اون وی پی ان نیم بها رو تست کردم جواب نمیدهنقل قول:
این اینترنت نیم بها نداشتن خلاف مقررات نیست ؟
Printable View
اون وی پی ان نیم بها رو تست کردم جواب نمیدهنقل قول:
این اینترنت نیم بها نداشتن خلاف مقررات نیست ؟
نقل قول:
کدوم شهر هستین؟
تو تهران که باند 38 تو خونه تقریبا قابل استفاده نیست, باند 20 هم اکثر جاها 5 مگاهرتزه که upload رو مخصوصا خیلی آورده پایین.
فاصله از سایت 2.2 km طبقه اول
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
والا معلوم نیست ! چون گویا این های وب با همه قوانین و بندها و ماده ها سر جنگ داره و تابع هیچکدوم نیست .نقل قول:
من تهران هستم از مودم فضای بیرون Yeacomm P11 Outdoor LTE Modem استفاده میکنم ، یه پایه دکل براش درست کردم با ارتفاع 15 متر بالای پشت بام.نقل قول:
باند 7 میشه 2600 نه باند 38 ! شما رومینگ نکردی رو ایرانسل ؟نقل قول:
باند 38 با مود td و فرکانس 2600نقل قول:
Earfcn اش مشخص هست
نقشه پوشش شبکه 4G های وب بروز رسانی شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صابر جان
برای من هم خیلی وقت ها خود بخود روی باند 38 Tddسویچ میکنه
خب سرعت چطور هست ؟ اینجا ما 38 رو نداریم متاسفانهنقل قول:
من طبق این عکس ها که پایین اپلود کردم رفتم و تست زدم و محلی که خودم استفاده میکنم و محلی که سیم کارت رو به اسم اون روستا خریدم هم رفتم کلا منی که در پوشش نیستم داخل خونه لب پنجره راه روی ساختمان خیلی بهتر و با سیگنال قوی دریافت میکنم نسبت به تمامی مناطقی که قرمز پررنگ هستن و باید اونجا انتن و سیگنال و سرعت خوب باشه که نیست و واقعا وضعیت افتضاح هستنقل قول:
نقل قول:
سلام
اگر رومینگ میکردم رو ایرانسل ، به جای Avacell (Hiweb) مینویست MTN Irancell .:rolleye:
من رو باند 38 ست میکنم .. عکس ش رو پایین میذارم ...
اونی که شما میفرمایید با رنگ قهوه ای مشخص کردم و اونی م که خودم ست میکنم. با رنگ آبی
درسته دقت نکرده بودم . باز جای شکر هست مثل ایرانسل سیم کارت جدا برا fdd و tdd هنوز ندارهنقل قول:
صابر جان از این دکلی که باند 38 داره فاصله ام فکر کنم زیاده . حداکثر سرعت من رو باند 38 بین 6 تا 8 میرسه .نقل قول:
مثل اینکه های وب محدودیت سرعت داره دان و اپلود
سایتی که ازش آنتن داشتم پنج روزه قطع شده, بستم به داره به فنا میره, نه سایت هاشون چک می کنن نه هیچی اصلا شاید نمی دونن که مشکل داره, سایت هم جای وزارت ارتباطات که با دفترش 3 کیلومتر هم فاصله نداره. هر چقدر هم ارزون باشه بسته های این سرویس دهنده های اینجوری بازم ارزش خرید نداره به نظرم و شانسیه فقط که سرویسشون خوب باشه
خب بعد از 8 روز درست شد.نقل قول:
تست سرعت سیمکارت های وب 4G ( باند 20 ) ( سرور های تست آسیاتک ، شاتل )
تست سرعت سیمکارت های وب 4G ( باند 38 ) ( سرور های تست آسیاتک ، شاتل )
خب خدا رو شکر !
بالاخره یه بخش اختصاصی برای پشتیبانی 4G راه انداختن !
HiWEB in Rainy day
های وب در بعضی سایتها پهنای باند فرکانسی را تا 20 مگاهرتز روی فرکانس 800 افزایش داده
حالا تصور کنید این فرکانس در اختیار اپراتور ایرانسل و یا همراه اول بود
اصلا دلیل بوجود آومدن این اپراتور چی بود؟ USO ! پس چرا در حال حاضر هم ایرانسل و همراه اول دارن طرح USO رو اجرا میکنند.:jealous:
همش رانت و باند بازی دیگه اینا, این فرکانس اگر دست صدا و سیما هست پس چجوری های وب داره استفاده می کنه حالا که های وب داره استفاده می کنه و عملا صدا و سیما این وسط کاره ای نیست چرا نمی ذارن دو تا اپراتور دیگه استفاده کنن و دقیقا اول USO مجریش های وب بود ولی الان همراه اول و ایرانسل هم هستن.کلی ارز از کشور خارج شده برای اینکه های وب بشه های وب در صورتی که با نصف این هزینه و دادن باند 20 به دو تا اپراتور دیگه وضعیت پوشش lte خیلی بهتر می شد.نقل قول:
uso یکی از دلایل به وجود اومدن هایوب بود ، دلیل اصلی های وب اینه که به دولت و وزارت کشور نزدیکه و همین الان بیسیم های نیروی انتظامی به صورت دیجیتال رو شبکه 4جی وصل هستن
............. حذف شود
های وب مشهد ، باند ۲۰، ۱۵ مگاهرتز
تلگرامت دیلیت اکانت کردی ؟ پیغام بدهنقل قول:
megasoheilsh
سلام دوستان من سیم کارت های وب سفارش دادم برای شهر چطوره ؟؟ ظاهراً خیلیا ناراضی هستند
- - - Updated - - -
سلام دوستان من سیم کارت های وب سفارش دادم برای شهر چطوره ؟؟ ظاهراً خیلیا ناراضی هستند
من خودم برای روستا گرفته بودم ولی چون روی ایرانسل رومینگ میشه ، ازش داخل شهر هم استفاده میکنم و توی محلی که ما هستیم (مرکز تهران تقریبا) سرعتش عالیه و حدود ۴ مگابایت بر ثانیه سرعت دانلود میده که اگه بسته ۶۰۰ گیگ یکسالهش رو بگیرید قیمتش به صرفه میوفته. من از مودم تیپیلینک رومیزی استفاده میکنم که قابلیت انتخاب دستی فرکانس شبکه داره و معمولا به باند ۱ ایرانسل وصل میشم که توی محله ما قدرت و سرعت خیلی خوبی داره.نقل قول:
سلامنقل قول:
من خیلی مدتی هستش از سیمکارت های وب استفاده میکنم ، تهران هم هستم تا الان هیچ مشکلی نداشته م باهاش. شما سیمکارت رو خریداری بکنید از بسته اولیه استفاده بکنید ببینید منطقه تون جوابگو هستش یا نه ، حتی میتونید رومینگ بکنید به ایرانسل .
اینم تست سرعت های وب ، باند 7 ( فرکانس 2600)
واقعا منم راضی هستم ؛ هم تهران ازش استفاده میکنم هم روستای پدری که میرسم جفتش رومینگ میشه روی ایرانسل و سرعتش عالیه. ولی وقتی روی شبکه خود هایوب (باند ۲۰) میره خیلی سرعتش پایین میاد و به درد نمیخوره. در واقع شما با استفاده از بستههای هایوب روی شبکه ایرانسل ، بستههای گرون اینترنت همراه ایرانسل رو با قیمت مناسب میتونید استفاده کنید. ضمنا از TDLTE ایرانسل هم یه مقدار ارزونتر درمیاد (بسته ۶۰۰ گیگ) و شما مجبور نیستید که حتما از مودم خود ایرانسل که باند ۳۵۰۰ میخواد استفاده کنید و پوشش 4G معمولی هم خیلی بهتر از TDLTE هست. امیدوارم قرارداد رومینگشون همیشه برقرار بمونه وگرنه خود باند ۲۰ به درد نمیخوره.نقل قول:
های وب مرز استان تهران و سمنان
B20 ,BW 20MHz
مشهد، باند ۳۸، فاصله از سایت ۴ کیلومتر
دوستان مورد مشابهی داشتین اطلاع بدیننقل قول:
ممنونم
سلام, منم دارم این مشکلو , بیشتر شب ها از ساعت 8 اینجوری میشه.نقل قول:
سلام اگه براتون امکان پذیره زمانی که این محدودیت هست این مشکل رو با بخش پشتیبانی فنی سیم کارت روستایی های وب در میان بذارید تا چک بشهنقل قول:
02129400000