با سلام و درود / نرم افزارهایی که برای p990i نیازمندم درصورت موجودیت داشتن راهنمائیم نمائید با تشکر:
1) نرم افزاری مناسب برای قفل نمودن فایل ها و پوشه های شخصی (نرم افزارهای مختلفی از این انجمن که توسط دوستان گرامی جهت این کار گذاشته شده بود استفاده نمودم ولی اکثر آنها تک تک عکس ها و یا موزیک ها رو قفل می کرد نیازمند نرم افزاری هستم که مثلا فقط پوشه عکس رو قفل کنه و لازم نباشه که تک تک عکس هارو انتخاب نمود یعنی یک پوشه رو که توش امکان داره تعدادی عکس یا موزیک باشه رو قفل کنه یا اینکه بر فرض قسمت اس ام اس و یا قسمت های مختلف رو بشه قفل نمود)
2) نرم افزاری جهت منشی تلفنی (متاپکس عزیز قبلا فرموده بودند که برای این نوع گوشی ها نرم افزاری به این عنوان طراحی نشده ولی وی ام اس (پست صوتی ) و یا پاسخ توسط اس ام اس پس از ریجت کردن زیاد برایم جالب نبودند مخصوصا (پست صوتی ) که برای تماس گیرندگانی که باهاش آشنا نیستند کمی مشکل است )
3) نرم افزاری جهت ضبط صدا درحال مکالمه (نرم افزار قبلی که امیر خان عزیزم لطف نموده بود رمز و پس می خواست که موجود نبود)
4) انتی ویروس برای گوشی و مموری کارت (نرم افزار مکافی متاپکس عزیز برایم گذاشت خوبه ولی چطوری آپدیتش کنم و اگر بهتر از اون هست برام لطف بفرمائید)
5) قبلا از متاپکس خواستم که همانند آموزش آپدیت نمودن یک راهنمائی کامل و جامع برای استفاده از اینترنت و ایمیل و ام ام اس واسمون بزاره ولی ظاهرا هنوز فرصت پیدا نکردند آخه من بخاطر استفاده شبانه روزی از اینترنت رفتم یه خط دائمی ارانسل هم گرفتم البته هنوز دستم نرسیده ولی فکر کنم دیگه باید این هفته برسه از نوع خط رزو طلائی که شمارش با خط دولتیم یکی هستش واسه همین خیلی به اینترنت و ایمیل (ایمیل از قسمت اس ام اس ) نیازمندم واگه لطف کنین راهنمای کامل و جامع استفاده از این موارد رو واسمون بزارین
6)اگه نرم افزاری برای استفاده نمودن از فلش دوربین بجای چراغ قوه مثل سری های w و k وجود داره ممنون می شم واسم بزارین آخه حتما باید رفت تو قسمت دوربین بعد فلشو روشن کرد و همش دستم رو دکمه دوربین باشه تا چراغه خاموش نشه
7)راستی در w550i می شد وقتی کسی بقلت نشسته و داره صحبت می کنه صداشو یواشکی ضبط نمود البته اگه ضبط صدارو می ذاشتیم تو میانبرش با یک کلیک رو فلش می شد خودش شروع به ضبط می کرد ولی تو p حتما باید بعد از وارد شدن به قسمت ضبط بری رو نیو و اوکی کنی !!!!!!!!!!
از حوصلتون و پاسخگویی کامل و جامعتان ممنونم /خسته نباشی/ موفق باشیدو پیروز وسلامت / یا حق / بدرود/