میشه یکم بیشتر توضیح بدین:46:باید چیکار کنم؟:31:نقل قول:
میشه یکم بیشتر توضیح بدین:46:باید چیکار کنم؟:31:نقل قول:
ببخشید که چندتا پست شد! دست خودم نبود!:41:
چه جوری میشه پست های اضافه رو پاک کرد؟؟:19:
لطفا چندتا بازی تو مایه های tekken معرفی کنید!
سلام به دوستای عزیز بچه ها بالاخره psp خودمو فروختم به قیمت 190 هزار تومان model:value pack با قاب ترک برداشته البته ترکش از پیچ کنار speakerها بود به بالا البته به screen نرسیده بود و فریمور M33-2-3.71
با یه رم 2GB تقلبی که فقط 100 MG اون کار میکرد در ضمن PACK مشکی رو بهش ندادم و در ضمن نزدیک به دو سال بود که داشتمش... تازه صفخش هم پر خش بود.:5::21:
راستی بچه ها من این هفته میحوام اسلیم بگیرم و در حدود 260 هزار تومان پول دارم .میتونم با این پول اسلیم با رم 4GB بگیرم؟
راستی میشه یه روزی با PSP بازیهای PS3 رو بازی کرد؟:31:
در ضمن بازی HITMAN 4 برای PSP اومده یا نه؟
ببحسید که زیاد حرف زدم...
بچه ها يه سوال دارم . من الان رفتم بازي manhunt2 را خريدم حالا ميخام ببينم اگه بازي logan shadow را از روي رمم پاك كنم و manhunt رو بريزم بعد چند روزه ديگه دوباره logan shadow را بريزم و سوي هاي لوگان شدو را هم پاك نكنم بازي از همون جايي كه سيو بوده مياد ؟
يكيش ناروتو يا خارجيش naruto اگه اشتباه ننوشته باشم.نقل قول:
شما تا وقتي كه مموري psp خودتون رو فرمت نكنيد سيوها باقي ميمونه شما حتي ميتونيد از سيوهاي خودتون روي كامپيوتر بك كاپ بگيريد تا مشكلي نداشته باشيد.نقل قول:
مرسي رسول جان . راستي كسي به ما نگفت بالاخره pspكنسوله نسله چندمه ؟
Psp کنسول نسل N+1 هست،اگر و فقط اگر عدد N یکی از عدد نسل Psp کمتر باشه.خوب نسلشو چیکار داری؟اصلا نسل منفی دوم باشه!مهم سطح بازیاشه که به شدت بالاست!