ممنون از راهنمائي هاتون
نميدونم اينو مطمئنم كه تو گوشي هاي ديگه هست هر چه گشتم پيدا نكردم فكر كنم توهم زدم خواستم مطمئن بشم اخه اكثر گوشي ها دارند به خاطر همين خواستم مطمئن بشم كه نداره بازم ممنون
Printable View
ممنون از راهنمائي هاتون
نميدونم اينو مطمئنم كه تو گوشي هاي ديگه هست هر چه گشتم پيدا نكردم فكر كنم توهم زدم خواستم مطمئن بشم اخه اكثر گوشي ها دارند به خاطر همين خواستم مطمئن بشم كه نداره بازم ممنون
اولا قربونت برم فرم قشنگی نداره و خیلی بزرگه کیفیت LCD پایینی نسبت به ان هشتاد داره چون رامین رحمتی هم داره بی کلاس شده.اصلا میدونی بپذیر که خوب نیست.نقل قول:
اول که یه گزینه خودش تو سکیوریتی داره که میتونه پس از 1 دقیقه ازت pas بخواد و لی یه برنامه هست که اگه نصبش کنی راضیت میکنه اون نرم افزار smart setting البته خیلی هم جالب نیست.نقل قول:
دوست مهربون الان با این قیمته میتونی یه n70 بخری که واقعا بعد از N80بهترین گوشیه تو این قیمتهاس که من دیدم.نقل قول:
نه بابا کجا با 170 تا 200 میتونه N70 بگیره .....!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من همون 7610 بهترین گوشی تو این قیمت هست ....
09143471249وای مردمنقل قول:
بچه شهر
من خودم چند روز پیش یه دونه موزیکالشو گرفتم برای کسی212 تومن.نقل قول:
آدرس بده من میرم 10 تا میگیرم .......نقل قول:
10 تا که ارزونتر هم میده به هر حال آدرسش اینه : کیش بازار پردیس 2 فروشگاه موبایل علیزاده توی فاکتور شماره تلفونشو هم دارم. اگه خواستی شماره بذار تا برات فردا smsکنمنقل قول:
آره پیغام خصوصی کن ...
در ضمن گارانتیش چیه متفرقه یا نداره ....؟ از کجا مطئنی که بهت فنلاندی داده ....؟ کدش رو بگو ...؟
بهتره خودت تو این سایتها قیمتش رو خودت ببینی تا کمی آرومتر بشی
سلام
آقا من دنبال یه آنتی ویروس خوب برای N72 هستم !
من به عمرم با نوکیا کار نکردم و از سونی اریکسون استفاده می کردم و این آنتی ویروس رو برای یه بنده خدا میخوام !!
لطف کنید و لینکش رو هم بدید ...
برو قسمت برنامه ها ...نقل قول:
گوشیه من n80 چندتا مورد بود که کی خواستم اگه کسی می دونه کمکم کنه:
1.چجوری میشه باهاش برنامه bluetooth کرد(آخه من وقتی میخوام بفرستم باهاش میزنه نمی شه)
2.چجوری میشه کاری کرد که عکس ها و فیلم های تو گوشی به صورتfolder در بیان و همشون با هم یه جا دیده نشن(البته غیر از آلبوم کردن چون بازم همشون با هم یه جا دیده میشن)
و 3.اگه بخوایم مثل کامپیوتر که میشه یه درایو شو clean disk کرد گوشی رو تر تمیز کرد چیکار باید بکنم
ممنون
در مورد دو سوال اول با نصب برنامه ی x-plore یا ی فایل منیجر دیگه که پیشرفته هست میتونی انجام بدی البته توی گالری نمیتونی پوشه درست کنی ...نقل قول:
در مورد سوم هم که فکر نمیکنم راهی باشه که clean کنی ولی خوب خودت باید بگردی فایلهای بیمصرف رو حذف کنی ...
سلام اطاعاتی درمورد چگونگی کم مصرف کردن N93را میخواهم
ببخشید منظورتون چیه ...؟
شما اگه دوست نداری میتونی 93 رو مصرف نکنی .....
دوستان عزیز خداوکیلی یکی به من بگه نوکیا N72 سیمبین سری 60 ورژن 3 (9.1) هست یا نه؟ هر جایی یه چیزی نوشته...
