حذف شود...
Printable View
حذف شود...
این رنج آی پی 5.78 و 37.27 عجب رنج مزخرفی هسهش.هر چقدر خاموش روشن کی کنم بازم از این دو تا رنج ip می گیره؟ این ip یا جدید هستن؟ 91.98 خیلی خوب بود:n21:
خیلی کیفیت سرویس دهی پایین اومده, حداقل 2 3 بار در روز اینترنت قطع و وصل میشه.
بله هم قطعی هم کیفیت پایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا قطع میشه یا فقط اینترانت میشه
اگر یکی از دو حالت فوق نبود حتما پینگ اونقدر بالا هست که نتونی بازی کنی :n08:
منم الان 10 بار یه صفحه رو رفرش می کنم تا بیاد
منم امروز فرم فسخ قرارداد رو تحویلشون دادم
به امید روزهای آینده:n01:
رنج ip شما چیه؟ :n02:نقل قول:
هر موقع تخلیه کردن به ما هم بگو تا ببینیم چقدر طولش دادننقل قول:
سرویس شما نامحدود هستش؟نقل قول:
الان رنج 188 هستش. با پینگ افتضاح. ولی سرعتش خوبهنقل قول:
سرعتت که عالیه،رنج ip من که 5.78 هستش اما سرعتش داغونهنقل قول:
کلا" پارس آنلاین 4 تا رنج ip داره که دو تاش سرعتش خوبه دو تاش داغونه واسه شما فکر کنم رنج ip تون 5.78 باشه یا 37.27. این رنج ip های پارس آنلاین هستش که ip های دو ردیف اول سرعتشون پایینه که از رنج من اولی هستش یا بعضی موقع ها هم دومینقل قول:
:n15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5.78.255.255 Pars Online PJS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 37.27.255.255 Pars Online PJS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 91.99.255.255 Pars Online PJS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 188.245.255.255 Pars Online PJS
برای من هم جدیدا 37.27 شده که افتضاح هست سرعتش و هرچقدر هم گفتم رنجش رو عوض کنید عوض نکردن و گفتن برای منطقه شما این رنج هست درحالی که قبلا رنج ip مدام عوض میشد , نمیشه کاری کرد که رنج عوض بشه؟نقل قول:
و سریعترین راه تخلیه بعد از اتمام قرارداد چی هست؟
فقط موندم از اینجا دراومدم کجا برم , بین شاتل و آسیاتک و های وب موندم کدومش برای دانلود بهتره
نقل قول:
واقعا" رنج مزخرفی هستش این 5.78 و 37.27 . سرعت با این ip یا با اینکه دان استریمم روی 9 مگ هستش بیشتر از 4 مگ نمی شه،من چالوس هستم،منم می گم رنجمو یزارید روی 91.98 یا188.245 می گن منطقه شما الان همینه.شما کدوم شهر هستید؟ های وب که اصلا" حرفشم نزن،تک لینکش داغونه به خاطر وجود فشفشه ها و پینگشم داغون،آسیاتک هم پینگ تایمش خیلی بالا هستش و تک لینکش جالب نیست، به نظر من الان شاتل بهترین گزینه هستش ، حداقل هر سرعتی می گیری همونو بهت می ده و پینگ تایمشم با فعال کردم سرویس گیم خوب می شه.
بچه ها کسی هستش که با رنج ip های 5.78 یا 37.27 تونسته باشه سرعت بالای 5 مگ گرفته باشه ، آخه این چه ip مزخرفی هستش؟:n21::n23:
رنج های دیگه ای هم هست مثلا واسه من تقریبا بیشتر اوقات از این رنج میاد :نقل قول:
46.62.130.0 تا 46.62.255.255
و البته رنج طلایی 82.99.192 تا 82.99.255 که وقتی شانسی به آدم بیفته اصلا اینترنت از این رو به اون رو میشه پینگهای اروپا اکثرا میاد زیر 100
چند وقتیه روی رنج 37 افتادم پکت لاست زیادی داره سایت باید چندبار رفرش کنی تا بیاد
حسابی مذخرف
واسه منم 37.27 هستش یا 5.78 که هر دو لاس پکت لاس دارننقل قول:
این رنجها رو چطوری پیدا کنم؟
نه عزیز سرویسم محدودنقل قول:
512-5G
بنویسید داخل cmd دستور tracert خط اول رنج ip و بهتون نشون می ده.نقل قول:
من نمیدونم چرا سی ام دی من این طوری شده
هر دستوری میزنم صفحه مشکی درکسری از ثانیه محو میشه
مشکل ازکجاست
حذف شود
تکراری
برید به windows safe mode و دستور زیر رو در یک cmd یا داخل start menu بزنید:نقل قول:
دستور بالا فایل های سیستمی رو برای اصالت و سالم بودن چک میکند.کد:sfc /scannow
سیف مد کجاست؟ویندوزم7اه
کامپیوتر رو ریست و بلافاصله پشت سر هم F8 را بزنیدنقل قول:
دوستانی که سرعتشون محدود شده از این isp پیام بدند از طریق یاهو و در صورت همکاری اکانت رایگان دریافت کنند.
کد بسته 1 روزه (حداقل 2-3روز به بالا) با قیمت منصفانه خریداریم. :n06:
دوستان کی کد هدیه یک روز اضافه برای فروش داره؟ :n40:
آقا این سرعت 2 مگ تو قسمت تمدید اشتراک حذف شده؟
سوال بعدی اینکه فرم تخلیه تو خوده سایت نداره؟
جواب هر دوتا سوال شما منفیه.نقل قول:
شما احتمالان دارین دستور رو توی run مینویسین . ولی باید برین تو صحفه خود CMDنقل قول:
Start > Run > CMD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا tracert -d 8.8.8.8
وضعیت شما خوبه و اون یه خط که تایم اوت هست فعلا واسه همه اینجوریهنقل قول:
سلام بچه ها
می خواستم ببینم سرویس نامحدود پارس آنلاین شرایطش چطوره؟
افتضاح هست من که 512 داشتم 35 گیگ گرفتم سرعتم شده 60نقل قول:
اصلا حرف نامحدود نزن که خیلی داغونه.نقل قول: