چرا تکراری؟
Printable View
چرا تکراری؟
دوستان هیچ کس نمیدونه چرا من هر چی برنامه ساین میکنم رو گوشی نصب نمیشه؟
حتی تنضیمات app manager را روی sign only قرار میدم.گوشی 3250
سلام
یه برنامه برای گذاشتن قفل روی Inbox می خواستم برای n91
سلامنقل قول:
من این برنامه رو خیلی نیاز دارم ولی متاسفانه کرکش ارور میده :13: چکار کنم؟
فلش اس ام اس : وقتی اس ام اس رو میفرستی روی گوشی طرف به محض اینکه دریافت میشه متن اس ام اس نمایش داده میشه بر خلاف اس ام اس معمولی . و دیگه اینکه اس ام اس در گوشی طرف مقابل در اینباکس سیو نمیشه مگه اینکه طرف خودش قبل از بستن اس ام اس گزینه ی سیو رو انتخاب کنه و اونو سیو کنه .نقل قول:
xplore : یه فایل منیجیر هست که میشه از طریق اون به درایو های مختلف گوشیت دسترسی پیدا میکنی و ...
ogg : یه نوع پسوند صوتی هست مثل سایر پسوندهای دیگه که بیشتر در برنامه های مالتی مدیا و ساخت اونها به کار میره
باید برنامه رو ساین کنید حتمانقل قول:
آقای نوشابه لطفا پستهایی که مربوط به شماست جواب بدین من هفته پیش s/n mobile web camera رو خواستم ولی هنوز جواب ندادین.
نقل قول:
سلام ..
مشکل این دوستمون مشکل منم بود که اینطوری حل شد !
من فکر می کردم فقط خود برنامه رو باید ساین کنم و کرکش نیاز به ساین کردن نداره ! در صورتی که کرک
نیز باید ساین بشه ..
اینو گفتم که اگه ایشون هم اشتباه منو می کردن مشکلشون حل شه
هر دو ساین کردم :2: ولی بازم ایراد میکیره و موقع نصب کرک میگه که certificate ی که درست کرده بودم از طریق اون سایته و ....باقی ماجرا ....., expire هستش ممکنه در مراحل ایجاد فایل cer. دچار اشتباه شده باشم؟:13: مراحلشو میشه یکی کامل توضیح بده؟اون فایل cer رو که از سایت دانلود کردم نوشته بود تا تاریخ 13/10/2007 اجازه داره. ؟؟!!!ممکنه چون قبلا این برنامه رو بدون ساین کردن نصب کرده بودم , برنامه سریال گوشی رو یه جایی تو ریجستری گوشی حفظ کرده باشه ( بعد از uninstall کردنش )و اجازه ی نصب مجدد اون رو نده؟نقل قول:
در ضمن گوشیم e50 هستش.شاید برنامه با فرمور گوشی مشکل داره؟چون من answering machine رو که نصب کرده بودم صدای greeting رو پخش نمیکرد و تو سایت danya که سرچ کردم فهمیدم که برنامه با بعضی فرمور ها این مشکل و داره.میگم شاید اینم اینجوری باشه؟
راه حل خیلی سادس شما فقط قبل از نصب برنامه زمان گوشی رو 1 روز ببر جلو!!!
سلام
یه برنامه برای گذاشتن قفل روی Inbox می خواستم برای n91
عزیز دل siolishe عزیز من فقط می خوام بهت بگم جون هر کی دوست داری عادی بنویس بابا این چیه می نویسی اگر عادی بنویسی هم همه می بینند و در صورت داشتن برات می ذارند.
مطمئن باش بر و بچ پی سی ورلد هر چی دارند رو در اختیار دیگران می ذارند.
من چند روزه که برنامه signsis رو نمی تونم اجرا کنم همش این ارور رو میده کسی می دونه این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنید وقتی تنظیمات نرم افزار ساین رو برای ساختن فایل ها درست انجام دادید ؟نقل قول:
اون 13 تا آیتم حتما باید add شده باشه . از اول فایلهاتون رو بسازید و .... به عکس دقت کنید
ممنون از شما .همون طور که اون دوستمون گفت تاریخ رو قبل از نصب یک روز به جلو بردم و مشکل حل شد.
جلل خالق !!!! بردی جـــلـــــو درست شد !؟
عجیبه واقعا ! آدم این چیزا رو میبینه به قدرت خدا پی میبره ! D:
برای ان73
1.یه آنتی ویروس قوی.
2.فایل منیجر
3. برنامه ای برای مخفی کردن یا قفل گداری بر روی فایل ها و عکسها و چیزای دیگه
9.1 هنوز ويروس خاصي نداره ولي اين سه تا برنامه اي كه خاستي همش تو تاپيك هست بگردي پيدا ميكنينقل قول:
فايل منيجر:xplore
مخفي كردن هم همون xplore برات انجام ميده
اینارو از کجا دانلود کنم؟ :19:نقل قول:
يا ميتوني اسمشو سرچ كني
يا ميتوني 73 صفحه قبلو دنبالش بگردي
اگه بهش نياز داشته باشي گشتن دنبالش سخت نيست
برنامه های زیادی تو این سایت هست این لینک لیست برنامه ها :
اگر واقعا فکر می کنید 9.1 ویروس نداره باید بگم که اتفاقا داره و منم بیچاره شدم از دستش،نقل قول:
سلام دوستان من یک برنامه می خواستم که دفترچه تلفن رو قفل کنه تا کسی نتونه اون ببینه؟ منون
سلام
بالاخره آموزش فارسی سازی سیمبیان سری 60 ورژن 9.1 به پایان رسید
و به صورت فایلpdf آماده شد ,
شما با هرسطحی از معلومات می توانید به راحتی برنامه ها را فارسی کنید
ولذت ببرید
من این اموزش را در وبلاگی به همین نام گذاشتم تا به راحتی قابل دسترسی باشد
دوستان عزیز : لطفا مطالب وفایل های این وبلاگ را کپی برداری نکنید و برای نشر این برنامه لطفا لینک این سایت را در وب سایت خود درج کنید .باز هم ممنونم
لطفا برای اطلاعات بیشتر به این وبلاگ مراجعه کنید
نکته بسیار مهم :
لطفا برای اینکه این فعالیت خود را ارج نهیم, هر کس که این مطالب را خواند حداقل لطف کند و یکی از برنامه های این گوشیها را که صلاح می داند و درضمن نسخه trial برنامه هم باشد را فارسی کند و همراه با یک فایل " ورد افیس "که معادلات کلمات فارسی وانگلیسی برنامه موبایل را رو به روی هم ( هر خط یک ترجمه)ودر ضمن حتما با فونت های UTF-8 مانند Arial وTahomaنوشته شده باشد را به ایمیل شرکت سازنده برنامه پست کند و تقاضای پیشتیبانی سایت از زبان فارسی کند (یافتن ایمیل بسیار راحت است کافی است اسم برنامه را در گوگل سرچ کنید تا به اسم وسایت برنامه دست یابید) تا زمانی که به خواسته خود برسیم
اینم یه برنامه که فارسی شده
باید ساین بشه
حالشو ببرید
این لینکنقل قول:
نوشته شده توسط سفیر
عزيز شما خودت اين از سايت موبايلستان كپي كرده و بعدش هم ميگي كسي از شما كپي نكنه ...خوبه والله...نقل قول:
b-z جان کجایی کمکم کن این برنامه BinSign رو سیستمم اجرا نمیشه حتی ویندوز هم عوض کردم بازم نشد.
همش این ارور رو میده
چه ربطی داره من که از زبون خودم :27: نگفتمنقل قول:
که کپی نزنید
نویسنده گفت
خواستم بزارم تو نقل قول نشد:5:
ربط كه داره...من فكر كردم كه اون وبلاگ شماست...نقل قول:
اين وبلاگ هم براي خودش چرند و پرند گفته...
سلام.
یه برنامه برای ضبط صدا بصورت نا محدود برای ان70 می خواستم.
عزيز n70 مدل سيمباينش فرق ميكنه با گوشيهاي اين تاپيك...تو قسمت درخواست برنامه مطرح كنيد...نقل قول:
راستش ديدم اين تاپيك فعلا تو تعتيلات به سر ميبره اينه كه گفتم اين لينكو اينجا بزارم اگه كسي هست مثل ما هر روز به اين تاپيك سر ميزنه و با چيزي روبرو نميشه لا اقل يه خبر بخونه
ثبت سريال گوشي تلفن همراه وارداتي و توليد داخل محدود شد!!! لينك
یک برنامه برای فرستادن انیمیشن مسیج (smile)
البته برنامه را هردوتا گوشی باید داشته باشند
اینم لینک دانلود
عکسهایی از برنامه :
مرسی ولی قبلا معرفی شده!
نقل قول:
سلام
برنامه های جالبی گذاشتین، دستتون درد نکنه. من برنامۀ بالا رو احتیاج دارم اما وقتی واسه دنلودش رفتم دیدم که لینکش Expire شده. واسه همین اگه بتونین مجدداً لینک بدین ممنون میشم. فکر میکنم یکی از اساسی ترین مشکلات 3250 همین دیر ارسال کردن اس ام اسه.
سلام دوستان اگر مي تولنيد كد رجيستر Mobile speak و يا ورژن كرك شده آنرا پيدا كنيد ، ممنون ميشم
ندیده بودم !!!نقل قول:
تو کدوم صفحه ؟
میشه بگین چطور دانلود میشن؟
doost aziz .MRZ_A.EEN BARNAMEHA AZ SITE FUNMAZA1.COM DANLOADD NEMISHE.LOTFAN KUMAK KUNID.MER30