سلام
ببخشید یک سوال دارم.
با Dial-up هم میشه از بیت تورنت استفاده کرد.
متشکرم.
سلام
ببخشید یک سوال دارم.
با Dial-up هم میشه از بیت تورنت استفاده کرد.
متشکرم.
نسخه جدید اومده 1.7.5 اونو نصب کنید شاید درست شدنقل قول:
چرا نشه ! ولی می خواهی با چه سرعتی دانلود کنی؟؟4kb????نقل قول:
از 4 Kbps هم كمتر ميشه!!!!!!!!!
من با اي دي اس ال كه دانلودم سرعتش 12 هه ولي وقتي از تورنت دانلود مي كنم ميشه 5!!!!!!!!!!
حالا با ديال آپ كه سرعت معموليش 4 وقتي از تورنت دانلود كني ميشه 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همین ورژن رو ریختم جواب نداد :41:نقل قول:
شما به احتمال زیاد برنامه ای رو نصب کردی که با utorrrent کانفلکت داره و این باعث crash برنامه میشهنقل قول:
بیبنم از کی برنامه این ارور رو میده چه برنامه ای رو نصب کردی که اینجوری شده؟
چجوری میشه upload رو متوقف کرد تا سرعت download بیشتر بشه؟
میدونم در دراز مدت رو سرعت تاثیر میزاره ولی من dial up دارم دیگه سرعت ار 5 یا 6 که پایینتر نمیاد.
تازه حالا من همین یه فیلمو دانلود کنم از سرمم زیاده.
تا زمانی که دارید دانلود میکنین نمیشه متوقف کردش فقط می تونید سرعتشو محدود کنید که اینم رو سرعت دانلود اثر میذاره! بعد از اتمام دانلود اگه رو Stop کلیک کنی دیگه سید نمیکنه البته شما نگفته بودی دار با چه نرم افزاری دانلود میکنی من بر اساس uTorrent گفتم!نقل قول:
راستی یه چیز دیگه: :18:داری با Dial Up فیلم بر میداری؟؟؟:18:
سلامنقل قول:
من با 1Mbit آخرش 40 - 45 دانلود كردم بيشتر از اين نميتونم :41::41:
كسي راه حلي نداره ؟
خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز:40:نقل قول:
آره! دارم با dial up دانلود میکنم . zodiac حجمش 800 مگابایته دیشب که اولین شبم بود 9 درصد دانلود کردم. فقط میخوام یه تجربه داشته باشم که بعدا adsl یا ... میگیرم راحت باشم. اتفاقا تجربه ی موفقی بود و چیزای خوبی یاد گرفتم.
شاید بازم مزاحمتون بشم:11:
چرا؟؟ باید سرعتتون زیاد باشه که! (خودمونیم 1Mbit رو چچوری دادن بهتون؟) از چه نرم افزاری استفاده می کنین؟ از چه سایتی دارین تورنت می گیریرن؟ من خودم از Demonoid.com می گیرم سرعت خوبی می ده! سیدرهاش هم به نسبت زیاده شما می تونید از سایتهای خصوصی تورنت بگیرین اینطوری سرعت بالایی هم می دن بهتون مثل torrent-damage.net . پورت مورد استفاده هم خیلی مهمه ها! اولا چکش کنین ثانیا هم تو فایروال ویندوز هم آنتی ویروستون اونو Add کنین! این پست هم یه نیگاهی بکنیننقل قول:
موفق باشین:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1497551&postcount=645
من تو ايران خوردرو با مرور گر اپرا دانلود ميكنم از تورنت دانلود نميكنه
همون اول در قسمت پرفرمنس مرور گر ميزنم تست كن پورت رو ارور ميده
فكر كنم ايران خودرو بسته پورت رو
چه پورتي رو پيشنهاد ميكنيد تا دانلود كنم و فكر ميكنيد بازه؟
می تونی از سایت زیر استفاده کنی البته به جای 6881 پورت مورد نظرت رو بنویسنقل قول:
در ضمن فایروال هم چک کن و پورتو بهش Add کنکد:http://www.utorrent.com/testport.php?port=6881
سلام،
آقا چرا من نمیتونم به ماکس سرعت برسم:41:
سرعتم 256 k هست که باید تا 30k سرعت بده ولی هر کاری میکنم از 25k بیشتر نمیشه:13:
سیدش هم خوبه اینی که دارم دان میکنم
seed 34 (3355
peer 39 (6490
مشکل کجاست؟:11:
30 تا 32 حد اکثر سرعت دانلودتون هست حالا اګه درهین دانلود وب ګردی کنین سرعت دانلودتون کمتر میشه و اینکه خیلی از برنامه های دیګه مثل انتی ویروس ها و خود ویندوز هم واسه اپدیت مقدرای از سرعت رو میګیرهنقل قول:
پس زیاد بد نیست اګه 25 سرعتتون باشه البته تورنت اګه خوب باشه تا 31 کیلو بایت هم میره و نباید رو 25 متوقف بشه
ببین سرعت رو لیمیت نکرده باشی
درضمن ایا شما سرعت دانلود از http تون بیشتر از 25 هست؟ چون هر چی از ای اس پي فاصله بګیری از سرعت اصلی کم میشه و این فاصله میتونه سرعت 32 رو تا 25 کاهش بده
سلام،نقل قول:
آره تو وب معمولی تا 30 32 هم گرفتم، رو تورنتم اگه فقط خودش باشه یعنی بدون وب گردی و حتی مسنجر همیشه بالای 20 هست وتا 26 رو دیدم.:46:
شاید :31: شبا که ما میخوابیم این تورنته بیداره :27: یعنی بیشتر هم بشه:20:
فعلا که خوبه :8:
از این p2p هایی که افراد با یه دیسی دان رو قطع میکنن بهتره:31:
ببخشید دعوتنامه ی demonoid رو کسی داره ؟
سلام به همه دوستان به خصوص پیمان عزیز
خدمتتون عرض شود که من همه این 74 صفحه رو با دقت مطالعه کردم و دقیقا مشکل دوست خوبمXdvbxkomax رو دارم به این نحو که از روتر Asus M602 استفاده میکنم
( البته 1 هفته اس و قبلا وایرلس داشتم و چنین مشکلی نبود و حدود 40 گیگ در ماه با تورنت دانلود داشتم )
ولی الان سرعتم نوسان داره و مرتب تغییر میکنه و اون چراغ قرمز هم همیشه روشن میشه ( البته در دانلود با Http هیچ مشکلی نداره و 30kb رو ثابت دانلود میکنه )
حالا کارهایی که انجام دادند اینهاست
از دستور العمل سایت Portforward استفاده کردم( روتر و برنامه مورد استفاده رو انتخاب کردم و رفتم جلو )
و پورت خودم رو در Nat به مودم دادم ولی تغییری نکرد...
برنامه رو در فایروال ویندوز Add کردم ( utorrent ) و در setting اونجا هم پورت رو وارد کردم ولی باز هم نشد ...
آنتی ویروسم Symantec Client Security هست که البته در مورد پورت و فایروال چیزی توش پیدا نکردم که بخوام فعال یا غیرفعالش کنم ...
و در آخر با Isp تماس گرفتم ولی اونها هم گفتم ما پورتی رو نبستیم و فایروالی هم فعال نیست و مشکل شما نرم افزاریه ؟!؟
خلاصه شدیدا به کمک و راه حلهای دوستان نیاز دارم چون میدونید کسی که اعتیاد پیدا کنه به دانلود با تورنت نمیتونه این مشکلو به راحتی تحمل کنه به خصوص من که تو کار فیلم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر جواب و راهکارهای دوستان عزیز هستم
متشکرم
سلامنقل قول:
آقا منم میخوام دعوت نامه:20:
اگه دارین ممنون میشم بدین.:11:
سلام.نقل قول:
دعوت نامه به این راحتی ها گیر نمیاد حتی اگه هم گیر بیاد به این راحتی نمیدند بایستی خوش شانس باشی که کسی بهت بده یه زمان هایی سایت خودش کاربر جذب می کنه خودتون یه مدت به مدت برید تا شاید صفحه عضویت فعال بود!:46:
نقل قول:
محمد حسن جان تو پیغام خصوصی نگفتی بصورت اترنت مودمتو بستی یا یو اس بی آخه موقعی که اترنت بسته باشی کانکشن باید توی مودم ست بشه یعنی دیگه تو نتورک کانکشن خودت کانکشن نمیسازی و دیگه لازم نیست بعد ورود به ویندوز بصورت دستی کانکت بشی اگه اینطوری باشه روتر خیلی به پر و بال آدم میپیچه ولی اگه بصورت یو اس بی کانکت شده باشی فقط کافیه اینکار ها رو تو قسمت فایروال کانکشن انجام بدی اگه از Symantec Client Security استفاده بکنی کاری به کار پورتها نداره البته تا جایی که من دیدم ؛من چون خودم مجبورم بصورت اترنت مودمو ببندم باید هر از چند وقت این مشکل رو داشته باشم چون 2 تا پی سی دارم و باید با هم شبکه باشند و بعضی وقتها که من نیستم داداشم از پی سی دوم استفاده میکنه و شاید من نخوام کامپیوترم روشن باشه برا همین مجبورم از این روش استفاده بکنم برا همین نمیتونم یو اس بی ببندم تو امتحانش بکن ببین جواب میگیری ؟ ضمنا" من یه چیز جالب کشف کردم حالا شاید فقط برا من این اتفاق افتاده باشه ولی میگم شاید بدرد بخوره من چند روز پیش یهو متوجه شدم سرعت خیلی افت کرده و رفتم داخل تنظیمات مودم و مودمو ریست کردم ( دوستان میدونن اینکار بیشتر مواقع جواب میده و مودم وقتی از نو به آی اس پی وصل میشه سرعت خیلی بالاتر میره ) از اون روز تا حالا که چهار روز ازش میگذره هر کاری کردم حتی اون تنظیماتی که قبلا" انجام داده بودند نتونستن کمکم کنند و پورتهام باز نشدند بعد یه بار اتفاقی موقعی که از vpn استفاده میکردم دیدم اون چراغه سبز شده چند بار امتحان کردم دیدم آره با وی پی ان جواب میده این مسئله رو امروز با مسئول آی اس پی در میون گذاشتم به من گفت بررسی میکنیم باهات تماس میگیریم فعلا که با وی پی ان مشکلم حل شده فقط نسبت به حالت قبل بطور متوسط حدود 2 تا 3 کیلو بایت سرعتم کمتر شده ( منظورم سرعت متوسط هستش ) من روی یه ورژن جدید nero 8.0.3 که دانلود کرده بودم امتحانش کردم بد نیست تو 12 ساعت 430 مگ آپلود کرده بودم حالا دوستان اگه نظرات دیگه ای دارن راهنمایی کنن من که خیلی با مودم و تنظیماتش ور رفتم مسل اینکه این مشکل رو باید اینطوری تحمل کنم .
با dial up نميشه ديگه...آره...يا خيلي طول ميكشه و فايده نداره؟؟؟ چطوريه...؟؟؟
سلام به همگی من توی سایت Demonoid.com عضوم ولی سرعتش زیاد فرقی نداره اینقدر هم دنبال دعوت نامش نگردید ولی من براتون تو همین جا کد دعوت رو میزارم ولی بگم زیاد سرعت نداره ولی بعضی فیلم هاش خوب سید میدن و 2 اینکه عکس و توضیحات کامل و زبان فیلم ها و سخت افزار لازم برای نصب بازی ها و حتی روش نصبشونم میگه در کل خوبه ولی سرعت همونه که بوده!
در این سایت شما 5 دلار میدید و سرعتتون برای دانلود از تورنت رو چندین برابر میکنه!
کد:http://www.highspeedtorrent.com/
من یک سوال دارم که چه جوری میشه سرعت دانلود utorrnet را محدود کرد که از یک مقدار مشخصی بالاتر نره؟؟؟؟
برین به قسمت options--preferences-- connection اون پایین تو قسمت global bandwidth limiting می تویین سرعت دانلود و اپلود رو مشخص کنیننقل قول:
من یک سوال دارم که چه جوری میشه سرعت دانلود utorrnet را محدود کرد که از یک مقدار مشخصی بالاتر نره؟؟؟؟
سلامنقل قول:
محمد جان تو پیغام خصوصی نگفتی بصورت اترنت مودمتو بستی یا یو اس بی
مودم به صورت اترنت بسته شده و فعلا هم نوسان دارم
ولی از اینکه وقت میذاری و جواب میدی خیلی ازت ممنونم
در هر صورت منتظر یاری گرم بقیه دوستان هم هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز :11:نقل قول:
حالا شما بزار دعوت نامه رو:31:نقل قول:
چرا من اکثر دانلودهام از تورنته و اکثر اونا هم از Demonoid سرعت بالای هم داره به نظرم من با 40 و اینا میگیرمنقل قول:
demonoid ترکرش خصوصی نیست و مثل بقیه ی ترکر ها ی عمومی هرکسی میتونه بهش کانکت بشه و ازش دانلود کنه برا همین اګه تورنتی از سایت demonoid تو سایت های عمومی تورنت ګذاشته بشه همه اون رو دانلود میکنن و اینجوری کساییی به ترکر کانکت میشن که عضو سایت نیست و براش share ratio مهم نیست پس اپلود هم براشون مهم نخواهد بود این باعث میشه برا بعضی تورنت ها سرعت کم باشهنقل قول:
سلام به همگی من توی سایت Demonoid.com عضوم ولی سرعتش زیاد فرقی نداره اینقدر هم دنبال دعوت نامش نگردید ولی من براتون تو همین جا کد دعوت رو میزارم ولی بگم زیاد سرعت نداره ولی بعضی فیلم هاش خوب سید میدن و 2 اینکه عکس و توضیحات کامل و زبان فیلم ها و سخت افزار لازم برای نصب بازی ها و حتی روش نصبشونم میگه در کل خوبه ولی سرعت همونه که بوده!
در این سایت شما 5 دلار میدید و سرعتتون برای دانلود از تورنت رو چندین برابر میکنه!
شما واسه اینکه بتونین حد اکثر سرعت رو از تورنت ها بګیرین اول باید تورنت رو از خود سایت demonoid دانلود کنین ( دقت کنین تورنت انترنال باشه ) بعد هم تو برنامه ی تورنتی که دارین DHT رو غیر فعال کنین با اینکار نود هایی که از خود سایت تورنت رو دانلود نکردن به شما کانکت نمیشن که این باعث میشه شما باندویچت رو بیخودی به هدر ندی و همیطور کسایی به شما کانکت بشن که عضو خود سایت هستن و سرعت دانلود بیشتری به شما میدن
در مورد اون سایتی که ګذاشتی فک نکنم واقعیت داشته باشه : سرعت در تورنت بیشتر به ترکر و تعداد سیدر ها و دانلودر ها بستکی داره که اینا رو نمیشه شما تنظیم کنی
پیمان جان یه جایی برا جواب یکی از پستهای من نوشته بودی برا دمونوئید زیاد مهم نیست که share ratio کم باشه یانه ولی بعضی سایتهای حرفه ای تر اگه در عرض یکهفته share ratio کمتر از 0.5 باشه ما رو بن میکنن اینجا هم میگی دمونوئید ترکرش خصوصی نیست و سایتهای خصوصی که ترکرهاشون هم خصوصی سرعت بهتری میدن حالا اگه برات ممکنه اسم این سایتها رو برامون بنویس ؛ share ratio من تو دمونوئید 0.80 هستش که اون اولا ناشیگری کردم ولی حالا دارم هر روز اونو میبرم بالاتر تا حداقل به یک برسم . راستی یه جا هم گفته بودی share ratio خودتو روی 1 نگه داشتی و از ------ استفاده میکنی میشه یخورده بیشتر توضیح بدی اخه تا اونجا که من فهمیدم اگه به هر عنوان آی پی خودمونو چه با ------ و چه وی پی ان یا ... عوض کنیم و ترکر اونو نشناسه امتیاز ما تو share ratio تکون نمیخوره ولی از طرفی چون ترکر ما رو نمیشناسه و نمیدونه ما کدوم یوزر هستیم سرعت دانلودمون کمتر میشه اگه لطف کنی و یه مقدار توضیح بدی ممنون میشم .
سلامنقل قول:
یه لیست رده بندی شده از ترکر ها رو میزارم هرچی level ها بیشتر بشن ترکر حرفه ای تر سرعت بیشتر ، قوانیش سخت ګیرانه تر و پيدا کردن دعوتنامه ی اون مشکل تر میشه تا جایی که دعوتنامه ی بعضی از ترکر ها رو میخرن
Level 1 ••••••••••
These sites are open for sign ups.
Those looking to join can register.
Seed Academy Bulgaria - Partis[8]- Arenabg[8] -Bitsoup[8] - Zamunda[8] - Swebits[8] - Powerbits[7] - Midnight Torrents[6] - rSR[6] - ILoveTorrents[6] - Respect The Seed - IP Torrents - Witch Tracker - AOM Killer[8] - FCZ[7] - docs.torrents.ro[7] - TranceBooster and countless others...
Level 2 ••••••••••
These sites are very easy to obtain.
Chances are you will get one free.
RTS - Demonoid[6] - FileZone[6] - MazeTorrents[6] - FL[6] - DH[6] - HT[6] - ChronicTracker[6] - TD[6] - SITR[5] - Leechbits[5] - GFT - TakoRauta - Delight4U - btgigs - PeerPortal - PWT[9] -XboxSky[8] - PussyTorrents[8] - Dimeadozen[8] - HDBITS.ro[8] - cheggit[8] - XWT[7] - Bitspyder[7] - Filemp3[7] - Christian Torrents[7] - Learnbits[7] - HorrorChannel[7] - UKNova[7] - BitHDTV[7] - TVJunkies[6] - Elbitz[6] - TvT.ro[6] - x264[6] - Diwana[5] - Audiozone[5] - The Pokerbay - Filmbits - Under Ground Gamer - Bitgate etc.
Level 3 ••••••••••
These sites are fairly easy to obtain.
LinkoManija[8] - Torrent.LT[7] - Pisexy[7] - TL[9] - TTi[7] -Acetorrents[7] - ST[7] - WB[7] - SCC[9] - TauriTracker[6] - TB[6] - SoftTorrents[6] - PotUK[6] - A-L[5] - TS-Tracker - TVTorrents[8] - Audionews[7] - MMATracker[7] - ProAudioTorrents[7] - Childbytes[7] - Torrentbits[7] - CO[6] - KrayTracker[6] - Music-Vids[6] - ExtremeBits[6] - Sweloaders[6] - VIPMusic[8] - Goem [6] - Brokenstones - DVDseed -Softmp3 etc.
Level 4 ••••••••••
These sites are harder to obtain for various reasons.
Though fairly easy provided that you offer similar.
Thor'sLand[6] - nCore - iPLAY[8] - Snowtigers[6] - HDBits[10] - BitMe[9] - OiNK[9] - The DVD Club[8] - BTMusic[8] - KG[7] - RMVBusters[7] - DesiTorrents[8] -IT[7] etc.
Level 5 ••••••••••
Sites from this level on are more difficult to obtain.
FB[7] - RP[7] - DarkSide - RevTT[8] - Danishbits[7] - PT[8] - TheVault[7] - TranceRoute[7] - ThePlace[7] -BlackCats[7] etc.
Level 6 ••••••••••
CZone+[8] - BitMeTV[10] - etc
Level 7 ••••••••••
ScT[10] - Bithumen - NB[8] - AOM[8] - TT+[10] etc.
Level 8 ••••••••••
SweDVDR[8] etc.
Level 9 ••••••••••
FTN[10] - FSC[8] - E****[8] etc.
Level 10 ••••••••••
Getting these sites is difficult if not impossible.
Consider yourselves lucky if you have these.
FTWR[6] - UK-T[6]
اعدادی که جلوی اسم هر ترکر نوشته شده امتیازی هر ترکر هستش که بر اساس تنوع و ګستردګی تورنت ها بهشون دادن
در مورد share ratio چون ای اس پی من سایت demonoid رو ***** کرده من از همون اول با پراکسی وارد سایت شدم و اون اوایل از ای پي استفاده میکردم که با یه نفر دیګه شیر شده بود و هرچی اون دانلود یا اپلود میکرد برا من هم ثبت میشد الان من دیګه ولی الان اینطور نیست و برا همین مقدار دانلود و اپلود من رو 14 ګیګ مونده که share ratio یک رو بهم داده و ازش راضیم یعنی خیلی عالیه
طرز کار سایت demonoid اینجوریه که ای پي شما رو موقعی که فایل تورنت رو از سایت دنلود میکنین ثبت میکنه و حالا اګه یه نفر دیګه هم با همون ای پي به ترکر کانکت بشه و دانلود یا آپلود کنه share ratio اون برا شما هم ثبت میشه چون سایت یورز شما رو مربوط به اون ای پي میدونه
موفق باشی
سلام پیمان جان واقعا" دستت درد نکنه من چند تا سئوال دیگه دارم من وقتی share ratio من تو دمونوئید 1 باشه حداکثر سرعت رو از ترکر اون میگیرم حالا این سایتهای حرفه ای تر چه فرقی با دمونوئید دارن آیا تورنتهاشون جدید تر هستش ؟ یا اینکه از نظر سرعت هم فرق دارن؟ من که حداکثر سرعت دانلود معمولی خودمو معمولا" با دمونوئید هم دارم اگه سرعت ترکر اونها زیادتر باشه فکر نمیکنم دیگه از پهنای باند واقعی من تجاوز کنه درسته ؟ من احتمال میدم همون قضیه که قبلا راجع به ترکر های خصوصی گفتین و اینکه اگه تورنتی سید نداشته باشه و در خواست بدیم ترکر خصوصی خودش سید میشه ؛ درسته یا غیر از این مزایای دیگه ای هم دارن ؟ شرمنده خیلی سئوال میکنم ولی احساس میکنم شاید خیلی ها هم این سئوالا رو داشته باشند ؛ ضمنا من الان دو سه ماه هستش که دنبال تورنت dvdrip برای فیلم ترانسفورمرز میگردم ولی تا اونجا که فهمیدم فعلا یا موجود نیست یا اگه باشه فیک هستن آیا امکان داره که این تورنت تو سایتهایی که شما معرفی کردین وجود داشته باشه ؟[( transformers) البته اینو هم بگم که یه فیلم هست به نام ترانسمورفرز که اسمش خیلی شبیه اون فیلمی هست که من دنبالش هستم ] و در آخر یه سئوال دارم اونهم اینکه شما با کدوم یک از اینا کار کردین و اونو ترجیه میدین کلا" چقدر نسبت به دمونوئید برتر هستن ؟
شرمنده پیمان جان ؛ واقعا" شرمنده ولی باید از اطلاعات افرادی مثل شما استفاده کرد راستش من کسایی رو میشناسم که بیشتر از یک سال هستش که تو کار دانلود تورنت هستن ولی هیچ چیز از سید و پیر و ترکر و ... نمیدونن و حالا ناراضی هم هستن که سرعت دانلود تورنتشون خیلی کمتر از سرعت دانلود معمولی اونهاست فقط چون پهنای باندشون بالاست باهاش میتونن سر کنن من از مسئول سرور آی اس پی خودم سئوال کردم راجع به بسته بودن پورتها اصلا نمیدونست تورنت چیه ؟بنده به شخصه واقعا از اطلاعات مفید شما ؛ آقا امین گل ؛ s a m 4000 ؛ xAxez و چندتا دوست دیگه خیلی استفاده کردم از همه شما بابت اطلاعات مفیدتون متشکرم
==========================================
آها تورنت اون فیلمو که گفتم تو arenabg.com که اسمشو گذاشته بودی پیدا کردم ظاهرا" که مشکلی نداره لینکشو میزارم یه نظر راجع به تورنت بده ممنون :
کد:http://arenabg.com/details.php?id=67337da5e0aaf24f892b6344f6a7fb1abf811f7d
قربانت رضا
در این مورد سعی میکنم اطلاعات کاملتری از بعضی از سایتهایی که بالا معرفی شد رو بعدا بزارم تا بهتر متوجه بشیننقل قول:
سلام پیمان جان واقعا" دستت درد نکنه من چند تا سئوال دیگه دارم من وقتی share ratio من تو دمونوئید 1 باشه حداکثر سرعت رو از ترکر اون میگیرم حالا این سایتهای حرفه ای تر چه فرقی با دمونوئید دارن آیا تورنتهاشون جدید تر هستش ؟ یا اینکه از نظر سرعت هم فرق دارن؟ من که حداکثر سرعت دانلود معمولی خودمو معمولا" با دمونوئید هم دارم اگه سرعت ترکر اونها زیادتر باشه فکر نمیکنم دیگه از پهنای باند واقعی من تجاوز کنه درسته ؟ من احتمال میدم همون قضیه که قبلا راجع به ترکر های خصوصی گفتین و اینکه اگه تورنتی سید نداشته باشه و در خواست بدیم ترکر خصوصی خودش سید میشه ؛ درسته یا غیر از این مزایای دیگه ای هم دارن ؟ شرمنده خیلی سئوال میکنم ولی احساس میکنم شاید خیلی ها هم این سئوالا رو داشته باشند ؛ ضمنا من الان دو سه ماه هستش که دنبال تورنت dvdrip برای فیلم ترانسفورمرز میگردم ولی تا اونجا که فهمیدم فعلا یا موجود نیست یا اگه باشه فیک هستن آیا امکان داره که این تورنت تو سایتهایی که شما معرفی کردین وجود داشته باشه ؟[( transformers) البته اینو هم بگم که یه فیلم هست به نام ترانسمورفرز که اسمش خیلی شبیه اون فیلمی هست که من دنبالش هستم ] و در آخر یه سئوال دارم اونهم اینکه شما با کدوم یک از اینا کار کردین و اونو ترجیه میدین کلا" چقدر نسبت به دمونوئید برتر هستن ؟
در مورد اون تورنت من خودم دانلودش نکردم ولی تو سایت ها دیګه چک کردم و ګفتن فیک نیست چنتا از اسکرین شات هاش رو هم ګذاشته بودن که به نظر کیفیتش خوب میومد
فعلا باید برم بعدا چنتا سایت باحال تورنت رو معرفی میکنم تا با دنیای تورنت اشنا بشین
موفق باشین
نقل قول:
دمت گرم تا حالاش هم خیلی حال دادی راستی با راهنمایی های شما الان share ratio من تو دمونوئید به 1.03 رسیده :27:
این اولین سایت خودم هم تو این سایت عضو هستنم این سایت مخصوص فیلم هستش با کیفیت عالی ،سرعتش خیلی عالیه ولی به درد من نمی خوره چون فیلم هاش اکثرا بالای 2 ګیګ حجم دارن که من با هاردی که فول هستش نمیتونم زیاد از اینجوری فیلم ها دانلود کنم
این سایت امکان اپلود کردن رو هم به هرکسی نمیده و فقط افراد خاصی میتونن توش فایل اپلود کنن ، قوانینش خیلی سخت ګیرانه هستش اګه share ratio خوبی نداشته باشی یه هفته بهت فرصت میده درستش کنی در غیر این صورت بن میشی
توضحات اینګلیسی اینا ساده هستش خودتون بخوننین بهتر متوجه میشین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
if u want a great audio video quality with a reasonable good speed this is ur choice
The site is still under construction running only with its half capacity server though its speed is gooood
in my opinion after construction is completed and f the site is completely closed it will b one of the highly rated sites and it will b very usable sites
categories
Movies DVDR
Movies HD
Movies IPOD
Movies Nero
Movies X264
Movies XVID
TV HD
TV MP4
TV XVID
STATS
PWT:
Pro Wrestling Torrent
Stats:
Registered Users 27,051
Power Users 11,864
Torrents 3,689
Peers 20,019
Seeders 16,684
Leechers 3,335
Not Connectable 6,213
Connectable 13,807
Site Categories:
Documentaries
DVD
ECW
Indy's
Matches
Misc
MMA
Ring Of Honor
TNA PPV's
TNA Weekly
WCW
WWE PPV's
WWE Weekly
Rating:
Content : 4
Speed : 3.5
Pre Time : NA
Rarity : 2 (Alot of ppl have that)
تو این یکی هم خودم عضو هستم ولی تا حالا ازش استفاده نکردم
این سایت مخصوص کشتی کج هستش همه چی در این این مورد توش پیدا میشه
HD-Bits.ro
This Tracker Is dedictaed to HD Material Only.
altough its a romanian tracker its got 95% english stuff
Stats :
--------
Users 8,153
Baned users 29
Warned users 52
VIP's 16
Unconfirmed users 28
Torrents 974
Seeders 2543
Leechers 304
Peers 2847
Total downloaded 47.65 TB
Total uploaded 207.35 TB
Site Categories :
---------------------
#edu.ro (subiecte bac)
Applications
Blu-ray
Documentaries
DTS
HD-DVD
Lossless Music
Movies/HD MPEG2
Movies/HD WMV
Movies/HD x264
Movies/HD XviD
Trailers
TVVideoclips
XXX
Levels:
-----------
user - as usual...
PU - 25g - 4 weeks
Content : 4/5
Speed : 3.5/5
Rarity : 3/5
Pre-Time : NA
تو این سایت هم عضو هستم سایت مخصوص tv show ها هستش تقریبا هر سریالی تو تلوزیون پخش شده باشه اینجا پيدا میشه سرعتش هم خوبه و با کفیت عالی هستش همه فیلم هاش فقط یه هاد یه تراباتی با یه کانکشن چند مګی لازم داری تا اونا رو دانلود کنی
توضحات بیشتر به انګلیسی همه ی این توضیحات توسط یوزر های این سایتها نوشته شدن و نه اداره کننده های سایتها
tvtorrents
Why watch TV Now When You can See It Later...
Personally , i think that this THE BEST TV Series Tracker there is
(yes... even more then b!tm*tv)
This Tracker IS dedictaed to TV Series Only.
its got great community and people are always trying to help you.
its got a lot of great features which i havent seen anywhere else like :
a. a big calender that shows all the tv series, and your favourites are bolded out.
b. u can sort your fav. tv series by day.
c. subtitles to every chapter of the series.
d. upcoming episodes (with all the info from tv.c0m!!! )
Stats :
--------
1095 users online
33714 users online daily
Tracking 7293 active torrents with 133635 peers.
Total site swarm speed 294381 Kbyte/s
Site Categories :
---------------------
Every GOD DAMN Tv series u want u can find there...
i cant even say how many series there are ...
Credits :
------------
1TCred = 1 Terabyte (TB)
1GCred = 1 Gigabyte (GB)
1MCred = 1 Megabyte (MB)
Less than 1 Credit - downloading not allowed
Less than 1 GCred - 1 download
Less than 5 GCreds - 3 downloads
Less than 10 GCreds - 5 downloads
No limits if above 10GCreds
Levels:
----------
No Levels. everybody is equal.
if you donate to the site you get rss.
Invites :
-----------
In order to invite someone, YOU must have at least 11GCreds or more.
The minimum amount for an invitation is 1GC, and you must have 10GC left after sending the invite.
Content : 5/5
Speed : 5/5
Pre-Time : NA
این سایت فقط با کیفیت HD تورنت میزاره ممکنه سایت های دیګه هم با این کیفیت فیلم بزارن ولی اینجا سرعتش چندین برابر هستش ، تورنت فیک وجود نداره و هرچیزی اولش میاد تو این سایتهای خصوصی بخصوص سایت هایی مثلا این که مخصوص HD هستن
به تعداد سیدر و لیچر ها توجه کنین تا سرعت سایت دستون بیاد
Bit-HDTV
Registered users 15,000
Male users 14,203
Female users 617
Torrents 3,463
Peers 23,210
Seeders 20,396
Leechers 2,814
Seeder/leecher ratio (%)725
Total transferred 5,268.94 TB
Total downspeed 83.65 MB/sec
The Tracker has The Following Categories
===============================
Anime
Blu-ray
Demonstration
Documentaries
HD-DVD
HQ Audio
Movies/TS
Movies/WMV-HD
Movies/x264
Movies/XviD
Music Videos
Other TV/TS
TV/x264
TV/Xvid
XXX
Power User Must have been be a member for at least 4 weeks, have uploaded at least 50GB and ave a ratio at or above 1.05. The promotion is automatic when these conditions are met. Note that you will be automatically demoted from this status if your ratio drops below 0.95 at any time.
Rating
=====
Content 3.5/5
Speed 3.5/5
Rarity 2/5
Pre Times NA
XBOX Sky Tracker
T-H-E XBOX Tracker
این ترکر مخصوص کنسول بازی xbox و هرچیزی مربوط به اون میشه اګه تو کار بازی بخصوص با xbox هستین اینجا میتونه بهتشی باشه واسه شما
Site Categories :
---------------------
Xbox
Xbox360
Apps
Emu
Movie
Music
Cover
Other
Levels:
--------
Registered Member: You will achieve if you simply create an account
Uploader: In order to get an "uploader" status on sky, you should have/accomplished one or 2 criterias below
*Great upload in terms of data
*Being nice to the community in one way or another
*Spreading the latest scene releases faster the anyone else, even sky
*Done a great Contribution for sky in some way or another
High Speed Uploader (HS): If you have a monstrous connection
Donator: By donating money to our site
VIP: If you've done something extraordinary
If Share Ratio is less than 0.3, then you can´t download torrents which is released within 72h.
If Share Ratio is less than 0.5, then you can´t download torrents which is released within 48h.
If Share Ratio is less than 0.8, then you can´t download torrents which is released within 12h.
If upload total amount is less than 3GB, executes on first one(0.3). Meaning if you have a ratio, but haven't uploaded 3GB you won't have access to new releases
There are NO invites there.
every once in a while they open up the registration -
if u got an acc there u got lucky !!!
Content : 5/5
Speed : 3.5/5
Pre-Time : 3/5