دوستان نظرتون راجب به نیمار چیه ؟؟
شب میخوابیم صبح بیدار میشیم 40 تا خبر در موردش کار شده ! :n02:
Printable View
دوستان نظرتون راجب به نیمار چیه ؟؟
شب میخوابیم صبح بیدار میشیم 40 تا خبر در موردش کار شده ! :n02:
من امبا رو ترجيح ميدم فقط دايوش به نيمار نميرسه
بازیکن خوبی هست و چند فصل هست که سطح خودش رو نگه داشته، هرچند فصل پیش مصدوم شد و دوران خوبی تو PSG داشت. اما مشکل اصلی من با نیمار دایو کردنهای مداوم هست.نقل قول:
اما حضور نیمار و مارسلو درکنار هم واقعاً ویرانکننده خواهد بود.
باشگاه بصورت رسمی تلاش برای خرید نیمار رو رد کرده، ولی خب، کسی چی میدونه :دی
توپ طلا امسال باید به کریم برسه.
به نظر من باشگاه به دنبال جانشین واسه رونالدو نباید باشه.....چون نیست (مگه اینکه مسی رو بخرن : دی )
بهترین خرید ها برای ما امباپه و کین هست برای خط حمله.... بیل هم اگر شکوفا بشه در فصل پیش رو کسی جلو دار این سه تا نمیتونه باشه. و الیته هازارد هم نباید از دست بدیم.
و خروجی ها هم میتونیم ایسکو رو به بنزما اضافه کنیم. اصلا سبک بازیش رو دوست ندارم.....تمایلی که به نگه داشتن توپ داره همیشه رو اعصاب منه.
ولی یه فشار عمومی هم برای "جانشین" هست که هم کاریزمای کافی داشته باشه هم بتونه از نظر تبلیغاتی حداقل با رونالدو بازی بازی کنه :دی که به نظرم اینطوری میشه که پرز میره دنبال نیمار.
رئال هر کی غیر از امباپه و دیبالا رو بخره من راضیم :n02: در وصف اسطوره ها
احتمالا هازارد گزینه رئال هست
کورتوا هم با توجه به نزدیک شدنش به رئال گفته من هرجا برم هازار هم باید با من بیاد ! ( یا تو یا هیچ کس دیگه :n09: )
باید دید گزینه باشگاه برای نوک حمله چیه
گفته میشه آنچلوتی تو ناپولی خیلی دنبال کریم هستن و البته رئال رضایت نمیده ! :n13: ( احتمالا چون مهاجم نمیتونن بخرن این فصل )
باید دید چی میشه
امیدوارم حداقل 2 3 تا خرید اسمی داشته باشن
هرچیزی ممکنه ولی اومدن ام باپه تقریبا 0 درصده !نقل قول:
ام باپه فصل قبل به دلایل مالی پاریس به صورت قرضی در این تیم بود و این فصل تازه قراردادش رسمی میشه
پس میشه گفت منتفیه !
حتما نظرت رو به باشگاه انتقال میدیم :دینقل قول:
+
باشگاهتون ژاوی رو دنبال نمیکنه، فقط اینیستا... حتی پویول رو هم دنبال نمیکنه. احتمالاً اینیستا هم بزودی unfollow میشه.
هر دو باشگاه کلا زیر ۵۰تا اکانت رو دنبال میکنن که اکثرا بازیکنای ترکیب و اسپانسرها هستند.
اینیستا هم چون هنوز بند کفش رو تو بارسا میبندهنقل قول:
فصل بعد سواحل ژاپن داشت میگو میخورد بارسا هم آنفالوش میکنه ! :n09:
اقا این پرز حالش خوبه؟؟جدی جدی نمیخان خرید داشته باشن این تابستونم
اون از انتخاب مربی که به جای کلی مربی مطمعنتر رفتن سراغ یه هندونه در بسته اینم از سیاست خرید .۴ ساله باشگاه خرید درست حسابی نکرده البنه منهای دو سه ستاره جوان که تو تیم خودمون ستاره شدن.
