نقل قول:
ممنون از شما
دوستان من FireFox رو نصب کردم اما هر سایتی رو باز میکنم صفحه میلرزه و به صورت مثلا تیک زدن پایین بالا میشه اما با IE این مشکل رو ندارم
ممنون میشم راهنمایی کنید
Printable View
نقل قول:
ممنون از شما
دوستان من FireFox رو نصب کردم اما هر سایتی رو باز میکنم صفحه میلرزه و به صورت مثلا تیک زدن پایین بالا میشه اما با IE این مشکل رو ندارم
ممنون میشم راهنمایی کنید
لطفا فقط دوستان حرفه ای جواب بدهند:
من هاردها رو بصورت raid 0 وصل کردم و مادربردم هم گیگابایت 965p-dq6 است
نسخه rtm از ویندوز ویستا به هیچ عنوان رو raid و چیپست ichr از شرکت اینتل نصب نمیشه!
فقط و فقط نسخه 30 ژانویه که نسخه نهایی این ویندوز است قابلیت نصب بر روی raid رو دارد...
کدام سایت ایرانی نسخه ماه ژانویه رو بصورت اینترنتی میفروشه؟ p30world یا winbeta یا؟
لطفا کسایی که خودشون نسخه نهایی ماه ژانویه رو دارن و کرک شده هم است جواب بدن...
اقايون سلام حالا كه ويستا اومده من خيلي وقته ميخام اورجينالشو بگيرم چون اين كرك شده ها درست حسابي كار نميده يه سوال داشتم ايا نسخه Unlimited رو اگه بگيري امكان تايپ فارسي وجود داره يا نه و سوال ديگه اينه ايا DX 10 الان روي اين ويندوز نسبه؟
برای من هم همینگونه هست.باید صبر کرد تا ورژن سازگار بیادنقل قول:
یه مور دیگه
درایور مانیتور من رو هم نمیشناسه راهی هست ؟
مانیتورم LG F700P هست
اماتا درایور مربوط به F700P رو انتخاب میکنم فقط موارد زیر رو میاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من f700p قبلا داشتم با این ویندوز مشکلی نداره درایورشو از سایت lg بگیر ولی به نظره من نیازی نیست چون همین جوری هم کار میکنه
کار میکنه اما به این اسم نمیشناسه مانیتور رو
آدرس سایت رو میشه لطف کنید
درایورش باید تو فلاپی نصبه مانیتورت باشه
دوستاننقل قول:
مجددا خواهش می کنم:cool:
این مورد بالا رو چک کنین:ohno:
ببینین جواب می ده یا نه:puke:
این خیلی اورژانسیه ها:blush:
سلامنقل قول:
دوست عزیز
اولا تمام کرک شده ها درست کار می دن و هیچ فرقی با اوریجینال ندارن
دوما امکان تایپ فارسی هم داره
سوما خودشDX 10 روش نصبه!!!;)
نقل قول:
ممنون نصب شد :biggrin:
لطفا فقط دوستان حرفه ای جواب بدهند:
من هاردها رو بصورت raid 0 وصل کردم و مادربردم هم گیگابایت 965p-dq6 است
نسخه rtm از ویندوز ویستا به هیچ عنوان رو raid و چیپست ichr از شرکت اینتل نصب نمیشه!
فقط و فقط نسخه 30 ژانویه که نسخه نهایی این ویندوز است قابلیت نصب بر روی raid رو دارد...
کدام سایت ایرانی نسخه ماه ژانویه رو بصورت اینترنتی میفروشه؟ p30world یا winbeta یا؟
لطفا کسایی که خودشون نسخه نهایی ماه ژانویه رو دارن و کرک شده هم است جواب بدن...
برای اینکه بفهمید ویستایی که دارید نسخه نهایی یا همون Retail هست یا نه توی بخش CMD یا همونCommand dos تایپ کنید:
SLMGR -dlv
یه ذره که صبر کنید یه صفحه میاد که تمام مشخصات ویندوز از جمله ورژن و مدت زمان باقی مانده تایمرو بهتون می ده.
میگن نسخه نهایی اینه:6.0.6000.16386
عدد بالا بیاد یعنی نهایی هست دیگه ؟
سلام دوستان این روش که تازه اریه شده یعنی چیزی حدود 6یا 7 روز یکی از سون ترین منتها زمانبرترین کرک ویستا هست روش کار این کرک به صورت زیر هستنقل قول:
1-برنامه زیر را از یکی از لینک های زیر دانلود کنید
2- سپس از این فایل پشتیبان تهیه کنید C:\windows\system32\slmgr.vbs
3- این فایل راslmgr.vbs از داخل پوشه کرک کپی کرده با این یکی جایگزین کنید C:\windows\system32\slmgr.vbs از طریق properties و securiy نام کاربری خودتان را به عنوان صاحب فایل معرفی کنید تا اجازه کپی داشته باشید.
4- حال با فشار دادن کیلید ویندوز +R کزینه RUN را اجرا کنید سپس دستور روبرو را واردو اینتر را بزتید C:\windows\system32\slmgr.vbs -ipk generate
5-چند لحظه صبر کنید تا پیام مینی بر آغاز برنامه به شما بده ok را بزنید این برنامه در هر 30 دقیقه 10000 سریال را به صورت تصادفی تست می کند شما هم هر چند با برنامه keyfinder.exe از داخل پوشه که دانلود کردید سریال را چک کنید اکه سریال عوض شده باشه یعنی شما صاحب سریال قانونی شدید یعنی چیزی حدود 600 هزار تومان سود کردید.
6- یعد اینکه سریال پیدا شد دستور زیر در RUN ویندوز خود را اکتیو کنید البته به اینترنت وصل بشید C:\windows\system32\slmgr.vbs -ato
7- اینو بگم که این روش خیلی زمان بر هست از 2 ثانیه تا چند روز یا ماه طول شاید بکشه از دوستان عزیز خواهش می کنم اگه جواب کرفتن به بقیه هم اطلاع بدن به اید موفقیت شما ;)
6-
سلام دوست عزیزنقل قول:
فایرفاکس کاملا با ویستا سازگار است ( فایرفاکس جزو اولین نرم افزارهایی بود که برای سازگاری با ویستا بهینه شد )
مشکل شما احتمالا مربوط به چیز دیگری است ( مثل تداخل با سایر نرم افزارها و یا ابتلا به ویروس ...)
سلامنقل قول:
دوست عزیز هر پست که چند جا نمی زنن توی قسمت ویروسها و ....
در ضمن اینجا مغازه نیست اینجا محلی برای کمک به همدیگه است اگه می خوای کمک کنی اول محل دانلود اینا رو بده و بعدش بگو اگه کسی خواست می تونم براش بفرستم .
:ohno:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
فایرفاکس سازگار هست اما مشکلی که مطرح شد رو داره
من سیستم رو کامل فرمت کردم پس از نظر ویروسی بودن ویروسی نیست
همچنین فایرفاکس اولین چیزی بود که نصب کردم پس نمیشه با برنامه ای سازگار نباشه
اینم یه AutoPatcher توپ واسه Vista
AutoPatcher Vista February 2007 FULL
80.8MB
سلام
دوستان یه مشکل دیگه ای که هست اینه که PC Suite گوشیهای سونی اریکسون و درایور هاش نصب نمیشه کسی راه حلی نمیدونه؟
سلام من برنامه های Dos را نمی تونم تو ویستا فول اسکرین کنم اگه کسی راه حلی داره لطفا ارایه بکنه
جه سوت و کور شده اینجا بابا
کسی Idm نصب کرده رو ویستا؟ من 5.9.0.3 آخرین ورژن رو ریختم اما سازگاری نداشت اما یه جای فروم خوندم یه نفر نصب کرده بو اما یادم نیست کجا بود
البته یه چیزیو یادم رفت بگم خود برنامه مشکلی نداره اما تا Patch میکنم Patch هم کامل انجام میشه اما برامه دیگه اجرا نمیشه
سلامنقل قول:
اگه منظورت برنامه اینترنت دانلود منیجره من نسخه 5.0.8 رو نصب کردم و هیچ مشکلی نداره !!!!
می تونی امتحان کنی :happy: :biggrin: :rolleye:
اساتید فکری برای این مشکل ما نکردند؟نقل قول:
سلام دوست عزیز میشه کرک یا سریالشو بدید؟ چون با کرک اون مشکل دارمنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز
من فکر می کنم اگه از برنامه پارتیشن مجیک هم استفاده نکنی بهتره
چون من دوبار این بلا سزرم اومده یعنی بعد از مدتی درایوم پریده و خراب شده این یکی از مشگلات این برنامه است
از من می شنوی می گم از این درایوت ویندوز ویستا رو پاک کن و توی درایو دیگه که جا داری نصب کن این بهترین راه حله .
برای سومین بار سوالم رو تکرار میکنم
نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز من شماره سریال و پسورد این برنامه رو استفاده نکردم ولی روی سیستم های مختلف نصب کردم و کسی نگفته که مشکل داشته
نقل قول:
Internet Download Manager 5.0.8
-------------------------------
Name : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به جای ستاره ها بنویس p 3 0 d o w n l o a d (بدون فاصله )
Serial: JC0RV-W6OIU-WMHRD-LIKEU
the joy of Downloading!
جون من کسی کمک کند تا من این مشکل را حل کنم
کارت tv بنده روی ویستا نصب نمیشه
اسم کارت tv بنده pinnacle 100i است کسی لینکی برای دانلود نداره که من دانلود کنم
در ضمن ویستا سی دی مادر برد من را نصب نمیکند ولی صدا دارد
اسم مادر برد من asus m2ne است ایا لینکی برای دانلود ندارد
در ضمن لینکی بود برای کارت گرافیکم که شرکت nvidia در سایتش ان را برای دانلود که مخصوص ویستا بود
و مال 64 بیتی بود را نصب کردم باز هم نصب نشد شما بگید من چه کار کنم
من ویستا را از شرکت ابی کامپیوتر خریدم اگر از یک شرکت دیگه ای بگیرم مشکلم حل میشه
یعنی ممکنه اشکال از dvd ویستا باشد
و سوال اخر مگه شرکت ماکروسوفت هر نسخه از ویندوز ویستا را جداگانه بر روی dvd نداده بیرون
پس چرا در اینجا تمام شرکتها تمام نسخه ها را بر روی یک dvd دادند بیرون
سلامنقل قول:
دوست عزیز
در مورد کارت tv شما چیزی نمی تونم بگم چون من هم مثل شما با اکثر این کارتها امتحان کردم و درست جواب نمی ده
اما در مورد کارت صدا و گرافیک باید بگم شما می تونید از سایت radarsync اون رو دانلود کنید .
در ضمن تمام ویستا ها بر روی یه دی وی دی هستن فقط شما نوع ویندوزی رو که انتخاب می کنین فرق داره . همین چون هر کدام یه سریال مخصوص به خود رو داره .
دوستان يك كرك تازه براي ويستا پيدا كردم كه ويستا را به نسخه اصلي اون تبديل ميكنه و در واقع ويستا را اكتيو ميكنه.دستورالعمل استفاده از آن هم بسيار ساده هست و 100% از عهده انجام آن براحتي برخواهيد آمد.
در ابتدا قبل از هر كاري با رفتن به مسير زير شما بايد User Account Control را خاموش كنيد.اين مسير را دنبال كنيد:
Start/Control Panel/User Accounts And Family Safety/User Accounts/turn User Account Control on or off
حال فايلي را كه در ادامه قرار ميدهم را دانلود كنيد و از حالت RAR خارج كنيد و دستور زير را دنبال كنيد:
قدم اول:
-به پوشه 1 برويد.
-بر روي فايل royal.inf كليك راست كنيد و گزينه Install را انتخاب كنيد.
-سيستم را Restart كنيد.
قدم دوم:
-به پوشه 2 برويد.
-متناسب با نوع ويندوز ويستايي كه نصب كرده ايد يكي از فايلهاي چهارگانه با پسوند CMD. را اجرا كنيد.به عنوان مثال اگر ويستايي كه نصب كرده ايد از نوع Ultimate ميباشد شما بايد فايل Ultimate.cmd را اجرا كنيد و به همين صورت در مورد ساير نسخه ها.
چند لحظه صبر كنيد.
-ويندوز ويستا شما اكتيو شد.
تمام كاري كه بايد انجام ميداديد به همين سادگي بود.اما از لينك زير فايل موردنظر را دانلود كنيد:
کد:http://www.divshare.com/download/263299-974
موفق باشيد.
شما خودت تست كردي؟
من تست کردم اکتیو شد
آقا ممنون
سلام دوستان
مي خواستم ببينم آيا سيستم من هم قابليت استفاده از ويستا را دارد يا نه؟
mainboard:Asus P5pl2
VGA:Msi Nx 7300 Gs-chipset geforce
ram:512-DDR2
Cpu :Intel 3000-1MB Cash
sound : Omboard - intel
Modem:U.S. Robotics Corporation
در ضمن مي خواستم ببينم تمام اين ها توسط ويستا قابل شناسايي هست يا اپديت اونا ارايه شده است؟
آيا با ارتقاء Ram حالت Aero به خوبي عمل ميكنه
ممنون
سلامنقل قول:
دوست عزیز
آیا می شه ویندوز رو هم آپدیت کرد یا نه ؟
آخه یه فایل ولیدیت داره که حتی اگه جنیو هم باشه ویندوز رو خراب می کنه البته هنگام آپدیت کردن .
من نمی دونم چرا ویستا تو کامی من زیاد هنگ میکنه
سلامنقل قول:
آقا دمتون گرم
درست بود جواب داد
متشکریم:biggrin: :biggrin: :biggrin:
سلامنقل قول:
دوست عزیز
آره مشکلی نداره جواب می ده
حالت AERO هم داره اما با رم 1گیگا سریعتر اجرا می شه
فکر کنم صدا باید آبدیت بشه .
سوالی بود در خدمتیم
ممنون از جوابتون
ميرم نصب ميكنم اگر مشكلي بود مزاحم ميشم
hamilton جان لطفا در يك جايي ديگر كرك را بزاريد متشكرم.