مثل N73 , N95 ؟؟؟
1soal dashtam mohem mikham hame doostan javab bedan makhsoosan kesani ke tajrobeye kar ba in gooshiro daran:11:
mikhastam nazaretoon ro dar morede n93 bedoonam??shayad be in soal dar jahaye parakande pasokh dade bashin bande khodam 1 sal hast daram be soorat jame dar morede n93 tahghigh mikonam va alan mikham entekhabe nahaei ro konam:20:
ama in soalo alan matrah kardam chon in gooshi ta alan hame eshkalat va
mazayash maloom shode
akhe on moghe migoftan n93i kameltar va behtare sabr kon oono begir vali be nazare bande badtar hast ke behtar nashode:13:
faghat age menat gozashtin va javab dadid ba dalil zekr konid mamnoon
:11:misham
khahesh mikonam hameye saheb nazaran sherkat konand va nazar bedan ta in manbaei khoob va kamel baraye nafarate badi bashe
melakhaye bande 1_sorate cpu 2_doorbin khoob va ... darmorede vaznesh ham moshkeli nadaram
sedash ham ghabele ghabool bashe:8:
az inke toolani shod mazerat mikham:41:
faghat baz khahesh mikonam hame sherkat konin:10::11:
mer30 az javabhatoon:40:
چه خبره ....
نقاشی کشیدی ...؟
goftam rangi bashe hoselatoon sar nare mogheye khoondan:11:نقل قول:
hala javab nemidin:11:
دوست من اولاً از این به بعد فارسی تایپ کن ...
دوماً :
N93 یکی از بهترین گوشیهای سری N هست ...از روزی که این گوشی وارد بازار شد همیشه دوست داشتم که داشته باشم که بالاخره هم گرفتم ... در مورد اشکالاتش فقط میتونم به صدای ضعیف و بدون کیفیتش اشاره کنم که بدجوری حاله آدمو میگیره ( یکی از اون عاملهایی که باعث شد بفروشمش همین مورد بود ) ...
وگرنه دوربین خیلی خوبی داره مخصوصاً در فیلبرداری ... این گوشی جزو اولین گوشیهایی بود که با سرعت 30 فریم بر ثانیه فیلم میگرفت .. وزنش شاید برای بعضیا زیاد باشه ولی برای من اصلاً زیاد نبود ....
یکی از بهترین CPU ها رو در زمان خودش با سرعت 329 داشت ( هنوزم یکی از بهترینهاس )
از نظر مقایسه با 93i چیزی جز یه شکل ظاهری فرق ندارن .. وگرنه از نظر وزن , Cpu و دوربین مثل هم هستن
شاید باور نکنید هنوزم که من N93 رو میبینم حسرت میخورم که اگه این گوشی یه مقدار صدای خروجیش بیشتر بود هیچ موقع عوضش نمیکردم ...
دوست عزيز ممنون از راهنماي شما دقيق يادم نيست ولي فكر ميكنم شما در تاپيك5700 هم پست ميزدين به همين دليل مي خوام در مورد صدا و cpu گوشي5700 رو با n93 يه مقايسه ي كوچيك كني:11:بازم از ممنونم :40:نقل قول:
صدای 5700 اصلاً قابل مقایسه با N93 نیست ....
سرعت Cpu گوشی 5700 هم یه مقدار از 93 بیشتر هست ولی زیاد محسوس نیست ...
آقا تو رو خدا یکی به من جواب بده ...من می خوام N72 بگیرم ...می خوام ببینم برنامه های Symbain OS 9.1 روش نصب میشه یا نه؟؟؟؟نقل قول:
ممنون.
یکی دیگه از مشلات عمدش بزرگیش بود که بیاد برای جابه جاییش حتما کوله پشتی داشتی:31:نقل قول:
وگرنه تو جیب و کیف که جا نمیشد
کاش زوم کردنش ور 95 هم داشت
93 یکی از ویژگیاش همون زوم کردن عالیش بود :20:
فکر کنم یکی از اون چینیا که با اصل فرقی ندارن بهش دادن :31:نقل قول:
فقط چند روز کار میکنن و بعد هم ........:41:
خیلی ها از جمله من مشکلی با بزرگی گوشی نداریم ...نقل قول:
ثانیاً اگه به این گوشی میگی سنگین پس اگه با Jasjar و N90 ... کار کنی چی میگی ..؟
N72 سيمبين 1/8 هستش و برنامه هاي سيمبين 9 روش نصب نميشه
ولي به نظر من نخر چون گوشي فوق العاده افتضاحيه.كيفيت صفحه نمايشش تعطيه.صفحه ي n72 با 6300(چون 6300 زياد هست همه جا ميگم) مقايسه كن فقط.پشيمون ميشي از خريدش
خوب پس چرا توی اسم تاپیک جزو سیمبین 9.1 ها هست؟؟ توی پست اول هم گفته شد...
ان72 همون ان70 هستشنقل قول:
که دوربین دومش
حدف شده
یه کم هم تغییرات ظاهری پیدا کرده
فوق العاده کند و پر هنگ هستش
چرا ان 73 عادی نمی خری به جاش
یا 5700
که کلا بهش سره ؟؟
علت آف لاين offline شدن گوشي چيه ؟
مدل n80 پروفايل را هم عوش ميكنم ولي جواب نميده
سيم كارت را هم عوض كردم باز جواب نميده
كسي نميدونه علت چيه ؟
از قیافه 5700 که خوشم نمیاد...N73 هم گرونتره(320) و فعلا نمیتونم بخرم....:41:نقل قول:
حالا به نظرتون N70 موزیک چه طوره؟
سلام دوستان.
گوشی حال حاضر من ان70 ه
می خوام این گوشی رو بفروشم و یه ان80 بخرم نظر شما چیه؟
100% اشتباه میکنی ....
درسته N70 یه سری اشکالاتی داره اما نسبت به N80 خیلی سرتر هست ....
یا نفروش یا اگه میخوای بغروشی یه مدل بهتر بگیر ...
سامان جان خیلی ممنون از توجهت.:10:نقل قول:
ببین من دور و بره 350 تومن پول دارم شما یه مدل پیشنهاد بکن! :40:
البته به جز ( N73 ، N93i ,N93 ) و کلا سونی اریکسون!:2:
تشکر.
یه گوشی N81 معمولی بگیر ....
اگر هم میتونستی 50 60 تومن بزاری روش میتونستی N81 8gb بگیری ...
که فعلاً به نظر من بهترین مدل توی این رنج قیمته ...
واقعاً گوشیه کاملی هست ... الان منم N81 8gb دارم و واقعا ازش راضیم البته من با گارانتی اصلی 475 گرفتم ولی الان قیمتش اومده پایین ...
در ضمن 6120 هم گوشی فوق العاده خوب و کاملی هست .... قیمتش هم 210 تومن هست .... اونم یه بررسی بکن
مرسی سامان جان:40:نقل قول:
همون N81 8 گیگ رو میگیرم! (با انداختن یه جنگ درندگان!!)
تشکر از این که وقتت رو برای من گذاشتی.:10:
خواهش میکنم دوست من .... به نظر من انتخاب درستی کردی
سلام دوستان
من یه n71 خریدم ازش راضیم فقط دو تا مشکل باهاش دارم که میخوام اونارو با راهنمایی شما رفع کنم
اول اینکه نوشته های ÷ایین صفحه یعنی gallery و messeging خود به خود ÷اک میشن و دکمه های مربوط بهشون هیچ کاری انجام نمیدن . گوشی رو که خاموش و روشن میکنم درست میشن ولی بعد از چند دقیقه با بست شدن در ب گوشی دوباره ÷اک میشن.
دوم اینکه من با یه نفر چند تا فایل بلوتوث کردم و فایلها توی inbox بود . من قبل از اینکه او نارو سیو کنم رم گوشی رو در اوردم و دوباره جا زدم ولی دیگه اون فایلها نه در inbox هستند و نه در گالری ولی فضای رم رو اشغال کردند حالا این فایلا کجا رفتن . با برنامه ی file manager هم ÷یداشون نکردم.
ممنون
ای بابااااااااااااااااااا
من هنوز منتظرمو!