عزيز دل به دليل اينكه اين تاپيك محل بحث هاي مربوط به كانتر هست شما مي تونيد همين جا قرار بديد براي آپلود هم مي تونيد از سايت ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده كنيد ...
Printable View
عزيز دل به دليل اينكه اين تاپيك محل بحث هاي مربوط به كانتر هست شما مي تونيد همين جا قرار بديد براي آپلود هم مي تونيد از سايت ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده كنيد ...
این بازی ترینر نداره...متاسفانه
شما اگه بخوای عکس بزاری باید بری تو سایت زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا بهادر مرسي از لطف تون ولي من نتونستم دانلود كنم نميشه يه جا ديگه آپلود كني بابا اين همه سايت نميدونم چرا شما ها همتون گير دادين به اين رپيد شر اين همه سايت چرا اونجا آپلود نميكنيدنقل قول:
نوشته شده توسط bahdar
مثلا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين سايت هم سرعتش بالاست هم 300مگا بايت ميتونيد آپلود كنيد
بهر حال خيلي ممنون ميشم اگه جايي ديگه آپلود كني
دوست عزيز جك جان سلام.
اولا اسم اصلي من بهروز و نام كاربري من bahdar و نام كار بري من به فارسي مي شه بهدار نه بهادر .
از اين به بعد منو بهدار صدا بزنيد.
دوما الان آپلود ميكنم و لينك را ميذارم فقط چون من بعد از آپلود لينك را پاك كردم اول بايد از راپيد دانلود كنم بعد اينجا كه گفتي آپ كنم.
پس تا چند دقيقه ديگه باي.
با سلام مجدد.
دوست من همين الان رفتم از راپيد دانلود كنم گفت فرايند دانلود به خاطر اتمام زمان ممكن نيست.
روي هاردم هم نبود.
بنابراين از دوستاني كه اين فايل را دانلود كردند مي خواهم كه بر روي سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود كنند و لينكش را اينجا بذارند تا جك جان استفاده كنند.
ببخشيد شرمنده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که می گم برید توی پرشین گیگ ...
دعوتنامه شو هم می تونید توی انجمن در خواست کنید ...
سلام از دوستاني كه اين بازي رو دارند ميشه به من بگن كه عكس زير كانتر چنده و طريقه نصبش رو ميخوام و همچنين 1-سريال نامبر شو 2-وقتي كه نصب ميكنم كسي تو بازي نيست ميشه يكي يه توضيح كامل به من بده
ممنون ميشم ايشا الله كه جبران كنم محبتتون رو با تشكر عرفان 26/06/1385
سلام از دوستاني كه اين بازي رو دارند ميشه به من بگن كه عكس زير كانتر چنده و طريقه نصبش رو ميخوام و همچنين 1-سريال نامبر شو 2-وقتي كه نصب ميكنم كسي تو بازي نيست ميشه يكي يه توضيح كامل به من بده
ممنون ميشم ايشا الله كه جبران كنم محبتتون رو با تشكر عرفان 26/06/1385
این که شما گفتید کانتر زیرو هست .
Counter Strike : Zero
يعني چي به درد نميخوره؟نقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer
ميشه كمكم كنيد؟
ممنون ميشم ازتون
منظورت چيه چجوريه سريال نامبرشو ندارينقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer
ميرم تو بازي هيچ كي نيست
به درد نميخوره
؟؟؟
ميشه بگي
سلام
یه کد بدین که باهاش بشه سه تا بمب هارو خرید (هم زمان)
خیلی ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط m39
عزيز شما منظورت گريند هست ؟ خب اگه كدي باشه كه خيلي خوب ميشه !
كسي جواب منو نميده كسي نيمگه چيكار كنم؟؟؟؟/نقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
سریال نامبرشو میتونی از طریق گوگل پیدا کنی تو جستجوش بزن سریال نامبر بازی کانتر (من هم همین کارو کردم)
ادم هم که نمییاد دلیلش معلومه چون که تو میری سینگل بازی میکنی :blink:
دوستان آيا رمز يا كدي براي بيشتر شدن جون هست ؟
همين بازي رو اخه كانتر چند تا مختلف كهنقل قول:
نوشته شده توسط haj agha kami
بعدشم مگه غير از سينگل چيز ديگه هم هست چيرو بزنم ؟
كانتر منم همينه اين كانتر زيرو است.
سريالش هم اينه همه خونه ها رو A بزن.
روشش كه چطوري بات بسازي هم تو كتاب توضيح دادم كه پاك شد.
شما اول نصب كن بعد كه نصب كردي خبر بده اگه وقت داشتم دوباره توضيح ميدم.(چون شايد برم مسافرت)
نصب كه كردي روي آيكن كليك كن و از صفحه اش عكس بگير و اينجا بذار تا مطمئن شوم مال شما هم مثل منه ممنون.
در ضمن شما سولئارس جان نه همچنين رمزي وجود نداره من كه نديدم.
بهادر ازت متشكرم
يك سوال ديگه : آيا ميشه دو تا Grined يا هر چي ديگه كه اسمشه رو با هم بخرم ؟
سولئارس جان لطفا پست 739 را بخوان.
يا منو بهروز صدا كن يا بهدار نه بهادر اسم من بهروز است.
Grined چي هست؟من نميدانم.
بگو تا جوابت را بدهم.
عزيز همون بمب قرمزه ديگه ! b-8-4 منتظرم .
سلام
اهان حالا فهميدم.
نه نميشه هيچ اسلحه يا بمب يا ... را نميشه 2تا برداشت.
فقط بمب سفيد يعني فكر كنم o-3 را مي توان 2 تا خريد.
كه بايد دو بار o-3 را بزني.
فعلا باي.
بهروز2 جان اينو كه خودم مي دونستم من مي خواستم بدونم چه طور بعضيا بيشتر از دو تا O-4 بر مي دارن اگه مي دوني بسم ا.. اگرم نه كه هيچي منتظر بقيه مي مونم ..
من كه همچين چيزي نديدم!!!
اگه كسي پيدا كرد به ما هم بگه.
ممنون.
خداحافظ.
سوال پشت سوال هنوز اونو جواب نداده يادم افتاد كه بگم :
دوستان لطفا چند تا مپ اسنايپ براي دانلود قرار بدن همچنين مپ aim_map رو مي خوام هر چند تا شو داريد برام قرار بديد ...
متشكرم ...
مرسي از جوابتون من اين بازي رو نصب كرده بودم كه سه تا آيكون داره رو دسكتاپم خوب رو يكيش كه كليك ميكردم سريال نامبر ميخواست بنابراين دنبال سريال نامبرش بودم (لازم به ذكر كه من سري اول چند وقت پيش نصب كرده بودم ولي وقتي ميرفتم تو بازي كسي نبود )ولي اين سري ديروز دوست خوبمون سولئارس جان به من گفت تو گوگل بزن سريال نامبر بازي كانتر كه من همين كار رو كردم و روي اولين يافته گوگل كليك كردم كه يه سريال نامبر داشت منم اونو زدم تو كانتر بعد وارد بازي شد بدونه هيچ مانعي و همه دشمن ها هم بودندنقل قول:
نوشته شده توسط bahdar
باز هم تشكر از همه دوستانه من كه منو ياري دادن مرسي واقعا
اگه كاري داشتين من هميشه بجز پنج شنبه جمعه ها آنلاين هستم اين آيدي من در ياهو هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ايميلم هم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان كانتر باز كه هيچ كدوم از سواليه منو جواب ندادن لطف كنند بگن چه طوري صداي پا قطع ميشه ...
چه طوري سرعت دويدن بيشتر ميشه ....
چه طوري ميشه از توي ديوار رد شد ...
منتظر جوابهاي كانتري تون مي مونم ..
1-یه گزینه بود تو اپشن ها برای این کار
2- noclip
3-یه کد بود متاسفانه یادم نیست...:)
عزيز noclip كه عمل نمي كنه براي رد شدن از ديوار ...
دوما من مي خوام بارمز فقط صدا پاي خودم شنيده نشه !
سوما اگه از بازي مپ اسنايپ و aim داريد حتما براي دانلود بذاريد .
سلام سولئارس جان.
براي آهسته رفتن كه صداي پا شنيده نشه دكمه shift و دكمه هاي جهت دار را بزنيد فقط اينطور قدم ميزند و سرعتتان هم كم مي شود.
نه بهروز2 عزيز اين طوري هم نيست مي خوام بدوم و صدا نياد اين ميشه من ديدم اونم فقط براي يه نفر ...
راستي ميشه مپ بازي برام بذاري...
آقا كسي رمز تانك رو نداره
خواهشن جواب بدين هيچ كسي اين پستهاي چيت رو جواب نمي ده
mp_footsteps 0نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
آقا اين رمز تانك رو كسي به ما نمي گه
از فوجين يا فوژين تشكر مي كنم ... البته به خاطر رمز راه رفتن..
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadagha
ممنون هنوز امتحانش نکردم ولی یادمه کدش یه کلمه ی 5 حرفی بود که توی 5 تا بخشش تکرار میشد
آقا انگار نوشته ها ما رو اصلاً كسي نمي بينه حداقل يه چند تا كد غير قانوني بدين مثلاّ يه كد كه بشه واسه تفنگ هزارتا تير خريد و از اين جور كدها كه كاملاً غير قانوني هستن