اگه این نامحدودم بر دارن که اینترنت ذغالی و دوزاری اینا مفت هم نمی ارزه! هرچند متوجه لزوم اینترنت بین افراد جامعه هست برای همینه که سوءاستفاده میکنن و عرضه رو هر روز تنگ تر میکنن...
Printable View
اگه این نامحدودم بر دارن که اینترنت ذغالی و دوزاری اینا مفت هم نمی ارزه! هرچند متوجه لزوم اینترنت بین افراد جامعه هست برای همینه که سوءاستفاده میکنن و عرضه رو هر روز تنگ تر میکنن...
سلام. یک سوال در مورد 128 اکو شاتل داشتم . سرعتش رو روی چند می بندند و اینکه شبانه اش به چه صورتی هست . ممنون .
سرعت رو روی ۲مگ میبندن،دانلود شبانه نداره و در صورت تمایل میتونید ماهی ۳۵۰۰بخریدنقل قول:
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
آخه 128 شد سرعت وقت خودتون پشت نت هدر میدید وقت طلاست سرعت بالاتر بهتر
سلام
1- دوستان این متنی که تو سایت شاتل زده یعنی چی منظور از تخفیف 50 درصد یعنی چی؟ یعنی شبانه رایگان هست یا نه؟؟
هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ۵۰ درصدی برای سرویسهای Eco128، Eco256، Eco512، ماهانه معادل ۳،۵۰۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
2- شاتل 512 به کاربران خانگی میده یا باید کارت دانشجویی داشته باشی؟؟؟
من از پارس میخوام کوچ کنم بیام شاتل
بسته شبانه تشویقی یعنی مبلغی رو میدید بابت شبانه رایگان که شبها براتون رایگان حساب بشه در غیر اینصورت رایگان نیست و شبها حجمتون کم میشهنقل قول:
سقف دانلودشم بین 2 گیگ تا 5 گیگ در ماه است و دوباره بسته تشویقی میخرید همین:n01:
۱- یعنی سرویسهای با سرعت پایینتر از یک مگابیت ترافیک تشویقی شبانه ندارن و برای فعالسازیش باید ماهیانه ۳۵۰۰ تومن پرداخت کنید. اون ۵۰ درصد تخیخیم گذاشتن که هرقوت خواستن گرونش کنن.نقل قول:
۲- قانوناً باید داشته باشید ولی خیلی وقته که دیگه نمیگیرن. میتونید خودنونم تماس بگیرید و بپرسید.
دمت گرمنقل قول:
لطفا اینو هم جواب بده این متن پارس هست یعنی چی؟؟
کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند.
من اگه سرویس 1 مگ 4 گیگ بگیرم تو 1 ماه چند گیگ شبانه میتونم دانلود کنم؟؟؟ ( محدودیت شبانه داره ؟؟؟
من 3 ساله دارم... الان چند ماهی هست سرعتش کم شده دیگه رو 2 مگ بسته نمیشه! تقریبا 1 مگ هست... من قم هستم.نقل قول:
سلام. دوستان شاتل حداکثر سرعتی که میبنده روی چنده و از نظر پینگ و سرعت 1 کانکشن به چه صورته؟ به نظر شما اگه من سرویسی بخوام که بالاترین سرعت رو بگیرم و شبها هم سرعت مثل روز باشه و رایگان شبانه هم نیاز نداشته باشم، چه سرویسی خوبه برام؟ و اینکه روی چند مگ میبندن ؟
خواهش میکنم. منظورتو از یک مگ ۴ گیگ نگرفتم. شاتل کلا به نامحدوداش ماهی ۴ گیگ ترافیک میده. مثل پارس نیست که مثلا ۲ و ۴ و ۱۰ داشته باشه.نقل قول:
محدودیت شبانهشم نانوشته است. اون حداقل تبادل ترافیک در ماه به خاطر اینه که کاربر از لحاظ حقوقی نتونه مدعی بشه که چرا من ۳ گیگ گرفتم و شبانه محدودم؛ ولی معمولا با سرویس اکو میشه ماهی ۲۰-۳۰ گیگ گرفت و بعد از اینکه این حدو رد کنی محدود میکنه و سرعت شبانه میاد روی ۶-۱۰ کیلویایت. یعنی عملا ۱ شب به بعد اینترنت تعطیل میشه.
سلام. حداکثر سرعت ۸ هست که معمولا دوروبر ۹ میبندن. ببین یه پارارمتر اساسی پولیه که میخوای هزینه کنی. اگه برات مهم نیست مسلماً سرویس هشت مگ بالاترین سرعت رو میده اما اگه زیادتر از حدی که برای دوستمون نوشتم (حالا شایدم یه کم بیشتر) تو شب مصرف کنی سرعت شبانهت نابود میشه.نقل قول:
گزینهی دیگهای که داری سرویستهای آرته (ART) که یه نگاهی تو سایت شاتل بهش بنداز. تو اونا دیگه مهم نیست شب دانلود میکنی یا روز، کلا اگه زیاد دانلود کنی پلهای محدود میکنه.
پینگ شاتلم معمولا حدود ۲۲۰-۳۰۰ـه.
فقط آپلودش رایگانه.نقل قول:
ولی من چند تا فایل دانلود کردم دیدم ترافیکم کم میشه . ولی از پشتیبان پرسیدم گفته بود دانلودش هم رایگانه !
ممنون از جوابت. والا به نظرم 300-400 که نوشته برای ART خیلی زیاده و اصلا نمیصرفه. من خوشبختانه دانلود شبانه ندارم و فکر کنم سرویس eco مناسب باشه فقط سوال اینجاست که آیا سرعت و کیفیت در تمام طول 24 ساعت، با فرض اینکه از اون محدوده شبانه رد نشی تو این سرویس بدون تغییره یا مثلا ساعت های پیک در هر صورت سرعت خراب میشه؟ چون من الان از پارس و هایوب دارم و هر دو تو ساعت های پیک داغون میشن. پارس که البته ساعت پیک و غیر پیک نداره جدیدا همیشه به جز راس ساعت 7 صبح سرعت افتضاحه.نقل قول:
دوستان برای شما هم دانلود از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترافیک کم میکنه؟؟
پینگش 165هست 4.2.2.4
نمیدونم شما چرا بالای 200 هستی احتمالا خططت نویز داره یا تجهیزات خوبی در منطقه شما نزاشتند
احتمالا پینگ شما به طرز غیر قابل باوری خیلی خوبه.نقل قول:
خواهش میکنم. آره خیلی گرونه.نقل قول:
ببین گاهی وقتا یه کم ریپ میزنه ولی معمولا سرعتش پایداری خوبی داره. البته در مورد دانلود میگما. تککانکشنش معمولاً این موقعها یه کم بد میشه ولی معمولاً اونقدری نیست که اذیت بشی. کاش بتونی یه جایی همون اطراف خودتون یه امتحانی بکنی. (هم سرعت و هم پینگش رو)
توی سایتش نوشته فقط شهر تهران ترافیکش رایگانه. البته دیشب من دیدم.نقل قول:
منم موقعی که شاتل داشتم، پینگ 4.2.2.4 در بهترین شرایط 250 تا 300 بود و بعضی روزا که وضع خراب بود میشد 500 اینا...نقل قول:
دانلود شاتل لند فقط برا کاربران تهران رایگانه!؟:n15:
کلا دانلود از این سرویس چطوریه!؟ شبانه سرعتش خوبه!؟
رایگانه وفقط تا ۳ آذر اگه اشتباه نکنم. من دو شب که محدود بودم تست کردم. سرعتم با سایتای دیگه فرقی نمیکرد. کلا معلوم نیست وقتی قراره هیچ مزیتی برای ما نداشته باشه چرا راهاندازیش کردن؟!!!نقل قول:
فقط ۱۵۰ گیگ فضای آپلود رایگان به شاتلیا میده که اونم خیلی از آپلود سنترا بدون منت مبدن.
پس دقیقا چه مزیتی برای کاربرای تهرانی داره!!! بااین کارا چی رو میخوان ثابت کنننقل قول:
اینم با کاهش پینگ چیز پی ان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
این عکس رو میشه یکی بهم بگه یعنی چی
یعنی مشکل از خط من هست؟؟یا اونا نمیتونن بهم این سرویسای بالاترو بدن ؟؟
یکی از دوستان لطف کنه توضیح بده ممنون میشم که مشکل از کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عکس از قسمت status مودمت که snr اینا رو مشخص کرده بذار اینجا تا بهت بگم...نقل قول:
من فکر می کردم یه مزیتی ، تخفیفی چیزی داره! می تونستند این امکان رو فراهم کنند که دانلود حداقل نیم بها حساب بشه و یا دانلود شبانه از شاتل لند بدون محدودیت و یا لااقل با ارفاق بیشتر ارائه میشد... با این حساب به درد نمی خوره که! ... خاک تو سر شاتل بکنم با این مسخره بازیاش...نقل قول:
دوستان می خوام مودم بگیرم چه مارکی رو پیشنهاد می کنید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
همچنین از کجا بخرم که مطمئن باشه؟
دوستان یه توضیحی در مورد سرویس های نامحدود شاتل میدید؟
من پست اول رو هم خوندم ولی درست متوجه نشدم. مثلا تویART2 Light اون حداقل ترافیک چیه؟ تا چه حجمی میشه دانلود کرد و بعد سرعت به چند می رسه؟
دوستان سرویسی داره شاتل که بشه بدون مشکل در ماه حدود 40 گیگ دان رایگان بیدردسر داشت و محدود نشد؟
تا جایی که خودم تجربه دارم و از دوستان همینجا شنیدم (خوندم) نه متاسفانه. بعد از ۳۰ گیگ دیگه انگار داری ارث پدرشو ازش میگیری.نقل قول:
یه احتمال ضعیف اینه که تو منطقۀ شما استثنائاً خلوت باشه و بشه گرفت. البته بعیده خیلی.
معمولاً شاتل با کاربرایی که غیر از مودم شاتل (ZyXEL) از مودم دیگهای استفاده میکنن خیلی حال نمیکنه و اگه مشکلی پیش بیاد در اغلب مواقع به مودمتون مرتبطش میکنه. ولی از نظر فنی اصولا ً تفاوتی بین مودمها و انواع مختلفشون (البته از لحاظ امکان اتصال به ISP) نیست.نقل قول:
(مطمئناً امکانات، قدرت و ... مدلهای مختلف فرق میکنه.)
ویرایش: مودمی هم که دوستمون معرفی کرده مودم خیلی خوبیه ولی به نظرم با یه مودم ارزونتر برای استفادۀ خانگی کارتون راه میافته.
یکی از دوستام میگفت شاتل بالای 2 مگ شبا دانلود رایگان داره ، صحت داره؟
بالای 1mb شباش رایگانه ولی کار آنچنانی نمیشه باهاش کرد؛بهتره صفحات قبل و توضیحات منو دوستانو بخونی...نقل قول:
خب حالا همین 30 گیگ تضمینیه>؟ نیام سرویس بگیرم یهو سر 10 گیگ محدود بشم؟نقل قول:
بعد مثلا سرویس 128 اکو پکو رو بگیرم حله؟ میشه 30 گیگ دانلود کرد؟ با چه سرعتی اونوقت؟ خیلی خیلی ممنون میشم به این برادرتون که بعد از 10 اذر بی اینترنت میشه هلپ بدید:n16:
راستش چی بگم. بدی شاتل اینه که مثل پارسآنلاین حد دانلود رو برای کاربرا تعیین نکرده. تقریباً میشه گفت که تا ۲۰ گیگ تضمینیه، ۲۵ گیگ احتمالش زیاده، از ۳۰ به بعد دیگه شانسیه. یعنی حتی اگه ۳۰ گیگ هم دانلود کنید بعید نیست که ماه بعدش ۵-۶ روز محدود باشید. (سرعت فیکس روی ۸).نقل قول:
بهترین راه ممکن اینه که از همسایهای آشنایی یا کسی که امکانش هست بپرسید که اوضاع منطقۀ مخابراتیتون برای شاتل چهجوریه.
در مورد سرعت هم خیلی فکر نکنم مهم باشه دیگه، حدوداً شبی ۱-۱/۵ گیگ میشه گرفت، ولی عموماً برای ۱ مگ به پایین فکر کنم حدود ۱۰۰ باشه.
اینم از هلپ ما برادر :n16:
قربونت کاکو... دایل اپ به این ارجحیت داره!نقل قول:
شاتل دیگه طرحی نداره ، مثلا یک گیگ ترافیک بخریم و سه گیگ بهمون بده ؟
بسته ترافیکی چطور ؟
یه سرویس پارس آنلاین دارم مودمش Symphony هنقل قول:
توی شهرستان هم سرویس درنا دارم مودمش Tplink ه
یه سرویس شاتل دارم می گیرم نمی دونم زایکسل بگیرم ازشون یا چیز دیگه
اگه زایکسل مودم خوبیه یه تک پورتش و بگیرم چون 4 پورت داشتم برای من به کار نیومد