-
پافشاري يووه براي خريد كاسانو
---------------------------------------
باشگاه يوونتوس سرانجام موضع اصلي خود را براي خريد آنتونيو كاسانو مشخص نمود و اعلام کرد، آماده است تا يك معاوضه خوب را با رم ترتيب دهد.
لوچانو موجي مدير يوونتوس هنوز هم نسبت به خريد كاساني ابراز بي علاقگي کرده و هر گونه مذاكره با مدير برنامه او را تكذيب مي كند، اما وب سايت يووه خبر داد باشگاه توريني قصد دارد با فرستادن فابريتزيو ميکولي به رم، كاسانو را به خدمت بگيرد و راه دوم امضاء قراردادي 4 ساله با كاسانو و ارائه دستمزدي 5/4 ميليون يورويي در هر فصل به وي است.
با اين حال هنوز هم مديران 2 باشگاه هر گونه توافقي را تكذيب مي كنند و هم اين طور هرگونه مذاكره در اين رابطه را، اما فابيو كاپلو در مصاحبه با يكي از مجلات خانوادگي در ايتاليا فاش ساخت، آنتونيو كاسانو در نهايت تا ژانويه به يوونتوس ملحق مي شود
-
پايان اردوي استقلال در تركيه
------------------------------------
شاگردان قلعه نوعي عصر امروز سومين بازي تداركاتي خود را در برابر يك تيم تركيه اي برگزار ميكنند. به همين دليل آنها صبح امروز تمرين نكردند و به استراحت پرداختند. استقلالي ها كه در هتل پاتاليا آنكارا اقامت دارند ، در اردوي 13 روزه خود به غير از سه بازي تداركاتي، در دو نوبت صبح و عصر تمرين كردند.
گفتني است، استقلالي ها پس از دو روز استراحت تمرينات خود را از روز پنجشنبه آغاز ميكنند.
استقلال در دو ديدار تداركاتي قبلي اش صاحب دو پيروزي شده بود
-
فجر سپاسي خواهان تمديد قرارداد فرشيد طالبي
-----------------------------------------------------------
استقلال تهران و فولاد خوزستان كه به طور جدي خواهان جذب اين بازيکن بودند با جواب منفي فجري ها مواجه شدند. مسئولان فجر سپاسي دوست ندارند كه تحت هيچ شرايطي طالبي را از دست بدهند.
طالبي تا آذرماه سال جاري با فجر قرارداد دارد ولي مسئولان اين تيم در صدد تمديد قرارداد اين بازيكن هستند. آنها پيشنهاد خود را هم ارائه داده اند اما فرشيد طالبي هنوز تصميم نهايي خود را نگرفته است
-
محسن بياتي نيا:
پاس پر قدرتي خواهيد ديد
---------------------------------
دوران بدنسازي به اتمام رسيده و كادر فني سعي دارد با برگزاري ديدارهاي دوستانه تيم را به شرايط مسابقه نزديك كند.
محسن بياتي نيا بازيكن تيم پاس ضمن بيان مطلب فوق گفت: تمرينات سبك تر شده و وارد مراحل تاكتيكي و هماهنگي شده ايم. اين مرحله از تمرينات براي تيم بسيار حساس است و بايد به خوبي آن را پشت سر بگذاريم و خودمان را براي ديدارهاي حساس ليگ قهرمانان و ليگ برتر مهيا كنيم.
وي در ادامه افزود: شرايط بسيار خوبي دارم و اين فصل با پيراهن پاس درخشش خوبي خواهم داشت. با اين تيم سه جام ليگ قهرمانان، ليگ برتر و جام حذفي را فتح خواهم كرد.
بياتي نيا در پايان گفت: پاس در اين فصل تيم بسيار پرقدرتي خواهد بود و هيچ حريفي توان مقابله با ما را نخواهد داشت.
-
مهدي مهدوي كيا:مي شوم همان کيايي که همه مي خواهند
كريمي ستاره بايرن مونيخ خواهد شد
--------------------------------------------------------------------
مهدي مهدوي كيا طي يكي دو ماه اخير روزهاي سختي را در هامبورگ سپري كرد. توماس دال بارها در مصاحبه هاي مختلف گفت كه مهدي را نمي خواهم و او ميتواند جدا شود اما مهدوي كيا به دور از اين مسائل فقط به فوتبال و انجام تمرينات منظم فكر كرد تا نظر سرمربي تيمش را تغيير دهد.
كيا با قرار گرفتن در يك شرايط بحراني آن قدر در تمرينات آماده نشان داد كه دال در نهايت مجبور شد از او استفاده كند. مهدي در حالي كه در هفته اول بوندسليگا يك دقيقه هم به بازي گرفته نشد در هفته دوم مقابل آرمينيا بيلفلد به ميدان آمد تا طلسم بازي نكردن هاي او شكسته شود.
مهدوي كيا در شرايطي به بازي آمد كه دو تيم با نتيجه تساوي به كار خود ادامه مي دادند اما ورود محبوب ترين بازيكن هامبورگ شرايط را تغيير داد تا اين تيم در دقايق پاياني با زدن دو گل بيلفلد را شكست دهد. مهدوي كيا از دقيقه 68 به بازي آمد تا اين شانس را داشته باشد كه در هفتههاي آينده بيشتر از اين بازي كند.
در خصوص بازي روز دوشنبه هامبورگ و آرمينيا بيلفلد و همچنين آخرين وضعيت مهدوي كيا گفتگويي را با اين بازيكن انجام داده است:
• پس از مدتها براي هامبورگ بازي كردي، اين براي تو راضي كننده است؟
بله، من بسيار خوشحالم كه پس از مدتها براي هامبورگ بازي كردم . توماس دال اين فرصت را داد تا در هفته دوم بوندسليگا دقايقي براي هامبورگ بازي كنم.
• بازي چطور بود؟
تا دقايق مياني نيمه دوم كار گره خورده بود و تيم ما علي رغم موقعيت هاي مناسبي كه داشت در گلزني ناكام مانده بود. از دقيقه 70 به بعد فشار را بيشتر كرديم و در ده دقيقه پاياني با زدن دو گل سه امتياز بازي را گرفتيم.
• جالب اينجاست كه هامبورگ پس از ورود تو به بازي گلهاي پيروزي را به ثمر رساند.
تعويض هاي دال براي هجومي تر كردن تيم بود و خوشبختانه نتيجه هم گرفتيم.
• از عملكرد خودت راضي هستي؟
مربيان بايد در اين خصوص نظر بدهند اما من فكر ميكنم كه براي شروع بد نبود. در مجموع راضي هستم اما در آينده بهتر از اين خواهم شد.
• با توجه به شرايط موجود انتظار نمي رفت كه به اين زودي ها بازي كني، دال چرا تو را به زمين فرستاد؟
من در طول هفته گذشته بسيار سرحال و با انگيزه تمرين كرده بودم و از لحاظ آمادگي بدني نيز در شرايط مطلوبي قرار داشتم. دال هم تصميم گرفت كه در برابر بيلفلد از من استفاده كند.
• قبل از ورود به زمين دال با تو صحبت خاصي نكرد؟
خير، فقط كمك مربي تيم با من حرف زد. او گفت كه ما به سه امتياز اين مسابقه احتياج داريم و تو بايد در كارهاي نفوذي به تيم كمك كني، من هم خوشحالم كه توانستم خواسته هاي كادر فني را در زمين پياده كنم.
• مقابل بيلفلد وقتي به بازي آمدي ياروليم كماكان در جناح راست بازي كرد؟
خير، با ورود من او به سمت چپ رفت تا از هر دو طرف به حريف فشار وارد كنيم.
• توماس دال از عملكرد تو راضي بود؟
بله، او بعد از بازي مصاحبه كرد و از عملكرد من رضايت داشت.
• خودت فكر مي كردي كه براي هامبورگ بازي كني؟
من خيلي خوب تمرين كرده بودم و از لحاظ روحي در شرايط بسيار مناسبي قرار داشتم. خيلي خوب شد كه پس از مدتها شانس بازي كردن به من رسيد.
• با توجه به اين شرايط اميدوار هستي كه در هفتههاي آينده بيشتر بازي كني؟
من قبلا گفتم كه از اندك دقايق هم استفاده خواهم كرد، البته در اين ميان حرف آخر را دال ميزند و اگر او فرصت بازي كردن به من بدهد به طور حتم جايگاهم را در هامبورگ به دست آورده و به تركيب اصلي باز خواهم گشت.
• يعني بايد منتظر درخشش مجدد تو باشيم؟
بله، من دوباره تبديل مي شوم به همان مهدوي كيايي كه همه مي خواهند، مثل گذشته.
• در طول يكي دو هفته اخير رفتار دال با تو چگونه بوده است؟
ما مشكلي با يكديگر نداريم. من به عنوان يك بازيكن فقط وظيفه دارم كه تمرين كنم تا مربي هم در صورت صلاحديد از من استفاده كند.
• نشريات آلماني چه نمره اي به تو دادند؟
هفته نامه اشپورت بيلد نمره سه (يعني خوب) به من داد، هفته نامه كيكر هم فردا چاپ ميشود.
• دو بازي و شش امتياز. اين يك شروع خوب براي هامبورگ است، اين طور نيست؟
بله، در طول 19 سال اخير اين بهترين شروع هامبورگ در بوندسليگا بود و اميدوارم كه تا آخر فصل همين روند را ادامه دهيم.
• به نظر مي رسد كه هامبورگ نسبت به فصل گذشته قويتر شده است؟
بله، از لحاظ تاكتيكي تيم ما پيشرفت قابل ملاحظه اي داشته و خط دفاعي و دروازه بان ما شش، هفت بازي است كه بدون نقص عمل ميكنند.
• فكر ميكني امسال نتايج بهتري به دست مي آوريد؟
تمام تلاش ما اين است كه با كسب حداكثر امتيازات بتوانيم به طور مستقيم به ليگ قهرمانان اروپا راه پيدا كنيم.
• بازي برگشت با والنسيا در جام اينترتوتو چه روزي است؟
سهشنبه هفته آينده يك بازي سخت در اسپانيا خواهيم داشت، البته برد يك بر صفر در آلمان شرايط را تا حدودي بهتر كرده و ما حتي در صورت كسب يك تساوي هم ميتوانيم به جام يوفا راه پيدا كنيم.
• قبل از بازي با والنسيا در بوندسليگا بازي خواهيد داشت؟
خير، روز شنبه بايد در چارچوب رقابت هاي جام حذفي به مصاف تيم دسته سومي اشتوتگارت كيكرز برويم.
• تمرينات هامبورگ امروز تعطيل بود؟
بله، دال به بازيكنان استراحت داد و تمرينات از فردا پيگيري ميشود.
• گل علي كريمي به لوركوزن را ديدي؟
بله، از گلزني علي خيلي خوشحال شدم و پس از بازي به او تبريك گفتم. كريمي تازه در اول راه قرار دارد و مطمئن باشيد كه در هفتههاي آينده بهتر از اين كار خواهد كرد.
• عده اي معتقدند كه بعضي از هافبک هاي بايرن به دليل مصدوميت غايب هستند و بازگشت آنها كريمي را نيمكت نشين خواهد كرد. نظر تو چيست؟
من از روز اول هم گفتم كه كريمي پتانسيل بالايي دارد. مطمئن باشيد كه او يكي از ستاره هاي بايرن خواهد شد، او در برابر لوركوزن ثابت كرد كه ميتواند پيشبيني ها را برهم بريزد.
• درخصوص بازي تيم ملي مقابل ژاپن صحبت كن.
خوشبختانه صعود ايران قطعي است و اين بازي حساسيت چنداني ندارد. البته ژاپني ها براي سرگروه شدن و انتقام شكست دور رفت براي برد به ميدان ميآيند اما ملي پوشان كشورمان به اين سادگي تسليم نخواهند شد.
• زيكو در اين بازي از لژيونرهاي ژاپن استفاده نخواهد كرد اما برانكو از زندي، رحمان رضايي و نويدكيا خواسته كه به اردوي تيم ملي ملحق شوند. بهتر نبود كه ما هم با بازيكنان جوان و ذخيره خود بازي مي كرديم؟
اين نظر سرمربي تيم است و من نمي توانم حرفي بزنم، اما در ليگ ايران بازيكنان مستعدي وجود دارد كه مي توانند مقابل ژاپن هنرنمايي كنند
-
پژمان نوري غايب تمرين صبح پرسپوليس
------------------------------------------------
تمرينات پرسپوليس در غياب علي پروين با حضور ساير مربيان پرسپوليس در زمين گلف مجموعه ورزشي انقلاب تهران برگزار شد.
در اين تمرين كه نود دقيقه به طول انجاميد بازيكنان به دويدن و انجام كارهاي بدني پرداختند .غايب بزرگ تمرينات نوبت صبح پژمان نوري بود كه در تمرين چند روز گذشته پرسپوليس حضوري ثابت داشت.
جدا از اين بازيكن تمامي بازيكنان پرسپوليس در تمرينات نوبت صبح حضور داشتند.
بازيكنان پرسپوليس عصر امروز راس ساعت 30/17 در ورزشگاه كارگران به تمرينات تاكتيكي مي پردازند و عصر فردا در ديداري تداركاتي به مصاف نفت تهران خواهند رفت
-
برنامه اردوي فولاد در آلمان
----------------------------------
راس ساعت سه بامداد سهشنبه هفته جاري عازم آلمان خواهيم شد در اين رابطه طبق برنامه از پيش تعيين شده در نظر داريم سه ديدار دوستانه را برابر تيمهاي آلماني برگزار كنيم اين سه ديدار در تاريخ 26، 29 مردادماه و اول شهريور برگزار خواهد شد كه اولين ديدار آن را در برابر تيم آماتور هامبورگ انجام خواهيم داد.
وي در ادامه افزود: طي اردوي آلمان 13 جلسه تمرين فشرده تاكتيكي را مد نظر داريم تا به اهداف از پيش تعيين شده دست يابيم. تيم فولاد با 25 بازيكن و چند همراه عازم آلمان خواهد شد و در تاريخ سوم شهريورماه به ايران باز ميگردد
-
پس از بازگشت از كيش؛
دو اردوي تداركاتي ديگر در دستور كار ملوان
---------------------------------------------------
كاروان ملوان پس از پايان اين رقابتها به انزلي باز ميگردد و پس از استراحتي كوتاه به قزوين سفر كرده تا در تورنمنت چهار جانبه قزوين شركت كند.
ملواني ها پس از اين تورنمنت در تورنمنت ديگري كه در اردبيل و با نام جام علي دائي برگزار ميشود حضور خواهند يافت.
كادر فني ملوان در نظر دارد با حضور فعال در اين تورنمنت ها بازيكنان جوان و كم تجربه خود را براي شركت در پنجمين دوره ليگ برتر به شرايط ايده آل برساند.
-
تغيير عقيده پس از 48 ساعت
مظلومي: در نفت آبادان مي مانم!
-----------------------------------------
جمعه گذشته پرويز مظلومي سرمربي نفت آبادان اعلام كرد كه بنا به دلايل مشخص ادامه فعاليتش را با اين تيم قطع خواهد كرد. مظلومي برنامه هايش را نيز براي فصل جديد به مسئولان باشگاه تحويل داده است.
پرويز مظلومي گفت: طي يك ماه گذشته فشارهاي روحي زيادي را متحمل شديم و به خاطر همين مسائل گفتم احتمالا از نفت آبادان جدا مي شوم، اما الان كه فكر ميكنم مي بينم من به مردم آبادان و مسئولان باشگاه تعهد دارم، آنها هميشه مرا حمايت كردهاند و هيچ وقت هم مشكلي نداشته ام پس دليلي ندارد كه از جمع آنها جدا شوم.
وي در پايان گفت: با اين كه هيچ قراردادي را امضا نكرده ام اما به خاطر تعهد اخلاقي و عشقي كه به مردم آبادان دارم مي مانم و تمام تلاشم را هم براي صعود تيم به ليگ برتر انجام مي دهم.
-
عذرخواهي سليماني از پروين
ميثم سليماني كه پيش از اين مذاكراتي را با علي پروين براي حضور در تيم پرسپوليس انجام داده بود، عاقبت با اصرار مسئولان فولاد قرارداد خود را براي سه فصل ديگر با اين تيم تمديد كرد، مسئله اي كه باعث ناراحتي مدير فني پرسپوليس شد.
برهمين اساس روز گذشته سليماني با تماسي كه با علي پروين داشت رسما از وي به خاطر عدم قرارداد با پرسپوليس عذرخواهي كرد.
ميثم سليماني با قراردادي كه چندي پيش با فولاد به ثبت رساند تا آذر 87 در اين تيم ماندگار شد
-
عليرضا امامي فر:
از پرسپوليس شكايت ميكنم
وقتي علي پروين چندي قبل صراحتا اعلام كرد براي سال آينده به من نيازي ندارد، براي گرفتن تسويه حساب به باشگاه پرسپوليس رفتم.
عليرضا امامي فر هافبك تيم پرسپوليس ضمن بيان مطلب فوق گفت: در آن جا خطيب مديرعامل پرسپوليس از من خواست تا كمي صبر كنم و گفت تو بازيكن پرسپوليس هستي و بدون گرفتن تسويه حساب طي چند روز آينده حق و حقوق كامل خود را دريافت خواهي كرد.
وي در ادامه افزود: با توجه به صحبت هاي مديرعامل باشگاه چند روز ديگر صبر كردم اما وقتي مجددا شنيديم علي پروين اعلام كرده است ديگر نياز به من ندارد، با محمود خوردبين سرپرست تيم تماس گرفتم.
خوردبين نيز با تاكيد بر صحبت هاي پروين گفت: براي فصل آينده در تيم احتياجي به من ندارند.
هافبك پرسپوليس تاكيد كرد: در اين مدت با توجه به مذاكرات خود با مديرعامل باشگاه تصميم گرفته ام صبر كنم، اما حالا قصد دارم با اين مسئله حرفهاي برخورد كنم.
برطبق قانون هر باشگاهي كه نياز به بازيكن ندارد، سه ماه قبل از آغاز بازيها اسم او را در ليست فروش قرار داده و تسويه حساب و رضايت نامه اش را صادر ميكند.
اما حالا پرسپوليسي ها يك هفته قبل از پايان فصل نقل و انتقالات به من مي گويند تيم آينده ات را انتخاب كن.
وي در ادامه صحبت هايش افزود: من در اين زمان كوتاه چگونه تيم مد نظر خود را براي آينده انتخاب كنم.از اين رو مجبور هستم از طريق قانوني براي احقاق حق خود اقدام كنم. نامه اي تنظيم كرده ام و درصدد هستم از پرسپوليس در صورتي كه نام من را در ليست فصل آينده خود وارد نكنند شكايت كنم.
در اين شرايط آنها مجبور هستند ضمن پرداخت ضرر و زياني كه بر من وارد كردند، طلب هشتاد ميليون توماني من را نيز پرداخت كنند.
شماره بيست و سه تيم پرسپوليس تصريح كرد: بعد از اين همه سال زحمت حقم نبود اين گونه با من برخورد شود. اگر عملكردم را نيز در طول فصل گذشته ارزيابي كنيد متوجه مي شويد هر زمان كه به زمين رفتم براي تيم خود موثر بودم.
سال قبل در معدود بازي هايي كه براي پرسپوليس به ميدان رفتم دو گل زدم و پنج، شش پاس گل نيز دادم كه نسبت به تعداد بازي هايم عملكرد بسيار خوبي است.
اين بازيكن ادامه داد: وقتي به بازيكن مي گويند صبر كن درست ميشود، من هم با احتمال حل شدن اين مشكل علي رغم پيشنهادات متعدد با تيم ديگري مذاكره نمي كنم.
حالا هم كه اكثر تيمها ليست خود را بسته اند و در اردوهاي آماده سازي قرار دارند و براي انتخاب تيم جديد با مشكل مواجه مي شوم.
امامي فر در پايان گفت: چون مي دانم اگر مجددا صبر كنم هيچ مشكلي حل نمي شود مجبورم برخلاف ميل باطني ام از تيم محبوبم، پرسپوليس، شكايت كنم و به صورت جدي اين موضوع را پيگيري ميكنم
-
علي بداوي:
قضاوت را به مردم واگذار كرده ام
سفر هافبك تازه به خدمت گرفته استقلال اهواز به تركيه به احتمال زياد منتفي خواهد شد.
علي بداوي درخصوص آخرين وضعيت خود اظهار داشت: فعلا قادر نيستم به تركيه سفر كنم متاسفانه به دليل آن كه گذرنامه و ساير مدارك خروج از كشورم همراه مسئولان تيم ملي است و آنها نيز در حال حاضر در ژاپن به سر ميبرند عملا امكان حضورم در تركيه ميسر نيست.
برهمين اساس به خواسته سرمربي تيم از روز گذشته در تمرينات تيم اميد استقلال اهواز حاضر شده ام تا از آمادگي دور نشوم.
وي در ادامه درخصوص اظهار نظرهاي ضد و نقيض در مورد جدايي اش از فولاد افزود: بگذاريد بعضي ها هر حرفي دارند بازگو كنند هشت سال تمام براي فولاد زحمت كشيدم و عرق ريختم حرف كسي نيز در اين خصوص برايم ارزش ندارد چون قضاوت را در اين مورد به مردم واگذار كرده ام.
-
محمدرضا مهدوي:
مسائل مالي برايم اهميت دارد
نزديك به بيست روز است كه محمدرضا مهدوي از پرسپوليس جدا شده اما هنوز تيم جديد خود را انتخاب نكرده است.
مهدوي در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ درخصوص آخرين وضعيت خود اظهار داشت: با سه تيم شهيد قندي، راه آهن و استقلال كيش صحبت كرده ام و حتي پيشنهاد مالي خود را هم ارائه داده ام اما آنها هنوز جوابي به من نداده اند و همچنان بايد منتظر بمانم.
وي در ادامه گفت: براي من فرقي نمي كند كه در ليگ برتر بازي كنم يا ليگ دسته اول، در حال حاضر مسائل مالي برايم از اهميت بيشتري برخوردار است و به تيمي مي روم كه شرايط مالي اش بهتر باشد.
فصل گذشته 27 بازي براي پرسپوليس ثابت بازي كردم كه هيچ فايده اي نداشت، بهتر است كه بيشتر به مسائل مالي فكر كنم
-
ابومسلم ـ نفت آبادان شنبه هفته آينده در تهران
-----------------------------------------------------------
تيم فوتبال نفت آبادان از روز پنجشنبه هفته جاري اردوي آماده سازي خود را در تهران برگزار خواهد كرد.
پس از اعلام راي نهايي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در خصوص شكايت باشگاه نفت آبادان از راه آهن، بازيكنان اين تيم تمرينات خود را جديتر از گذشته پيگيري ميكنند.
از آن جا كه زمان اردوي نفت آبادان در تهران با اردوي ابومسلم تقارن پيدا خواهد كرد، مديران دو تيم صحبت هايي را در خصوص برگزاري يك بازي تداركاتي انجام داده اند.
طبق توافق طرفين اين بازي روز شنبه هفته آينده ميباشد
-
مشكل جديد مومن زاده
مذاکره با سايپا ادامه دارد
احمد مومن زاده مهاجم تيم فولاد هنوز تسويه حساب خود را از مسئولان فولاد دريافت نكرده است اين در حالي است كه فصل نقل و انتقالات رو به پايان است و نكته مهم تر آن كه تيم فولاد نيز فردا عازم آلمان يا تركيه خواهد شد و مسئولان اين تيم نيز به همراه اين تيم عازم يكي از دو كشور فوق خواهند شد.
اين امر باعث خواهد شد تا عملا تسويه حساب مومن زاده به بعد از ده روز ديگر موكول شود.
گفتني است علاوه بر مسئولان سايپا، تيمهاي عقاب و پرسپوليس نيز خواهان جذب اين مهاجم هست
-
در تورنمنت چهار جانبه كيش
اميد پاس امروز به مصاف استقلال كيش ميرود
----------------------------------------------------------
تيم فوتبال اميد پاس بعد از ظهر امروز در مسابقات چهار جانبه كيش به مصاف استقلال كيش خواهد رفت.تيم فوتبال اميد پاس را در اين تورنمنت چند بازيكن از تيم بزرگسالان همراهي ميكنند و مربيگري اين تيم را علي گل تكين دستيار دنيزلي برعهده دارد.
اولين ديدار اميد پاس در اين تورنمنت مقابل استقلال كيش است كه راس ساعت 20 انجام خواهد شد.
گفتني است مربيگري تيم استقلال كيش را كريم بوستاني برعهده دارد و قضاوت اين ديدار را مسعود مرادي انجام خواهد داد.
گفتني است در اين تورنمنت تيمهاي منتخب كيش، استقلال كيش، ملوان انزلي و اميد پاس حضور دار
-
براي برپايي اردوي تداركاتي؛
برق شيراز پنجشنبه به تركيه ميرود
--------------------------------------------
تيم فوتبال برق شيراز پنجشنبه هفته جاري براي برپايي اردوي تداركاتي راهي تركيه خواهد شد. برقي ها قرار بود كه اردوي تداركاتي خود را در ارمنستان برگزار كنند اما با نظر زلاتكو ايوانكوويچ اين تيم روز پنجشنبه به تركيه خواهد رفت تا در كمپ پاتاليا اردويي هفته روزه برپا كند.
بازيكنان برق شيراز پس از پشت سر گذاشتن تمرينات بدنسازي روز گذشته را استراحت كردند تا از امروز زير نظر ايوانكوويچ به مرور تمرينات تاكتيكي و كار با توپ بپردازند. آنها در تركيه دو بازي تداركاتي را انجام خواهند داد تا در آستانه شروع ليگ برتر در شرايط مسابقه قرار بگيرند
-
كريمي هجدهمين گلزن بوندس ليگا
---------------------------------------------
كريمي با به ثمر رساندن اين گل نام خود را در ميان گلزنان بوندس ليگا ثبت كرد.
طبق محاسبات انجام شده از سوي سايت كيكر گل كريمي به خاطر حضور در بازي خارج از خانه 2 امتياز دريافت كرد و نام او در مكان هجدهم گلزنان بوندس ليگا به ثبت رسيد. نفر اول روي ماكاي باز هم از بايرن مونيخ با پنج گل و نفر دوم حليل آلتينتاپ از تيم كايزرسلاترن هستند. كريمي با اين امتياز بالاتر از مهاجماني همچون برداريچ از هانوفر و وندروارت از هامبورگ قرار گرفته است
-
كيانوش رحمتي: اين فصل جبران ميكنم
به دنبال هر دو جام هستيم
--------------------------------------------------
پاس در شرايط تيمي و هماهنگي فوق العاده اي قرار دارد و بازيكنان با انگيزه بسيار بالايي تمرين ميكنند.
كيانوش رحمتي بازيكن تيم فوتبال پاس تهران ضمن بيان مطلب فوق گفت: يك دوره كامل دوران بدنسازي پيش فصل را پشت سر گذاشتيم و از نظر بدني مشكل خاصي نداريم،از چند روز گذشته نيز تمرينات تاكتيكي و هماهنگي شروع شده و كادر فني در حال پياده كردن سيستم هاي مورد نظر خود روي تيم است.
وي در ادامه افزود: سال گذشته من يك دور مصدوميت بلند مدت را پشت سر گذاشتم و به خوبي نتوانستم بازي كنم اما امسال ميخواهم جبران كنم و با پاس دوباره قهرمان شوم در حال حاضر نيز در بهترين شرايط آمادگي قرار دارم.
رحمتي خاطرنشان كرد: براي اين كه بدن بازيكنان در شرايط مسابقه قرار بگيرد چند ديدار دوستانه در دستور كار تيم قرار گرفته است و به نظر من اين بازيهاي دوستانه براي هماهنگي نفرات جديد با تيم بسيار خوب است.
وي در پايان گفت: پاس در اين فصل تيم خوب و نسبتا متحولي نسبت به فصل گذشته خواهد بود و قصد داريم كه امسال جام قهرماني ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر را كسب كنيم
-
مديرعامل فجر سپاسي:
باز هم بازيكن مي سازيم
تيم ما تمرينات بسيار منظمي را پشت سر گذاشته است و براي قرار گرفتن در شرايط مسابقه سه بازي تداركاتي را در تهران برگزار خواهيم كرد.
سرهنگ جعفري مديرعامل فجر سپاسي ضمن بيان مطالب فوق اظهار داشت: براي برپايي اردويي ده روزه فردا به تهران مي آييم تا سه بازي دوستانه نيز مقابل تيمهاي كوثر، فجر سپاه و سرخ پوشان دلوار افزار انجام دهيم.
وي در ادامه گفت: براي فصل آينده چند بازيكن كليدي خود ازجمله علي عليزاده، مهرزاد معدنچي و صمد زارع را از دست داديم ولي با اين حال هرگز نااميد نخواهيم شد و مطمئن باشيد كه در اين فصل باز هم بازيكن مي سازيم.
سرهنگ جعفري تاكيد كرد: ما به بازيكنان جوان اعتماد داريم و حضور در رده هاي بالاي جدول يكي از اهداف اساسي فجر سپاسي خواهد بود
-
اردوي خارج از كشور لغو شد؛
پگاه دوباره به تهران مي آيد
تمرينات اين هفته پگاه به صورت صبح و بعد از ظهر در شهر رشت برگزار ميشود و پس از استراحت در روز جمعه كاروان اين تيم براي برگزاري اردويي دوازده روزه مجددا به تهران سفر مي كند.
براساس تصميم بگوويچ اردوي اين تيم در كشور آذربايجان لغو شد و تمرينات تاكتيكي پگاه هفته آينده در اردوي تهران برگزار ميشود.
دليل اصلي برگزاري اردوي مجدد پگاه در تهران وجود تيمهاي متعدد براي انجام بازيهاي تداركاتي است.
كادر فني پگاه درصدد است در اين دوازده روز بيش از چهار بازي دوستانه در تهران برگزار كند تا پس از بازگشت به رشت با آمادگي كامل مقابل حريفان خود در دسته اول جام آزادگان به ميدان برود.
-
پيروزي ملوان در مسابقات چهار جانبه كيش
---------------------------------------------------
اين مسابقه در زمين فوتبال مجموعه ورزش المپيك كيش برگزار شد و گلهاي ملوان در اين ديدار توسط محمد غلامحسين 25 و علي زاد زينال 70 به ثمر رسيد.
ضمن اين كه ملواني ها در نيمه اول يك ضربه پنالتي را نيز از دست دادند در ادامخه اين رقابتها عصر امروز نيز يك مسابقه بين اميد پاس و استقلال كيش برگزار ميشود كه برنده اين ديدار در مسابقه پاياني مقابل ملوان به ميدان مي رود
-
تمرين قندي در غياب پورحيدري
----------------------------------------
دور جديد تمرينات شهيد قندي پس از دو روز استراحت از ساعت 9 صبح ديروز در ورزشگاه نصيري برگزار شد كه اين تمرين در غياب پورحيدري، زير نظر يورگن گده آلماني انجام شد.
عصر امروز نيز در راستاي برنامه آماده سازي تيم قندي، اين تيم يك ديدار دوستانه را مقابل مس رفسنجان برگزار ميكند.
اين مسابقه ساعت 18 امروز و در ورزشگاه شهيد نصيري يزد انجام ميشود
-
بي انصافي در حق کريمي؛
کيکر به جادوگر نمره 3 داد
---------------------------------
كريمي پس با به ثمر رساندن گل سوم بايرن برابر لوركوزن و ارائه يك بازي خوب نام خودش در ميان گلزنان بوندس ليگا به ثبت رساند.
سايت كيكر که معمولا به همه بازيکنان حاضر در رقابت هاي بوندس ليگا نمره مي دهد پس از اين ديدار به علي كريمي سه نمره داد. اين امتياز از مجموع پنج امتياز به مفهوم متوسط است که البته به نظر مي رسد چندان منصفانه نبوده است.
با توجه به موفقيت کريمي در اين بازي و تعريف و تمجيد رسانه ها کريمي قطعا لياقت نمره بيشتري را داشته است.
-
امير حاج رضايي:
موفقيت كريمي، غرور و افتخار ملي ما است
-----------------------------------------------------
58 دقيقه بازي كردن هم براي علي كريمي كافي بود تا شايستگي هايش را به فيليكس ماگات و سكونشينان "باي آرنا" شهر لوركوزن نشان دهد.
يك پاس گل، يك گل در كنار بازي بدون اشتباه ماحصل حضور كريمي در بازي مقابل بايرلوركوزن بود.
گفت: من پيش از اين هم گفته بودم كه كريمي برخلاف هاشميان در بايرن مونيخ موفق خواهد بود و دليلش هم ترافيك مهاجمان اين تيم در خط حمله است، در حالي كه در خط مياني فضا و مكان مناسبي براي كريمي وجود دارد.
وي در ادامه گفت: كريمي در بازي اول هم خيلي هوشمندانه كار كرد، استفاده از فضاي خالي زمين و در اختيار تيم بودن كاملا در نوع بازي او مشاهده ميشد و اگر در بازي اول برابر مونشن گلادباخ ديديم كه ماگات در پست غير تخصصي از كريمي استفاده كرد به خاطر شرايط بازي و حفظ نتيجه بود.
حاج رضايي افزود: كريمي در باز دوم در منطقه اي بازي كرد كه كارآيي اش بيشتر بود و در واقع ماگات به اين نتيجه رسيده كه از او در چه پستي استفاده كند. قرار گرفتن در پشت سر مهاجمان بهترين مكاني است كه علي ميتواند بازي كند. در اصطلاح به اين نوع بازكنان سايه مي گويند.
حاج رضايي در خصوص اختصاص نمره سه از طرف نشريه كيكر به كريمي گفت: واقعا كم لطفي كردهاند، اما با توجه به خصوصياتي كه از كريمي سراغ داريم خوشبختانه به اين مسائل اهميت نمي دهد و كار خودش را ميكند.
وي در مورد تداوم موفقيتهاي كريمي گفت: همه چيز به خودش مربوط است، كريمي اگر زندگي شخصي اش را كنترل كند و در زندگي خصوصي مثل فوتبال حرفهاي رفتار كند، قطعا موفق خواهد بود. من مطمئنم كه او موفق ميشود چرا كه آلمان ها بي دليل از كسي تعريف و تمجيد نمي كنند. در همين رابطه نتزر كاپيتان مونشن گلادباخ و ملي پوش آلمان در دهه 70 هم معتقد است كه كريمي در بايرن مونيخ سير صعودي را طي خواهد كرد.
وي اظهار داشت: به طور حتم علي كريمي شرايط را براي بقيه فوتباليست هاي ما راحت تر كرده است به طوري كه همين الان هم مي شنويم مسئولان كايزرسلاترن به شدت دنبال جذب نكونام هستند. در واقع ايران براي آنها از اين نظر حكم بازار را دارد. يك خريد ارزان براي آنها و يك موقعيت مناسب براي فوتبال ما.
حاج رضايي در پايان گفت: فوتبال ما از نظر غرور ملي به اين افتخارات نياز دارد، كريمي بازيكن بزرگي است و اين را خود آلمان ها هم مي دانند و حتي اگر بخواهند هم خلاف آن را نمي توانند ادعا كنند
-
روزنامه صبح مونيخ؛
كريمي به بازيکن اصلي بايرن تبديل شده
----------------------------------------------------
گلزني علي كريمي در دومين بازي خود براي بايرن مونيخ بازتاب گسترده اي در رسانهها داشته است.
روزنامه صبح مونيخ در گزارش بازي بايرن مونيخ و لوركوزن به طور جداگانه به عملكرد كريمي پرداخت و نوشت: بازيكن جديد بايرن مونيخ موفق شد گل سوم بايرن را برابر لوركوزن به ثمر برساند. ماگات او را در تابستان امسال از تيم الاهلي دبي جذب كرد. كريمي در مدت حضورش در مونيخ توانست به بازيكن اصلي بايرن تبديل شود و توانايي هاي خود را به نمايش گذاشت.
در گزارش اين روزنامه همچنين به عملكرد كريمي در پستش پرداخته شده است؛ مطمئنا او ميتواند در پست هافبك دفاعي در ميانه ميدان موفق باشد همان طور كه در بازي برابر لوركوزن موفق عمل كرد.
-
فيليكس ماگات:از بازي كريمي شگفت زده شدم
او لياقت اين فرصت را داشت
------------------------------------------------------------
سرمربي تيم بايرن مونيخ در اين خصوص گفت: حضور كريمي در ميان يازده بازيكن اصلي براي خودش و خيلي هاي ديگر باعث تعجب بود.
ماگات، كريمي را به دايسلر و زي روبرتو ترجيح داد؛ كريمي پس از بازي با گلادباخ در شرايط خوبي قرار داشت و اين هفته نشان داد، خيلي آماده است. به عقيده من او لياقت اين را داشت كه اين شانس را به او دادم و از او استفاده كردم.
ماگات همچنين درباره عملكرد كريمي گفت: كريمي براي تيم مي جنگد، در موقعيت هاي خطرناك ثابت كرد كه ميتواند در پست هاي مختلف به خوبي كار كند. عملكرد او در اين پست ها باعث شگفتي من شده است
-
بوفون 2 ماه مصدوم است
----------------------------------------------------
بوفون در بازیه جامه برلوسکونی مصدوم شد
-
-
-
زندن: ترک بورو تقصير من نبود
----------------------------------------
زندن كه روز دوشنبه 29 ساله شد پس از رد پيشنهاد براي تمديد دو ساله و بازگشت به ريورسايد در كنار ليورپول از سوي همگان مورد تمسخر و سرزنش قرار گرفت.
زندن در اين خصوص مي گويد: "واقع گرا باشيد. بالاخره مردم همه چيز را فراموش مي كنند. دو سال فوق العاده در كنار باشگاهم داشتم و حتي سال گذشته از سوي هواداران به عنوان بازيكنان برتر شناخته شدم. كيت لمب (مدير اجرايي ميدلزبرو) قصد داشت با متهم كردن من، تمام تقصيرها را بر گردن من بيندازد. او بود كه سال گذشته براي من تصميم مگيري كرد و به صورت غير مستقيم اجازه ماندن را از من گرفت و درست زماني كه همه چيز تمام شده بود و راهي براي بازگشت نبود، ليورپول داخل شد.
وارد جزئيات نمي شوم، اما همه مي دانند كه فصلي فوق العاده را در كنار باشگاه سپري كردم، اما هيچ چيز در ميان نبود تا من را وادار به ماندن كند. كيت لمب شرايط را براي من دشوار كرد. ليورپول پيشنهاد داد و مانده بود توافق طرفين، از ميان حضور در تيم قهرمانان اروپا و حضور در جام يوفا يكي از برگزيدم.
-
بولارد: به همدردي شما احتياجي ندارد
--------------------------------------------------
بولارد 26 ساله در اين خصوص گفت: "جو و فرانك در اواخر بازي مرتب به من هشدار مي دادند كه سرم را بالا نگاه داشته و بازي را ادامه دهم، اما من از شكست متنفرم و از اينكه برابر چلسي باختيم بسيار ناراحت هستم. هر شكستي در آغاز كشنده است و پس از مدتي همه آتش ها فرو مي نشيند، اما من در حال حاضر بسيار ناراحت و عصباني ام. 92 دقيقه برابر آنها حاضر شديم و جنگيديم، اما به اندازه كافي خوب عمل نكرديم. بايد 92 دقيقه مقاومت را تبديل به 93 دقيقه مي كرديم.
-
جان تري:
كول هماني شد كه مي خواست
جان تري در خصوص هم تيمي اش مي گويد: "من هم مثل بقيه از حقه هاي جو طي بازي لذت مي برم! هميشه آرزو داشتم كه نتيجه هاي طلايي براي تيم نگاشته شود. عادلانه نيست، زيرا زماني كه او در وستهام بازي مي كرد كسي نمي توانست باور كند كه او از دل و جان براي تيم مايه مي گذارد. تا اوايل ماه اكتبر مورينيو باز هم او را به جلسات و تمرينات تيم راه نمي داد. سرمربي گفت كه جو بايد جنبه دفاعي بازي اش را نيز بهبود بخشد. تا زماني كه او حرف سرمربي را پياده كرد، مورينيو به چشم يك بازيكن به او نگاه مي كرد و به او اعتماد كامل نداشت."
تري ادامه داد: "وي درخشش مجدد خود را در زمان بازي برابر ليورپول و تعويضش با ديديه دروگبا و گلزني براي چلسي اثبات كرد. با نواخته شدن سوت پايان بازي، هواداران او را مرد ميدان ناميدند، اما مورينيو برخلاف همگان گفت كه جو كار شاقي انجام نداده و درست پس از گلزني، تمركز او روي بازي تحليل يافت. اين مساله، جو را نااميد كرد و از آن پس سخت تر تمرين كرد. از كريسمس به بعد کول بازيكن متفاوتي شده بود و تكل هاي او درست مثل خلاقيت و تعقيب هايش معروف شده بودند. مشاهده تغيير و تحول در او فوق العاده لذت بخش بود. تا اواخر فصل نه تنها جزو بازيكنان خطرناك ما محسوب مي شد، بلكه در ميان آناني بود كه مربي به آنها اعتماد كافي را داشت. موفقيت جو کول فوق العاده بود و من به خاطر تلاشش در زمينه موفقيت به او افتخار مي كنم."
جان در پايان خاطرنشان ساخت: "شاهد بوده ام كه يك سري بازيكنان نا اميد و دلسرد مي شوند. پس از مدتي تلاش با مشاهده انتقادات ديگران خود را مي بازند. اما كول توانست آنچه كه مي خواست، باشد
-
2 ماه خانه نشيني براي بوفون
جان لوئيجي بوفون سنگربان ملي پوش يوونتوس به علت صدمه ديدگي شديد بايد حداقل 2 ماه خارج از ميادين باشد.
بوفون در ديدار يكشنبه شب مقابل ميلان در جام برلوسكني در برخوردي با ريکاردو كاكا بر روي زمين افتاد و به خاطر درد شديد از ناحيه شانه راست به بيمارستان جتانوپيني در ميلان منتقل شد و در همان معاينات اوليه مشخص گرديد وي با مشكل بزرگي مواجه شده است.
دوشنبه يوونتوسي ها بوفون را به بيمارستان سن لوئيجي انتقال دادند و معاينات جديد تيم پزشكي مشخص كرد که اين بازيكن حداقل 2 ماه قادر به دست كردن دستكش دروازه باني نيست و بايد استراحت كند و در صورت سرپيچي از تجويز دكتر احتمال دارد وي مدت بيشتري را در خانه يا كلينيك بستري شود.
شايان ذکر است که جانشين بوفون فقط كيمنتي پا به سن گذاشته است
-
اسپانيول مذاكره با اوون را تكذيب كرد
----------------------------------------------
اين باشگاه كاتالونيايي طي چند روز گذشته مذاكراتي با دفتر مكاتبات رئال مادريد داشته و اين غيرقابل انكار است. اما در هر حال اين تيم هرگونه مذاكره با اوون و وكيلش را قوياً تكذيب نموده است.
دانيل سانچس ليبره رئيس باشگاه اسپانيول گفت: "كمي به تركيب تيم من نگاه كنيد. آيا در آن جايي براي اوون مي بينيد؟ ما هرگز به دنبال او نبوده و نخواهيم بود و اصولاً بازيكنان مادريدي شانس چنداني براي درخشش و كسب محبوبيت در تيم هاي كاتالاني را ندارد
-
نگراني هاي كاپلو براي سوپر جام
افزايش تعداد مصدومان يوونتوس فابيو كاپلو را دچار نوعي نگراني كرده است. به طوري كه از هم اكنون به دنبال راه اصلي براي غلبه بر اين بدشانسي است.
پس از جان لوئيجي بوفون، كاپلو مصدومان ديگري هم در تيم خود مي بيند. پاول ندود، زلاتان ابراهيموويچ و مائورو ژرمن كامورانزي تازه ترين مصدومان يووه محسوب مي شوند كه حضورشان براي ديدار فينال سوپر جام ايتاليا در شك و ترديد است.
ندود امروز تحت معاينه قرار خواهد گرفت تا وضعيت صدمه ديدگي مچ پايش مشخص شود، اين هافبك اهل چك فعلاً استراحت مي كند و حضورش براي بازي با اينتر قطعي نيست. ابراهيموويچ هم به خاطر كوفتگي و ورم پا در حال حاضر تمرين نمي كند و كامورانزي هم در بازي با ناپولي مصدوم شده و تلاش پزشكان براي رساندن او به ديدار شنبه شب آينده فعلاً بي نتيجه بوده است
-
هوليه:
اسين شباهت بسياري به جرارد دارد
ژرار هوليه سرمربي تيم ليورپول اعتقاد دارد كه ميكائيل اسين بازيكن جديد چلسي شباهت زيادي به استيون جرارد كاپيتان تيم ليورپول از نظر سبك بازي دارد.
وي گفت: "اسين يك بازيكن فعال است و از نظر سبك بازي شباهت بسياري به مرداني چون ميشائيل بالاك در بايرن مونيخ، فرانك لمپارد در چلسي و استيون جرارد در ليورپول دارد و من فكر مي كنم كه چلسي در پي ناكامي در جذب جرارد حالا به خدمت گرفتن اسين بهتر و موفق تر از قبل مي تواند عمل كند. شايد بسياري از مردم از اينكه چلسي براي اسين مبلغ بالايي پرداخت كرده است به مسئولان اين باشگاه خرده مي گيرند، ولي بايد بدانند آبراموويچ با خريد اسين پولش را دور نريخته و سود بسيار كرده است.
-
بايرن به دنبال ركورد جديد
--------------------------------
باشگاه بايرن مونيخ مصمم است تا در فصل جديد به ركورد 13 پيروزي پياپي خود در سال 1981 دست يابد.
چند روز گذشته مطبوعات آلمان دست به انتشار اين مطلب زدند و پس از آن تمامي اعضاي باشگاه قهرمان بوندس ليگا تصميم گرفته اند تا با 11 پيروزي ديگر به اين ركورد 24 ساله برسند.
فليكس ماگات سرمربي موفق بايرن با خوشحالي در خصوص دست يابي به اين ركورد گفت: "احساس مي كنم شاگردانم به اين خودباوري رسيده اند و مطمئناً با همت بيشتر مي توان به ركورد جديدي دست پيدا كنيم.
-
فرگوسن: آبي بازيكن منچستر است
علي رغم اينكه فيفا به خاطر اختلاف سه باشگاه چلسي، منچستريونايتد و لين اسلو بر سر انتقال جان آبي ميكل مهاجم تيم ملي جوانان نيجريه حكم به بازگشت اين ستاره را به نروژ داده است، اما سرالكس فرگوسن مربي منچستريونايتد اعتقاد دارد كه آبي بازين تيم او محسوب مي شود.
آينده آبي پس از اختلاف باشگاه ها در پرده اي از ابهام قرار گرفته است، ولي فرگي مي گويد: "مسئولان كميته قضايي فيفا با تمامي افراد دست اندركار اين انتقال صحبت كرده اند و حتي از پليس نروژ نيز سوالاتي داشته اند، ولي اين مسائل باعث نمي شود تا قرارداد آبي با ما فسخ شود و من بايد اعلام كنم اين جوانان همچنان بازيكن ما است. زيرا براساس قرارداد رسمي او را از لين اسلو به خدمت گرفته ايد
-
تورام:
در يوونتوس مشكلي وجود ندارد
شكست يوونتوس در جام برلوسكني مقابل ميلان هنوز يك سوژه داغ براي روزنامه ها در انتقاد از بازي هاي تيم توريني و آمادگي جسماني آنهاست، اما ليليان تورام مدافع فرانسوي يووه اذعان مي كند در اين تيم همه چيز خوب پيش مي رود.
وي پس از بازي با ميلان گفت: "من خيلي خوشحالم. زيرا در نيمه اول خوب بازي كرديم و يك بازي زيبا را به نمايش گذاشتيم، اما در نيمه دوم افت كرديم و شايد اين به خاطر بازي هاي متوالي است كه انجام مي دهيم. بعد از بازي جمعه مقابل اينتر و ناپولي كاملاً طبيعي است كه ساق هاي بازيكنان كمي خسته باشد، ولي در هر حال در يووه هيچ مشكلي وجود ندارد. از مصدوميت بوفون ناراحتم و به او اطمينان مي دهيم در بازي سوپر جام مقابل اينتر به پيروزي دست يابيم