nimaoy عزيز
پسورد نميخواد پچ هم دانلود كن بريز همين
موفق باشي
Printable View
nimaoy عزيز
پسورد نميخواد پچ هم دانلود كن بريز همين
موفق باشي
آقا یکی در مورد کاسپر 5.0.383 اطلاعات بده
Masoud.ebi
جان من کاسپر 5.0.383 دانلود کردم
راستش من که هیچ فرقی ندیدم تازه از همون اپدیت های قبلی هم استفاده میکرد
احتمالا توی این ورژن فقط بعضی باگ ها که به چشم نمیاد درست کردن
به هرصورت اطلاعات بیشترو باید دوستانی که وارد تر هستند بدهند :mrgreen:
نمیشه که فرقی نکرده باشه فرقاش به قول شما به چشم نمیان :wink:
دوست عزيز سلامنقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
يعني واقعا به نظر شما ايرادي نداره؟
اگه قرار بود از پچ استفاده كنيد پس چرا خريديد؟ خوب همين پچ رو كه ما هم داشتيم! :wink:
شايدم شما درست ميگيد :?
بچه ها ببخشید و داوا نکنید :lol:
من هرکاری کردم از لینکهای داده شده نتونستم ورژن جدید نود32 را دانلود کنم یه نفر یه التفاطی بفرماید :wink:
درسته دوست من من هم نتونستمنقل قول:
نوشته شده توسط borzou_one
اما از اينجا دريافت كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپيك اصلاح شد
كاغذ ديواري چه ربطي به اينجا داره دوست خوبم :!:
ببخشيدنقل قول:
نوشته شده توسط korosh bozorg
انگار توي 96 درصد كه ميرسيه اشكال ميگره :?
تازه نسخه ی آزمایشیشه
نسخه ی فول رو لینکشوو از Mehdi_best جون بگیر :lol:
BitDefender 9 Professional Plus
کرککد:http://www.bitdefender.com/cache/links/Download/bitdefender_prof_v9.exe
کد:http://softex.meganet.lt/FIX/08.18/BitDefenderProfessionalPlus.rar
مهدي گرامينقل قول:
نوشته شده توسط sasan.k
لطف كرد و نشاني را براي دريافت به من داد.
اما خب انگار هنوز پرشن گيگ مشكل داره و بايد صبر كنيم.
اين هم نشاني براي دريافت:
نه بابا فکر کنم مهدی جون توی مگا آپلود هم آپلود کرده باشه :wink:
دوستان من از این نشانی نود 32 رو دریافت کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و به آسانی هم با این نام کاربری و گذرواژه آن را بروز کردم.
این هم عکسی از یان نرم افزار.
اما مشکلی که هست اینه که ورژن رو 1.1197 زده!!!!
این هم عکس:
korosh bozorg, جان این که مشکلی نیست جدید ترینش 1.1197 هستش :wink:
باسلام
در حال حاضر بهترين انتي ويروس براي كاربر خانگي كدام است؟ يعني از ويروسي شدن زود به زود جلوگيري كند.
من سي دي نورتون 2005 را خريده ام و نصب كرده ام ولي انگار توانايي 100 در صد ويروسيابي را ندارد.قبلا هم مك افي را داشتم كه اصلا رضايتبخش نبود و اپديت نميشد و از يكي شنيدم كه مك افي در ايران كاركرد خوبي ندارد!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
اي كاش مطالب اين 50 صفحه را متمركز ميكرديد تا راحتتر قابل استفاده باشد(مخصوصا براي ادمهاي كم حوصله اي كه فقط دنبال جواب سوال هستند....)
با تشكر فراوان.
korosh bozorgجاننقل قول:
1.1197 ورژن ابدیت اون هست وربطی به ورژن خود برنامه نداره واین شماره بعد از هر ابدیت تغییر میکنه
golvarehجان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط golvareh
اولا ورود شمارابه جمع بچه های پی سی ورد تبریک میگم وبعد:
توی این تایپیک اگه یه نگاه بکنیم میبینیم که فعلا نود32 بهترین انتی ویروس یا حداقل یکی از دو انتی ویروس برتر دنیا هست دومی هم کاسپرسکای هست وتوصیه میکنم بی خیال نورتون بشید چون علاوه بر گرفتن سرعت سیستم درحال حاضر در رده بندی انتی ویروسها جایگاه قابل قبولی نداره البته این انتی ویروس در گذشته یکی از بهترینها بود ولی در حال حاضر اینطور نیست در مورد مکافی هم باید بگم که درایران به دلیل تحریم قابل ابدیت شدن نیست البته نسخه اینترپرایز اون در ایران هم خوشبختانه ابدیت میشه
ودر اخر از شما میخوام به خاطر اینکه پستها تکراری نشه حتما صفحات این تایپیک را یه نگاه بکنید واگر مطلب مورد نظر نبود بعدا سئوال بفرمائید هرجائی که کم حوصله هستید بماند اینجا باید پرحوصله باشید :wink:
قابل توجه كساني كه ميگفتند نمايندگي تو ايران نداره
این آنتی اسپای مکافی هم همین امروز اومده
McAfee AntiSpyware is a solid entry in the spyware-removal category. Current users of McAfee Security products will appreciate its familiar interface design and integration with other McAfee apps.
Like most antispyware programs, McAfee AntiSpyware removes adware, key loggers, remote-control Trojan horse programs, and automated browser hijackers. McAfee AntiSpyware also includes an advanced Auto Protect feature that works in the background and automatically scans every program for spyware as it starts up on your system, removing the need to run periodic manual system scans.
After you download the install file, McAfee AntiSpyware installs smoothly. Like Ad-aware 6.0, the program launches with a friendly summary screen showing spyware statistics, the latest action you have taken, and options to scan your system, restore programs, and change the program's settings. When you use AntiSpyware to remove spyware programs, you have the option of using the program's own uninstaller if it came with one, or of having AntiSpyware remove the offending program and all its associated files.
In our informal tests, AntiSpyware performed fast system scans and found a large percentage (but not all) of the spyware and adware components hiding out on our informal test system.
McAfee AntiSpyware's integrated program help does the trick, but it's not extensive. Unfortunately, there's not much technical support information about this program available on McAfee's support Web site, but the company does provide free e-mail and online chat-based technical support for any problems you may have.
کد:http://www2.fixdown.com/soft/18488.asp?free=gdcnc-down1
http://www2.fixdown.com/soft/18488.asp?free=gdcnc-down2
http://www2.fixdown.com/soft/18488.asp?free=gd165-down
بچه ها اين nod32 فايروال هم هستش يا خير ؟
دوست من سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط alireza_2000
nod32 یک انتی ویروسه و فایروال نداره.
شما میتونید از یک فایروال خوب و قوی مانند kerio personal firewall ورژن جدیدش که در تاپیک معرفی فایروالها موجوده استفاده کنی.
موفق باشید.
كسي نگفته نود نمايندگي نداره تو ايران
boys_won جان
سلامنقل قول:
خوشبختانه اين لينكي كه من گذاشته بودم دوباره درست شده و كار مي كنه. چون مشكل پرشين گيگ حل شده.
اگر کسی از دوستان از دکتر وب 4.32b استفاده میکنه لطف کنه جواب بده
حدود 10 روزه که اپدیت نمیشه و به سرورش وصل نمیشه .
mehdi جان من با اين nod32 چيكار كنم-همون كاري كه شما گفتي يعني اجراي اون فايل reg اما از اون 30 روزش داره كم ميشه و كلا register نشده البته update ميشه ها
وقتي توي info ميرم نوشته day left مثلا 16116766 روز اعتبار داره اما هنوز نوشته trial
اين trial رو براي چي دوباره نوشته
ميشه راهش رو بگيد
ممنون ميشم
عليرضا جان سلام
اين تريالي كه نوشته مهم نيست. يعني شما وقتي از اون كرك استفاده كرديد ديگه خيالت راحت باشه. چون اون تعداد روزي كه نوشته كه مونده يعني 16 ميليون و هفتصد هزار و ... براي نسلهاي بعدي هم كفايت مي كنه! :wink:
نمیدونم کی دونبال نمایندگی نود32 میگرده
ولی تو ایران وجود داره
nod32.ir
میتونید نگاه کنید قیمتاشم خیلی گرونه ما که مجانی استفاده میکنیم
ایران و نرم افزارای مجانیش
سلام.ببخشيد ولي من هركار ميكنم نمي تونم اين ورژن جديد نود32 رو دانلود كنم. لطفا يكي لينكه درستشو بزاره مرسي.در ضمن اين نود32 كه داشتم نمي دونم چرا هرچي اپديت ميكنم باز ارور ميده كه ميگه اپديتش كنيد.چرا؟
آقا مهدي(خوب)و عزيز :من يه كرك براي ان-او -دي-32 دارم كه بصورت نرم افزار و روي سيستم نصب ميشه اون اگه داري براي بچه ها بزار چون من اين كارو بلد نيستم در ضمن من چندين ماه كه از بيت دفندر و ان-او-دي-32 بطور همزمان استفاده ميكنم و خيلي خوب جواب گرفتم اصلا تداخلي با هم ندارن فقط بعضي مواقع بيت و ديزيبل ميكنم البته ويروس شيلدشو كه سرعتو نگيره ولي فاير والش و انتي اس پامش هميشه فعال آخه ميدوني كه ان -او.....فايروال نيست براي اسكن سيستم هم از ان-او...استفاده ميكنم كه بقولي بيت...فايل هارو كامل پاك نكنه. اگه اين موردو تست كردي و ديدي خوب جواب ميده به بقيه پيشنهاد كن من كه تمام انتي هاي رو كه ميشناختم تست كردم هيچ كدوم مثل حالت فعلي نبود .اين كه ميگم شما تست كن بخاطر آماتور بودن خودم .در ضمن ميدونم سرت شلوغه ولي جواب منو تو صفحه آخر مبحث بابيلون فراموش نكن.با كمال تشكر.
والا ما هم در باره نمايندگي گفتيم
ولي بعضي ها به شوخي گرفتند
بابا اين برنامه داره مثل هلو كار ميكنه براي چي ميخوايد پول بديد--
اضافه داريد من پيك بفرستم بگيره---جاسوييچي هم اشانتيون بهتون ميدم
سلام و خسته نباشيد
اولا از كركي ممنونم يه سوال اينكه در مورده همين فايروال سايت فارسي سراغ داري كه تنظيمات كليش توضيح بده؟
ثانيا من بازم نتونستم كاسپر آپديت كنم.............قبلا اقا پدرام تو صفحه 41 گفته بودن بايد لايسنس كي جديد وارد كنم.......دوسته خوبم اوني كه لينكش گذاشتي من همون دارم.......حالا اگه كسي ميدونه علتش چيه كه آپديت نميشه به ما كمك كنه يا اگه كسي لايسنس كي جديد داره به ما هم بده
ثالثا بعضي دوستان محترم با افرادي كه تازه عضو شدن خوب بر خورد نميكنن...........دوستان محترم شما انتظار دارين اوني كه تازه اومده همه چي رو بلد باشه ياانتظار دارين با اين سرعت كم و اين هزينه ها همه بشينن اين 50 صفحه رو بخونن!!!!!!!!!!! خب نميشه........حالا يكي يه سوال تكراري پرسيد اشكالي داره شما حوصلش نداري جواب نده عوض جواب سر بالا طرف راهنمايش كن ...........ببخشيد ها ما خيلي كوچيكيم ....موفق باشين
لطفا لینک سالم آخرین ورژن نود 32 را برای من تازه کار معرفی کنید :lol:
nbsfuckerجان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط nbsfucker
قبلا معرفی شده بود :wink: یا من اشتباه میکنم :lol:
آره برزو جان راست میگه قبلا معرفی شده بود اما کسی در مورد تکنولوژی جدید بکار رفته در این نرم افزار یعنی بیت دفندر 9 تکنولوژی HiVE Technology صحبتی نکرد .
ظاهرا این تکنولوژی همون معادل Heuristics نود 32 هستش که تونسته 6 واریته از ورم جدید یعنی ZOTOB رو بدون آپدیت یعنی بدون اینکه به لیست و دیتابیسش اضافه کنه اونو شناسایی کنه .
همون طور که میدونید این ورم جدید یعنی Zotob طی هفته گذشته و در اولین ساعات حضورش تونست موجب اختلال و از کار انداختن CNN و فرودگاه بین المللی آمریکا بشه
اگه اینجوری که میگن باشه جای بسیار امیدواری است برای این آنتی ویروس و باید بهش امیدوار بود
دوستان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتونن به لینک زیر مراجعه کنند
این هم یک انتی ویروس جدید از همون کمپانی که انتی اسپای معروف pest patrol از محصولات اون هست :
CA eTrust EZ Antivirus 2005 7.0.7.7
eTrust™ EZ Antivirus detects and removes 100% of computer viruses “in the wild”* – keeping you safe from virtually all known virus threats. Plus, with automatic software updates, new threats that emerge daily won’t stand a chance.
Download:
Serials:
L4ITY-RCXXY-XIRWH-REGLW
L1LTY-HCXXH-XGRKH-RELEX
XY4TY-WCXXR-X1RWH-REJXJ
دوستان من ميخواستم يه مطلبي رو امروز بگم ممكن خيليها مخالف باشند.من دركل نظرم دارم ميگم.
همانطور كه همتون ميدونيد شركت مك آفي تازگيها كشور ما رو تحريم كرده و آپديت نرم افزارهاش با مشكل روبرو شده.به خاطر همين براي من خيلي سخت كه ميبينم خيلي از ايرانيها هنوز از اين آنتي ويروس استفاده ميكنند.دليلشم اينه كه اين آقايون حتي احترام مردم ايران رو نگه نداشتند و فقط به خاطر مشكلات سياسي اومدند ما رو تحريم كردند ئدر حالي كه ميدونستند كه ايران يكي از بيشترين استفاده كنندگان رو داره.
حالا نظر من اينه كه چرا ما بايد از اين آنتي ويروس كه شايد در حال حاضر جزو ضعيفهاست استفاده كنيم.
پس بيايم كه خود ما هم اين آنتيويروس رو تحريم كنيم.البته فقط نظر من. :arrow:
Gilopa جوان شدیدا موافقم :roll:
مک آفی هم شد آنتی ویروس :x