راستی الفین خان...
گزارش قرار را هم زحمتشو بکش ...
در ضمن عکسارا برام پیام خصوصی کن...(بی زحمت)
مخلصیم :دی یا شایدیم دی:
Printable View
راستی الفین خان...
گزارش قرار را هم زحمتشو بکش ...
در ضمن عکسارا برام پیام خصوصی کن...(بی زحمت)
مخلصیم :دی یا شایدیم دی:
سلام
حضار:من.امین.رضا اس.بابک.مصطفی عشقی.پشه ویز(شایدم مگس ویز).مهدی 44.امید.ساب زیرو.سون.شهاب سامسونگ.اقا مهدی.نیما مانی
1.من حدود ساعت 5 رسیدم به مکان...4 تا از بچه قبل از من اومده بودن.
2.ظاهرا از ساعتها قبل دوستان مقابل مجسمه ی ابوریحان اتراق کرده بودن و دیگه جزو اموال پارک محسوب میشدند.
3.روال قرار مثل قرار های قبلی با صحبتهای مختلف پیش میرفت,قرار بود ایندفعه آقا مهدی برای اینکه ثابت کنه که پر حرفه پارک رو بزاره رو سرش ولی باز هم ما چیزی از این بازیکن ندیدم.
4.خودکار معروف بابک هنوز هم سر جاش بود...بابک جان مثل اینکه هوس کردی خودکارت رو به من یادگاری بدی.
5.امید با پسر خالش اومده بود که البته اون هم یکی از اعضای فعال سابق بود...
6.سپهر که بالاش از اینا داره نیومده بود:دی
7.ماشالا بچه ی امین همینجور داره بزرگتر میشه...فکر میکنم که وقتشه که به دنیا بیاد
8.ایندفعه هم هیچ کلانی به ما گیر نداد...ظاهرا مشکل قرارهای قبلی مهدی بست بود که همیشه پلیسها ما رو جمع میکردن.
9.بازدید از غرفه های ته پارک بسیار جالب بود...البته با حرکاتی که ما در آوردیم احتمالا بابک رو دیگه راه نمیدن.
10.بابک به بچه هایی که اومده بودن بازدید غرفه سررسید هدیه داد.البته 3 تا هدیه ی اختصاصی هم به من و امین و رضا اس داد...
11.اون آقا معتاده چی شد بابک ؟!
12.سیاره ی مشتری رو (به قول رضا اس اون پر نوره) رو رصد کردیم...البته هیچ کس به حرف من و امین گوش نکرد و نذاشت ما خونه ی مردم رو با تلسکوپ ببینیم.
13.امین بیچاره اونقدر راه رفت که احتمالا تا یک ماه آینده فقط میشینه و سینه و خیز میره اینور اونور.
14.مخلص همه ی بچه های گل
Elfin-D جان آخه چرا اسم من را يادت رفت :41:
اسم منم بنويس :19:
به نظر من سوژه معتاده از همه جالب تر بود خيلي خنده دار بود
به من كه خيلي خوش گذشت مخصوصا كه يك سري از بچه ها كه
مي خواستم ببينمشون اومده بودند
الانم منتظرم ببينم قرار بعدي كي خودم آماده كنم براي قرار بعدي
3- من دیگه باید چه کار کنم؟نقل قول:
6- بیچاره:31:
10- اون هدیه چی بود:20:؟
================
راستی اقا رضا یه چیزی روی پیشنهاد من فکر کن..:10:
از این به بعد قرارهارا بندازین روز جمعه که همه (به خصوص من) بتونن بیان....:27::21:
من فکر کردم هرکی زودتر برسه بهتره واسه همین اولین نفری بودم که اومدم ، نمیدونستم دوستان کلاس میذارننقل قول:
دیرتر میان ! البته جایی دعوت بودیم که مجبور شدم زودتر برم !
در هر صورت خوش گذشت !
:20:
salam
khubin
man bare avaliye ke miyam mishe rahnamaeem konin bayad che juri az emkanate inja estefade konam?
شما فارسی بنویس و هر بحث رو در قسمت مربوط به خودش مطرح کن ، بقیه چیزا حله !:46:نقل قول:
این قرارا فقط مخصوص پسراست یا دخترا هم میان؟
تا اینجا فقط پسرا بودننقل قول:
من تاحالا یه دختر پایه پیدا نکردم باهاش برم
وگرنه دوست دارم
شما خواستی بری با منم هماهنگ کن:46: