نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم های VDSL هم به اسپیلیتر نیاز دارند
Printable View
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مودم های VDSL هم به اسپیلیتر نیاز دارند
هنوزم دارم از شاتل گفتم که برای بعدا پرسیدم خونه خواهرم مودمش مورد داشت براش مودم قبلی خودم ac52 رو بردمنقل قول:
خودم هم الان ac68 گرفتم سه و نیم
توش این اسپلیت رو داش جالب بود برام
ac 88 بهترینشون رو هم داشت پنج و هفتصد و خورده ای ک قیمت داد یادم نیس
بهترینشون همونه چون خونه ما حدود ۱۱۰ و خورده ای متره انتن خوب 5g نمیداد گوفتم عوضش کونم یه زمان از ته اتاق خواب میخوام میرور کونم رو تلیوزیون خونه نمیشد باید عوض میکردم این الان سیگنالش عالیه
من ac68 دارم, عالیه, کارکرد, ساپورت, نرمافزار, firmware همه یکنقل قول:
میشه از نویز خط مودمی که خریدی یه اسکرین بدی شرمندهنقل قول:
من الان از رو شاتل سرویس دارم رو vdsl نیستنقل قول:
از شاتل بدم ؟
اره راستش سرویس adsl من رو فیبر نوری و تا ۲۴ مگ بسته شده و تا ۲۴۰۰کیلو بایت فیکس دان میزنه مودم adslعادی میخوام ببینم شرایط مودم vdsl روی خط چه جوری تا چنج کنم به نظرت نسبت به مودم قبلی شرایط نویزت تغییر کرده ؟؟نقل قول:
و به فکر سرویس vdsl هم هستم
من مودم قبلیمم خودش vdsl داشت ولی چیپش مدیاتک بود اونم عالی و قوی بود چون مودمم ازین تیپی لینک ها دو انتن ها بود اون 52 رو اوردمنقل قول:
سیم کشی رو تغیر داده بودم قبلا هم نوشتم اینجا برید ببیند
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=537221&p=8998567&viewfull=1#post8998567
برای تایمی بود که خطم رو های وب بود بالا 8 مگ نمیتونستم بگیرم با تیپیلینک یهو هزینه کردم با دستکاری هایی ک کردم سیم کشیش جدا غیر از کنار برق بود بودکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=617035&p=9000305&viewfull=1#post9000305
ولی باز بعدا مجبور شدم سیمکشی رو باز از بقل سیمای برق رد کنم
الان خطم رو اون ac52 حدود 26.9 بود میراییش ریت نهایت شب 14.8 اینا مگ داشت با این
ac68 هم همین حدوداس 14.9 15 میچرخه چون سیمکشی از بقل فیوز اوردم تو پاریکنگ اورده بودم افتاب پوسند و خلاصه کنده شد مجبور شدم ازتو خونه بیارمش بقل پریز بازم الان اینطوری
چن روز دیگ باز میرم سیم میخرم بخاطر کرونا دوباره سیم کشی رو از سردر مستقیم غیرکنار سیم برق میارم نتیجه اشو میذارم الان خط بدین شکله
واقعا مودم تاثیر میزاره این الان با یه مودم عادی هست فک کنم اگه ایسوس بزارم با همین adslتا ۳ مگ هم بره مودم چی خریدید چند شد ؟؟ به نظرت یوتل بگیرم یا برم سراغ یه چیزه دیگه میخوام یه چیزی باشه خیلی گرون نباشه ولی خوب لاین درایورش یا همون چیپش بدرد بخور باشهنقل قول:
مودم ارزون ترم داره ASUS مدل :فقط نمیدونم CHIPSET ش چیه اما DSL-AC68U XDSL CHIPSET مدیاتک داره و برادکام نیست !!نقل قول:
DSL-AC55U
الکی هزینه نکن به نظرم زیاد حساس شدی سیم تلفن شیلد دار اگه از کنار سیم برق عبور کنه تاثیری روش نداره اونم تو یه فاصله خیلی کم داخل منزل ..نقل قول:
دوستان میخوام مودم vdsl بگیرم،ممنون میشم راهنمایی کنید کدوم مودم چیپ برودکام داره:»
asus N16
tplink- w9970 w9960
zyxel vmg1312-b10d
tenda v300
Archer VR400نقل قول:
اینو بگیر بنظرم :) برودکام هم هست
asus هم از نظر نرم افزاری همیشه آپدیت هست و منوی کاربریش عالیه
ASUS N16 مدیاتکنقل قول:
ZYXEL VMG1312-B10D برادکام
====================
TPLINK W9970 برادکام
TPLINK W9960 مدیاتک
TENDA V300 برادکام
در مورد زایکسلنقل قول:
کد:https://support.aa.net.uk/VMG1312_Vs_VMG3925
ممنون پستمو ویرایش کردم ... 99 درصد مطمین بودم برادکامه 1 درصد شک داشتم سایت زایکسل رو که چک کردم دیگه 100 درصد مطمین شدم برادکامهنقل قول:
کسی تهران سرویسش vdsl شده؟
میخوام ببینم شروع کردن یا نه!
دوستان برای VDSL میان چک میکنند یا به همه میدن ؟ مثلا منطقه مولوی تهران میشه گرفت ؟
من از مرکز مخابراتی جویا شدم گفت دو سه ماه زمان میبره!نقل قول:
سلام دوستان
دوستان ما هم VDSL داشتیم در دفتر قبلیمون و الان فیبر مستقیم گرفتیم برای دفتر جدید، تعرفه فیبر مستقیم و VDSL تا قبل عید که چک کردم(قبل کرونا) یکی بود، که به نظرم اگه امکانش هست اصلا طرف VDSL نرین که خیلی به نویز حساسه ، در صورت امکان درخواست فیبر مستقیم بدین ، چون مودم هاشون قیمتاشون نزدیک به همه و اینکه مودم فیبر ساپورت تا حداقل 1 گیگابیت سرعت ساپورت میکنه ( یه جور اینده نگریه نسبت به هزینه) ولی VDSL تا 200مگ (و بعضی از مدل ها که گرونتره تا 300مگ) ساپورت میکنه
البته ابن رو هم اضافه کنم که در صورتیکه مودم فیبر تهیه می کنید حتما چک کنید که پورت لن 1 گیگ بین داشته باشه.
و نکته آخر لازم به ذکره به هیچ عنوان مودم UTEL تهیه نکنید (مخابرات پیشنهاد میکنه) ، خیلی بی کیفیته و مارو خیلی اذیت کرد ...
تبدیل ADSL به VDSL رایگان است
وزیر ارتباطات با بیان اینکه افزایش سرعت هزینه ای به کاربر تحمیل نمی کند، گفت: در صورتی که تکنولوژی اینترنت خانگی به VDSL تغییر یابد، تا سرعت ۷۰ مگابیت در ثانیه نیز شاهد ارتقا خواهیم بود.
محمدجواد آذری جهرمی امروز در لایو اینستاگرام در خصوص وضعیت اینترنت خانگی گفت: با ارائه بسته ۱۰۰ گیگابایتی اینترنت از سوی اپراتورها، شبکه اینترنت خانگی در هفته آخر اسفند به مدت ۳ روز مختل شد اما با ارتقای انجام شده، در روز ۲۷ اسفند به حالت قبل بازگشت و حال اینترنت خوب شد.
وی با بیان اینکه حدود ۷۵ درصد کاربران بیش از ۷۰ درصد حجم بسته ۱۰۰ گیگابایتی را مصرف کردند، افزود: هم اکنون وضعیت شبکه اینترنت ثابت نسبتاً مناسب است و در شبکه موبایل باید وضعیت را به پایداری برسانیم.
وزیر ارتباطات با اشاره به برنامه ریزی برای افزایش ۴ برابری سرعت اینترنت خانگی، گفت: با تکنولوژی ADSL در حالت ماکزیمم، سرعت اینترنت کاربران بسته به فاصله منزل تا مرکز مخابراتی حدود ۱۶ مگابیت در ثانیه است که در صورتی که این تکنولوژی به VDSL تغییر یابد، تا سرعت ۷۰ مگابیت در ثانیه نیز شاهد ارتقا خواهیم بود.
وی با بیان اینکه ۸۵۰ هزار پورت VDSL در تهران و قم تا دو ماه آینده به بهره برداری میرسد، گفت:
تا شب گذشته در شهر قم ۳۰ هزار پورت واگذار شد و سرعت اینترنت کاربران خانگی حدود ۵ برابر شد. در تهران نیز این سرویس برای روزانه ۱۰ هزار مشترک فعال میشود و ما پیش بینی میکنیم که در کل کشور سرعت اینترنت ۴ برابر شود.
جهرمی با تاکید بر اینکه ارتقای سرویس ADSL مشترکان به VDSL با افزایش قیمت همراه نیست و پول مازادی از مشترکان دریافت نمیشود، ادامه داد: تنها ممکن است با توجه به افزایش سرعت، مصرف منصفانه کاربران از حدود درنظر گرفته شده بالاتر رود که مشترک باید بابت این مصرف، هزینه پرداخت کند.
وی با اشاره به اینکه در تهران تا ۲۷ اردیبهشت حداقل ۸۰۰ هزار پورت VDSL دایر میشود، گفت: اقدام دیگری که از دیشب انجام دادهایم این است که از اپراتورهای اینترنت ثابت خواستهایم که سرعت مشترکان سرویس فعلی ADSL را تا سقف ۱۶ مگابیت بر ثانیه بدون اخذ هزینه اضافه باز بگذارند تا کاربران بتوانند از اینترنت با کیفیت تری برای فرآیندهای آموزش مجازی بهره ببرند.
وزیر ارتباطات در خصوص درخواست کاربران و اساتید دانشگاهی و دانشجویان برای ارائه بسته حمایتی اینترنت موبایل گفت: اگر شبکه موبایل ظرفیت داشت حتماً از این اقدام فروگذار نمیکردیم. اما هم اکنون با محدودیت ظرفیت در شبکه موبایل مواجه هستیم و تلاش میکنیم سرعت را بهبود بخشیم.
https://toranji.ir/?p=1071927
به گزارش جی پلاس، در پی آغاز اجرای پروژه ارتقای فناوری اینترنت خانگی از ADSL به VDSL از روز گذشته در تهران و قم، سجاد بنابی در توئیتر عکسی از مقایسه سرعت اینترنت مشترکان قم، قبل و بعد از نصب VDSL منتشر کرد.
نائب رئیس هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به ارتقای سرعت اینترنت کاربران VDSL نوشت: هنوز مودمهای مشترکان تعویض نشده و با تعویض مودم متوسط سرعت به حدود ۵۰ مگابیت خواهد رسید.
وی این موضوع را یک جهش خوب عنوان کرد و ادامه داد: البته تنها ۳۳ درصد کاربران در قم، به تعویض مودم، بله گفتند و مابقی همین ارتقاء سرعت را کافی میدانند.
به گفته بنابی، ارتقا سرویس اینترنت خانگی در تهران از امروز آغاز شده است.
مطابق با اعلام وزیر ارتباطات، پیاده سازی سرویس VDSL فعلا برای مشترکان اینترنت خانگی شرکت مخابرات ایران و یکی از اپراتورهای اینترنت در برنامه است و قرار است تا ۲۷ اردیبهشت ماه (روز جهانی ارتباطات)، حدود ۸۰۰ هزار مشترک در تهران این سرویس را دریافت کنند.
گفته شده که با جایگزینی سرویس VDSL به جای ADSL سرعت اینترنت کاربران خانگی حداقل ۴ برابر می شود.
لطفا مارک و مدل دقیق مودمتون و مرکز مخابراتیتون و قیمت ماهانه سرویس و حجم بین المللتون رو میگید؟ میزان قطعی و وصلی رو هم ذکر کنید. مرسینقل قول:
چطور روزانه اینکار رو با سرعت انجام میدن ؟ مگر نباید کافوهای معمولی تبدیل به کافو فیبر بشن و بعد تجهیزات توش نصب بشه ؟ ینی یه شبه اینکارو میکنن اینقدر سرعت عملشون بالاست ؟
منم تعجب کردم ولی گویا همه رو فیبر نمی کنن!! اینایی که فاصلشون با مخابرات کمه با همون مسی می دن و تغییری ایجاد نمی کنن ولی اینایی که فاصله دوری دارن از مخابرات کافوی نوری رو میارن تا کابینتنقل قول:
بازم همون میشه وقتی بخان vdsl بدن باید تجهیزاتش تو کابینت نصب بشه خوب کافوهای مسی که جایی برای نصب تجهیزات ندارن دوباره باید یه کابینت کنارش نصب کنن که خودش حداقل یک هفته کار میبره بعد اینا نوشتن یه شبه فلان مقدار کاربر سرعتشون ۴ برابر شدنقل قول:
حالی یه چیزی گفتن احتمالا ثبت نام ها که انجام بشه سیم کشی ها رو در نقاطی که درخواست زیاد دادن رو سیم کشی می کنن .ثبت نام هم فعلا برای مخابرات که انگار در پنل می پرسن که vdsl می خواهید یا نه.کلا اگه قرار باشه سیم کشی بشه فیبر کنن خیلی به صرفه تر هست تعرفه ها و سرعت ها هم اصلا مشخص نیستنقل قول:
دوستان نظرتون در مورد این خبر چیه؟
مگه مودم adsl بیشتر از 16 مگ هم ساپورت می کنه؟
اینم نوشته میانگین سرعت روی کابینت احتمالا همون سر رو مبنا گرفتن.تا 25 هم مودم ها میرهنقل قول:
نزدیک به 9 ماه vdsl دارم, فکر میکنم یکی از تنها کسان تو محل, سرعت تا 100مگ باز هست و غیر از آبان 98 مشکلی نداشتم
حیف :D الان همه میان سراغ vdsl , پهنای باند اشغال میشه و پورت ها کمیاب
وقتی به نالیدن باشه همه اه و فغان شان بالاست ولی وقتی می خوان یه کاری بکنند، فورا پا پس می کشند. از یه سمت می نالند که سرعت کم هستش و بعد میگن مودم تعویض نمی کنیم چون کافیه. شما ببینید که فقط 33% تن به تعویض مودم داده اند. ما باشیم میگیم مخابرات چرا به ما تانوما نمیده، شما باشید به خواست این ملت تن می دهید؟ پول خرج کنید و بعد طرف بگه من همون ای دی اس ال رو می خوام!! :worried:
با سلام. دوست عزیز از یک سمت من به شماحق می دم که خواهان سرعت بیشتر هستی مثل بقیه دوستان و خودم. اما یه نکته ای اینجا وجود داره و اونم مشکل اقتصادیه . طرحی که نه تعرفه اون مشخصه و نه قیمت مودم . در واقع یک چیز مبهم .نقل قول:
من از خودم می گم برای من حداکثر هزینه ای که بتونم برای نت در ماه انجام بدم 40 تومنه تقریبا 500 تومن در سال حداکثر . شاید برای یه قسمتی از جامعه رقم های 100 به بالا برای هر ماه نت مشکلی نباشه که اتفاقا من فکر می کنم همون 33 درصد رو شامل می شه که اعلام آمادگی کردن. در نهایت قیمت هست که میزان استقبال از این طرح رو مشخص می کنه نه سرعت.
سلام و شب بخیر
آیا روی خطی که VDSL شده میشه مودم ADSL استفاده کرد؟ تا حالا امتحان کردید؟
من الان ADSL2+ دارم با سرعت اسمی 16 و دریافتی 13.8 حالا اگه محل ما و خط تلفن VDSL بشه سرعت من روی مودم قدیمی میره روی حداکثر سرعت ADSL2+ ؟ (یعنی 24 مگ)؟
نه, فقط با مودم VDSL, برعکس میتونی با مودم VDSL هم adsl استفاده کنینقل قول:
البته ADSL کشش حدود 20مگ داره اگر نزد مخابرات یا کافو باشی
از علامیه های اخیر معلومه کشور کم کم به سمت VDSL میره مثل اکثر کشورهای دنیا, adsl وقتش گذشت
این پیشرفت است ، از مودم آنالوگ گرفته تا dsl تا adsl گرفته تا vdsl و غیره
داخل پنل کاربری گزینه پیش ثبت نام vdsl رو ثبت کردم یه ربع بعد پیغام داد که این امکان در استان شما وجود ندارد در صورت راه اندازی از طریق همین پنل اعلام میگردد در حالی که اولا ما استان تهران هستیم (شهر پردیس) دوما تو منطقه ما اینترنت انحصاری مخابرات هست و فیبر نوریه (البته گفتن فیبر نوریه! نمیدونم) در هر حال نه FFTH ارائه میدن نه VDSL کوفتی:angry:نقل قول:
نقل قول:
داخل این پست نوشته بعد از برگردان سرعت از 4 رسیده 19 و با تعویض مودم میرسه به 50 مگه منظورش برگردان از ADSL به VDSL نیست؟ اگه منظور همین باشه پس مودم ADSL رو خط VDSL کار نمیکنه؟
خوبه گفتی, چشمم رو پردیس برای مکان و آب و هواش بودنقل قول:
امیدوارم زودتر اونجا vdsl درست شه
[emoji626][emoji626][emoji626]ثبت نام vdsl شرکت مخابرات آغاز شد
Sent from my iPhone using Tapatalk
لطفا مارک و مدل دقیق مودمتون و مرکز مخابراتیتون و قیمت ماهانه سرویس و حجم بین المللتون رو میگید؟ میزان قطعی و وصلی رو هم ذکر کنید. مرسینقل قول:
میخوای آدرس و تلفن هم بدم :biggrin:نقل قول:
مودم asus ac-68 , فعلاً طرح 420گیگ ماهانه 137تومان, ثابت و بدون قطعی,
چند روز خاموش نکنم ip عوض نمیشه
خط فیبر هست؟نقل قول: