و ویندوزش رو عوض کنم و 7 نصب کنم ...
cd ویندوز 7 رو که گذاشتم به اون مرحله که میرسه که پارتیشن رو format می کنه و شروع به نصب می کنه با error زیر روبرو شدم :
Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition . see the setup log file for more information
... گفتم شاید باید هارد کلا فرمت بشه ... با یه سی دی winternal و ERD Commander کلیه اطلاعات هارد 80 رو به اون هارد 300 منتقل کردم و سپس کل هارد 80 رو format کردم و بازم موقع نصب ویندوز 7 با همون error روبرو شدم ....
تصمیم گرفتم با cd ویندوز xp امتحان کنم و دوباره هارد رو کل پارتیشن ها شو پاک کردم و کلش رو یه پارتیشن c کردم و دوباره فرمت ...ولی باز هم با error ی مشابه همون بالایی روبرو شدم که اجازه نمیداد میندوز xp هم رو هارد نصب بشه ...
کسی می تونه راهنماییم کنه که چه بلایی سر این هارد اومده و آیا راهی برای حل مشکلم وجود داره ؟