من اینو پیشنهاد میدم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوره؟
Printable View
من اینو پیشنهاد میدم:نقل قول:
چطوره؟
یه گوشی n73 دارم آپدیت شده به میوزیک ادیشن با رم دو گیگ. قبل از عید گرفتم. به پول احتیاج شدید دارم. هر کسی مشتریه پیغام خصوصی بده....
1. دوربينش فيلمبرداري تيكه تيكه نشه و عكس هاس با كفيت باشه حتي در شب
2. بلندي و كيفيت صداش كم نياره
3. سيمبين ورژن بالا
4. زياد لوس نشده باشه ( ضايع )
5. حافظه دا خليش بالا باشه
6. ppc براي اين مد نظره كه تاچ اسكرين هست و جلب توجه هم مي كنه
میگن بعد از خرداد و سهمیه بندی بنزین قیمتای موبایل میره بالا ...به نظر شما راسته ؟ بهتر نیست الان به فکر خرید باشیم ؟
نقل قول:
من 3250 پیشنهاد میکنم
البته سری جدیدش
نقل قول:
شاید قیمت بره بالا اما دو سه ماه بعد همون قیمت میشه
سلام من میخوام گوشی مو (v3i motorola) رو با یه گوشی سونی اریکسون تعویض کنم پول هم سرش ندم چون من زیاد ضرر دیدم سر این گوشی ها
ميگن شارژ زود خالي مي كنه!!!ميشه باطريش رو عوض كرد؟نقل قول:
اسپيكرهم كه نداره و باز برخي اساتيد مي گويند صداش در نمياد:13:
معایب: ناسازگار با نرمافزارهای قدیمی، سرعت نسبتا پایین، کیفیت بد تصویر اجسام نزدیک، رفتار گهگاه نامتعارف هنگام پخش موسیقی، عدم وجود درگاه مادون قرمز ...البته اينا رو سايت shop.ir نوشته من نميدونم.نقل قول:
حالا سري جديدش چيه؟؟؟
سلام به همه دوستان !
من يك گوشي سامسونگ D720 دارم كه قصد فروشش رو دارم !
مشخصاتش اينجاست !
درضمن اين گوشي تنها گوشي سيمبينه سامسونگه !
قيمت هم نهايتا 270 هزار تومان !
من قصد خرید یک گوشی سیمبیان دارم با قیمت زیر سیصد تومن.
e50نوکیا رو به من پیشنهاد داده اند.
دوستان نظرشون چیه در مورد این گوشی.
ایا گوشی بهتری تو این رنج وجود داره.
منم بهت اینو پیشنهاد میکنمنقل قول:
به نظر من بهترین گزینه n73 است که فقط تاچ اسکرین نیست.نقل قول:
اصولا ppc های ارزونتر که باز هم زیر 500 نیست دوربین و صدای خوبی نداره.
فکر کنم فقط k750 رو بتونی بگیری که اونم معلوم نیست بدون هیچی سر قبول کنننقل قول:
البته سامسونگ d720 هم هست که اتفاقا دیدم یکی میخواد این گوشی رو بفروشه ببین با هم به تعامل نمیرسیدنقل قول:
امير جان پشنهاد خوبي دادي:46: نميدونم چي بگم!
خودم دنبال كا 790 هستم چون پول 800 رو ندارم ولي گير نمياد!مياد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :18:
به نظر شما به فروشگاه الكترونيكي ميشه اطمينان كرد؟
همه چیز و گفتی جز عیب اصلیش رونقل قول:
3250 بزرگترین عیبش اون قسمت پیینشه..که چون چرخشیه...بعد یه مدت لق میشه....حتی امکان قطعی داره!!..تعداد هنگیشم بالاست:41: ..منم دقیقا واسه همین از خریدش منصرف شده بودم:13:
n91,n80
اينا رو نظرت در موردشون چيه؟
چون از فيافه هاشون خوشم مي آيد
اگه ميشه قيمت هاشون رو هم بگيد
با گوشی های سامسونگ زیاد حال نمی کنم.چون قبلا هم فقط سامسونگ چرخیده تو دستم اصلا دور و برش نمیرم.نقل قول:
اگه باهاش كار كردي بلندي صداش رو با كا 800 و 750 مقايسه كنيد و بي زحمت يه عكس كه با اين گوشي با اندازه و كيفيت حداكثر گرفته شده رو برام آپلود كنيد. مي خوام سر برج بگيرمش چون چيز مناسب ديگه اي نيست 6633 هم خوبه ولي ميشه جاش 810 گرفت اين طور نيست؟! خيلي ممنونم.نقل قول:
یه گوشی می خوام با صفحه ال سی دی بزرگ فونت درشت کیفیت عکس خیلی خوب(در حد و810) حدود سیصد و خرده ای یه ذره بالا پایین! خودم 810 دارم خیلی راضی ام برای بابام با این مشخصات چی پیشنهادمی کنین؟ گوشی فعلیش 6630 هست.راستی کا790 چطوره؟ اومده تو بازار؟ قیمتش رو میدونین؟
d900 هم گوشی خوبیه ولی من فکر نکنم k790 گیر بیاری تازهاگرم باشه تونقدر تفاوت قیمت با k800 ندارهنقل قول:
فروشگاه الکترونیکی هم اگه معتبر باشه میشه اطمینان کرد.
اولاً که در مورد صدا باید بگم صدای آنچنانی نداره و اگه عشق صدا باشی ممکنه تو ذوقت هم بخوره.نقل قول:
این نمونه عکس تو هوای ابری: (البته ریسایز شده است. بدون هیچ گونه دستکاری)
به نظر من که عکساش خیلی خوبه. نیاز به بلد بودن هیچ قلق خاصی هم نیست. راحت و آسون.
اگه این رو نخواستی، بعد از این، فقط 810 رو پیشنهاد میدم.
درهرحال نظر آخر رو باید خودت بدی.
تا دیر نشده تمام موارد مورد نیازت رو بپرس.
نقل قول:
این کا790 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته هنوز به بازار نیومده
K790 که هنوز نیومده به بازار ... ولی k800 هست که ال سی دی با اندازه مناسب و رزلوشن بالا و کیفیت خیلی خوب داره ! دوربینشم که 3 مگ هستش و اگه بهترین نباشه یکی از 2 دو دوربین خوب 3 مگ در حال حاضره! قیمتش حدود 400 تومنه !نقل قول:
یه گوشی می خوام با صفحه ال سی دی بزرگ فونت درشت کیفیت عکس خیلی خوب(در حد و810) حدود سیصد و خرده ای یه ذره بالا پایین! خودم 810 دارم خیلی راضی ام برای بابام با این مشخصات چی پیشنهادمی کنین؟ گوشی فعلیش 6630 هست.راستی کا790 چطوره؟ اومده تو بازار؟ قیمتش رو میدونین؟
اما اگه بین دوربینایه 2 مگ میخوای ... v3x هم دوربین نسبتا خوبی داره هم ال سی دی بزرگ با کیفیت عالی ! فکر میکنم حدود 260 تومن باشه !
نه عشق صدا نيستم فقط نياز هاي اوليه رو مثل صداي زنگ كه بشه راحت شنيد و بشه باهاش مثلا يه فايل ويدئويي نگاه كرد طوري كه بشه صداش رو راحت شنيد.من خودم از وزن و قطر كمش خيلي خوشم اومده و در ضمن كشويي بودنش كه واسه من محشره.اگه صداش رو بتنوني با كا 750 مقايسه كني ديگه حسابي ما رو شرمنده كردي چون ديگه تصميم گرفتم تا اول ماه بعد بخرمش.نقل قول:
در ضمن اگه يه فروشگاه الكترونيكي خوب هم سراغ داريد معرفي كنيد خيلييييييي ممنون مي شم. من خودم تو پست هاي بالا يكي رو گذاشتم دي900 رو ميده 250000 هزار تومن يكم بالا پايين خيلي عاليه(البته سريال اصل نيست و براي من قيمتش خيلي عاليه مدير فروشگاهش هم برام ميل زده كه گوشي رو وقتي تحويل گرفتي تا 24 فرصت تست كردن داري و اگه مشكلي داشت برات عوض مي كنيم!)!!!
از عكس هم خيلي ممنون عاليست!!!:27:
راستي داشتم فراموش مي كردم در مورد باطريش و شارژ و ... هم يه توضيح بي زحمت بديد.:11:
به درخواست منم توجه كنيد
حياتيه
v3x گوشی خوبیه و قیمت مناسبی داره. عکسهاش تو نور کافی هم بین 2 مگا ها عالیه.نقل قول:
هر دوشون گوشی خوبی هستند ولی اگه راهنمایی کامل میخوای انتظاراتت رو از گوشی بگو تا بهتر بهت کمک کنم.نقل قول:
ببخشید سوالم را تکرار می کنم.ولی من هنوز نمی دونم این دی 900 موقع ضبط صدای مکالمه بوق می زنه یا نه؟نقل قول:
اينم اطلاعات اينترنتي:نقل قول:
3250 رو هم توي پست هاي قبلي نگاه بنداز معايبش رو پيدا خواهي كرد.
بررسي تجربي هم اساتيد بهت مي گن البته سوال كني بهتره تا اينكه توضيح كلي بخواي.
اينم اطلاعات اينترنتي:نقل قول:
3250 رو هم توي پست هاي قبلي نگاه بنداز معايبش رو پيدا خواهي كرد.
بررسي تجربي هم اساتيد بهت مي گن البته سوال كني بهتره تا اينكه توضيح كلي بخواي.
نقل قول:
متاسفانه باتری های دی900 وسط راه تا به ایران برسن، یه مقدار تحلیل میرن!!! یعنی ییهو میشن تقلبی!!! شارژش اندازه حدود 3 ساعت کار مدام هست.
در مورد کا750 نمی دونم ولی خدائیش بین دی900 و دبلیو810 من خودمم نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم!!
چیزایی که برات مهم هستن، باید به اونا توجه کنی.
نه عزیز من،نقل قول:
دی900 و کلاً گوشی های سامسونگ نه تنها بوق نمی زنن، خیلی هم خوب مکالمه رو ضبط می کنن.
(فکر کنم حدود یک ساعت بی وقفه ضبط می کنه)
دوستان باتجربه و حرفه اي
n80, n91
كدومشون و چرا ؟ ( با توجه به معيار هام )
خودمون مي تونيم يه باطري خوب بنذازيم روش؟البته اگه خيلي گرون نباشه!نقل قول:
درود
من می خوام گوشی تهیه کنم تا سقف 1 میلیون . می خوام ببینم چه گوشی الان در بازار بهترینه .
می خوام n95 بگیرم که میگن با سیم کارت دولتی جواب نمیده و گارانتی هم نداره آیا صحت داره ؟
گوشی می خوام دوربینش خیلی باکفیت باشه ... صوتی و تصوریشم خوب باشه . و تقریبا تمام چیزهایی که n95 داره داشته باشه .
ممنون میشم کمی بهم اطلاعات بدید .
باباطاهر عزيز تو gsm arena يه نگاهي هم به e90 نوكيا هم بنداز
به نظر من كه خيلي گوشيه جالبيه
مرسی آرش جان ... گوشی جالبی بود .
فقط چیزی که هست ... واقعا محدوده انتخاب من به 3 - 4 تا گوشی خلاصه میشه ؟ ( تو نوکیا گوشیهایی که به معیار من نزدیک هست n95 ... n93i ... e 90 هست ) حالا از این فراتر نمی ره انتخاب من ؟
ممنون از راهنماییها.حالا بین ان70 و کا800و دی900 سامسونگ و وی3ایکس :31: کدوم مناسبتر هستن؟ قیمت اونقدری مهم نیست که مشخصات گوشی مهمه.به خصوص دوربینش که هر چی بهتر باشه و فونت درشتنقل قول:
مرسی:40:
imate jasjar هم گوشي توپيه
برند هاي جديد سوني اريكسون هم واقعا قشنگن از جمله : p1 , w580 ,.....
حالا نميدونم اومدن يا قيمتشون چنده ولي خداييش آخرشن
K800 بین اینا از نظر دوربین بهتره ! کیفیت صداشم خوبه ولی به بلندی و کیفیت سری واکمن ( مثه گوشی خودت ) نیست ! ...البته اندازه فونتش رو فکر نمیکنم بشه از مقدار پیش فرض ( که مقدار مناسبیه نسبت به اندازه گوشی ) تغییر داد ... ! رنگ مشکیش گوشیه مردونه و شیکیه ! دی 900 هم دوربین 3 مگ داره ضمن اینکه قیمتش از K800 فک کنم 60-70 تومن ارزونتره ! اگه دوربین مهمترین فاکتور باشه K800 بهترین گزینست بین اینا !نقل قول:
ممنون از راهنماییها.حالا بین ان70 و کا800و دی900 سامسونگ و وی3ایکس کدوم مناسبتر هستن؟ قیمت اونقدری مهم نیست که مشخصات گوشی مهمه.به خصوص دوربینش که هر چی بهتر باشه و فونت درشت
مرسی