بله . زبان فارسی هم دارد. از قسمت انتخاب زبان فارسی را انتخاب کن.نقل قول:
Printable View
بله . زبان فارسی هم دارد. از قسمت انتخاب زبان فارسی را انتخاب کن.نقل قول:
نه عزیز من ربطی به کابل یا آنتن ندارد . در گیرنده های دیجیتال اگر کابل یا آنتن خراب باشد اصلا تصویر ندارید. شما باید به قسمت تنظیمات تصویر بروید و تنظیمات مورد نظر خود را انجام دهید. من هم از این تلویزیون البته 50 اینچ آن استفاده میکنم و تصویر آن مخصوصا شبکه های hd بسیار شفاف و واضح است . تفاوت تلویزیونهای سونی و برندهای دیگر در وضوح بالا و شفاف بودن تصاویر آن است.نقل قول:
من نمی دونم چرا این مشکلات عجیب و غریب رو با تلویزیونم ندارم... عجیبه...نقل قول:
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
با سلام
منم بالاخره سونی ۸۰۰ گرفتم عالیه حرف نداره
فقط چندتا سوال داشتم
چئن میشه روش قندشکن نصب کرد
بازی آسفالت از کجا نصب کنم
مرسی
لنت##رن نصب کنید.نقل قول:
بازی آسفالتم برید توی playstore و نصب کنید.
راستی برو تو playstore و es file manager رو حتما نصب کن و بعد از طریق اون می تونی بازار رو نصب کنی و یا هر فایلی که خواستی رو به TV انتقال بدی...
توی برنامه es file explorer چجوری میشه چندتا فایل رو از توی فلش مموری انتخاب کرد برای کپی انتقال یا پاک کردن؟ من چیزی برای select کردن نتونستم پیدا کنم.
سوال دوم اینکه کسی میدونه چجوری میشه بکگراند منو رو عوض کرد ؟
سوال سوم اینکه چجوری میشه برنامه های باز رو کاملا بست؟
این بستن برنامه های باز سئوال من هم هست. فعلا" که باید برم تو تنطیمات و برنامه رو پیدا کنم و force stop کنم. راه دیگه ای هم هست که مثل گوشیها و تبلتها بشه یه جا برنامه های فعال رو بست ؟؟
ضمنا" دوستان اگه نونستن هدفون بلوتوث رو به تلویزیون وصل کنند لطف کنند و مدل هدفون رو اینجا بذارند.ممنون
دوستان کیفیت تصویر این مدل و مدل 2016 کدام بهتر است 49 x8000d
سلام به همه دوستان عزیز
من دیروز 50w800c خریدم و خدا رو شکر کارکردش خوبه
هرچی گشتم نتونستم جواب سوالمو پیدا کنم
لطفا بطور واضح توضیح بدید من چطوری میتونم روش اپلیکیشن نصب کنم؟
حتما نیاز به اینترنت داره؟؟ یا اینکه با یک مودم هم میشه این کار رو کرد؟
فایل apk روی فلش رو چطوری میشه از داخل تلویزیون فراخوانی کرد؟؟
اپلیکیشن es explorer رو از روی فلش هم میشه توی تلویزیون نصب کرد؟
چطوری؟
در ضمن همه ورودی ها رو میشناسه، ولی usb رو نمیشناسه.
نه اینکه نشناسه ها، توی لیستش نیست.
باید بری از ویدیو و موزیک و ... فایلهای موجود در فلش یا هارد متصل شده رو ببینی
و یا بعد از اتصال، یک پنجره ای باز میشه که فقط سه گزینه: موزیک، ویدیو و ؟؟ داره و فایلهای موجود رو نمیشه دید.
راهی نیست که بشه فایلهای فلش یا هارد رو دید؟
ممنون از همه دوستان
یا علی
:n38::n38::n38:نقل قول:
خودت فهمیدی سوالتو ؟
عزیز جاننقل قول:
وجود مودم که همیشه دلیل بر وجود اینترنت نیست.
ممکنه مودم باشه ولی اینترنت نداشته باشی و از مودم برای شبکه استفاده کنی
مفهومه؟
یکمی معلوماتتو بالا ببری بد نیستا :n01::n01::n01:
سلام دوست عزیز
ممنون از توضیحاتتون
وقتی گوشی و تلویزیون به مودم وصل میشن، حتما باید اینترنت داشته باشیم؟
یا همین که شبکه بشن کافیه؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
ممنون از توضیحاتتون
وقتی گوشی و تلویزیون به مودم وصل میشن، حتما باید اینترنت داشته باشیم؟
یا همین که شبکه بشن کافیه؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
سلام دوستان
پنجشنبه 20 آبان من w800c با اندازه 50 اینچ از سه راه امین حضور گرفتم. بدون گارانتی به قیمت 3.100.000 تومن
پاساژ خلیج فارس
فکر کنم با قیمت خوبی گرفتم.
گفتم ادرس بدم اگه دوستان دیگه ای خواستن بخرن از اونجا تهیه کنن.
es explore هم نصب کردم . واقعا یک تلویزیون همه چی تمومه
دوست عزیزنقل قول:
داشتن یا نداشتن اینترنت روی مودم کاملا مربوط به نیاز شما میشه. پر واضحه که برای نصب برنامه از play store یا وبگردی و .... به اینترنت نیاز دارید
داشتن مودم بدون اینترنت فقط برای ایجاد شبکه محلی و تبدیل گوشی هوشمند به کنترل کاربرد داره ولاغیر. ضمن اینکه برای کنترل هوشمند نیاز به مودم هم نیست و مستقیم از طریق wifi همونجور که دوستان توضیح دادن وصل میشه.
تقریبا تمام سوالاتی که پرسیدی جوابش در صفحات قبل هست. فکر میکنم شما اصلا وقت نذاشتید صفحات قبل رو بخونید
اوه اوه هروز این جعبه جادویی برام لذت بخش تر میشه .
مخصوصا با قند شکنی که روش نصب کردم . :n10:
ممنون از پاسخ شما عزیزجاننقل قول:
منظورم از این سوال در استفاده از گوشی همراه برای کنترل بود که اشتباها بدون نقل قول مطلبمو گذاشتم.
اینی که فرمودید با wifi بدون مودم میشه با گوشی کنترل کرد، من هرکاری کردم نشد.
ضمنا اکثر صفحات رو خوندم و متاسفانه جوابمو ندیدم.
وقتی با وای فای میخوام به تلویزیون نصب بشم، توی گوشی، تلویزیون هی میره و میاد و نمیشه بهش کانکت شد.
اگ زحمتی نیست یکبار کامل مراحل استفاده از side viewer رو بفرمایید. چون هرکاری میکنم با گوشی سامسونگ j1 نمیتونم به تلویزیون وصل بشم
متشکرم
سلام دوست عزیز مبارک باشهنقل قول:
تا زمانی که برنامه es رو نصب نکنی مشکلت با هارد یا فلش برقراره که الان دیدم گفتی نصب کردی دیگه یدون اینترنت هم میتونی برنامه نصب کنی
یکی که بازی آسفالت رو نصب کرده روش نصبشو توضیح میده؟ با گیم پد هم میشه بازی کرد؟
تو پلی استور گوگل که نمیاره اصلا
در مورد اتصال هدفون بیسیم با بلوتوث به تلویزیون داشتم جستجو میکردم این لینک رو دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجا که من متوجه شدم ادمین شرکت سونی گفته که این امکان در این تلویزیونها وجود نداره (پست 2) و احتمالا" در تلویزیونهای آینده که با اندروید مارشمالو میاد مشکل رو برطرف خواهند کرد (صفحه آخر)
یه عده هم گفتن که با هدفون های خود سونی میشه اما یه عده تست کردن و گفتن نمیشه
دوستانی که زبانشون خوبه این لینک رو کنترل کنند ببینند درست متوجه شدم
اقا سایفون رو نصب کنید روش + یک سیستم صوتی برید حالشو ببرید !
سلام، از دوستان حرفه ای کسی اطلاع داره که چرا تو تماشای تصاویر منظورم فیلمه، وقتی در حالت خیلی روشن سکانس بعدی یه کم تاریک میشه، خود تلویزیون همون تاریکی عادی کمتر از یک ثانیه باز تیره و تاریک تر میکنه؟ راه حلی برای این مشکل نیست؟ من اینو زمانی فهمیدم که تو همون لحظه تاریک اگه ولوم بدی تصویر روشن میشه
منم همین مشکلو داشتم. یه گزینه داره که اگه خاموش کنی درست میشه. الان TV دم دستم نیست. دیدم بهت میگمنقل قول:
با سلام
از دوستان آیا کسی میدونه که چطوری میشه ردیف و شماره کانالهای دیجیتال از 1 شروع بشه و نه از 800 ؟
سلام به همه دوستان عزیز
نمیتونم es file manager رو نصب کنم .وقتی روی کلید install کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته!
گزینه روشنایی محیط رو خاموش کننقل قول:
درست میشه
ربطی به این گزینه ندارهنقل قول:
برای حل این مساله باید به تنظیمات تصویر مراجعه کنید و بخش Advanced serttings (تنظیمات پیشرفته) و بخش Brightness (روشنایی) و بعد گزینه Adv. Contrast enhancer رو خاموش کنید.نقل قول:
البته شخصا ترجیح میدم که روشن بمونه...
(البته با خاموش کردن این گزینه، مشکل روشن تر شدن تصویر در هنگام کم و زیاد کردن صدا هم حل میشه)
کشور رو عوض کن درست میشه ولی نمیتونی ضبط کنینقل قول:
بسیار تشکر از همه که بدون هیچ چشم داشتی همراهی میکنن، الان امتحان میکنم آگه باز مشکل داشتم کمک میگیرم، بازم مرسی
با سلام و روز خوش
من یه تی وی سونی اندرویدی دارم مدل 2016. با وایرلس به اینترنت وصل میشم و مشکلی نیست. مشکل جاییکه وقتی می خوام اینترنت رو قطع کنم گزینه ای برای خاموش کردن وایرلسش پیدا نمی کنم و می بایست به تنظیمات شبکه رفته و شبکه (مودم) ای که بهش وصل هستم رو قطع کنم (با استفاده از گزینه فراموشی شبکه). این کار باعث میشه با هر بار که بخوام به اینترنت وصل بشم رمز وای فای مودمم رو بزنم. در حالیکه تو تنظیمات چیزی برای ذخیره رمز وای فای ندیدم.
دوستان در این مورد اگر نظری دارند بفرمایند.
با تشکر
توی منوی تنظیمات و بعد تنظیمات شبکه و بعد تنظیمات پیشرفته . از اونجا وای فای را خاموش یا روشن کن . والسلامنقل قول:
با سلام و روز خوش مجدد
من یه تی وی سونی اندرویدی دارم مدل 2016.در تنظیمات قسمت زیرنویس اونو بزرگتر و زردش می کنم ولی در هنگام پخش فیلم زیرنویس دار، هیچ تغییری در اندازه و رنگش بوجود نمیاد و مثل قبل هستش. دوباره به تنظیمات که میرم میبینم که تو تنظیمات اندازه و رنگ اصلاح شده است ولی همونطور که گفتم در پخش فیلم زیرنویس حالت اولیه خودش هست و هیچ تغییری نمی کنه.
با تشکر
نقل قول:
باسلام مجد. پاسخی نیست دوستان؟
یهmx player نصب کننقل قول:
سلام و تشکرنقل قول:
پس زیرنویس خودش به درد نمی خوره؟ پس چرا تنظیمات داره.
راستی برنامه ای که گفتید رو نصب کردم. کوچیک و بزرگ و تغییر رنگ و تغییرات اینچنینی رو میشه انجام داد ولی جای زیرنویس رو نمیشه تغییر داد. و بالا و پایین بردش. درسته؟
با تشکر
والا همیشه جاش خوب بوده من تغییر ندادم امشب برم خونه تست می کنم
سلام
دوستان من با تحقیق فراوان قصد خرید تی وی سونی مدل 43w800c دارم
فقط چندتا سوال داشتم
ایا این مدل در بازار مشهد موجوده؟
کدوم یک از سایتهای بانه قابل اطمینان هست و مدل اصل مالزی رو ارائه میده؟
ممنون
سلام کسی اپدیت جدید رو برای w800c نصب کرده تغییراتش چیه اگه لطف کنید بگین
سلام، من آپدیت آخری نصب کردم، تا قبلش همه چی خوب بود اما الان هیچ فیلمیو پخش نمیکنه برام، برنامه ویدیو استوکش که ارور میده و پخس نمیکنه و بعد از چند دقیقه متوقف میشه، برنامه های پخش جانبی هم بغیر از ام ایکس هیچ کدوم دیگه کار نمیکنه، من از کودی خیلی راضی بودم که اونم از کار افتاده، مجبور شدم ریست فکتوری کنم، بعد که اومد بالا ویدیو ها پخش میشد، تا کودی نصب کردم باز برگشت به قبل، از دوستان متخصص کمک میخواستم، ممنون