منظورشون اينه كه در Opera قابليتEnhanced Interface [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعال نميشه ،نقل قول:
هــــــــــــــــــــــــ رگـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــز
منظورشون اينه كه در Opera قابليتEnhanced Interface [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعال نميشه ،نقل قول:
هــــــــــــــــــــــــ رگـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــز
یکی از اشکالاتی که سایت داره اینه که در مرورگر فایر فاکس امکان اسکرول افقی رو نمیده .
در سایت های خارجی این امکان هست ولی در سایت خودمون نمایش عکس ها و نوشته های عریض با مشکل روبرو میشه .
همین که ایشون فرمودند:نقل قول:
نقل قول:
گمون نكنم به اين ربطي داشته باشهنقل قول:
به خود فاير فاكس مربوط ميشه كه هنوز هم مشكلش حل نشده
شما هموني كه اينجا Scrol افقي نداره بريد ت اونو فروم خارجي كپي كنيد
مي بينيد كه اونجا هم اين امكان نداره
می بینم که دوستان حرفه ای به این سوال جاب ندادن !نقل قول:
ببخشید این مشکل رو که تاپیک های بزرگ دارن چه طوری میشه حل کرد ؟
مشاعره رو نگاه کنید پست سریعش غیر فعاله چون چند تا صفحه ی اضافی داره که وجود خارجی ندارن !
چه می شه کرد ؟
با این وضعیت که سوالم جواب نداره فکر کنم این یکی از اشکالات انجمن باشه ! که غیر قابل حله.
بچه ها تو رو خدا کمک کنید،قسمت های جواب دادن به گفتگو یا جواب سریع من عین عکس پایین شده:
اون قسمتی که دورش خط کشیدم رو همیشه می زنیم که این جوری میشه،ولی الان هیچ کدوم از اون بالایی ها کار نمی کنه،مثلا نه می تونم bold رو بزنم نه می تونم فونت انتخاب کنم و نه می تونم اونی که حالت رو به Editor برگردونم.حتی از اسمایلی ها هم نمی تونم استفاده کنم! البته این رو هم بگم که تو firefox بهتر از اینجائه،ولی اونم باز مشکل داره.می تونه مشکل از VB باشه؟ پس چرا فقط مال من این جوریه؟تورو خدا کمک کنید،مدیرا،دوستان،منتظرم
نقل قول:
حتما با فایر فاکس کار میکنید
من که راهی پیدا نکردم جز پاک کردن و دوباره نصب کردن آن
سلام دوستان
من نمیدونم چرا هر چی پست میزنم به تعداد پستهام اضافه نمیشه؟؟؟!!!
در قسمت متفرقه هم پست ندادم.
در بخش های مختلف که قبلا پست میزدم و اضافه میشد الان حدود 20 تا پست زدم که متاسفانه روی همون عدد 176 باقی مونده.
لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه که این مشکل حل شه.
از شما متشکرم
البته با درج پست قبلی تعداد پستهای من به 177 رسید اما در بخش اخبار ورزشی هر تعداد که پست میزنم به تعداد پستهام اضافه نمیشود.
احتمالا با درج این پست تعداد پست های من به عدد 178 خواهد رسید.
اما لطفا راهنمایی کنید که چرا در بخش اخبار ورزشی به تعداد پست های من اضافه نمی شود؟؟؟:41:
خب این سیستم انجمنه،تو دو انجمن متفرقه و اخبار،ارسال ها جز پست های کاربران محسوب نمیشهنقل قول: