مثلا همين كينگ استون رو نگاه كننقل قول:
با يك اسم تو بازار هست ولي برد فرق مي كنه و مموري هاي روش حالا اصلي بگردو پيدا كن
يا بعضا با يه برد وجود داره ولي چيپ هاي مموريش فرق ميكنه و مادربورد يكي رو ساپورت ميكنه ولي اون يكي ديگرو نه
Printable View
مثلا همين كينگ استون رو نگاه كننقل قول:
با يك اسم تو بازار هست ولي برد فرق مي كنه و مموري هاي روش حالا اصلي بگردو پيدا كن
يا بعضا با يه برد وجود داره ولي چيپ هاي مموريش فرق ميكنه و مادربورد يكي رو ساپورت ميكنه ولي اون يكي ديگرو نه
سلام دوستان
من سيستمم زياد قوي نيست ميخوام رمش رو ارتقا بدم..
رمش الآن 512 DDR2 هست...
به نظر شما كدوم اينا بهتره:
Geil 1GB 533 DULL دو تا ببندم
OCZ 1GB DDR2/533 Gold Dual Channel دو تا ببندم
اگه زورم برسه اينم تو گزينه هام هست:
OCZ 2GB DDR2/533 Gold Dual Channel
اما ظاهرا geil تو گزينه هاش 2 گيگ 533 نداره...
در مورد كينگ استون فكر ميكنم زياد خوب نباشه... نميدونم... ظاهرا ميگن خوب نيست...ضمن اينكه يه سري از اينا كه نوشتم مثل اينكه كمياب شده درسته؟
راستي اينم مادر بردمه:
GA-8I915P Dual Graphic
اين مشخصاتشه:
- Type: Dual Channel DDR2 533/400 Dual Channel DDR400/333
- Max capacity: 4 GB
- DIMM slots: 2 DIMMs for DDR2, 2 DIMMs for DDR
راهنماييم كنيد چون من سر در نميارم با سيستمم مچ هست يا نه...
بينهايت ممنون ...:11:
اينم كل سيستم:
پنتيوم 4 300 LGA
gforce 6600GT
ram 512 DDR2
main: GIGA 8i915p doual graphic
]:31:
سلام. بفرما:نقل قول:
GA 945PL-S3
لطفاً اول بگین منظورتون از باس چیه؟ :13:
میشه بگین حداکثر چه رم، گرافیک و CPU رو ساپورت میکنه؟ فرق DDR، DDR2 و DDR3 چیه؟ مین من هر 3 رو ساپورت میکنه؟ واسه گرافیک چیکار کنم؟(تو رو خدا همین جا جواب بدین.)
راستی من در مورد بودجم اشتب کرده بودم! :31: بودجم حدوداً 300 تاست. تا 350 هم میشه یه کاریش کرد!!!!!
من پیشنهاد میدم اول یه مادربرد 80 تومنی بخر . این مادربرد شما سی پی یو رو تا باس 800 و رم رو تا باس 533 ساپورت میکنه.نقل قول:
باس : FSB ( Front Side Bus : گذرگاه جلويي ، كه گذرگاه داده بين CPU و Ram است . و براي تبادل داده با ساير قطعات متصل به مادردبرد بكار مي رود . همچنين System Bus يا Memory Bus يا CPU Bus Speed يا External CPU Speed گفته مي شود . بوسيله اين گذرگاه پردازنده به پل شمالي ( North Side Bridge ) متصل مي شه ؛ كه در واقع اين بخش در بر دارنده گذرگاه حافظه ، گذركاه PCI و گذرگاه AGP است . بطور كلي FSB بيشتر ، به معني سرعت پردازش بالاتر و كامپيوتري سريعتر است . در واقع اين گذرگاه شامل مجموعه اي از سيمها و مدارات است كه وظيفه نقل و انتقال اطلاعات رو به داخل و خارج پردازنده بعهده داره. مثل يك بزرگراه كه هر چه عريض تر باشه ، عبور داده ها روانتر شده و انتقال بيشتر ي صورت مي گيره و مقدار داده بيشتري از حافظه به پردازنده منتقل مي شه بنابراين پردازنده با توجه به سرعت داخلي بسيار بالاي خود بهتر مي تونه با داده ها و فرامين كار كنه . سرعت گذرگاه داده ها در داخل پردازنده معمولا خيلي سريعتر از گذرگاه داده ها در خارج پردازنده است . به همين خاطر براي جلوگيري از اتلاف وقت پردازنده ، يك جريان پيوسته از داده ها بايد به پردازنده برسد تا سرعت كم گذرگاه روي مادربرد جبران بشه ، و بدين منظور از حافظه سريع Cache استفاده مي شه .
بعنوان مثال Pentium 4 داراي FSB 400 Mhz است ، اما در واقع داراي باس 100 مگاهرتزي است كه چهار بار عمل ارسال انجام مي شه ( Quad كار مي كنه ) . بعبارت ديگر در هر چرخه ساعت ( Clock Cycle ) داده دو بار ارسال مي شه ؛ يكي در لبه بالارونده كلاك و يكي در لبه پايين رونده كلاك ( مانند حافظه هاي DDR ) و در هر مرتبه نيز دو بايت داده ارسال مي شه ، كه در مجموع باعث مي شه FSB 100 مگاهرتزي 4 برابر سريعتر بشه .
منبع: فروم مجیدآنلاین
من بیشتر از 300 پول ندارم و اینو میخوام روی این 3 قطعه که گفتم بزارم! حالا چیکار کنم؟نقل قول:
1 گيگ باس 400 ؟؟ نو يا دست دوم با اين قيمت ؟؟نقل قول:
من تهران هستم .
يعني تا 37 يا 38 نميتونم اين نوع رم البته با اين برند رو بخرم؟؟
در ضمن OCZ اين نوع رم رو داره كسي از قيمتش خبر داره؟؟
رم ocz 1gb bus 400 حدودن 45000 تومنه.
اینطوری نمیشه. شما 80 تومن به بودجه اضافه کن ما در خدمتیم !!!:20:نقل قول:
پرفورمنس و کیفییت رمهای CorsAir Terminate که تا 1066 به راحتی اور می شوند , چه جوریه ؟
ارزش خرید داره؟
اگه برای اور رم میخوای از سری بالستیکس کروشال بخر. 2 گیگش حدود 85 تومنه .نقل قول: