دوستان توی تهران جای سراغ دارین بشه رفت تلویزیون philips دید و خرید(بدونه گارانتی)
Printable View
دوستان توی تهران جای سراغ دارین بشه رفت تلویزیون philips دید و خرید(بدونه گارانتی)
فیلیپس یکم تعمیر پذیری سختی هم داره. برای مثال اگه پنل ضربه ببینه دیگه باید قید تلویزیون رو زد یا از خارج از کشور پنل سفارش داد که اصلا نمیشه !نقل قول:
از برند های عمومی تر مثل سونی ، پاناسونیک ، ال جی و سامسونگ بخرید
محصولات دو برند هایسنس و TCL هم خوب و قابل قبول هستند .
با درود...
بین سونی 8300 و 8500 49 اینچ بجز 3D چه تفاوت اصلی وجود داره ؟ ار نظر کیفیت و رنگ و تصویر منظورم هست..
پانا CX700 49 اینچ چطوره؟ ار نظر کیفیت و رنگ و تصویر خوب هست یا نه و از سونی بهتره یا نه؟
در مورد ال جی uf950 هم میخواستم نظز اهل فن رو بدونم...
من بین این سه برند موندم....بودجه هم حدود 5 تومن ....
ممنون میشم فنی راهنمایی کنید...
من سوني 8300 رو از نزديك نديدم اما 8500 و cx700 رو از نزديك ديدم جالبيش اين بود كه تصوير 55cx700از 49cx700بدتر بودنقل قول:
تصوير 49cx700 تقريبا با سوني 55x8500 يكسان بود
نميدونم چرا اما احساس ميكنم با يك محتوا بعضي از سوني ها 55x9000c با هم تفاوت بود از نظر زاويه ديد ! يعني پارتها پنلهاي مختلفي داشتند ؟ !
اما تو 8500 ها اين تفاوت رو نديدم جالبيش اين بود كه 8500كنار 9000 بود
اتاقت چند متره ؟ روشنه اتاق؟
خونه 65 متریه ...سالنش 12 متر..........پشت به نور هست...نقل قول:
از پانا cx700 که بچه ها خیلی تعریف کردن...یعنی 49ش بهتر از 55 شه؟
...ال جی 950 چطوره؟
Cx700 سري هاي خاورميانه وسنگاپور هست كه توي ايران هستند ايم سري پنلهاشون ips هست
زاويه ديد ips ها بهتره اما نقطه ضعفشون توي رنگ مشكي هست كه مشكيشون عميق نيست اما پنل اين مدل سوني va
هست كه عمق مشكي خوبي داره اما زاويه ديدش كمتره يعني در زاويه حدود چهل و پنج درجه كنتراستش افت ميكنه اي پي اس ها مثل پانا از اين منظر بهترند در كل ببين اگه خونه روشنه و در تاريكي نه لزوما مطلق فيلم نگاه ميكني اي پي اس ميتونه كمي اذيتت كنه
پنل ال جي ها هم راستي اي پي اس هست ولي خوب پردازش پانا رو روي شبكه هاي اس دي براشون مهمه
از نظر پردازش 8500d ، hdr هم داره كه پانا نداره
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلامنقل قول:
من باشم 950 میگیرم
توی بازار باید اونکی مدل هارم پیدا کنید توی جمهوری بگردین نشد از سایت های بانه ای هم میتونید تهیه کنید
قابل تعمیر که باید قطعه باشه خوب هرچی اون مدل کمتر باشه قطعه تعمیری هم کمتره !
سایت های بانه ای هم فکر کنم تی وی رو بفرستن اونور اب برای گارانتی یا اگه خودشون بزرگ باشن کاری کنن یا با شرکت هایی بزرگی توی ایران هست کار کنن دقیق نمیدونم
نقل قول:
اخه بین تلویزون های که من برسی کردم تو رنج قیمت 3/500/000 و سایز 48-49-50
از برند ال جی uf850 خوب بود که ضعفش پنل 100 hz بود دلمو زد
از برند سامسونگ ju7000 بود که همچیزش کامل بود اما با توجه به بالا بودن قیمت وسایل همراهش مثل عینک و کنترل smart همراهش نیست و ورودی پورت هاش کامل نست
و از برند سونی w800c که اونم ضعف طبق نظر دوستان عدم پشتیبانی زیرنویس فارسی و یا کدک های ویدئوی
حالا شما موردی میبینی تو سایز 48تا 50 تو رنج قیمت 3 تا 4 تومن به من معرفی کنید
نقل قول:
بهترین همین دو گزینه W800C , ju7000 هست . به نظرم تو بازار با این قیمت بهتر از این مدل ها نمیتونید پیدا کنید . من خودم JU7000 رو پیشنهاد میدم .
سلامنقل قول:
اگر اشتباه نکنم w800c اندرویدی هست در اینصورت مشکل زیرنویس فارسی و ... نباید داشته باشه. تحقیق بیشتری کن
تو این صفحه هم یکی از کاربران این مدل رو خریده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید ازیشون پرس و جو کنید
و تو این صفحه هم نوشته که با زیر فارسی هیچ مشکلی نداره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه قیمت پایین w800c و سیستم عامل اندروید و عینک همراهش وسوسه انگیزهنقل قول:
جای هست که با هم مقایسه کرده باشن
:n41:
سلام بر عزیزان
به نظرتون از بین گزینه های سونی 49X8300C و 50W800C از لحاظ کیفیت تصویر کدام بهتره؟
49X8300C رزولیشن 4k دارد و 50W800C رزولیشن 1080نقل قول:
هر دو کیفیت شبیه به هم دارند و با توجه به سایز پایین 49X8300C تفاوت 4k آن چنان حس نمیشه .
در محتوای معمول شبکه های داخلی ، ماهواره ای و فیلم های HD مدل 50W800C پیشنهاد میشه و مقرون به صرفه تر هستش . و ارزش خرید بالاتری داره .
نقل قول:
دوست عزیز امیدوارم دلخور نشید، عذر میخوام ولی این طرز راهنمایی کردن کاربران اصلن درست نیست
پنل Ips و Va کیفیت تصویرشون آیا یکسانِ که میفرمایید هر دو کیفیت شبیه به هم دارند؟؟؟
میشه لطف کنید در خصوص این دو نوع پنل و تلویزیون های مد نظرم توضیح بفرمایید.نقل قول:
خیلی ممنون
سلامنقل قول:
خواهش میکنم . :n16:
من تفاوت پنل IPS و VA رو میدونم .اگر امکان داره میشه بگید که از کجا فهمیدید این دو مدل سونی نوع پنل شون IPS و یا VA بوده ؟
چیزی که تو بیشتر ودیو های یوتوب و نمایشگاه ها دیدم دیدم این بود که در سایز زیر 50 اگر دو دو تلویزیون 4k و FHD محتوای یکسان پخش بشه (برای مثال یک کلیپ FHD) تفاوت آنچنان محسوس نیست !
اگر منظورتون نوع پنل هست که من در سایت سونی چیزی ندیدم که مشخص کرده باشه پنل IPS هست و یا VA . (مگر اینکه به فروم های تخصصی تلویزیون مراجعه کنید)
نکته ای هم که قابل ذکر هست سونی در 49X8300 از triluminos استفاده نکرده .
سلامنقل قول:
خواهش میکنم البته
ببینید هر محصولی اصولا باید با هم رده خودش مقایسه بشه
مدل W800C رزولوشن Full HD داره و مدل X8300C از رزولوشن 4k بهره میبره. مسلمن جزییات، وضوح و کیفیت نمایش تصویر در مدل X8300C بالاتر از W800C هستش ولی نکته ای که وجود داره این مدل از محصولات پایین رده تلویزیون های 4k سونی به حساب میاد درصورتی که مدل W800C از محصولات رده میانیِ تلویزیون های FHD شرکت سونی هست.
در X8300C از پنل با فناوری Ips استفاده شده که هم دارای مزیت و هم نقطه ضعف هست؛ این پنل مشکل محدودیت زاویه دید پنلهای Va را نداره و زمانی که از بغل و گوشه ها به صفحه نمایش نگاه میکنید رنگهای تصویر دچار به هم ریختگی نمیشن ولی به جاش نسبت کنتراست در آنها پایینه و عمق و یکنواختی رنگ مشکی بسیار کمی دارند و نتیجتا برای تماشا در محیطهای نه چندان روشن و نیمه تاریک مناسب نیستند.
در ساخت W800C پنل نوع Va به کار رفته شده که خصوصیاتی برعکس پنلهای Ips داره
من خودم از نزدیک تصویر X8300C را ندیدم اما روی کاغذ با توجه به ماهیت و ویژگیهای پنل اون و نقد و بررسی که در سایتهای تخصصی ازش خوندم در مقایسه با سایر مدلهای 4k سونی حتی مدلهایی نظیر X8500D یا X9000C که دارای پنل Ips هستند باید عرض کنم کیفیت تصویر خیلی خوبی نداره و به نوعی راضی کننده نیست ضمن اینکه همونطور که دوستمون نیز اشاره کردند فاقد برخی قابلیتهای موجود در دیگر مدلهای 4k همین برند مثل تکنولوژی Triluminos است.
توصیه ام اینه برای اینکه تشخیص بهتری داشته باشید سعی کنید خودتون به صورت حضوری تشریف ببرید فروشگاه و از نزدیک کیفیت تصویر این دو مدل را بررسی کنید و ببینید کدوم به چشمتون با کیفیت تر به نظر میان. چند تا موزیک ویدئو و فیلم روی فلش بریزید و اونجا امتحان کنید تا بهترین Tv رو انتخاب و خریداری کنید.
موفق باشید
سلامنقل قول:
بله در سایت رسمی سونی که هیچ موقع سابقه نداره نوع پنل رو اعلام بکنن
در بسیاری از سایتهای بررسی و آزمایش تلویزیونها به این مورد اشاره شده نمونش سایتی که مدتیه بین کاربران ایرانی طرفدار پیدا کرده، خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون شرایطی که برای قیاس کیفیت تصویر با محتوای مشابه در حال پخش در تلویزیون 4k و FHD عنوان کردید هم بستگی به هر تلویزیون 4k و قابلیت آپسکیل و قدرت اون داره که میتونه متفاوت باشه
پاسخی که شما به این دوستمون دادین قدری مبهم بود چون اساسا بین این دو مدل حتی اگر هر دو FHD هم می بودن بازهم به دلیل اختلاف نوع پنل با یکدیگر تفاوت های تاثیرگذاری در شاخصه کیفیت تصویر دارن چه برسه به اینکه یکی FHD و دیگری 4k هستش.
:n16:
حذف شود .....
دوستان بهترین full hd سونی رده بالا و متوسط چیه
سلام. بهترین مدل سونی رده متوسط موجود در بازار باید سری W800 باشدنقل قول:
نقل قول:
در تکمیل فرمایش دوست عزیزمون ، ضمن اینکه بهترین مدل سطح بالا یا اصطلاحن High-End فول اچ دی سال 2015 سونی مدل W850C هست که در 2 اندازه 65 و 75 اینچ عرضه شده که متاسفانه شرکت بازرگانی ایران اون را در لیست محصولاتش قرار نداده
یک نقد و بررسی از این TV در سایت معتبر آمریکایی reviewed
نقل قول:
از کجا میشه فهمید که مثلاً W850C یک تلویزیون High-End هست؟
در توضیحات نقد و بررسی سایتهای تخصصی مشخصن به این نکته اشاره میشه به طور مثال در لینکی که گذاشتمنقل قول:
در ضمن میشه از روی رقم سریال مدل هم بر مبنای قائده نام گذاری چند سال اخیر سونی به اون پی برد.نقل قول:
This is Sony's best-in-class 1080p (Full HD) model for 2015. You aren't getting 4K resolution, but you are getting the best of Sony's flagship-level software and polish.
نقل قول:سلامنقل قول:
با سپاس فراوان از راهنمایی دوستان، مطالبتون خیلی کمکم کرد
فقط یک نکته که در مورد تکنولوژی تری لومینوس بهش اشاره کردید و سایتی هم که معرفی کرده بودید ذکر کرده برای این مدل سونی این تکنولوژی استفاده نشده ولی خود سایت سونی در مشخصات این مدل استفاده از تکنولوژی تری لومینوس را جزء مزایای اون عنوان کرده است!
سلامنقل قول:
خواهش می کنم عزیز
در پایین صفحه specifications سری X830C که تعاریفی از انواع ویژگی ها و امکانات تلویزیون توضیح داده شده دچار اشتباه شده اند
شما اگر قسمت مقایسه بین مدلهای 4k ملاحظه بکنید جلو بخش Picture Features اثری از TRILUMINOS وجود ندارد.
من واقعا بین ju700 وw800c سونی موندم هردو از جهت پنل 120هرتز هستن
معایب ju700 نصبت به w800c بنظر من کامل نبودن پورت هاش (ظاهرا باید به کیت جداگانه بخری)
و نداشتن عینک سه بعدی همراش و همرا نداشتن کنترل اسمارت و نداشتن سیستم عامل اندروید
ولی 4کی هست
معایب سونی هم 4کی نبودنش و امتیاز خیلی پایین از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یه راهنمایی بکنید یا مدل بهتری سراغ داشتین بگید
با سلام
بنده قصد خرید تلوزیون 4k سه بعدی حول و حوش قیمت 8 تومن دارم.
ببین مدلهای:
Sony 55x9000c
LG 65uf950
LG 65ug870
مردد هستم!
راستش بخاطر راحتی و ارزانی عینک های پسیو و همچنین قابلیت dual play این تکنولوژی که برای بازی دو نفره خیلی برام جالبه فقط سراغ مدلهای پسیو رفتم.
مدل سونی رو بخاطر آندرویدی بودن و کنترل تاچش و همچنین آوازه ی کیفیت برند سونی دوست دارم. ولی تو چند تا سایت دیدم که پنلش ساخت lg display هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دقیقا مشخصات uf950 رو داره، با این تفاوت که با این هزینه 10 اینچ مجبورم کوچکتر بگیرم.
تو این مقایسه هم پیکسل هاشون فوق العاده شبیه هم هستند:
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه.
با تشکر
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام
از دوستان کسی تلویزیون 49x8300c سونی رو خریده؟
اگر خریده، از تجربیاتش به ما بگه
ممنون
با سلامنقل قول:
دوست عزیز من شخصا با این تفاسیر ال جی رو انتخاب میکنم
البته ال جی UF 950 رفرش ریتش 200 هست اونطوری که سایت ال جی استرالیا اعلام کرده
اندروید داشتن میتونه خوب باشه اما اولا تی وی به اسباب بازی تبدیل میشه دوما هم مشکلات اندروید در تلفنها اونقدر هست که من شخصا میترسم تلوزیون رو هم درگیرش بکنم
تا نظر اساتید چی باشه
با سپاس فراوان
با تشکر از بذل توجه همه عزیزاننقل قول:
بنده هم تقریبا به همین نتیجه رسیدم و انشاءالله به زودی همین مدل ال جی65uf950 رو تهیه میکنم.
اگه اطلاعاتی در زمینه موارد زیر داشته باشید ممنون میشم در اختیار بگذارید:
1- فروشگاهی که تو تهران حضوری تلوزیون ال جی وارداتی و بدون گارانتی بفروشه، یا سایت مطمئنی که تست ، تحویل و پرداخت در محل داشته باشه و دست کم زمان کوتاهی ضمانت تعویض بده.
2- تست هایی که لازمه (یا بهتره) موقع تحویل تی وی انجام بشه. در صورت امکان نحوه انجام تست ها.
3- نحوه وارد شدن به سرویس منو و بررسی ساعات کارکرد تی وی.
4- شرکت قابل اعتمادی که دست کم برای چند روز ضمانت تی وی رو به عهده بگیره.
5- منبع مناسب برای تهیه فیلم های سه بعدی و 4کی بر روی هارد اکسترنال (در تهران)
با سپاس فراوان
با سلام
دوست عزیز پیشاپیش مبارکتون باشه
من شخصا شب عید از یکی از سایتهای بانه ای خرید کردم
نمیدونم گفتن اسم سایت تبلیغه یا ممنوعیتی داره اگر مدیران صلاح دیدن حذف کنن
من از دیجی بانه گرفتم
تحویلشون خوب بود قیمتشون کمی در حدود 100 تومن از بقیه بانه ای ها گرونتر بود اما گارانتیششون به نظر من بهتر بود با قیمت 100 تومن تهیه کردم
در زمان تست شما فقط ظاهر تی وی رو چک کنید
چند تصویر با فتوشاپ تهیه کنید با رزولوشن 4 کا دقیقا یادم نیست ضریبش رو که میتونید از مشخصات تی وی در بیارید تصاویر فقط با رنگ خالص سبز زرد قرمز آبی سفید و مشکی
بصورت فول اسکرین در تی وی ببینید و در تی وی دنبال پیکسل سوخته بگردید ( اگر موردی بود تی وی رو تحویل نگیرید )
بقیه مراحل نصب و صدور گارانتی هم روز بعدش توسط شرکت گارانتی کننده نماینده میاد براتون انجام میده
من منو ساعت کارکرد رو نتونستم برم چون نماینده شرکته کنترل مستر رو نداشت و بدون اون نمیشه وارد منو مخفی شد
این اطلاعات رو من خودم با تجربه بدست آوردم و خیلی از نظر خودم با ارزشه چون جای دیگه ای نتونستم پیدا کنم:n26:
باز هم مشکلی بود در خدمتم
بچه ها نظرتون نسبت به 49PUS7150 چیه و بین 49PUS7150 و uf850 , w800c کدوم بهنره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام
به نظر میرسه این مدل فیلیپس و ال جی پنل های خیلی مشابهی دارند که هر دو رو LG display میزنه
دوست عزیز چه سایزمورد نظرتونه؟نقل قول:
و برای چه کاری میخواین
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
۷۱۵۰ پیگیر شو از پورتاش ببین یو اس بی ۳ داره یا نهنقل قول:
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
برنده uf850 بود چون هم یو اس بی 3 ساپورت میکنه هم پنلش 100 هرتز هست ولی فیلیپس پنلش 60 و یو اس بی 2 هستنقل قول:
با اینکه این مدل سونی یکی از پرفروش ترین تی وی ها به حساب میاد ولی چرا کسی نظری در خصوص این مدل نداره؟!!نقل قول:
سلامنقل قول:
من بالاخره پس از تحقیقات فراوان و با توجه به نقد rtings.com و کتراست پایین و ضعف در نمایش رنگ سیاه و همچنین قیمت بالاتر 49X8300 ،مدل 50W800c رو بدون گارانتی از جمهوری گرفتم.
نقل قول:
سلام
میشه بگی از کجای جمهوری وچه قیمتی؟