نقل قول:
یکی هم جواب به ما بده
نقل قول:
یکی هم جواب به ما بده
میتونی به بهانه امتحان تافل و GRE از دانشگاه بخوای که معرفیت کنه وزارت علوم و بری پاس بگیری، ولی زمانیکه ما دانشجو بودیم، حدود 2 سال پیش اون مسئول بخش آموزش دانشگاه گفت چون دیگه این امتحانات تو ایران برگزار میشه معرفی نامه نمیدیمنقل قول:
حالا میتونی بری بپرسی باز...
---------- Post added at 08:30 AM ---------- Previous post was at 08:29 AM ----------
از این زیرنقل قول:
کد:http://police.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55
دوستان من اگه حین خدمت دانشگاه آزاد یا علمی کاربردی قبول شم میزارن برم؟
نه منم اون موقع کارت ملی نداشتم گیر ندادن ! ولی حتمآ برو واسه گرفتن کارت ملی اقدام کن موقع ثبت نام دانشگاه لازم میشه !نقل قول:
یعنی میتونم بهت بگم شانس بیاری تا حالا غیبت نخورده باشی !نقل قول:
هر چه سریعتر دفترچه رو بگیر و کاراشو انجام بده !
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
بله مانعی نداره البته یه شرط داره و اون نداشتن غیبت موقع اعزام به خدمت هستش ..نقل قول:
توی قسمتی که خودمون باید پرکنیم+قسمت معاینه جای چسبوندن عکس داره
اونجا باید خودم عکسمو بچسبونم؟ عکس 3در4 ؟
راستی برای گذرنامه جهت سفرهای زیارتی،باید اول برم نظام وظیفه؟نقل قول:
نه همونجا که واسه واکسن و معاینه میری همونجا خودشون عکسو میچسبونن و مهر میزنن روش !نقل قول:
اندازشم 3*2 هست ولی اگه عکس سه در جهار داری دورشو با قیچی یه کم کوچیک کن تا اندازه 3*2 بشه !
البته زیاد رو این موارد حساس نیستن سه در چهار هم ببری مشکلی پیش نمیاد !
تو اون صفحه ی اولی که مشخصات خودم رو نوشتم هم باید عکس بچسبونم اونجام اونا میچسبونن؟نقل قول:
نه همونجا که واسه واکسن و معاینه میری همونجا خودشون عکسو میچسبونن و مهر میزنن روش !
اندازشم 3*2 هست ولی اگه عکس سه در جهار داری دورشو با قیچی یه کم کوچیک کن تا اندازه 3*2 بشه !
البته زیاد رو این موارد حساس نیستن سه در چهار هم ببری مشکلی پیش نمیاد !
پ.ن:تو یاهو ادت کردم
آهان. نه اونجا رو خودت باید عکس بزنی !:46:نقل قول:
3*4 بچسبونم؟؟ با چی بچسبونم؟ منگنه؟نقل قول:
آهان. نه اونجا رو خودت باید عکس بزنی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]