[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو در یه کانال تلگرامی که زده بود نماینده دیده بان قزوین دیدم . درست و غلطش رو رفقایی که بدردشون میخوره تماس بگیرن
Printable View
اینو در یه کانال تلگرامی که زده بود نماینده دیده بان قزوین دیدم . درست و غلطش رو رفقایی که بدردشون میخوره تماس بگیرن
سلام دوستان
من قصد دارم نت رو عوض کنم و دیددم دیدهبان شرایط بدی نداره!
توضیحات دوستان که از بعضی شرایط هم ناراضی بودن رو خوندم اما ممکنه نیاز من با شما فرق داشته باشه.
من ساکن تهران هستم.
یه نت ارزون با حجم بالا لازم دارم (شاید کمتر از 100 گیگ در ماه هم برام کافی باشه) اما به هیچ عنوان دوست ندارم هر روز پنل رو چک کنم ببینم چقدر از حجمم مونده. یه نت میخواهم که انقدر حجم بده تقریبا من نامحدود در نظر بگیرمش.
خطم بالای 3 مگابیت رو نمیکشه به همین دلیل نمیخواهم برای برای سرعت هزینه کنم.
چیزی که برای مهم هست نداشتن قطعی و استیبل بودنش هست.
البته این رو بگم اگر سرعت تک کانکشن از 3 به 1 هم گاهی برسه خیلی مهم نیست و اگر دانلود داشته باشم با 32 تا کانکشن میگیرم.
برای این که بهتر نیاز من رو متوجه بشید اینجور بگم که اگر هنوز مخابرات با اون نت بیخودش 512 نامحدود با سرعت 64 کیلوبایت دانلود رو ارائه میکرد مطمئنا میگیرفتم!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام دوست عزیزنقل قول:
دیده بان یک بسته جدید داره 6 ماهه با 6 ترا حجم بین المللی با 180 تومن که عالیه و به درد شما میخوره و برای شما عملا نامحدوده و مناسب
میشه یک عکس از تنظیمات مودم بدین؟میخوامم ببینم خط شمارو رو چند بستن؟نقل قول:
چون خط منم رو 16 بستن ولی سرعت شمارو ندارم
من سرویس ۱۶ مگابیت تهیه کردم یک ماه ۸۰ هزار تومان تفاوت داره با سرویس ۸ مگابیت شما ...نقل قول:
به هر حال این status مودم :
کد:
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
7.0
7.1
db
Line Attenuation
:
11.3
9.0
db
Data Rate
:
18431
2495
kbps
Max Rate
:
22712
2515
kbps
سلام
دوستان کسی اینجا یک تصویر از تنظیمات مودم dlink-2740u برای شرکت دیده بان نت میتونه بزاره؟
ممنوننقل قول:
فک کنم خط منو اگه 18 آپ کنن قطع و وصلی بوجود بیاد،الانم 2 مگ از 16 کمتره که راضی کننده هست
Downstream Upstream SNR Margin :8.1 7.1 db Line Attenuation :24.8 15.6 db Data Rate :16382 1270 kbps Max Rate :21344 1277 kbps CRC :263 1
دیده بان سرویس 16 ساعت ۱۲.۲۵ ظهر :
دوستان دیده بان نتی
آیا شما هم بعضی وقتا با سرچ گوگل به مشکل میخورید؟
مثلا میخوام چند تا کلمه رو سرچ کنم،کلمه اول و دوم به راحتی سرچ میشن ولی کلمه سوم سرچ نمیشه،باید چند بار سرچ کنم تا نتایج رو بیاره (منظورم این نیست که فقط بار سوم به مشکل میخورم،رندوم هست،ممکن هست بار دهم به مشکل بخورم)
با تغییر دی ان اس هم حل نشد مشکل
این مشکل واسه بقیه ISP ها هم هست ، بخاطر فـیلترینگ تلگرامه.
سرویس ۸ مگ
speedtest.net/result/a/3962323439
و ایرانسل
speedtest.net/result/a/3962326374
با این زیرساخت مخابرات معلومه
اینترنت آینده کشور بی سیمه
سلام. امروز دیده بان نت (تهران) خیلی نوسان سرعت داشت... با سرور دانلود ها دانلود کردم، بین 340 تا 440 نوسان داشت در صورتی که تا همین چند روز پیش رو 530 اینا بود... تماس گرفتم، گفتن سرعتتونو افزایش دادیم، اگر بازم مشکل هست، حتما تماس بگیرید پیگیری جدی تر انجام شه...
حالا نمیدونم مقطعیه یا از قصد هست، تا الان خیلی راضی بودم، دو ماهه دارم... واقعا کیفیتش خوب بوده... این هفته کلا بد بود، اول هفته صبح قطعی داشت، ولی سرعت اوکی بود، امروز قشنگ سرعت نصف شد انگار... البته دیشب هم یه مدت سرعت زیاد رفته بود بالا شده بود 700 800 :| البته خیلی کم در حد یکی دو دقیقه .
سرویس 4 مگ
این جشنواره ماه رمضان 6 ماهه رو برداشتن؟ از یه طرفم این شرکت کیفیتش انقدر نوسانیه ادم نمیتونه اعتماد کنه چند ماهه بخره!
خب دوستان این هم تجربه من از دیده بان نت در بهترین شرایط خطی! یعنی رو خطی که شاتل داشتم روش و 18 ماه بدون مشکل و بدون کندی داشت کار میکرد ، دیده بان در صورتی پیشنهاد میشود که :
0. اگر به کیفیت نت اهمیتی نـمی دهید.
1.اگه اینترنت استیبل لازم ندارید یا به قولی با نواسانات مشکل ندارید.
2. اگر اینترنت 2-3 رو هم قطع بود مشکلی ندارید.
3. پینگ با 8.8.8.8 بالای 140 باشه مشکلی نداری.
4. گیمر نباشی.
5. تک کانکشن برات مهم نباشه ، (نواسان بسیار شدید در پیک تایم)
6. ip ت دم به دیقیقه عوض بشه مشکلی نداری ، یهو از کرمان بره به استرالیا یهو برگده تبریز(واسه منی که رو سایتای حساس به تغییر ip عضوم فاجعس این قضیه.)
7. اگر اکثرا دانلود شما داخل ایران باشد.
خلاصه اگه خوره دانلود هستید پیشنهاد میشه اما مطمئن باشید بعد از 2-3 ماه نمیدونید چی دانلود کنید و فقط به فکر کیفیتت اینترنت فکر میکنید که واقعا ثابت نیست ، باتشکر.
با این وضعی که بقیه خصوصا شاتل داره حجم میده و حجم های روز شمارشو کامل حذف کرده دیگه واقعا فرقی نمی کنه که از اینترنت همراه یا ثابت بجاش استفاده کرد ......نقل قول:
این مشکلات چند روزه همه نت ها درگیر هستن ...در مورد نوسان پینگ داخلی هم من خیلی برام مهم نیست چون پینگ خارجی ثابت و برای گیمر همین مهمه البته !!!
در کل طرفداری نمی کنم ولی بقیه استیبل نیستن به این شکل که میگین ...خصوصا بازی هایی که با فیلتر شکن می کنه شاتل حداقل دیده بانت از این کارا نمی کنه اینو بنده همین الان تست دارم ....(فیلتر شکن خارجی هم منظورم هست )
من در کنارش های وب دارم ، ذره ای افت کیفیت نداره ، 16 مگابیت تک کانشکن در همه ساعات فول هستش - پینگم در 4.2.2.4 همیشه زیره 100نقل قول:
در کل طرفداری نمی کنم ولی بقیه استیبل نیستن
کلا شرکتی هست هیچ چیزش معلوم نیست چکار میکنن هی طرح میزارن برمیدارن مسخره بازی در اوردن جشنواره میزارن تغیر میدن ..مسابقه میزارن خودشونو برنده اعلام میکنن :n02:
من های وب داشتم الان دیگه نمایندگیشم جمع کرده تو شهر ما ...انقدر بد بود که نمایندگی قبلیش رفته صبانت رو گرفته ولشوت کرده ...هر کدوم هر جا یه مشکل دارن ....صدیق نیستن .....نقل قول:
اینترنت در ایران همینه ...متاسفانه ما فکر می کنیم طرفداری از اینا نون میاره برامون ...البته شاید برای بعضی ها هم میاره بازم مشکلی من با اونم ندارم چون من که هر چی نت بوده تست کردم نیازی به مشورت هم احساس نمی کنم انقدر که خبر دارم هر جا اوضاعش چطوره !!!!
وضعیت تک کانکشن و اینترنت در ساعت 15 :
اینترانت، سرورهای داخل مشکل ندارند
همین لینک همین ساعت تست با های وب:
سرویس 8 مگ که رو 16 آپ شده
- - - Updated - - -
سرویس 8 مگ که رو 16 آپ شده
دوستان نت کسی قطع نشده؟برا من از صبح قطع شده، زنگ زدم میگه از مرکر مخابراتیه.
سلام
من دیده بانت گرفتم بعد ثبت نام نه پیامک اومد نه یوزر و پسووردی داد واقعا تو این مورد از 10 صفر میگیرن:n29:تا خودم تماس گرفتم تا یوزر و پسورد رو گرفتم
دو روز بعد تماس گرفتن که خطتتون رانژه شده ولی چراغ dsl خاموش بودش فرداش تماس گرفتم گفتن هنوز رانژه نشده دوباره زنگ زدم گفتن رانژه شده:n28: ولی مشکل از مخابرات شماست که مشکل داره (من 5 ماه قبل روی همین خط نت از شاتل داشتم و هیچ مشکلی نبود فاصله مون از مرکز مخابرات هم یه کوچه س)
خلاصه اصلا رو پشتیبانی حساب نکنید من 4 /5 روزه که ثیت نام کردم ولی هنوز خط وصل نشده
کسی مشکل منوداشته اینجا؟:n41:
خط که وصل شد تست پینگ و تک کانکشن میزارم (مشهد)
سلامنقل قول:
منم روز دوشنبه صبح ثبتنام کردم، که متاسفانه بعد پرداخت مبلغ سرویس و رانژه هیچ اتفاقی نیفتاد!!
الان هیچ سرویسی داخل سایت به نامم ثبت نیست .
تماس گرفتم گفتن پرداختتون ناموفق بوده! صبر کنین ۷۲ ساعت بعد برمیگرده. با این که میدونستم پرداخت هیچ مشکلی نداشته ولی به دلیل مشغله مجبور شدم صبر کنم و بیشتر پیگیری نکردم.
مجدد امروز ظهر تماس گرفتم و گفتم پولی به حساب من برگشت نکرده؛ به بخش مالی وصل کردن که بعد از گرفتن اطلاعات پرداخت گفتن تماس میگیرن نتیجه رو میگن.
بعد از یه ساعتی که دیدم خبری نشد، مجدد زنگ زدم که اینبار گفتن تا روز یکشنبه هیچکس نیست که پاسختون رو بده!!
خیلی راحت یه هفته خواهد شد که پولم دستشونه و از سرویس خبری نیست؛ کو تا رانژه و مخابرات و گرفتن یوزر پسورد و ...
یه ماهی فکر کنم معطل باشم.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
این دو تا پست اخری رو منم دقیقه داشتم :n02: خلاصه اگه میخواید بیاید سمته شرکتی که همه چیش شانسیه ، خوش امدید.
خطم وصل شد یه هفته تا وصل کردن طول کشید 3 روز تعطیل رسمی بود ولی بازم مدت اش زیاد بود
پینگ داخل 60 پینگ از اکثر سرور های بازی اروپا 140-150 برا من خوبه با نت موبایل انلاین میزدم 190 بود
خط برا 8 مگ سفارش بوده رو 10 بسته شده .سرعت اپلود 60 کیلوبایت
تست تک کانکشن که از همه برا من مهم تر بود صبح طهر و عصر ثابت بود 600-700 کیلوبایت ولی روی یوتیوب راحت 1080 استریم میکرد:n13:
چون استارتش تازه هست بزار چند روز بگذره بعد تست بزار ...نقل قول:
ای بابا!نقل قول:
عجب غلط کردن ما بود اومدیم سمت این شرکت!
بعد از پیگیریهای دیروز شنبه٬ سرآخر میگن پرینت از حساب بگیرین بفرستین!
اون رو هم فرستادم، باز هم امروز میگن پولی نیومده به حساب ما، فردا زنگ بزنین نمیدونم با کی صحبت کنین!
دقیقاً یک هفتهاس که پولم معلوم نیست کجا هست، اینا هم هی میگن با این صحبت کن، با اون صحبت کن!
اگر میخواست برگشت کنه به حساب هم که تا حالا اومده بود.
خسته شدم دیگه ...
نمیدونم چیکار کنم، دوستان به نظرتون امکان داره بانک اشتباه کرده باشه و واقعاً پول نرسیده به حسابشون؟
یا به ۱۹۵ یا جای دیگه شکایت کنم؟!
میتونی بری بانک پیگیری کنی اما معطلی و دوندگی داره چون میفرستند سرپرستی بانک و اونها هم به بانک مرکزی ارجاع میدن اینجور مشکلات گاهی پیش میادنقل قول:
دوستان من میخوام از اینترنت مخابرات 512کیلوبایت نامحدود کوچ کنم به پلن 8مگ دیده بان.
الان سرعت دیده بان چطوره روی 8 مگ ؟
سرعت پیج باز کردن روی چنده تقریبا ؟ کارکردن با اینستاگرام چطوره ؟
میشه یک مقدار از وضعیت فعلی سرعت این شرکت بفرمائید.
ساکن تهران هستم در ضمن.
زدم توی سرم مدتی پیش دیده بان مناسب نیست یه عده به مخسره بازی گرفتن
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
اینترنت من توی اردیبهشت مشکل داشت (میخواستم تخلیه کنم) ، اما توی خرداد بهتر شد ، الان هم خوبه بد نیست ، اینترنت دیده بان برای استفاده من بهتر از شرکت های گدا و گشنه های دیگه هست که زورشون میاد حجم بالا بدن.نقل قول:
بعدشم کاربرها خودشون چشم دارن ، نیاز نیست شما تو سر و کلتون بزنید.
من زنگ زدم شرکت خیلی مطمئن میگن سرعت 8 کانکشنتون روی همون 8 مگی هست که میخرید ولی سرعت تک کانکشن معلوم نیست . حدود 100 کیلوبایته
دوستان سرعت تک کانکشنتون حدود چقدره ؟ لطفا سرعتی رو هم که خریدید بفرمائید.
ممنون
بنظرم همون اول باید شکایت میکردی 195نقل قول:
الانم یه شکایت بزن نامه رو رسمی بنویس و با مستندات باشه و پیوستشون کن
درخواست خسارت هم خواستی بزن و بگو کلی علاف کردن و پاسخگویی درستی ندارن و هی اذیت میکنن
برا بنده تک کانکشن با مولتی کانکشن فرقی نداره.نقل قول:
بعد از کلی پیگیری و تماس با امداد شتاب و مراجعه به بانک و تماس با درگاه آسانپرداخت (که همشون گفتن پرداختتون مشکلی نداشته)، سرانجام قبول کردن که مبلغ سرویس به حسابشون واریز شده.نقل قول:
حالا رفت تو خان بعدی! رانژه و ...
فعلا که بعد دو روز میگن مخابرات نامه رو برگشت میزنه که خط تخلیه نیست. باز رفت تا شنبه.
(مستاجرم نمیدونم قبلا خط رانژه شده یا نه، چندماهی خونه خالی بوده، هیچکدوم از چراغای مودم هم روشن نمیشه.)
جوری شده یک روز میگم صبر کن شکایت کنم چه وضعشه! یک بار میگم بیخیال هر وقت وصل شد، شد ...
اثبات پرداختم خیلی وقتمو گرفت.
برا بنده هم همینو میگفتن که شرکت قبلی خط رو از رانژه در نیاورده. با کلی تماس و غیره بعد همون دو، سه روز رانژه کردن و یکی دو روز هم بعد رانژه شدن نت وصل شد اونم زنگ زدم تهدید کردم اوه وصل نکنید شکایت میکنم پولمو پس میگیرم میرم یه شرکت دیگه که دو ساعت بعدش وصل کردن!!نقل قول:
شما هم هر زوز زنگ بزنید بگید شکایت میکنم و فلان ک زودتر وصل کنن.
کسی از دوستان لیست سایتهایی بازدیدشون در دیده بان رایگان هست رو داره ؟
اگه چند مورد رو هم میدونید لطفا بفرمائید.