میخان بار خط حمله به دوش بیل باشه به خدا این حرف جوکی بیش نیست.اخه بیلو چه به این غلطا
اون کربم زالو رو هم میخان نگه دارن.اینا هوادارو چی فرض کردن
متاسفانه به دلیل درخشش بیش از اندازه هازارد و ام باپه خریدشون کمی سخت شده ! :n02:نقل قول:
هازارد رو میشه گرفت ولی با درخشش بلژیک و هازارد خریدش از چلسی سخته اونم الان که ساری سرمربی چلسی شده و تیم رو خالی نمیکنه
از طرفی هم نمایش فوق العاده ام باپه هم خریدش رو سخت کرد ( اگرچه خریدش تقریبا 0 درصد بود چون این فصل تازه رسمی شده بود )
فقط نیمار میمونه که اونم مشخص نیست
نیمار فوق العاده خوبه ولی مشکل اینجاست اینقدر حاشیه داره که کلا نمایشش رو زیر سوال میبره
کل انرژی رو صرف دایو و حرکات نمایشی میکنه
کسی که مدعی توپ طلا میدونستن الان کلا تو 3 بازیکن برتر هم جایی نخواهد داشت
کلا هر 3 پلن پرز خریدش سخت شده و باید دید چی میشه
گزینه دیگه ای هم تو بازار نیست
واسه مهاجم هم کاری نکردن و باید با بنزما سر کرد
تمام دعواها سر هازارد و ام باپه و نیمار واسه خرید وینگر هست
در حالی که ما مهاجم هم نیاز داریم که اصلا تو بازار گزینه ای در دسترس نیست ( فقط کین بود که اونم صفر درصده اومدنش )
بودجه خرید باشگاه نزدیک به 600 میلیونه ! ( 4 فصل خرید نکردن و پول فروش رونالدو هم بهش اضافه شد )
با این بودجه هر گزینه ای رو میشه خرید ولی کسی حاضر به فروش نیست
با خرفاتون صد در صد موافقم ولی باید نکته رو هم توجه داشت که ما هم رئال مادریدیم ما کهکشانی هستیم و اگه قراره خرید بزرگی انجام بشه ما هم باید توش دخیل باشیم.نقل قول:
تیم هر بازیکن بزرگی رو بخره یه هفته ای از معارفه و فروش لباسش بخش اعظم هزینه رو در میاره.این نکته اعصاب ادمو خورد میکنه.
مثلا ازاردو اگه ۱۷۰ تا بخریم مطمعن باشید تو یع هفته اول میشه ۵۰۰ هزار لباسشو فروخت دیگه خودتون قیمتشو حساب کنید
اینکه یه باشگاه میتونه از فروش لباس هزینه خرید بازیکن رو پوشش بده خرافات فوتبالی است. اون پول به جیب اسپانسر لباس های باشگاه میره، نه خود باشگاه.نقل قول:
تحت قرارداد رئال و آدیداس، آدیداس سالانه 70 میلیون یورو به رئال پرداخت می کنه به ازای حق لایسنس فروش لباس و سایر وسایل باشگاه. به اضافه این مبلغ، 22.5 درصد درآمد ناشی از فروش لباس و تجهیزات هم به رئال می رسه، در صورتی که این 22.5 درصد در سال کمتر از 30 میلیون یورو باشه باز هم آدیداس باید حداقل 30 میلیون یورو رو پرداخت کنه. تمام قراردادهای سایر باشگاه ها با اسپانسرهای تولید کننده لباسشون به همین شکل است. یک مبلغ ابتدایی برای حق لایسنس هست به اضافه درصدی در درآمد (معمولا بین 10 تا 25 درصد).
اگه رئال یک بازیکن رو 170 میلیون یورو بخره و در همون هفته اول 1 میلیون پیراهن هم فروخته بشه (با قیمت 80 یورو)، میشه 80 میلیون یورو. حداکثر سهمی که به رئال میرسه چیزی حدود 18 میلیون یوروست، ممکنه کمتر هم باشه.
نه یووه قراره از فروش لباس هزینه خرید رونالدو رو در بیاره، نه بارسا هزینه خرید کوتینیو رو، نه پیاسجی هزینه خرید نیمار و امباپه رو. البته به این معنی نیست که این خریدها سودآور نیستند چون ممکنه باشند ولی نه به این دلیل و نه به این شکل.
فوری : زیدان به عنوان مدیر ورزشی و مشاور کارش رو از اکتبر تو یوونتوس شروع میکنه ! :n29:
فصل بعدم سرمربی یووست ؟
آیا کنار کشیدن زیدان برنامه ریزی شده بود ؟
اینکه اول زیدان بره بعد رونالدو ؟؟
زیدان مگه نگفت میخوام استراحت کنم و تحت فشار بودم ؟؟؟ چی شد بیخیال استراحت شد ! :n29:
نه داداش اینجوری که شما میگین نیست.تو همین قزارداد کریس با یووه هم قبلش تصور میشد که درامد فروش لباس به ادیداس برسه ولی طبق ادعای رسانه های معتبر ایتالیا بخش اعظم درامد حاصل از فروش لباس به باشگاه یووه میرسه.نقل قول:
هیچی نباشه تا الان بالای ۵۰۰ هزار لباس کریس فروخته شده و قیمتشم از اون چیزی که شما گفتید خیلی بالاتره.
این نکته رو هم توجه داشته باشید که رئال در مقایسه با یووه باشگاه به مراتب بزرگتریه و هوادارنشم بسیار بیشتره و مطمعنا قیمت لباساشم بیشتره
مراسم معارفه و حضور حداقل ۸۰ هزار نفر با قیمت نحومی بلیط و کلی کارای دیگه که میتونه پول سرشاری رو روونه جیب باشگاه کنه.
البته من همه اینهارو فقط به عنوان بخشی از هزینه خرید یک بازیکن بزرگ گفتم و در نهایت باید باشگاه هم پول هنگفتی رو صرف خرید بازیکنان بزرگ بکنه.
در شرایط فعلی باشگاه باید دو سه تا بازیکن تاپ به هر قیمتی شده به تیم اضافه کنه.۴ ساله خرید نکردیم و ستاره هامون پابه سن گذاشتن .اینجوری بدجوری قافیه رو میبازیم.
پارسال زیدان با نخریدن امبابپه ضزبه بزرگی به ما زد و امسال باید چوب حرکت نامفهموم زیدان رو بخوریم.
پ ن: مطمعن باشید این قراردا وقتی پای نقل انتقالات نجومی وسط باشه شرایطش متفاوت میشن
دوست من چیزی که من گفتم عین واقعیت بود. شما سرچ کنید ریز این قراردادها در دسترس هست. اگه رسانه های ایتالیا ادعا کردن بخش اعظم درآمد حاصل از فروش لباس به یووه می رسه (که بعید می دونم)، این رسانه ها خبر اشتباه منتشر کردند یا در ترجمه اشتباه صورت گرفته. ریز آماری رو که من در پست قبلی دادم دقیقا اطلاعات منتشر شده از قرارداد رئال و آدیداس بود و اعداد ساختگی نبودند. این رو هم میتونید سرچ کنید.نقل قول:
قیمت بدون تخفیف لباس ها بعد از کسر مالیات چیزی بین 60 تا 100 یورو هست. معمولا هوادارانی که مرتب خرید می کنند تخفیف های 25 تا 50 درصدی روی این قیمت ها می گیرند. بزرگ تر بودن باشگاه ربطی به قیمت لباس هاش نداره وقتی درباره باشگاه هایی مثل یووه و رئال صحبت می کنیم، قیمت لباس های یوونتوس و رئال مادرید در سایت آدیداس دقیقا یکسان است. برید به سایتش و خودتون ببینید. مراسم معارفه هم قیمت بلیطش معمولا بین 30 تا 50 یورو هست، کل ورزشگاه هم پر بشه میشه 3 تا 4 میلیون یورو. رقم خاصی نیست که هزینه انتقال بازیکن رو پوشش بده. این درآمد هم سود خالص نیست.
معمولا خرید این فوق ستاره ها در طولانی مدت سودآور هست ولی در کوتاه مدت قرار نیست با یک هفته فروش لباس و یک مراسم معارفه این پول ها رو برگردونند. همونطور که در پست قبلی هم گفتم اینها خرافات فوتبالی است. کمی دو دو تا چهارتا بکنید و این ارقام رو حساب کنید می بینید درآمدزایی باشگاه ها از فوق ستاره هاشون چطور صورت می گیره.
عزیز حق با مدیر دوست و عزیز استریم هست ! :n02:نقل قول:
اینا همش مزخرفاتی هست که چندین ساله رایج شده و ملت هم هی تکرار میکنن
اینکه فلان بازیکن رو میخریم و تو 24 ساعت بعدش پولش در میاد ! ( انگار میخوان فلافلی بزنن منتظرن سریع فروش کنه و به سود برسن :n02: )
اصل قرارداد باشگاه ها با کمپانی های تولید کننده لباس بر اساس کپی رایت هست
اینطور که هرفصل این کمپانی ها مبلغی رو مثلا 80 و ... رو به باشگاه میدن و تمام
حالا هرچی در اومد میشه واسه کمپانی
دلیلش اینه باشگاه ها قدرت تولید و انتشار لباس رو ندارن ( زیرساختش برای باشگاه موجود نیست ) و هر باشگاه نمیتونه تو کل دنیا فروشگاه بزنه ولی یه کمپانی مرجع خرید صد ها باشگاه هست
اون میزان مبلغ کلی هم بین 10 تا 20 درصد هست که با توجه به باشگاه و کمپانی متفاوت هست
البته یه تبصره وجود داره
اونم اینه اگه میزان فروش لباس از یه حدی بیشتر شد یه مبلغی به اون مبلغ اصلی اضافه میشه
مثلا میگن پیراهن رونالدو 30 میلیون فروش کنه ولی میشه 32 میلیون حالا اون 2 میلیون یه درصدیش به مبلغ باشگاه اضافه میشه و میشه 80.5 میلیون !
اینا همش مزخرفه که باشگاه پول بازیکن رو از پیراهن در میاره !
سود اصلی باشگاه ها از طریق اسپانسر ها و کارهای تبلیغاتی و .... هست
پیراهن بازیکن تاثیری تو روند درآمدزایی نداره چون باشگاه یه مبلغی رو اول هرسال از کمپانی تولید کننده لباس به صورت ثابت میگیره
هنوزم باورم نمیشه اینقدر راحت رونالدو که حالا بخشی از تاریخ رئال شده بود و یه بخش بزرگی از تاریخ رئال خواهد بود رو به این راحتی و مفت دادند رفت!!!!!!
نمیفهمم یکی مثل بنزما میمونه و رونالدو میره
430 بازی و 450 گل :/ این آمار واقعا آدمو میخکوب میکنه
جایگزین خوب براش فکر نکنم حالا حالاها پیدا کنیم!!
من حس خوبی به مربی جدید ندارم ، امیدوارم بتونه خوب عمل کنه و از این حجم از افتخار جدید کسب شده دفاع کنه
رئال باید باید خرید خوب داشته باشه ، مخصوصا تو حمله ، چون قطعا حاج کریم بنزما جوابگو نخواهد بود
:n12: :n12: رونالدو برای همیشه در یاد و خاطره خواهد ماند و همچنین شاهکارهاش در برگ های طلایی تاریخ رئال ثبت خواهد شد :n12::n12:
لوپتگی تقریبا بهترین انتخابی بود که میشد تو اون شرایط کرد. اکثر مربیها قرارداد داشتن و باید هزینهی زیادی برای فسخ قراردادشون میدادیم. کنته هم تازه همین چند روز پیش از کار برکنار شد.
باید دید لوپتگی تو نیمفصل اول چیکار میکنه. باشگاه به خریدهای زیادی هم نیاز داره. به یه شماره ۷ و شماره ۹ نیاز داریم، باید برای زوج واران-راموس هم یه مدافع باتجربه پیدا کنیم تا در صورت مصدومیت بتونیم ازش استفاده کنیم.
کل اخبار خرید و فروش تیم ها رو بررسی کنید
شایعات پیرامون رئال یه طرف واسه کل تیمای دیگه اروپا هم یه طرف ! :n02:
صبح بیدار میشیم تا شب همه لینک میشن به رئال !
نیمار و ام باپه و کاوانی که کلا لینک ثابت هستن
کورتوا و هازار هم هرچندوقت یکبار لینک مذاکره مثبت بوده میشن ! :n02:
کلا نفهمیدیم چی میشه !
پرز هم به شایعات دامن زده و گفته رئال یک فوق ستاره خواهد خرید ! :n13:
از طرفی هم شایعه رفتن بنزما هست که اگه صحت داشته باشه قهرمانی نیم فصل تضمینه ! :n09: باید دید چی میشه
فروختن بنزما از خرید هازارد هم موفقیت بیشتری محسوب میشه:n10:
کارواخال: رائول گونزالس برجسته ترین بازیکن تاریخ رئال مادرید است
مدافع راست رئال مادرید احترام خاصی برای اسطوره این باشگاه، رائول گونزالس قائل است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رائول گونزالس پس از سال ها درخشش در ترکیب رئال مادرید، در سال 2010 از این تیم جدا شد و به شالکه پیوست. سه سال بعد از آن، دنی کارواخال اولین دیدارش را با پیراهن لوس بلانکوس انجام داد. به گزارش مارکا، وی در مورد رائول گفت:
رائول از آکادمی باشگاه رشد کرد و با تلاش و کار زیاد به تمام افتخارات رسید. او سریع ترین بازیکن نبود یا بهترین کنترل توپ را نداشت و در ضربات سر بهترین نبود اما همه کارها را درست انجام می داد. برای گل هایی که او برای رئال مادرید به ثمر رساند، از نظر من او برجسته ترین بازیکن تاریخ رئال مادرید است.
کامنت ها یکی در میون فحش رئال فن ها به رونالدو و بد و بیراه رونالدو فن ها به رئال هست. جنگیه واسه خودش :)
نقل قول:
real madrid is love
قطعا رائول کبیر بهترین بازیکن تاریخ رئاله از نظر من ♥
کیریس فن ها چه سوختن ))
نقل قول:
کریس کبیر
توف تو روی هرچی رئالی بی چشم رو هست بیاد
شما طرفداران رئال منفورترین و بیخودترین طرفداران دنیا هستید
رائول کجا و رونالدو کجا آخه این چه مقایسه زشتیه
حکم نهایی رونالدو؛ 19 میلیون یورو جریمه و 2 سال زندان
کریستیانو رونالدو سال گذشته به چهار فقره تخلف مالیاتی بین سال های 2011 و 2014 متهم شده بود.
فوق ستاره پرتغالی متهم شده بود که 14.7 میلیون یورو از حق پخش تصویری خود را به اداره مالیات اسپانیا گزارش نداده است.
او در همین رابطه دادگاهی شد اما سپس تصمیم گرفت با اداره مالیات به تفاهم رسیده و با پرداخت جریمه، این پرونده را ببندد.
سرانجام ساعتی پیش منابع اسپانیایی گزارش دادند که دو طرف بر سر پرداخت 19 میلیون یورو جریمه، به توافق نهایی دست یافته اند و رونالدو دو سال زندان را نیز پذیرفته که با پرداخت معادل آن، راهی زندان نخواهد شد.
فوق ستاره پرتغالی که اخیرا با جدایی از رئال راهی یوونتوس شده، عمارت خود را در مادرید برای فروش گذاشته و تمام فعالیت های تجاری خود در اسپانیا را نیز معلق کرده است.