شما باید کرکش رو هم ساین کنید.
Printable View
شما باید کرکش رو هم ساین کنید.
با این برنامه تمام اطلاعات گوشیتون رو بگیرید ( تست نکردم ) شما تست کنید به من بگید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
چه جوري مي نونم يك برنامه رو بزارم تو انجمن تا همه استفاده كنند البته به غير از روش ايميل براي هر نفر
چون چند تايي برنامه دارم كرك شده هم هستند
بگيد چه جوري تا بزارم
:13:
fifiis جان برنامه هاتو آپلود کن و بزار :10:
crack هم ساین کردم اینبار پیغام می ده certficates may not yet valid ؟؟؟!!!
fery جان شما راهنماییش کن... فکر کنم شما هم این مشکل رو داشتید....نقل قول:
فري جون اگر آپ لود بلد بودم كه مزاحم شما نمي شدمنقل قول:
بگو چي كار كنم
:41:
با اجازه داش فری . ببین fifis جان اول باید فایلتو توی یه سایت اپلود کنی مثلا سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من بیشتر فایلهامو اینجا اپلود میکنم از توی سیستمت ادرس فایلتو بهش میدی بعد کد مربوطه رو وارد میکنی بعد شروع میکنه به اپلود فایل. وقتی که اپلود تموم شد (بستگی به حجم فایل و سرعت اینترنت داره) یه لینک بهت میده یعنی با این لینک همه میتونن فایل شما رو از اون سایت دانلود کنن. بعد اگه خواستی لینک رو کپی میکنی اینجا تا بقیه بچه ها هم بتونن دانلود کنن. حالا برای شروع یه فایل توی همین سایت که بهت گفتم اپلود کن ببینم چیکار میکنی
دوستان به نظرتون منتظر شم ان95 ارزون شه؟؟؟ بااينكه داشتم ولي خوب ... ان73 بخرم يا صبر كنم؟
سلام
متالیکا جان مشکل نصب کرک برنامه ACM هم حل شد در قسمت تنظیماتApp.manager رفتم online certif.check را on کردم
حسن این کلوپ به اینه که از بس منتظر جواب می شی وادار می کنه که خودت بری یاد بگیری به هر حال من که ساین کردن و نصب کرک رو یاد گرفتم اما چیزهای زیادی مونده ...:20:
خوب دیگه... شما انتظار نداشته باش هر سوالی که مطرح کردی همه بسیج بشن واسه جواب دادن به شما....
اینجا که واسه هیچ کدوم از ما منفعتی نداره ... فقط واسه دل خودمون پست میدیم.
دقیقا موافقم حتی بعضی اوقات حرفهایی میشنویم که ادم پشیمون میشه که چرا پست داده...نقل قول:
میشه اون توضیح رو به ماهم بگی ؟نقل قول:
imei :353640012185902نقل قول:
ممنون میشم.
منم ممنون میشم
imei: 353640012278996
دوستا دوستان رو اعصاب خودتون مسلط باشيد اين كلوپ تشكيل شده برا همه براي همه ي افراد. نظراتشون رو بگين هر حرفي دلشون خواست بزنن. آزادي بيان لااقل اگه تو جامعه نيست لااقل كه اينجا باشه. ممكنه بعضي از نظرات به كساني بربخوره خوب حالا اين مشكل از خود فرده كه بايد بره جنبه و ظرفيت خودشو ببره بالا و آماده ي شنيدن هر حرفي باشه.
قرار نيست جواب توپ رو با تانك بدين. مي تونيم با پنبه جوري سر ببرين كه خوني هم بيرون نياد.
بي خودي خودتون رو ناراحت نكنين.
يادآوري مي كنم كه اين حرفايي كه من زدم بدين منظور نباشه كه اينجا بيايين حرفهاي سياسي يا خلاف دين وشرع و عرف بزنين بعد بگين فلاني گفته نه منظورم اينه كه هر حرفي هر نظري در مورد گوشي يا ... دارين راحت بزنين و كسي هم حق نداره بياد دعوا راه بندازه چون در اين صورت حذف و يا ممنوع مي شن.
باتشكر
متالیکا جان زحمت sign برنامه Call manager رو میکشی؟ imei رو بالا گفتم ممنون
saman_23 و fog به ای دی من pm بدید تا براتون بفرستم. ای دی من : s_l_i_p_k_n_o_t_1999
سلام دوستان
دوست عزیز متالیکا ضمن تشکر باید به عرض برسونم سوالی که یه نفر مطرح می کنه ممکنه سوال اساسی خیلی ها باشه و اونهای که بلد هستند باید بسیج شن چون این کلوپ ها برای طرح مشکلات و سوالات است و در نتیجه ارتقا علمی کاربران ضمن اینکه یادتون نره که خود شما گفتید هر کی بلد نیست بگه ساین کنم !!! اما !؟؟
من از طرف متالیکا جواب شما رو میدم :نقل قول:
ببین دوست عزیز و تازه وارد اولا اضافه شدنتونو به جمع بچه های P30world تبریک میگم ثانیا شما خیلی مونده با رفتار و اخلاق بعضی از دوستان اشنا بشین بعضیا هستن میان یه سوالی رو مطرح میکنن و انتظار کمک دارن که حقشونه چون اینجا برای همین چیزهاست اما وقتی جواب سوالشونو میگیرن تشکر که نمیکنن هیچی تازه بدهکار هم میشیم که چرا به ایشون توضیح دادیم و همین باعث دلسردی میشه و اگه بازم سوالی مطرح شد دیگه کسی اگر هم بلد باشه جواب نمیده. ایشالا خودت به مرور زمان خیلی چیزها رو متوجه میشی اگه بازم سوالی بود در خدمتم
سلام
n73 چه طوری فرمت میشه البته خود گوشی رو نمیگما رمشو میگم من هم از طریق 7370 فرمت کردم هم از کلیدهای ترکیبی *3کلیدسبزو کلید پاور اما رم فرمت نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه رم 1gig چنده ؟؟ (9000 تومن)؟
اون کاری که شما کردی گوشی رو فورمت میکنه نه رم رو.:31: برای فورمت کردن رم برو Tools بعد Memory بعد Option و بعد Format memory Card رو بزن. با این کار کلیه اطلاعاتت روی مموری پاک میشهنقل قول:
قیمت رم هم بستگی به مارکش داره و اینکه اصلی باشه یا متفرقه این قیمتی که شما واسه 1 گیگ دادی مطمین باش از متفرقه هم متفرقه تره چون 1 گیگ متفرقه حدودا 15 تومن هست و 1 گیگ اصلی 23 24 تومن
سلام دوستان
دوست عزیز saman_23 و دوستان عزیز دیگری که بدون چشمداشت راهنمایی مفید می کنند ضمن تشکر از شما از صحبت های حاشیه ای دیگه خارج می شیم سو تفاهمی بوده و ...
یه سوال داشتم آیا نرم افزاری برای چراغ قوه است که بشه شدت روشنایی فلاش دوربین را مانند حالت عکس گرفتن نگه داشت چون نرم افزارهایی که من نصب کردم همشون نور را به اندازه حالت فیلم برداری نگه می دارن آیا از لحاظ سخت افزاری امکان داره ؟
با تشکر
رم من king stonنقل قول:
و یه سوال دیگه که جاهای دیگه 100 بار پرسیدم اما کسی جوابمو نداد
(وقتی من میخوام یه بازی یا برنامه java نصب کنم تا 90% پر میشه بد یه پیام میده و میاد بیرون البته وقتی میخوام اون بازی یا برنامه رو بریزم تو رم این مشکل پیش میاد (ولی وقتی میریزم تو phone memory مشکلی پیش نمیاد چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
ممکنه ایراد از این رم ما باشه (اینم بگم که من چنتا بازی و برنامه (sisx) تو رم ریختم و مشکلی پیش نیومده??????
گوشی و رم رو فرمت کردم اما درست نشد.:9:
ای بابا
یه مشکل دیگه وقتی رم و گوشی رو فرمت کردم
بعد از فیلم برداری دیگه فیلم پخش نمیشه این پیامو میده_unable to play media clip
راستی من یه کلیپ تصویر از یکی بلوتوث کردم با پسوند 3gp که نشون داد ولی فیلم برداری خودش که mp4 نشون نمیده
یه چیز دیگه قبل از فرمت تو قسمت app.mgr. یه چنتا برنامه بود که بعد از فرمت همش پاک شد والان تو اون قسمت فقط 4تا برنامه هست که اونا رو خودم نصب کردم
ویه چیز دیگه ..قبل از فرمت مموری گوشی 37 مگابایتش خالی بود ولی الان 44 مگابایتش خالی هست .(بعد از فرمت هیچ مشکلی پیش نیومده بغیر از پخش نشودن فیلم ها با پسونده mp4 ..........وایی دیگه اعصابم خورد شد
لطفا یکی کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممک کنه تا موبایلو خوردش نکردم
بازم سوال دارمااااااااااا که بعدن مپرسم ولی لطفا قبلیا رو جواب بدین اونا واجبترن مرسی
دوستان مي گن صفحه كليد ان73 رو سالي يه بار بايد عوض كرد و خراب مش ه خيلي ها گفتن نظر شما برا خودتو محترم ولي نظرتون حالا چيه؟؟
من Username خودمو از Saman_23 به Saman-Tci عوض کردم اگه کسی بازم سوالی داشت در خدمتم
فریمور جدید نوکیا برای n73 ...
مهمترین ویژگیهای این فریمور :
فعلا در تایوان و هنگ کنگ عرضه شده. تمام ویژگی های میوزیک ادیشن رو داره + اینکه دکمه میوزیک پلیر به دکمه multimedia key همون دکمه ای که تو معمولی هست تبدیل شده. اینم عکسش :
برنامه Windows LIVE Messenger به صورت پیش فرض روش نصبه و یه سری امکانات اینترنتی دیگه و یه تعداد میانبر به سایتهای معروف اینترنتی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم product code اینترنت ادیشن :
0539364 : Taiwan’s language pack: English + Traditional Chinese
0539366 : Hong Kong’s language pack: English, Traditional Chinese, Simplified Chinese
در ضمن آخرین ورژن فریمور اینترنت ادیشن اینه : 3.0638.0.0.43
اونهاییکه فریمور گوشیشون بالاتر از اینه حالا فرق نمیکنه معمولی یا میوزیک ادیشن نمیتونن به اینترنت ادیشن تبدیل کنن باید وایسن تا فریمور جدید اینترنت ادیشن بیاد که بالاتر باشه....
دوست خوبم الان با اومدن اين فريم وير و مدل جديد گوشي به نظر شما موزيك اديشن يعني كشك ديگه آره؟؟؟ نظر شما چيه؟ درثاني اين فريم وير جديد كه مي گي رو گوشي جديد نصب شده و دكمش عوض شده ؟؟؟ فريم وير جديدي كه فرمودي همون اينترنت اديشنه درسته؟؟؟؟ اگه اينجوري باشه بخريميش وقتي اومدنقل قول:
نه بابا یعنی چی کشک... خوب هر کسی یه سلیقه ای داره. ببین میوزیک ادیشن معمولی اینترنت ادیشن از نظر سخت افزاری که فرقی ندارن فقط فریمورشون فرق میکنه همین. این اینترنت ادیشن هم فعلا فقط تو هنگ کنگ و تایوان داره عرضه میشه. ظاهرش عین میوزیک ادیشن یعنی قاب مشکی داره فقط اون دکمه پلیر عوض شده تو عکس هم مشخصه. حالا فعلا که نیومده ....
برنامه phone guardian کرک شده برای دوست خوبم saman-tci
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بابا بامرما یکی جواب مارو بده ترو خدا
نقل قول:
کسی نمیدونه؟
مرسی متالیکا جان شرمندمون کردینقل قول:
آخرشم خودم درستش کردم شما هم که ما رو اصلا ......حساب نکردین
دوباره فرمت کردم ومستر ریست درست شد همه چی
اختیار داری دوست عزیز :10:نقل قول:
راستش منم میخواستم بگم مستر ریست کن ولی چون خودت گفتی قبلا اینکارو انجام دادی و درست نشده منم دیگه نگفتم وگرنه همه اینجا با هم دوست هستیم و هرکی بتونه به دوستش کمک میکنه :11:
پس قصد و غرضی در کار نبوده مطمئن باش :10:
آخرين قيمت N73 معمولي (ترجيحا تمام رنگهاي موجود در بازار---با گارانتي اتصالات ---با گارانتي متفرقه ولي رجيستر شده اصلي) چقدره؟
با تشكر
آنهايي كه نترسيدند پيروز شدند ....
نه نمي دونيم شما مي دوني به ماهم بگ. ولي والا فريم وير جديد نوكيا ان73 با مدل جديد مشكي آمده كه تو تايوانه والا آدم مي گه بخرم رو دستم مي مونه صبر كنم بهتره
قیمت N73 ماشالا روز به روز داره بالاتر میره من توی ماه دی گرفتم 475 تومن الان بدون گارانتی با همون رنگ نقره ای شده 585 تومن با گارانتی اصلی 630 تومن این قیمت 4 5 روزه پیش تهران(میدان ولی عصر ) هست حالا شما خودتون قیمت موزیک ادیشن رو حساب کنید.نقل قول: