اون فری ترنسفر چطوری؟
Printable View
اون فری ترنسفر چطوری؟
داداش اگه امکانش هست ترکیبتو هم بزارنقل قول:
یا قرارداد بازیکن تموم شده یا تیمش دیگه نیازی بش ندارهنقل قول:
دیتابیس LFCMarshall رو ریختم و بنا بر آخرین نقل و انتقالات بعضی از بازیکن ها مثل گورکوف آزادن:n33:نقل قول:
ترکیب اصلیم ۴-۱-۴-۱ هست روم رو هم با این ترکیب ترکوندمنقل قول:
ترکیب تدافعی هم ۴--۴-۱-۱ هست سعی کردم تمرکزم روی میانه تدافعی باشه
ترکیب سوم هم ۴-۲-۳-۱ هست که اصلا ازش استفاده نکردم
اولی رونی توی نوک بعد با فنپرسی جاشو عوض میکنم وینگهام والنسیا و اندنان بازیسازام ماتا و... ممکنه تغیرش بدم ولی ماتا خوب کار کرده و فللچر رو گذاشتم دفاع میانه بهش گفتم هرکی میاد بزنه:n09:
مالک گفته باید جون گرایی کنم و اینکه میخواد تیم تهاجمی باشه و اینکه به لیگ قهرمانان راه پیدا کنه گفته وضع قراردادته بعد نیم فصل نهایی میشه
چون مثل شما خبره نیستم از پایین شروع نکردم همیشه با منچستر بازی کردم خب دیگه دوسش دارم
داداش من هم چندان خبره نیستم مثلا همین الان هم چند بار با تیمهای مختلف شروع کردم و ولش کردم تا بلاخره فعلا بین همش اورتون خوب بود البته از سال 2008 دارم پشت سر هم فوتبال منیجر بازی میکنم و با تجربه شدم:n26:نقل قول:
2014 هم بعد از جستجوی زیاد آخرش با استوک شروع کردم و فصل اول با تاکتیک فوق هجومی 4-2-4 تونستم هفته آخر تیم رو ششم کنم و فصل بعد هم قهرمان لیگ اروپا و تو لیگ هشتم شدم بعد هم به دلیل گرفتاری و با وجود اینکه تیم خوبی بسته بودم و میخواستم سهمیه لیگ قهرمانان بگیرم دیگه ادامش ندادم:n03:
خیلی جالبه این تاپیک مون همیشه بالاست
بقیه بازیهای که هرسال نسخه جدید میدن و کلی طرفدار دارن اینطوری نیستن ولی ما فقط چندنفریم کمتر از انگشتای دو دست شاید...
یه بازی فوق العاده جذاب با نیوکاسل
کلا این بازی تیم خوب نبود ولی از جنگندگی تیم خوشم اومد نکته دیگه اینکه بلاخره بعد از 10 هفته تو لیگ باختم در حالی که الان هفته 15ه البته تو این 10 هفته کلا بازی های آسونی داشتم که اونا رو یا بردم یا مساوی کردم و با من سیتی هم تو گودیسون پارک مساوی شد و تو یه بازی خوب آرسنال رو باز هم تو گودیسون پارک بردم کلا تیم تو زمین خودی یه تیم دیگه میشه:n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سیستم بازیم
البته این ترکیب ثابتم نیست و به علت مصدومیت بازیکن ها مجبور شدوم چند تا از ذخیره ها رو بذارم
من با آپدیت مارشال یه سیو جدید با میدلزبرو شروع کردم و فعلا دارم فصل نقل و انتقالات رو میگذرونم، این لوکاس رومرو و آداما ترائوره که خریدم رو شک نکنید فصل دیگه بعد از صعود روی هم بیشتر از هفتاد میلیون میفروشم به تیم های پولداری مثل سیتی و موناکو و .... و با پول فروششون میتونم یه تیم خوب ببندم. البته اینا در حالت عادی به تیم نمیومدن و با کلی وعده وعید و واسطه گری و چرب کردن سبیل مدیر برنامه هاشون حاضر به بستن قرارداد شدن. ماه آگوست که تموم بشه از تمرینات و نتایج و غیره عکس میذارم.
خیلی تیم خوبی بستی اونم بدون خرج زیاد آینده نگری خوبی هم داری برای فروش بازیکن ها رو بدست آوردن بودجه تازه الانش هم تو نقل و انتقالات سود کردی:n05: ادامه بده:n39:نقل قول:
دربی مرسی ساید و برد قاطع ولی عجیب اورتون
شما فقط تعداد موقعیت های تیم من و لیورپول رو ببینید و با نتیجه مقایسه کنید همین کافی نیست تا ایمان بیارید؟:n07:
فقط یه ترکیب انتخاب کردی؟نقل قول:
نقل قول:
دقیقا یکی از ترکیب هایی که با بازیکنای تیمم سازگاری داشت رو انتخاب کردم و بعضی از وظایف پست های مختلف رو برحسب چیزی که میخواستم یا توانایی بازیکنی که قرار بود تو اون پست بازی کنه عوض کردم مثلا معیار اصلی من برای انتخاب این ترکیب هافبک شلوغ بود چون تا دلت بخواد هافبک خوب دارم و میخواستم تا جایی که میشه از همشون استفاده کنم 4 دفاعه بودن هم قطعی بود و با داشتم مهاجم و وینگ ثابت و کلاس بالا یه ترکیب خوب از آب دراومده.
منظورم اینه که میشه سهتا ترکیب گذاشت که باهمون تمرین کنن و هماهنگ بشن... طق این شکل فقط یکی هستنقل قول:
آره میدونم اونو گذاشتم واسه وقتی کامل تیمم و نیازهاش رو شناختم البته وقتی ترکیب های دیگه ای هم میذارم معمولا بیشتر ترکیب اصلیمو به کار میبرم و ترکیب های جایگزین رو فقط مواقع حاد و لزوم شدید استفاده میکنم تازه خیلی هم دوست دارم توی بازی منو با یه ترکیب ثابت بشناسن مثل وقتی که میگن 433 رضا(اسمم) اینطوری پیش من خیلی با حال تره:n39:نقل قول:
خب منم اینطوری ذخیره کردمنقل قول:
یکی معمولی یکی کامل تهاجمی یکی کامل تدافعی
بهترین کار هم همینه داداش ولی من چون ترکیب اصلیم خودش هجومیه باید مکانیزم بالا رو با یه مقدار تغییر پیاده کنم:n13:نقل قول:
با کلی دست و پا زدن نیوکاستل رو بردم
عزیز لینک دانلودی از این پکی که برا پرچم ها استفاده میکنی داری؟نقل قول:
کلا نیوکاسل داخل بازی تیم چغریه و منم ازش باختمنقل قول:
نقل قول:
داداش من از آپدیت لوگو های اسموت استفاده کردم و این لینکشه:
آپدیت های دیگه ای هم هست که میشه از اینجا هر کدوم رو خواستی دانلود کنی:
یه برد قاطع با زدن 5 گل فقط تو 27 دقیقه ابتدایی مسابقه اونم تو زمین ساندرلند
درسته که ساندرلند آخره جدوله ولی با اینحال نیمه دوم بازی داشت از دستم خارج میشد که خدا رو شکر تموم شد
نیمه اول ۳-۰ جلو بودم نیمه دوم دوتاشو جبران کرد و همش حمله بود خیلی شانس اوردمنقل قول:
امشب دان میکنم از سایت دانلود ها:n10:
چجوریه؟:n13:
آنلاین بید؟:n19:
میشه با شما آنلاین بازی کنم؟:n02:
پایان نقل و انتقالات زمستانی و سه خرید قرضی برای بیشتر کردن گزینه ها روی نیمکت
البته میکل آرتتا رو واقعا میخواستم چون یکی دوتا از هافبکام اصلا خوب کار نمیکنن و خیلی هم عشوه دارن.سابقه درخشان و طولانی آرتتا تو اورتون هم باعث شد بیشتر به قرض گرفتنش ترغیب بشم
داداش اولا توصیه میکنم نسخه ای که توی صفحه 67 تاپیک هست رو دانلود کننقل قول:
دوما در مورد آنلاین بازی کردن زیاد اطلاع ندارم شاید بقیه بچه ها مطلع باشن
خودم هم باورم نمیشه که منچستر دوم جدولی رو اینطوری نابود کردم:n20:
تازه من سیتی هم با وجود اینکه نیم فصل اول داشت برای رده های بالا میجنگید وارد بحران بدی شد و الان هفتمه همین باعث شد پلگرینی اخراج بشه:n13:
در ضمن خودم هم رفتم فینال جام اتحادیه با همون لیگ کاپ و با هادرزفیلد بازی دارم که از بحران من سیتی استفاده کرد و حذفش کرد:n38:
هنوز به اورتون نخوردم تلافی شکست رو جبران میکنیم:n25::n24::n24::n31::n31:نقل قول:
نقل قول:
وقتی رم:n12: رو میبری همین میشه دیگه:n24::n06:
قهرمانی لیگ کاپ یا همون جام اتحادیه:n20:
تبدیل کردن لیورپول به سوبله
سه بازی با لیورپول یکی تو لیگ 5-2 و یکی تو جام اتحادیه 2-1 و یکی هم جام حذفی 4-2 البته از شانس خوب من همش تو گودیسون پارک بوده:n24:
هفته آخر تو آنفیلد باهاشون بازی دارم که میرم برای سوبله چوبله
با من سیتی بازی داشتم که ۷-۰ بردمش
چطوری عکس میزاری؟
- - - Updated - - -
با من سیتی بازی داشتم که ۷-۰ بردمش
چطوری عکس میزاری؟
داداش هر جایی از بازی هستی و میخوای عکس بگیری فقط باید ALT+F9 رو بگیری یا اگر لپتاپ داری باید به همراه اونا Fn رو هم بگیری.عکس ذخیره شده میره تو یه پوشه به این آدرسنقل قول:
C:\Users\Your PC Name\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\screenshots یا بهتره بگم همون داکیومنت پوشه منیجر 2015 و پوشه اسکریت شات
بعد هم میای و اینجا میری بالا رو Insert Image و خودش گفته که چجوری عکسو آپلود کن اگر دوست داری از هر آپلودر دیگه ای هم میتونی استفاده کنی اونوقت لینک عکس رو کپی میکنی و OK میزنی:n39:
خب این هم عکسای من از تیم تا اینجا که اسون بود ولی با ارسنال خوردم ببینم چی میشه
این کادر پایین که زمین فوتبال رو نشون میده و کلا این قسمت رو چطور باید ازش استفاده کنیم یعنی چه اطلاعاتی میده
~[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG
خب هرطور بود از سد ارسنال گذشتم و بعد برد همه شادی کردن
~[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG
تیم خوبی داری داداش ولی دیگه داری زیاد از حد موقعیت تولید میکنی و شوت میزنی:n02:نقل قول:
من چیزی که تا الان از این شکل دستگیرم شده اینه که داره میگه تیم حریف سانترها و پاس های کلیدیش رو از کدوم نواحی زمین ارسال کرده مثلا شکل بالا میگه که آرسنال از سمت راست خودش یا سمت چپ حریف بیشتر پاس های کلیدی داده و سانتر کرده ولی اون عددهای گوشه راست جدول رو متوجه نمیشم:n13:نقل قول:
خخخخ:n31::n31: ولی چه فایده فقط دوتاش گل شد تمام شوتام همه اینور اونور بود هیچ کدوم حتی روی چهارچوب هم نبود:n31:نقل قول:
- - - Updated - - -
این قرمز و سبز نیمههای زمین یعنی چی؟نقل قول: