این که از اول مشخصه تو ایران تکنولوژی اسم داره نه کارایی و قابلیت یعنی 3G برابر با 4G . الان شهرستان ما : سرعت 3G همراه اول از 4G ایرانسل بیشتره .نقل قول:
Printable View
این که از اول مشخصه تو ایران تکنولوژی اسم داره نه کارایی و قابلیت یعنی 3G برابر با 4G . الان شهرستان ما : سرعت 3G همراه اول از 4G ایرانسل بیشتره .نقل قول:
سلام دوستان ترابرد کردم از همراه اول به ایرانسل... سیمکارتم اومده که غیر فعاله العان باید منتظر بمونم? یا به جای پیام بدم? چقدر طول میکشه این مرحله?
صبر کنیننقل قول:
هر وقت سیمکارت فعلیتون غیرفعال شد
اون یکی رو داخل گوشی بزارین
حداکثر یک روز طول میکشه فک کنم
برای من که چن ساعت قبل اینکه سیمکارت برسه دستم ، سیمکارت قبلیم غیرفعال شد
سلام دوستان من امروز سیمکارتم رسید حالا برای فعالسازی باید چیکار کنم ؟
پ.ن : توی سایت رایتل هم تایید کردم
تا مرحله 3 رو انجام دادم .نقل قول:
برای مرحله چهارم باید از سیمکارت قبلیم استفاده کنم یا سیمکارت رایتل ؟
نقل قول:
دقیقا با کدوم شماره و کدوم بخش صحبت کردین که مشکل حل شد چه کاری برا خط شما انجام دادن . کلا مشکل از کجا بود ؟
نقل قول:
سیم قبلی : پاسخ به پیامک تایید ترابردپذیری ظرف مدت تعیین شده معمولا 24 ساعت که یه پیام میاد و با قوانین موافقت میکنی و 1 رو میفرستی 667 و تموم میشه و پیام این سیم کارت تا چند لحظه یا چند مدت دیگه باطل میشود میاد و سیم کارت باطل میشه .
اول اینکه سیمکارتی که اول بهم دادن سه سایز بود ولی 4G نبودنقل قول:
رفتم و با 5 تومن فورجی کردم
روی سیمکارت های فورجی بزرگ نوشته LTE USIM اگه همچین نوشته ای نداره یعنی فورجی نیس
دوم اینکه بعد فورجی کردن مشکل رجیستر داشتم تو شبکه فورجی اونم با تماس برطرف شد
هر بار تماس میگرفتم میگفتن اصلا منطقه شما فورجی نیست واسه همین وصل نمیشه و پیگیری نمیکردن چن بار زنگ زدم بالاخره یکی پیگیری کرد
ممنون دوست عزیز سیمکارتم فعال شد .نقل قول:
فقط رایتل هدیه ای نمیده ؟ :n35:
دوستان هنوز اون پيغام كذايي همراه اول پخش ميشه؟
7cEram
اقا پیام اومد به دلیل donor time out درخواستتون رد شد! العان من باید چیکار کنم?! اگر دوباره درخواست بدم سیمکارت ایرانسلی که دستمه فعال میشه یا دوباره باید برام ارسال کنند?!نقل قول:
هنوز هستنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
///////////////////////////
دوستان اين پيغام مسخره اي كه ميگه مشترك مورد نظر ترابرد كرده تا كي ادامه داره و پخش ميشه؟ نزديك دو ماهه از رايتل به ايرانسل ترابرد كردم ، به پشتيباني رايتل زنگ زدم ميگه تنظيم مقررات گفته بزاريم و قرار نيست برداشته شه يعني چي ؟
Sent from my iPad using Tapatalk
منم مشکل قطع شدن و رفتن انتن سیم کارت در شبکه 3g موقع استفاده از دیتا (اینترنت) رو دارم . جایی نیست نرفته باشم و زنگ نزده باشم . یه مشت احمق بی سواد رو گذاشتن پشت میز و شدن صاحب منصب و مقام چیزی هم از مخابرات و سیم کارت و شبکه نمیفهمن .نقل قول:
مرغ یک پا دارد همینه که هست . فکر نکنم بردارن . دوستانی که تجربه ترابرد و یا اطلاعاتی از ترابرد در خارج از کشور دارن و یا فامیلی اشنایی کشورهای خارج دارن آیا اونجا هم اینطوریه یا نه ؟نقل قول:
از نو دوباره باید ترابرد بدی این بار برو حضوری نمایندگی و از اونجا ترابرد بده . البته قبل انجام این کار با اپراتور ی که قصد ترابرد به اون رو داشتی مسئله رو در میان بزار و بعد این کار رو انجام بده . اون سیم هم رفت به رحمت خدا دیگه فعال نمیشه و دوباره باید سیم بهت بدن .نقل قول:
برو این لینک و حساب کاربری تو فعال کن ببین چی میده اگه بده همین جا میده نده هم دیگه هیچ :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
از این نوع دادن :
اگه اینطوری باشه همراه اول داره سر ملت کلاه بزرگی رو میزاره و به اجبار 2 بار هزینه و تعویض سیم کارت رو جهت وصل شدن به شبکه 4G برا کابر تحمیل میکنه . در حالی که همون سیم کارت سه پانچ از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری هیچ تفاوتی با این سیم کارتهای LTE ندارن . شما ببینید سیم کارت های اولیه رایتل همون هایی که موقع روی کار اومدن این اپراتور توزیع شد درسته روشون نوشته 3.75 ولی الان اعلام شده همه گی 4G هستن و قابلیت LTE دارن و نیازی به تعویض نیست . ولی این همراه اول عجب مارمولکی شده ها ما خبر نداریم ............ :n36:
خداروشكر فقط واسه اينترنت استفاده ميكنم از اين سيم[emoji28]نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
نقل قول:منم همینطور فقط برا اینترنت و اینکه سیم کارت های قدیمی رو به نسل جدید بدون هزینه تبدیل کنم این کار رو انجام دادم . نمیدونستم اینها تا چیزی از آدم در نیارن چیزی نمیدن .نقل قول:
با کد دستوری ردم کلی چیز داده خخخخنقل قول:
جل الخالق عجب :n19:نقل قول:
اگر فهمیدین مشکل از چیه به منم بگیننقل قول:
نقل قول:
معمولا به این خطا یا ایراد میگن عدم پاسخ کاربر در زمان مناسب . یعنی به گفته اپراتور شما در مدت زمان اعلام شده به ترابرد پاسخ مثبت ندادی و تایید نکردی .
خیر بنده پاسخ دادم.. صحبتی که با پشتیبانی کردم خود همراه اول اطلاعات رو تایید نکردنقل قول:
ممنون. الان مشکلی تو مشخصات ما تو همراه اول هست یا بی دلیل رد کرده؟نقل قول:
من دائمی همراه اول داشتم تو تاریخ 95/05/01 درخواست ترابرد دادم یه ایرانسل که رد شد و دوباره 95/05/06 درخواست دادم اما این بار با استفاده از #1 * و 9990 قبض رو پرداخت کردم تا کامل مبلغ صفر شه اگه 1000 ریال بدهکار باشین به همراه اول نمیزاره ترابرد کنید و در خواستتون رد میشه و هر روز چک کنید ببینین اگه مبلغی امده رو میان دوره سریع پرداخت کنید تا با مشکل مواجه نشید الان هم از همه چی شبکه ایرانسل راضیم و تعرفه هاش و بسته های اینترنتش از خود همراه اول بهتر و به صرفه تر هست
اینم سرعت اینترنت ایرانسل در استان سمنان - شهرستان شاهرود
کد:s9.picofile.com/file/8267892668/2160684390.png
مشگل دويافت اس ام اس از بانك ها يا برنامه هاي خارجي ندارين!؟نقل قول:
نقل قول:هر بار یه دلیل و هر بار یه مشکل جدید از عدم پاسخ کاربر در زمان مورد نظر تا کارشکنی ها و عدم دریافت و یا عدم مطابقت اطلاعات در اپراتور پایه .نقل قول:
اینم یه نوع اخطار :
من از تمام بانک هایی که حساب دارم بدون هیچ مشکلی پیامک دریافت میکنم.
صادرات، سینا، پارسیان، دی، تجارت، مهراقتصاد، مسکن
ولی از نرم افزارهای خارجی مانند تلگرام هیچ پیامکی دریافت نمیشه که اونم راه داره، گزینه Call انتخاب میکنم تا کد برام با تماس اعلام گردد.
دلیل این اشکال هم بخاطر این است که در سیستم ترابردی راه اندازی شده تمامی تماس ها و پیامک ها ابتدا به اپراتور مبداء ارسال می شود و سپس به اپراتور مقصد ارسال می شود. در این روش برای تماس ها مشکلی نیست ولی پیامک هایی که با شماره خارج از کشور ارسال می شود در سرورهای اپراتور مبداء مانده و ارسال نمیگردد. این باگ باید توسط همراه اول رفع گردد که مطمئنا به خاطر اینکه شما ناراضی شوید و ترابرد را لغو کنید اینکار را نخواهد کرد.
باید ببینیم که کسانی که مثلا از اپراتور ایرانسل به رایتل یا برعکس ترابرد کرده اند هم این مشکل را دارند و یا فقط در همراه اول این مورد وجود دارد.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
من والا چک نکردمنقل قول:
ولی نمیدونم چرا هنوز که اومدم رو رایتل از ایرانسل برام مسیج تبلیغاتی میاد :n27:
قطع میشه یه بیست روز طول میکشهنقل قول:
نه تا الان که تو هر شبکه اجتماعی مثل فیسبوک و اینستا و تلگرام کد فرستاده دریافت کردم و مشکلی نبودهنقل قول:
منم الان دو ماهی میشه از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل یه ماه اول مشکل دریافت پیامک داشتم ولی از ماه دوم مشکلم کاملا حل شد و راحت از تلگرام و اینستاگرام و ... پیامک دریافت میشه
جالبه که از من برعکس هست ، یعنی توی یکماه اول هیچ مشکلی نداشتم ولی الان بعد اون یکماه دیگه هیچ پیامکی از طرف بانک و ... دریافت نمی کنم و ایرانسل هم فقط هر روز یک کد پیگیری جدید میده و نتونسته مشکل را رفع کنه...نقل قول:
عدم دریافت پیامک به طور خاص مربوط به مرکز ترابرد میشه و سیستم ناقصی که دارن...ولی حتما حل میشه...الان شما نگاه کن هنوز تبلیغات گسترده برا ترابرد نمیشه چون واقعا سیستمشون ایرادات فراوان داره و با هجوم کاربرای زیاد به سمت ترابرد عملا سیستم از کار میوفتهنقل قول:
منم همین احتمال را میدهم . نکته جالبش اینه که در یکماه اول که از ترابرد من از همراه اول به ایرانسل می گذشت ، تمامی پیامک های همراه اول در خصوص سرویس های خودش مثلا پرداخت قبض تا قبل 20 ماه و دریافت یک روز مکالمه رایگان و آوای پیشواز و ... می آمد و این نشون میداد که همراه اول هنوز نفهمیده من مشترک اون نیستم ولی دقیقا با قطع شدن این پیامک ها ، سایر پیامک های تبلیغاتی و بانکی هم برای من قطع شد.نقل قول:
مشکل من فقط طولانی شدن این مشکل و عدم پاسخ روشن و شفاف ایراسنل هست که فقط هر روز داره پاس میده منو به یک شماره پیگیری و صبر و ... و مشکلاتی که این مدت به واسطه عدم دریافت پیامک های اطلاع رسانی برای من بوجود آمده است.
از طریق 195 شکایت کردین؟نقل قول: