در حقیقت ما حتی نتوانسته ایم یک موجود ساده و تک سلولی در بیرون از زمین پیدا کنیم چه برسد به موجودات هوشمند و از آن مهمتر این که تمام تلاش های محققان نظیر طرح ستی و.. برای تماس با هوشمندان احتمالی بی نتیجه باقی مانده است اما گروه زیادی از مردم ادعا می کنند با این موجودات مواجه شده اند و حتی توسط آنها ربوده شده اند و مورد آزمایش های مختلفی گاه وحشیانه قرار گرفته اند و بعد توسط مکانیسمی حافظه آنها اصلاح شده و تنها به کمک هیپنوتیزم توانسته اند وقایع وحشتناک را به یاد بیاورند.سوالی که طرفداران این نظریه پاسخی برای آن ندارند این است که چرا باید فضایی ها انسانهای عادی را بدزدند؟
شاید در جواب گفته شود برای بررسی های آزمایشگاهی اما بیایید خودمان را جای این موجودات بگذاریم.از نزدیکترین نقطه ای در کهکشان که ممکن است میزبان حیات باشد تا سیاره ما چند ده سال نوری فاصله است.تمدنی آن چنان پیشرفته که توانسته ما را پیدا کند این مسیر طولانی را طی کرده و به زمین می آید پس چرا باید مخفیانه و ماند دزدهای باجگیر دست به آدم ربایی بزند؟
آنها به اطلاعاتی از بدن انسان نیاز دارند؟آیا تمام دانش امروز انسان از طریق اینترنت و شبکه های علمی دانشگاهی و.. نمی توانند در دسترس آنها باشند؟آیا تمدنی چنان پیشرفته که سالها بیخ گوش ما بوده و تا کنون نتوانسته ایم با این همه رادیو تلسکوپ و... آنها را پیدا کنیم و آنچه که در حقیقت تمام امواج راداری و الکترومغناطیسی(فیزیک کوانتوم ثابت کرده در اطراف موجودات اشیا به ظاهر مرده مانند سنگ هم این موج وجود دارد)ما می شناسد نمی تواند به اطلاعات بزرگترین بانک داده دسترسی پیدا کند و با فرض این که برای اطلاعات نیاز به گفتگو با یک زمینی داشته باشند چرا باید یک کشاورز یا یک کارگر ساده را بدزدند؟اگر شما جای انها بودید سعی نمیکردید شخص برجسته ای مثل یک دانشمند را بدزدید؟ یا اگر می خواستید درباره بدن انسان تحقیق کنید سعی نمیکردید افرادی که دارای شرایط ایده ال بدنی هستند را پیدا کرده و آنها را مطالعه کنید و اساسا لازم است مانند قبل حتمآ بدن فرد را تکه پاره کرد تا به اطلاعات پزشکی پی برد؟
ما با فناوری موجودمان برای تشخیص بیماری ها و نگاه به درون افراد از سیستم هایی مانند ام آر آی و انواع اسکن های پزشکی(سال پیش در ژاپن اسکنر سه بعدی داخل بدن انسان هم ساخته شد!)می کنیم،آیا فضایی های پیشرفته چنین دانشی را ندارند که باید با مته جمجمه و کتف افراد را سوراخ کنند تا از آنها اطلاعات بیرون بکشند.به نظر می رسد بیشتر از هر چیزی این مشاهدات و اطلاعات بیشتر از آنکه به دلیل مواجهه با موجودات فضایی باشد ناشی از نوعی آشفتگی روانی است و یا نوعی بار روانی که در تمام انسانها وجود دارد که می خواهند تنها نباشند.
البته 20 پرونده در جهان وجود دارند که تایید شده اند و ما با استناد به همان ها قبول میکنیم که چیزی وجود دارد ولی ماهیت این شی و یا... چیست؟
به نظر من همانهایی که در زمین خدایی می کنند شبه هایی مانند 2012 و یوفوها و... را بوجود می اورند تا انسان امروز را از حقیقت دور کنند و به نوعی سرگرم کنند!فراماسونر ها و یا دولتهای مختلف مطالب را تحریف نمی کنند و یا اینکه از درز آنها جلوگیری نمی کنند بلکه خود این مطالب را می سازند تا به اهداف خاص خود برسند.
در مورد اینکه چرا من به اطلاعاتی که ناسا تایید می کنه اهمیت ویژه ای میدم دلیلش اینکه ناسا در زمان حال یعنی فضا!و اینکه ماهواره های جاسوسی در تمام مدارهای کره زمین وجود دارند! و من تعجب میکنم که چرا دوستانی که خود اطلاعاتشان را از ناسا می گیرند این سوال ها را مطرح میکنند و باید گفت تغریبآ 99 درصد اطلاعات فضایی را ناسا منتشر میکند و ناسا هست که مریخ پیما به فضا می فرستد و هابل در اختیار ناساست و ناسا هست که طرح هواپیماهای آینده و حتی اتومیبل ها و فضاپیماهای تفریحی و... را پی ریزی میکند.
در مورد اینکه دوستان گفته بودن که فکر نمیکنن که من تحقیق کنم و اصلآ اهل تحقیق باشم باید بگم که بیشتر دوستان میدونن که با امسال امسال حدود 8 سال هست که من روی این موضوع درحال تحقیق هستم و حتی گروهی هم دارم که مشغولیم!بیشتر دوستان هم این موضوع رو میدونن.
این تصاویر هم که توسط گروه ماه پیش رصد شده رو میزارم تا ببینید.
این تصاویر نه فتوشاپ شده ونه تغییری پیدا کرده فقط از نظر اندازه کوچکتر شده تا حجمشان کاهش یابد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نور هلال شکل در این تصویر ماه است و نور کوچکتر شی مذکوره
این تصویر همان تصویر بالایی است که البته با دوربین های خاص حساس به نور گرفته شده