مشکل شما حل شد ؟نقل قول:
راستی برای اینکه تنظیمات به حالت پیش فرض کارخونه در بیاد باید چه کار کنیم ؟ ( ولی هیچ چیز پاک نشه )
Printable View
مشکل شما حل شد ؟نقل قول:
راستی برای اینکه تنظیمات به حالت پیش فرض کارخونه در بیاد باید چه کار کنیم ؟ ( ولی هیچ چیز پاک نشه )
فکر نکنم فرق زیادی بکنه چه15 درصد چه شونصد در صد . اگه دقت کنید می بینید قیمت تهران با دبی 20-30 تومان زیاد فرقی نداره.نقل قول:
تا وقتی که قاچاقچیان عزیز بدون تعرفه وارد میکنن همینه.
اگه خواستی بخری با اون شماره تماس بگیر چون فعلا توی بازار کمه البته شایعاتی هستش که دوباره میخواد برگرده یعنی آخر این ماه
-------------------------------------
یکی از دوستان برام پیغام گذاشت که میگفت تقلبی این گوشی موقع تماشای فیلم قطع میشه یا اینکه اصلا فیلم پخش نمیکنه . حالا کسانی که دارن باید نظرشون رو بدن.خواهشا تا ساعت12 بگید چون من باید اون موقع برم تهران برای گرفتن گوشی.
ولی به نظر من مشکل پخش فیلم برای گوشیهایی بود که آپدیت نشده بودن و اونایی که آپدیت شدن این مشکلشون حل شده.
احتمالا وقتی این گوشی رو گرفتم مستقیم که اومدم قم میرم یه کافی نت واسه آپدیتش . خواهشا آموزش گام به گام توجه کنید گام به گام. چون من تا به حال آپدیت نکردم رو برام بذارید.
در ضمن قبل از آپدیت باید چه برنامه هایی روی سیستم نصب باشه.
یه دفه نشه همون ساعت اول گوشی ام رو داغونش کنم
شما فقط بايد مستر ريست کني . قبل از اون هم از تمام اطلاعات روي گوشيت بک آپ بگيري.نقل قول:
موفق باشيد
:41::41: زنگ زدم طرف گفت ما فعلا نداریم تو بازار خیلی کم شده ! بعد چند دقیقه زنگ زد گفت اگه میخوای باید زنگ بزنم شیراز برات بیارن گفتم قیمت دارین گفتش نه ! گفتم پس قیمتشم بهم بگین ؟؟! گفت خبر میدم ! داداش اگه ایشونو میشناسی معرف شو ما بگیریم ؟نقل قول:
سلام دوستان
میخواستم گوشیمو آپدیت کنم قبلش چندتا سوال داشتم :
1-وقتی موبایلم آپدیت شد تمام اطلاعاتم پاک میشه؟
2-اگه یه موقع (به هر نحوی) هنگامی که گوشی در حال آپدیت شدنه اینترنت قطع بشه یا ... دیگه باید چکار کنم بایدگوشی فلش بشه ؟
3-بعد اینکه چندتا ، تو صفحات قبل نوشته بودن از وقتی گوشی رو آپدیت کردیم کل صدای موبایلم بجز اسپیکرش کم شده یعنی این حرفشون درسته(صدای ear phone کم شده)؟ اگه میشه هم بگین بعد از آپدیت چه تغییری میکنه؟
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم
مرسی از لطف همتون
آقا کسی میدونه چه طور میشه Equalizer W950را دستی تنظیم کرد؟
آخه این قابلیت در این گوشی حذف شده و به همین دلیل بر خلاف دیگر گوشی های سری W صدای چندان قوی ای ندارد.
:10::10::8:سلام منم میخوام این گوشیرو بخرم بنظر شما بخرم یا وایسم w960ارزون شه اونو بخرم
1- بله ، تمام اطلاعات گوشي شما پاک مي شه . حتما بکاپ بگيريد.نقل قول:
2- سعي کنيد که اين اتفاق نيفته ولي اگه اينترنت قطع شد ، احتمالا بله شما بايد گوشي رو فلش کنيد.
3- من که گوشيمو آپديت کردم و از کلا از اين آپديت کردن راضي ام. صداي اسپيکر و خود گوشي به هيچ وجه کم نشد. شايد اين دوستان بد شانس هستند. چون در کل آپديت باعث بهبود نقاط ضعف گوشي مي شه.
4- نبود ؟ :21:
دوست عزيز اين سوال چندين بار توي همين تاپيک جواب داده شده بود. خود گوشي اين قابليت رو نداره. چند تا حالت به صورت پيش فرض روي گوشي هست. حالا اگه بخواي مي توني با نصب برنامه هاي جانبي مثل LCG Jukebox که يک پلير قوي براي اين گوشي هست (خود من علاقه زيادي به اين پلير دارم) اين کار رو انجام بدي . البته قابليت هاي ديگه اي هم داره. :27:نقل قول:
بستگي به ميزان علاقه تون به 960 داره . :31:نقل قول:
نه متاسفانهنقل قول:
بالاخره بعد از کلی جستجو w950 را گیر اوردم.
تو شیراز -فلکه گاز - پاساژ انتظاری-موبایل مهرزاد-طبقه همکف-آقای کوه بر -تلفن:07112296074
یکی از آشناهام گرفته و برام پست کرده. دیگه چی از آب در بیاد نمی دونم.
قیمت : 250:31::31::31::31::31::31:
منم امروز به جمع شما پیوستم با کا800 خودم عوض کردم با اینکه دل کندن ازش خیلی سخت بود ولی این کار رو کردم.
چون این گوشی واقعا برام جدیده یه کم کار باهاش برام سخته که به نظرم تا یه هفته دیگه خوب میشم.
از دوستان کمک میخوام.
در ضمن به نظرم سرعتش از اون دبلیو950 یی که من داشتم پایین تره.
1-از کجا بدونم فریمور این گوشی چیه؟جدیدترینش کدومه
2-توی کا800 یه خوبی داشت که جوی استیک رو پایین می بردم میرفتش توی مخاطبین ولی توی این گوشی چه کار باید کنم که سریع بشه.
من چند تا گزینه رو میخوام به عنوان شرتکات روی دسکتاپ بذارم از قبیل بلوتوث و مخاطبین و ...
3-کجا میشه زنگ گوشی رو تنظیم کرد من که هر چی گشتم پیدا نکردم
صداش خیلی باکیفیت حال کردم.
اما در مقایسه با کا800 هک شده توی هندسفری باید بگم که
بلندی صداش حدود90 درصد صدای کا800 هک شده هستش با آکوستیک Jpx2 اما مثل اون خش خش نداره خیلی باکیفته باسش هم از اون کا800 هک شده بیشتره.
فعلا که راضی هستم.
در ضمن اون وقت که من گرفتم توی گوشی یه فیش بود فکر کنم به ضبطی چیزی میخورد .به هر حال شبیه اونا بودش ولی توی این جعبه نیستش من دوست گیریسم رو فرستادم تا برام بگیره خوب دقت نکرده.
اون رو باید از کجا تهیه کنم چون میخوام گوشیم رو به اسپیکر وصل کنم:8:
زنگ زدم طرف گفت ما فعلا نداریم تو بازار خیلی کم شده ! بعد چند دقیقه زنگ زد گفت اگه میخوای باید زنگ بزنم شیراز برات بیارن گفتم قیمت دارین گفتش نه ! گفتم پس قیمتشم بهم بگین ؟؟! گفت خبر میدم ! داداش اگه ایشونو میشناسی معرف شو ما بگیریم ؟:41:نقل قول:
باور کن من نمیشناسم من بهش گفتم دارید گفت آره داریم و قیمتش هم 240 تومانهنقل قول:
یکی از بچه های این فروم گوشیش رو میخواد بفروشه ولی خیلی خیلی خیلی بالا میگه 270 تومان فکر نکنم که بخوای بگیری چون خودم به قیمت کمتری خریدم یعنی حدود180 چون کا800 خودم رو 180 میخریدن
-------------------------------------------
خب دوستان به پست قبلی ام توجه کنید
در ضمن بعضی وقتا البته بعضی وقتا وسط فیلم نگاه کردن قاتی میکنه و هنگ میکنه با آپدیت آیا کاملا حل میشه؟
با آپدیت هدفنش هم فرقی میکنه؟
سلام
اینجا رسم نیست به تازه واردا جواب بدین ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا هیچ کس جواب منو نمیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم پست قبلیمو تکرار می کنم ........ اگه جواب ندین ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاره ای نیست جز اینکه بازم تکرار کنم ............ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امان از غریبی
-----------------------------------
من تازه میخوام به جمع دبلیو 950 ای ها بپیوندم . اطلاعات کلی و جزئی به قدر کافی هم در مورد این گوشی دارم . فقط یه سوال داشتم .میخواستم بدونم برای خریدش باید به چه چیزاییش دقت بکنم . منظورم اینه که کلا چه چیزاییش همراهشه و چه چیزاییشو باید تست کنم . چهطور میتونم اصل بودن و تقلبی بودنش رو تشخیص بدم ؟؟ از اونایی که بیشتر تجربه دارن میخواستم بپرسم چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد حین خریدش. چون تو شهر ما اصلا و ابدا خبری از این گوشی نیست و باید برای خریدش یه سر به پایتخت بزنم . البته راه زیاد دوری هم نیست اما خوب نمی تونم هر روز برم اونجا .
راستی یه چیز دیگه شنیدم تعرفه ی واردات گوش 15 درصد شده . این راسته ؟؟؟ یعنی ممکنه قیمتش بازم پایین تر بیاد یا نه ؟؟؟
منظورم اینه که صبر کنم بهتره یا اینکه فرقی نمی کنه ؟؟ این خبر رو تو روزنامه ی ابرار خوندم . الانم که همینجا خوندم که این گوشی داره دوباره وارد میشه .
قربون همه . منتظر کمکتون هستم .
فکر کنم من فرد مناسبی باشم واسه توضیح دادنت جون این گوشی رو من دوبار خریدمنقل قول:
تا اونجایی که من میدونم این گوشی اصلا تقلبی نداره.گارانتی و یا بدون گارانتی فرقی نمیکنه ولی احیانا برای احتیاط با هر گارانتی که بگیره درسته.این رو به خاطر این میگم که یهو دست دوم نباشه مثلا گوشی اولی که من گرفتم انقدر نو بود که خود همون یارو به جای نو به ملت انداخت:31:
توی جعبه باید دو تا سی دی یه سری دفترچه داره هندسفری ریموت دار-شارژ که مثل شارژر کا800 هستش و پشتش یه پورت برای هندسفری یا یو اس بی داره.
یو اس بی کابل که خیلی قلمبه سلمبه هستش -یه فیش بود که سه تا سر داشت شبیه این چیزایی بودش به ضبط مبط وصل میکنن من قبلا توی جعبه ام اون بودش ولی الان که از ... خریدم که یکی از بچه های این فروم هستش توش نبود اگه الان میخونه این پستم رو چک کنه که اون کجاست :31:
خود گوشی تستش بکن همه جوره
یک کیف مخملی هم داره -من توی هر دو جعبه ای که داشتم بند ندیدم
در مورد تعرفه معرفه هم توی صفحه ی قبلی بهت توضیح دادم
حالا یکی بیاد جواب دو تا پست قبلی ها م رو بده:31:
راستی کسایی هم که دنبال این گوشی می گردن یه سری به این لینک بزنن . گمون نمی کنم ضرری داشته باشه . اگه موفق شدین به منم اطلاع بدین
حالا بازم جواب منو ندین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.istgah.com/firekeys/kid_87/key_84950/page_1/285314.html
اولا جوابت رو دادمنقل قول:
درثانی عجله نکن انصافا جواب همه سوالاتت توی صفحات قبل بودش
ثالثا من این شماره تلفن رو چند صفحه قبل دادم یعنی دو سه صفحه قبل ولی کسی توجهی مثل اینکه نکرد یا اینکه این گوشی رو نداشتن:31:
دیدی که دقت نمیکنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ جون یکی بالاخره جواب منو داد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی داداش . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرمندم . پست صفحه ی قبلیتو ندیدم . الان دیگه احساسا هویج بودن نمی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال دیگه . برای این گوشی قاب محافظ هم وجود داره ؟؟؟ حالا چه کریستال چه تلق پلاستیکی . یا اینکه باید همینطوری لخت استفادش کرد ؟؟؟؟
ببخشید که سوالای عجیب و غریب می پرسم . آخه الان بد موقعیه . نمیخوام هر روز بلند شم برم تیرون .
چاکر برادران گرامی .
راستی عزیز . اگه آپدیت رو با موفقیت به پایان رسوندی یه خبری بده .
منم آخه فکر کنم تو نوبت بعدی باشم .
بازم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شده شبیه چت کردن موقعی که ترافیک بالاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تاخیر میاد ........
بازم ازت ممنونم داداش.
خوهش میکنمنقل قول:
فکر نکنم قاب محافظ باشه ولی اگه رفتی تهران ببین قاب ارجینالش رو دارن یا نه و به چه قیمت چون گوشی من قسمت پایینش یه نمه ضرب خوردگی داره که اصلا زیاد تابلو نیست ولی این گوشی خیلی باکلاسه و میخوام باکلاس بمونه
به نظرم اگرم قاب کریستال مریستال:18:داشت نخر چون خیلی بزرگ میشه الان سایزش خیلی خوبه
حالا فردا آپدیتش میکنم ببینم که آخرش میتونم این گوشی رو بسوزونم یا نه
دوستان چطوری بکاپ بگیرم تو گوشی پر عکس و برنامه هستش چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
آقا این سیم کراتمو هر کاری میکنم نمیتونم درش بیارم چرا؟
روش خاصی داره؟ :دی
تبريک مي گم آقاي زيمکا :10:نقل قول:
در مورد سرعتش بگم که اگه آپديت بشه درست مي شه.
1- به مسير More => Statuse برو فريمور گوشيتو بهت مي ده. جديدترينش رو هم توي پست هاي قبلي من هست . بعد از آپديت فريمور گوشيمو گذاشتم.
2- بايد شورتکاتشو بياري روي صفحه . دو تا راه براي اين کار هست . يکي اينکه با برنامه اي مثل ْGdesk يا Linkboy اين کار رو انجام بدي يا اينکه شورتکاتهاي روي صفحه رو عوض کني. هر دوتا شون رو هم من توي پست هاي قبليم توضيح دادم.
3- برو به کنترل پنل ، Sound & Alert و از اونجا مي توني صداي قسمت هاي مختلف گوشي رو تنظيم کني.
صداي اين گوشي فوق العاده با کيفيته. سري K اصلا باهاش قابل مقايسه نيست. باز هم به شما تبريک مي گم.
اتفاقا قاب کريستال داره . ساختمان علاالدين طبقه زيرزمين داره. به قيمت 2500 تومان. البته من نگرفتم. چون از زيبايي گوشي کم مي کنه.نقل قول:
تمام اطلاعاتي که روي Phone Memory داري رو بريز روي Memory Card و با اتصال به کامپيوتر تو حالت File Transfer ازشون يه کپي بگير. (به همين راحتي)
اگه منظورتون سيم کارت باشه :31: که کاري نداره، اون زبونه فلزي که سيم کارت زيرش قرار گرفته رو بکش بيرون ، بعد يه مقدار بدش بالا تا بتوني برش گردوني سر جاش . به حالتي که سيم کارت عقب برنگرده . حالا سيم کارتتو بيار بيرون .نقل قول:
پيروز باشيد
DEICIDE
male man ine:
phon: cxc162037 R9G007
bluetooth:
cxc162058 R3A01
مثل اینکه قبل از ظهر وقت نیست که برم اینرتنت کلب.
عصر میرم. بچه ها توی آپدیت باید به چه نکاتی توجه کرد
بک آپ (پشتيبان) يادت نره.نقل قول:
آموزش آپديت هم تو همين تاپيک :13: هست. کامل بخونش .
پيروز باشيد
DEICIDE
چشم حتما میخونمش. اومدم از کل گوشی بکاپ بگیرم رفتش توی موسیقی یه عمری داشت طول میکشید. کنسلش کردم مثل بچه آدم موزیک ها و عکسها رو کپی کردم بقیه رو سه سوت بکاپ گرفته شدنقل قول:
یه کم سخته! :31:نقل قول:
باید اون فلز رو بیاری بیرون بعد آروم بکنیش تو!! نصف سیم کارت می مونه بیرن! بعد باید با ملایمت سیم کارت رو بیاری بیرون..! :31:
ای بابا انگار قسمت نیست گوشی ما سر و سامون بگیره از این وضعیت راضی نیستم:2:
رفتم کافی نت گفتم شاید بخواد درایور نصب کنم سی دی رو بردم دیدم سی دی رام نداره گفتم مهم نیست گوشیم رو میشناسه.
اومدم کابل یواس بی رو وصل کنم گفتن ما یو اس بی نداریم بعدش گفتم کجا داره گفت فکر نمیکنم جایی داشته باشه.
حالا من یه سوال دارم شما کجا و چه جوری آپدیت کردید؟
یااینکه از شانس گند من فقط این شهر اینجوریه . من موندم این قم چرا با همه شهرها فرق میکنه:18:
با دایل آپ میشه ؟اونم از مدل نفتی
سلامنقل قول:
زياد سخت نگير . اصلا نيازي به نصب درايور نداره. گوشي با کابل ديتا به رايانه وصل ميشه . در ضمن با ديال آپ هم اصلا اين کار رو نکن. عملا غيرممکنه.
آخه اون چه کافي نتيه که کيس کامپيوترش پورت يو اس بي نداره :41:
شیطونه میگه بار و بندیم رو ببندیم از قم هجرت کنم برم:31:نقل قول:
خیر سرش بهترین کافی نت قم بود با سرعت512 :18:فقط سرعت داشت کامپیوترهاش مال اهل بوق بودحالا فردا عصر چند جای دیگه هم میرم ببینم که چی میشه جاهای دیگه سرعتشون کمه حدود64 هستش:41:
راستی یه سوال داشتم با آپدیت کرن آیا بلندی صدا توی هدفون هم بیشتر میشه؟
این گوشی مشکل یه نمه بلندی رو داره . اسپیکرش به درک .قبلا اگه گوش میدادم برام خوب بود ولی وقتی اون صدای سگی کا800 هک شده رو میشنیدم این کمه حدود85 درصد بلندی اون هستش.ولی خداییش کیفیت داره ها.مگاباسش خیلی توپه.
سلام دوستان چندتا تا سوال داشتم
یکی اینکه w950 اصل باید ساخت کجا باشه ؟
یکی دیگه اینکه قیمت این گوشی الان چند هست ؟
و اینکه الان این گوشی به راحتی پیدا میشه یا نه؟
اصلش ساخت چین هستشنقل قول:
حدود 250 تومن فکر کنم بتونی پیدا کنی
زیاد راحت راحت نیست ولی صفحات قبلی (4-5 صفحه قبل ) را بخونی میتونی یه چند جا گیر بیاری
ای ول ماتاتا جان.....بالاخره تونستمنقل قول:
راستی منو میشناسی؟
اگه نمیشناسی از سعید رونالدو بپرس:دی
دوستان کمکم کنید چند تا مورد دارم
اول اینکه وقتی فایلی برام بلوتوث میشه مثل موزیک خیلی دیر سیو میشه آیا واسه شما هم همین جوریه؟همش اون بالا یه چیزی چشمک میزنه نوشته busy و بعد از مدتی سیو میکنه
دوم اینکه وقتی برام زنگ میاد اول ویبره هستش و بعد از چند ثانیه صدای زنگ کم کم بلند میشه یعنی از آهسته میره بلند میشه
چه کار کنم که هم زنگ با صدای بلند و هم ویره با هم باشند؟عجب نفهمیدم چی گفتم واج آرایی داشت
کامپیوتر بون پورت USB :blink: :blink:نقل قول:
راستی مبارک باشه حالشو ببری :8:
کامپیوتر بدون پورت USB :blink: :blink:نقل قول:
راستی مبارک باشه حالشو ببری :8:
مخلص مهدی جان هستیم.... :10:نقل قول:
آره جیگر آواتار و امضات تابلوه..! :27:
آخرش هم نفهمیدم چرا به زور گفتی بلاکت کنیم..!؟! :31:
آره بابا پاشو بيا تهران حالشو ببر . حداقل تو کافي نت هاش پورت يو اس بي پيدا مي شه :31: .نقل قول:
بعد از آپديت صداي اسپيکر بهتر مي شه ولي صداي هندزفري رو بعيد مي دونم . شايد در حد خيلي کم . ولي ديگه با اين کيفيتي که هندزفريش داره ديگه احتياجي به بيشتر شدن صدا نداره . به نظر من نبايد به خاطر کميت ، کيفيت رو از دست داد.
و صد البته مگا باسش که ديگه حرف نداره . ولي من نمي تونم استفاده کنم :41: .
بستگي به حجم فايلت داره . ولي تقريبا طبيعيه .نقل قول:
توي قسمت تنظيمات زنگ يه قسمتي هست که صداي زنگ رو به صورت افزايشي زياد مي کنه . تيک اونو بردار درست مي شه. (البته فکر کنم :13:)
راستي زيمکا يعني چي؟
پيروز باشيد
DEICIDE
برای افزایش سرعت هر از چند گاهی یه سر به task manager بزنی و برنامه های باز رو ببندی بد نیست!نقل قول:
در مورد صدای زنگ هم باید بگم که میری به اینجا: control panel -> device -> sound&alert
1- در منوی ringtone تیک گزینه increasing ring رو برمیداری تا صدای زنگ از همون اول بلند باشه.
2- در منوی vibrating alerts اولین گزینه رو off میکنی، مشکل ویبره هم حل میشه. (البته اگه منظورت اینه که اول چندتا ویبره میزه بعد صدای زنگ در میاد، سیستمش همینه!)
نقل قول:
وری تنکس :46:
اينم توضيحات فنينقل قول:
ممنون و موفق باشيد.
DEICIDE