به وضوح بهتر بودیم تو نیمه اول. بنزما هم تو 5 ثانیه دوبار زد به تیر! اینم از شانس ما.
از این بیخیال تر هم نمی شد گل بخوریم!!
Printable View
به وضوح بهتر بودیم تو نیمه اول. بنزما هم تو 5 ثانیه دوبار زد به تیر! اینم از شانس ما.
از این بیخیال تر هم نمی شد گل بخوریم!!
دوستانه رئالی.
یه سوال.
اون که پاس گل سوم ِ رئال مادرید رو به بنزما داد کی بود؟ (فک کنم شماره ی 10 بود؛نه؟) ؛ رودریگز بود؟
تبریک به تمام دوستان.به راحتی میتونستیم 5تا 6 تا بزنیم حیف شد:n23:
اره خودش بود.به نظرم بهترین بازیکن زمینم بودنقل قول:
Di maria who?
we got carlo bi*ches :D
+
من نگفتم راحت میبریم؟:n05:
+
رئال دوبازی اخیر با ایکر دو برد.
بارسا دو بازی اخیر بدون ماینکو دو باخت :دی
( اقا نگین حاشیه سازه ترولینگه دیگه :دی )
+
یکی از بهترین بازی های رئال در الکلاسیکو بود که دیدم.
درسته 5 -6 تا نزدیم که باید میزدیم اما تیم حریفو له کرده بودیم...تو مشتمون بودن....گاهی اوقات یاد تیم دلبوسکه میفتادم.
همه عالی همه....بهترین بازیکن زمین من انتخابم بنزما هست با این که خوب زیاد داشتیم....پ په و جیمز و ایسکو و رونالدو و ..... همه عالی بودن. از اون سیو ایکر هم که تو بازی موندیم هم نباید بگذریم.
دوستانی که به کاپیتانی ایکر ایراد میگرفتن دیدن کاپیتانی رو؟
رونالدو هم تابلو بود تمرکزش از دست داده بود اما کاملا در خدمت تیم بازی میکرد.
عالی اقا عالی..
مرسی کارلتو عجب تیمی عجب تیمی.:n12:
تبریک...:n12:
اول اینکه تبریک ! :n12::n12:
3 تا زدیم
30 تا نزدیم !!! :n02:
بارسا هرچی زد مدافع های رئال دفع کردن
از اون طرف وضع دفاع بارسا افتضاح بود !!
هیچ حرفی واسه گفتن نداشتن
رئال اگه دقت میکرد راحت با تفاضل بالا میبرد
آخ آخ آخ آخ آخ آخ
چه بازی بود ، چه ضد حمله هایی ! خیلی شو هم خراب کردن
پخش فوتبال داخلی میخایم چیکار !:n02:
ویرایش :
راستی کاسیاس تو نیمه اول به خصوص اوایل بازی کولاک کرد یکی دو تا تک به تک گرفت و یه شیرجه خیلی قشنگ هم واسه شوت متیو زد .
جای گرت بیل خالی بود و حیف که آنخل دیماریا رفت اون جاش خالی بود
کلین شیت؟ :n02:
یکی دو موقیعت صدر صد رو هم اگه از دست نمیدادیم الان 6-7 گله بودیم، کلین شیت؟ :38:
سوارز؟ وقتی تعویضش کردن من فهمیدم اینم تو بازی بوده :38:
:n09:نقل قول:
دوستان تبریک
بازی خیلی قشنگی بود
موقعیت گل های خوبی هم از دست دادیم
تبرررررریک برد خیلی خوبی بود
انتقام اینم گرفتیم ، جبران کردیم ، خوبم هم جبران کردیم :n12:
دوستان همه چیو گفتن ، خیلی راحت میتونستیم بیشتر بزنیم ، یعنی یادم میفته چه موقعیت هایی از دست رفت خونم به جوووش میاد
فقط یه نکته :
رونالدو دیگه زیادی میخواست پاس بده ، یعنی اون چندتا پاسی که سعی کرد به جیمز و بنزما بده ، خودش حرکت میکرد راحت بیشتر گل میزد
+
همه خوب بودن ، ایکر هم عالی بود فقط رو گلی که خوردیم میتونست بهتر باشه
ولی در کل همه عاااااالی
آنجلوتی = Revenger :n09:
بایرن - لیور - بارسا
... Soon
:n09:
:n12::n12:
Hala Madrid
:n12::n12:
موقع تعویض ایسکو منم ایستاده که بودم، ناخود آگاه تشویقش کردم. 5 تا توپ ربایی عالی داشت.
کاسیاس هم توپ مسی رو خیلی خوب گرفت...از تو 6 قدم...از نظر روحی نگه مون داشت.
کلا بازی یه جوری بود انگار ما زیاد تریم...هم تو دفاع هم حمله خیلی بهتر بودیم. بارسا هم بعد از گل سوم عملا تسلیم شده بود و فقط همون کارهای تکراری رو انجام می دادن.
جیمز با اینکه خیلی کنده، ولی پاسهای خوبی می ده که تا حدودی این نقص رو جبران می کنه.
می تونستیم خیلی بیشتر بزنیم. :n01:
تبریک میگم، یه نمایش فوق العاده کم نقص، برتری مطلق توی همه بخش ها، پیروز توی درگیری های فردی، پرس تیمی، کنترل توپ توی فضاهای بسته، کارهای ترکیبی پشت سرهم، تعویض به موقع منطقه بازی، ضد حمله های خیلی حساب شده، که عمده اینها رو باید مدیون کارلو باشیم که همچین جسارتی رو از خودش نشون میده و توی خط هافبک تیم از 4 تا شماره 10 استفاده می کنه!
ایسکو، مودریچ، کروس و هامز هر چهار نفر، پست تخصصیشون شماره 10 هست و بخش قابل توجهی از دوران بازیگریشون رو در اون پست بازی کردن، هماهنگ کردن چهار بازیکن خلاق و با قدرت حفظ توپ بالا، بازیکن هایی که هیچ وقت به خصوصیات دفاعی شهرت نداشتن و اصرار روی بازی دادن اونها واقعا کار بزرگی از سمت کارلو بوده و به اعتقاد من یکی از اتفاقات جدید در فوتبال دنیا هست. اتفاقی که شاید توی سال های آینده بیشتر شاهدش باشیم، دیدیم که وقتی هماهنگی بین این چهار نفر شکل می گیره و بالانس لازم رو در دفاع و حمله پیدا می کنن به چه شکلی بازی خودشون رو به حریف دیکته می کنن، اونم مقابل حریفی که بیشتر از هر چیزی به کنترل بازی شهرت داره. حریفی که در این فصل گلی رو دریافت نکرده.
در مجموع بازی یک کلاس آموزشی فوتبال بود. شاید نتیجه این رو به خوبی منعکس نکنه، اختلاف بازی که دو تیم ارائه دادن مسلما به مراتب بیشتر از نتیجه 3 بر 1 بود، اگه کم دقتی بعضی از بازیکنان توی یک سوم حریف نبود، می تونستیم نتیجه ای مثل 7 بر 2 رو شاهد باشیم.
بعد از بازی با لیورپول مختصر راجع به ایسکو و تغییراتی که زیر نظر کارلو در بازی خودش، به خصوص توی وظائف دفاعیش ایجاد کرده صحبت کردم، توی این بازی دیدیم که پرس ایسکو چندین بار منجر به توپ گیری شد، از جمله روی گل سوم، و بعد از بازی به این شکل ازش تقدیر شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حقیقتا کارلو بهترین گزینه برای هدایت تیم هست، ممکنه بعضی وقت ها انتقادهایی به بعضی از تعویض های کارلو یا استفاده کمتر از سیستم چرخشی وارد باشه اما دید استراتژیک و برنامه هایی که کارلو در بلند مدت برای تیم داره، مثل اتفاقی که سال قبل افتاد، رو به اعتقاد من هیچ مربی دیگه ای در سطح اول دنیای فوتبال نداره. کسب لادسیما و حالا این پیروزی مطمئنا جای کارلو رو به شدت محکم می کنه. امیدوارم که بتونه سال ها کارش رو در تیم ادامه بده.
بارسلونا ۱ رئال مادرید منهای بیل ۳!
کلاً براوو تو برنابئو خوب گل میخوره.
عدم استراحت به اندازه کافی رو میشد خیلی راحت از دقیقه ۷۰ دید. حتی رونالدو با اون فیزیک بدنی فوق العادش، تو استارت زدن در مقایسه با خودش، کند شده بود.
نکته ی مهم بازی: درصد پاس های صحیح مودریچ ۱۰۰٪ بود، کروس ۹۵٪...
کروس و جیمز پاس گل دادن، جیمز عالی بود، اگه ضربه سرش رو گل میکرد، میگفتم بهترین بازیکن زمین بود. اما بهترین رو باید بدیم به بنزمای متحول شده! یک گل زد و دوتا هم دیرک.
ایسکو چقدر خوب بود، با دوندگی و کارهای دفاعی اجازه میداد مارسلو با خیال آسوده هر کاری دلش میخواست بکنه. گاهی فکر میکردی دنی آلوز اخراج شده که مارسلو مدام اونجا بود.
به نظرم کارلتو به رونالدو گفته بود هر پستی خواستی بازی کن! بعد از آزادیِ عمل مارسلو، کمی به راست رفت و بعدش هم وسط و دوباره چپ. نظم دفاع بارسلونا رو بهم ریخت و معلوم نبود که مسئول محارش هست.
آنچلوتی:”به تیمم افتخار می کنم، خیلی جدیت داشتیم”
مرجع خبري رئال مادريد : کارلو آنچلوتی ، مربی ایتالیایی رئال در مورد ال کلاسیکوی شنبه شب صحبت کرد.
بهترین :” تلاش . پس از گل خورده تمرکزمان را از دست ندادیم .تفکرمان را حفظ کردیم و همه چیز خوب پیش رفت. شرایط تیمی را خیلی دوست داشتم. پس از عملکرد چهارشنبه ، بازی خوبی داشتیم.”
تغییر خوب :” همیشه گفته بودم که مشکلات دفاعی مربوط به کیفیت تیم نیست ، بلکه مربوط به فداکاری و دویدن است. تیمی جدی را در اختیار داریم که می داند چگونه فداکاری کند.”
کلید واکنش:” می خواستیم حمله کنیم، حفظ توپ داشته باشیم. در نیمه دوم بردیم چرا که می خواستیم ببریم.”
عملکرد ایسکو روی گل سوم:” کارش حرف نداشت اما برای بردن بارسا باید همه تلاش می کردند. همه در سطح خیلی خوبی بودند و آسان نبود که در فاصله دو روز و نیم استراحت پس از بازی با لیورپول این گونه بازی کنیم.”
بنزما :” همیشه یک چیز در موردش گفته بودم اما می توانیم در مورد ایسکو، کریستیانو و په په نیز صحبت کنیم که آخری گل دوم را زد. بنزما مثل همیشه با انگیزه بود.”
معنای پیروزی :” مهم بود چرا که حریف خیلی قدرتمند بود و به هدفمان برای کاهش امتیازات رسیدیم. به همین خاطر همه راضی هستیم.”
بازی رویایی :” برنامه ما همین بود. مثل فصل گذشته اما باید بهتر می شدیم. تیم می دانست که چه فلسفه ای دارد.”
بهترین روزها ؟ ” شرایط تیمی خیلیخ وب است. نمی دانم بهترین روزهایمان است یا نه اما به نظرم باید فوتبال خوبی ارائه می دادیم. به این بازیکنان افتخار می کنیم چرا که حرفه ای گری و جدیت بالایی دارند.”
جایگزین کردن بیل با خامس و ایسکو:” بیل در این تیم اساسی بود و بازی می کند اما فکر نمی کنم که فقط یازده بازیکن در ترکیب داشته باشیم. خوب است که همه آماده باشند.”
سرحال بودن تیم:” کار بدنی خیلی مهم بود. مقابل لیورپول و امروز این را نشان دادیم اما همه چیز قوای بدنی نیست. قوای ذهنی نیز مهم است.”
حرفه ای گری:” در مورد تمرکز صحبت کردیم. مشکل بود که بتوانیم بازیکنان دیگری را بخریم اما این تیم خیلی جدیت دارد.”
دوستان سابق سلام...
خواستم یه تبریک عرض کرده باشم خدمتون ...
الان فاصله ی بارسا و رئال به چند امتیاز رسیده؟
تقویم تاریخ....
آیا می دانستید لوییز انریکه، مربی فعلی بارسا، بعد از هت تریک زامورانو به بارسا گل زده؟
:n06:
یه آمار جالب :
درصد پاس صحیح مودریچ = 100 درصد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درصد پاس صحیح کروس = 95 درصد !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اگه بیل و رودریگز و ایسکو به این هافبک ها اضافه بشن
فکر کنم بهترین خط هافبک اوپا رو داریم !!
کروس و مودریچ فوق العادن !!
ژاوی بعد از بازی از شیوه ی بازی رئال انتقاد کرده و گفته که رئال با ضد حمله برده! (سه تا به تور دروازه زدیم دوتا هم به دیرک...) که په په این پاسخ رو داده:
ژاوی هرناندز ادعا کرد که رئال با ضد حملات زندگی می کند، ادعایی که با پاسخ تند په په همراه شد.
مدافع رئال مادرید با اشاره به شعار اوله (شعاری که پس از پاسهای متمادی بازیکنان یک تیم داده می شود” گفت :” فکر نمی کنم که این طور بوده باشد. هواداران ما فریاد ” اوله، اوله ” سر دادند و این خودش خیلی حرف است.یک روز کمتر استراحت کردیم و تلاش خود را انجام دادیم. باید با تواضع این روند را ادامه بدهیم.”
په په که گل دوم را زد افزود :” در نیمه دوم می خواستیم پیروز باشیم و شرایط بازی را برگرداندیم. باید به یاد همه می انداختیم که بردن دسیما اتفاقی نبود. پس از بازی با لیورپول برخی گفتند که حریفمان ساده بوده است. آن هم در حالی که ما سخت تلاش کرده بودیم و امروز هم این را نشان دادیم. چنین خوشحالی هایی نشان می دهد شانسی دسیما را نبرده ایم.سخت تلاش کردیم و هواداران درک می کنند که برای موفقیت جنگیدیم.”
په په در دامه گفت :” منسجم تر هستیم چرا که ذهنیت را بیش از قبل درک می کنیم. با مرور زمان به طور اتوماتیک حرکاتمان را درون زمین نشان می دهیم.امروز خوب شروع نکردیم و سه دقیقه بعد گل خوردیم اما واکنش خوبی داشتیم. موقعیت هایی برای مساوی داشتیم، گل مساوی را زدیم و می توانستیم پیش از اتمام نیمه جلو بیافتیم اما مهم این بود که برتر بودیم.”
+
قورتش داد
عالی از همه نظر ، رئال یک تیم بی نظیر بود
رئال با یک بازی کامل و عالی بر حریفش غلبه کرد
نیمه اول عالی بارسا
عملکرد خوب ایسکو، مودریچ، په په ، راموس، کاسیاس ، کروس، مارسلو و …
گل عالی بنزما روی یک حرکت تیمی
برنابئو هیجان زده شد
وداع بارسا با گل نخوردن در لالیگا
آنچلوتی:” آن طور که بارسا را بردیم یک مفهوم بزرگ داشت”
لوئیز انریکه:”این شکست نشان داد که برخی تیمها بهتر از ما هستند”
اینم خیلی جالبه :
سلامنقل قول:
ممنون
الان اختلاف رئال با تیم مورد علاقتون 1 امتیاز هست
1 - باسلونا = 9 بازی 22 امتیاز
2 - رئال مادرید = 9 بازی 21 امتیاز
3 - والنسیا = 9 بازی 20 امتیاز
4 - سویا = 8 بازی 19 امتیاز ( که امشب بازی داره و اگه ببره هم امتیاز بارسا میشه )
+
بازتاب پیروزی مادریدی ها در ال کلاسیکو در رسانه های جهان :
گاتزتا دلا اسپورت (ایتالیا): سمفونی کلاسیک رئال، چه درسی گرفت بارسا!
اکیپ (فرانسه ): شما می توانید برای شادی از جایتان بپرید.
اوله (آرژانتین): رقص کهکشانی ها.
گلوبو اسپورته (برزیل): رئال سلطنتی!
تلگراف (انگلستان): لوئیس سوارز دز شب پیروزی رئال در ال کلاسیکو از سایه بیرون آمد!
رکورد (پرتغال): نقش مهم پرتغالی ها در ال کلاسیکو.
بیلد (آلمان): کروس بر بارسا و گازگیر پیروز شد!
تلویزا (مکزیک): بارسا شکست ناپذیر را له کردند.
آ.س (اسپانیا): درس فشرده مادرید به بارسا!
ال پایس (اسپانیا): پیروزی مادرید بر بارسای تاریخ گذشته در اولین ال کلاسیکو
من فول مچ بازی الکلاسیکوی دیشب رو از یوتیوب واسه خودم مستقیم کردم.ویرایش: دوستان شرمنده مثه که لینک فول مچ مال بازی ال کلاسیکوی برگشت سال قبل بوده. الان درست شد.
اینجا میذارم دوستان استفاده کنند.
دانلود الکلاسیکوی 228ام :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبکه beIN Sport
گزارش انگلیسی.
کیفیت HD
پ.ن: اگه لینک مشکل داره بگید سریع درست کنم.
+
اینام یه سری کلیپ و ویدئو هست که از یوتیوب مستقیم کردم میذارم خواستید استفاده کنید.
یه ویدئو بسیار عالی از کسب دسیما که واقعا توصیه میکنم اینو حتما دانلود کنید.
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کیفیت HD
حجم : 1.5 گیگ
با صدای گزارشگر
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیپ ها زیاده اگه ازینا خوشتون اومد بقیه رو هم میذارم.
من نتونستم دانلود کنم !! :n02:
فقط اون ویدئو دسیما رو بده
لینک یو-تیوب هم شد مشکلی نیست
خودم مستقیم میکنم ! :n16:
نقل قول:
شما باید با اکانت رپیدباز لاگین شی...که خوب احتمالا نداری :n02:
من بدون مشکل دانلود کردم مرسی.
این فوتبال گریتست اگه قسمت پله رو داری بذار من خیلی گشتم پیدا نکردم.
از این لینک امتحان کن ببین میتونی که بقیه رو هم درست کنم:
اره هست . بفرمایین:نقل قول:
این فوتبال گریتست اگه قسمت پله رو داری بذار من خیلی گشتم پیدا نکردم.
برد دلچسب و قاطع رو تبریک میگم به طرفداری مادرید :n12:
نمایش رئال خیلی لذت بخش بود یکی از بی نقص ترین بازیای یکی دو سال اخیر رئال که همه بازیکنا تقریبا همه وظایف تاکتیکی رو به بهترین شکل اجرا کردن
برا من نکته جالب برد این بود که آنچلوتی چطور بدون هافبک مخرب و با سه تا بازیکن طراح خط وسط بارسا رو خنثی کرد و از جریان بازی گنار گذاشت نشون داد میشه بدون بازی تخریبی هم بارسا رو از سر راه برداشت
با چنتا عکس خدمت دوستان عزیز هستیم !!(( طبق معمول :n02: ))
اولی یه کاریکاتور در مورد الکلاسیکو !
------------
دومی یه عکس خاص از 2 خرید فوق العاده با ارزش این فصل رئال !!:n12:
-------------------------
سومی هم فالکائو همراه با پسرش که دارن با لباس رئال بازی رو میبینن !! (( حالا سوال اینجاست منظورشون اینه فقط طرفدار رودریگز هستن که هموطن فالکائو هست و یا اسم جیمز منحرف کننده هست و هدف پیراهن رئاله !! :n02: ))
--------
انصافا عجب بدنی ساخته
-----------------
2 عکس بعدی هم واکنش په په بعد گل هست که لوگو رئال رو میبوسه (( یه آنتی بارسایی اصل :n02: ))
-----------
عکس آخر هم واکنش جالب په په مقابل هوادارا هست !
وقتی خوشحالی میکنه آخرش عدد 10 رو نشون میده که داره 10 قهرمانی رو به رخ حریف میکشه (( نکته انحرافی خنده زیرکانه کریس و دست زدنش واسه په په هست :n12::n09:))
بیست سال از اولین بازی اسطوره برای رئال
نخستین بازیش را در تیم سوم رئال مادرید و در سال ۱۹۹۴ تجربه کرد جاییکه خورخه والدانو با توجه به زدن ۱۶ گل از رائول در ۹ بازی در تیم سوم رئال مادرید، به وی فرصت بازی داد و رائول با زدن گل در دربی با تیم اتلتیکو مادرید، به جوانترین بازیکن تاریخ بدل شد که در این بازی گل زده است.(با ۱۷ سال سن)
او در مجموع برای رئال 550 بازی و 228 گل به ثمر رسانده است
تونی کروس و خامس رودریگز؛ از برچسب تبلیغاتی تا ستارگان نبردهای نفس گیر
طرفداری- قصد داریم در مقاله ای کوتاه به بررسی وضعیت بازیکنان جدید رئال مادرید و کیفیت و توانایی هایشان در لباس کهکشانی ها بیندازیم.
24 می 2014 ، روزی که وایکینگ ها تاریخ را نوشتند و در معتبر ترین رقابت های باشگاهی دنیا تعداد قهرمانی هایشان را دو رقمی کردند و افسانه "دسیما" را به واقعیت تبدیل کردند. به نظر می رسید رئال مادرید افسانه ای پس از انتخاب به عنوان باشگاه قرن (هیچکدام از ما در سال 2100 و در زمان انتخاب تیم برتر قرن 21 زنده نخواهیم بود، پس هواداران رئال مادرید تنها کسانی بودند که این افتخار را دیدند) و کسب دسیما تاریخی همه را راضی کرده است و با تکیه به همین افتخارات عطش همیشگی برای فتح جامهای بعدی را از دست خواهد داد.اما فقط 24 ساعت طول کشید که سانتیاگو برنابئو اسطوره ای دسیما را فراموش کند و در عین ناباوری به جای صحبت از دسیما از "اوندسیما" و یازدهمین عنوان قهرمانی نام برده شود.
کمی عجیب است اما همه اینها به سال 1943 باز می گردد، جائی که برنابئو رئال مادرید را از یک باشگاه به چیزی فراتر تبدیل کرد. جاه طلبی و روحیه جنگندگی چیزی بود که از سانتیاگو برنابئو برای تمامی نسل های این باشگاه به ارث رسید. او مردی بود که همیشه به دنبال افتخارات بیشتر و بیشتر بود تا جائی که این جاه طلبی ها به عادتی مرسوم در رئال مادرید تبدیل شد. برنابئو یک شعار معروف داشت : "خرید بهترین بازیکنان دنیا و استفاده از آنها در کنار بازیکنان بومی" شعاری که هنوز هم با خرید بازیکنانی مثل کریسیتانو رونالدو و گرت بیل و حضور آنها در کنار بازیکنان آکادمی مثل ایکر کاسیاس و دنی کارواخال و همچنین خرید بازیکنان بومی مثل ایسکو و راموس در رئال مادرید در جریان است.
با این وجود سانتیاگو برنابئوی بزرگ به همه نشان داد که هیچ بازیکنی بالاتر از پیراهن بهترین باشگاه قرن نیست. وقتی سرجیو راموس معارفه شد دی استفانو که یکی از شاهکار های سانتیاگو برنابئو بود، به او گوشزد کرد که هیچ چیز بالاتر از این پیراهن و به ارزش این پیراهن وجود ندارد. راموس به خوبی این مسئله را فهمید و حتی حالا که قراردادش هنوز تمدید نشده است بدون تردید پیشنهاد دستمزد 10 میلیونی منچستر سیتی را رد می کند و البته در آینده ای نزدیک هم با دستمزدی بسیار کمتر از 10 میلیون یوور قراردادش را تمدید می کند. فرقی نمی کند بازیکن رئال چه ملیتی دارد، چه نامی دارد و چه افتخاراتی دارد و حتی اگر بهترین بازیکن فینال لیسبون، آنخل دیماریا باشد باز هم بالاتر از باشگاه نخواهد بود. غیر ممکن است جدائی بازیکنی که هر زمستان و هر تابستان از باشگاه رئال مادرید تقاضای پول بیشتر کند، صورت نگیرد و این اتفاق قرار است برای دیماریا در سالی که جام جهانی برگزار می شود، صورت بگیرد، جام جهانی که خامس رودریگرز در کمال ناباوری و با تیم نه چندان مطرح کلمبیا آقای گل آن می شود. محال است که رئال مادرید در این شرایط رودریگرز را به پایتخت اسپانیا منتقل نکند، رئالی که در سه دوره جام جهانی قبلی هم بهترین های جام را سپید پوش کرده بود.
با این حال رئال متهم شد که با خرید تونی کروس و خامس رودریگرز به دنبال مسائل تبلیغاتی و فروش پیراهن بوده است و فقط برای در آمد زائی این دو بازیکن را خریداری کرده است. اما ترجیح می دهیم این مسائل را بر عهده محققان دانشگاههای بزرگ اروپا بگذاریم، آنهائی که با "سواد" هستند و از قدرت اقتصادی رئال مادرید متعجب شده اند و در حال حاضر روی باشگاه رئال مادرید تحقیق می کنند تا بلکه رمز و رامز های بی نظیر اقتصادی این باشگاه را کشف کنند. باشگاهی که پول چاه نفت ندارد و پول مولتی میلیاردرها به آن منتقل نشده است اما هنوز هم مجله اقتصادی فوربس می گوید با ارزش ترین باشگاه دنیا است ...
حالا بیاید با دید فوتبالی دو بازی بزرگ اخیر رئال را بررسی کنیم. در آنفیلدِ طلسم شده خامس پاس گل استثنائی می دهد تا کریستیانو گل مهم و اول بازی را به ثمر برساند و در کنار آن با ابروی بخیه شده بیش از 10 کیلومتر دوندگی داشته باشد و مثل همیشه کاملا در خدمت تیم باشد و در همان شب رویائی 2 گل دیگر نیز توسط کرنر های پسر آلمانی برای رئال از راه می رسد و با وجود او رئال میانه میدان را در اختیار می گیرد. در الکلاسیکو بزرگ نیز کسی با کسی شوخی ندارد. خامس رودریگرز مدام در دفاع شرکت می کند، بارها و بارها برای خط دفاع بارسلونا نه با حرکات فردی بلکه با بازی تیمی خطر ساز می شود تا اینکه پاس گل سوم را به بنزما می دهد و شماره 8 رئال نیز با جادوی خود در حضور مثلث طلائی ژاوی ، اینیستا و بوسکتس در ترکیب بارسلونا، پادشاه میانه میدان می شود و پاس گل دوم را با سانتری تماشائی برای په په ارسال می کند.
اما امروز مادریدی ها به منتقدان این گونه می گویند: طبق حرفهای خودتان ما با خرید کروس و هامس رودریگرز از طریق تبلیغات در آمد زائی کردیم و البته از همه مهتر در درون زمین نیز با این دو نفر به اوج رسیدیم و بارسلونا و لیورپول را شکست دادیم و در مسیر لالیگای شماره 33 و اوندسیما هستیم. ما هم در آمد زائی کردیم هم بهترین فوتبال ممکن را به نمایش گذاشتیم، پس به جای انتقاد به بهترین باشگاه قرن، به آن ادای احترام کنید...
به قلم محمدرضا حسینی
این جمله رو باید طلا گرفت:
+نقل قول:
ما هم در آمد زائی کردیم هم بهترین فوتبال ممکن را به نمایش گذاشتیم، پس به جای انتقاد به بهترین باشگاه قرن، به آن ادای احترام کنید...
ناله نکنیم، اما برنامه ی بازی های تیم خیلی فشرده شده:
۲۲ اکتبر - لیوورپول - انجام شد
۲۵ اکتبر - بارسلونا (۳ روز استراحت) - انجام شد
۲۹ اکتبر - کورنئا(۳ روز استراحت)
۱ نوامبر - گراندا ( ۳ روز استراحت)
۴ نوامبر - لیورپول (۳ روز استراحت)
مراسم بهترین های فصل گذشته ی لالیگا تموم شد.
راموس بهترین مدافع
مودریچ بهترین هافبک
بهترین دروازبان ناواس شد.
کریس رونالدو بهترین مهاجم ، بهترین گل ، بهترین بازیکن:n09: هتریک دوس داره:n02:
همه چی درو شد، چیزی واسه بقیه تیم ها نموند :دی
اسامی 23 نامزد نهایی توپ طلای 2014 معرفی شدن که 6 رئالی توش هستن :
1 - تونی کروس
2 - گرت بیل
3 - کریم بنزما
4 - کریستیانو رونالدو
5 - خامس رودریگز
6 - سرخیو راموووس
رئال مادرید و بایرن مونیخ هر کدوم با داشتن 6 نفر تو این لیست ، بیشترین نامزدها رو دارن
به امید گرفتن توپ طلای دیگر توسط رونالدو
البته کارلتو هم تو لیست برگزیده بهترین مربیان سال هست
+
نکته ی جالب تو لیست ، عدم حضور فرانک ریبری ( به علت مصدومیت طولانی مدتی که داشت احتمالا ) و لوییز سوآرز هست
+
دوستان اگه لینکی از مراسم بهترین های فصل قبل لالیگا پیدا کردن بذارن
ممنون :n16:
در ادامه پست های صفحه قبلم یه عکس جا موند !! :n02:
رئال الکلاسیکو عالی بازی کرد و شایسته پیروزی با گل های بیشتری بود
و اینا همه رو ضد حمله به دست اومد
یه عکس جالب از گل سوم رئال هست که توپ تو محوطه جریمه رئال هست و در عرض 15 ثانیه تو 18 بارسا میره و تبدیل به گل میشه !
از این ضد حمله ها زیاد داشتیم که متاسفانه گل نشدن !!
همچین صحنه هایی رو رئال زیاد رقم میزنه !!
ضد حمله برق آسا و ناگهانی !!
جالبه در عرض 15 ثانیه مالکیت توپ عوض میشه و به گل تبدیل میشه !
مشابه این صحنه بازی با بایرن رو گل سوم رئال به دست اومد ! (( البته فکر کنم اون زیر 15 ثانیه بود !! :n10: ))
لینک یوتوب هست (کیفیت چندان بالایی نداره اما کل مراسم رو شامل میشه).نقل قول:
یکی از دوستان باید زحمت مستقیم کردنش رو بکشه. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
یه مقاله ی جالب از سایت whoscored که ترجمه کردم:
در بازی ال کلاسیکوی روز شنبه، نکته ای جدید درباره ی عملکرد تیمی مادریدی ها بود. این ترکیب ۱۱ نفره رئال مادید بود که میانه میدان را از نظر تکنیکی در اختیار گرفت، نه بارسلونا.
تونی کروس، مودریچ، ایسکو و هامس رودریگز برای رئال در میانه میدان توپ و میدان را در اختیار گرفتند، همانطور که کارلو آنجلوتی نیز پیش از بازی اذعان کرده بود انتظار این را دارد که تیمش کنترل توپ را بیشتر از بارسلونا در اختیار داشته باشد.
تغییری محسوس نسبت به زمان مربی گری مورینیو برای مقابله با تیم هایی که بیشتر تکنیکی بودند تا فیزیکی. مورینیو با ترکیب خاصی، په په را در میانه میدان قرار میداد، همچنین از مهره های دیگری مثل لاسانا دیارا استفاده میکرد.
این شیوه، اگر با آقای خاص بی طرف برخورد کنیم، در نهایت موفق بود. و شیوه ی رئال در بازی شنبه شب، استفاده از تمام نقطه ضعف هایی بود که آنها از بازی با بارسلونا یاد گرفته بودند: فضای خالی پشت دنی آلوز، استفاده از ضربات کاشته و ارسال های هوایی، و در نهایت اشتباهات فردی در ضدحملات.
اما در عملکرد این سری مادریدی ها، چیز جدیدی وجود داشت. مادید دیگر از نظر فیزیکی سعی نمیکرد با زور آزمایی بارسلونا را از میدان به در کند. در واقع، تیمی کهشکانی که از نظر خلاقیت قوی تر بود برنده بازی شد، و آمارهای بعد از بازی نشان از این دارند که تیم آنجلوتی در پاسکاری بارسلونا را شکست داد.
آنجلوتی پس از بازی گفت: "نکته ی کلیدی بازی این بود که بعد از گل نیمار ما دنبال این نبودیم که فقط با ضدحمله نتیجه را عوض کنیم، بلکه همینطور با حفظ مالکیت توپ". چنین پیروزی ای برای هواداران مادریدی هم دلچسب تر بود و غمگین تر برای طرفداران آبی اناری ها.
این پیروزیِ همراه با تغییر شیوه ی بازی وقتی نمایان تر میشود که به آمارِ سه سال حضور مورینیو و پیروزی ۲-۱ (سال ۲۰۱۲) وی در نیوکمپ نگاهی بیندازیم.
با اینکه بارسلونا بازی را باخت، مالکیت توپ آنها ۷۲٪ به ۲۸٪ بود و تعداد پاس ها ۶۷۷ به ۲۵۶ بود که بترتیب ۸۶٪ و ۶۲٪ آنها صحیح بودند. درواقع ایکر کاسیاس، سنگربان مادریدی ها، بیشترین تعداد پاس را داشت (۳۵) و بعد از وی ژابی آلونسو با ۳۳ پاس. آلونسو با ۷۸.۸٪ پاس صحیح بهترین درصد پاس صحیح را در بین هم تیمی های خود به ثبت رساند.
بدون شک مورینیو هیچ نگرانی ای نسبت به این آمارها نداشت، از آنجایی که در نهایت فرار پایان بازی رونالدو باعث به ثمر رساندن گل پیروزی و قهرمانی در لالیگا شد. اما هواداران مادرید تمایلی نداشتند که تیمشان شمایل یک 'تیم کوچک' را داشته باشد که در دفاع جمع میشود و مالکیت توپ را به حریف میدهد. ظاهراً رئیس باشگاه، فلورنتینو پرز، هم همین نظر را داشت.
در تابستان ۲۰۱۳ آنجلوتی سکان هدایت تیم را بدست گرفت و قول یک بازی فوق العاده و تهاجمی را داد، با پیامی پنهان که مادرید دوباره همانند تیمی 'بزرگ' بازی خواهد کرد. هرچند زمانی که سرخیو راموس در اولین ال کلاسیکو فصل پیش در میانه میدان بازی کرد، همه نسبت به این حرف مشکوک شدند، اما کم کم، مربی ایتالیایی حرف خود را ثابت کرد.
در فینال کوپادل ری سال قبل - که کریستیانو رونالدو مصدوم بود - آنجلوتی تیمی با خوی حفظ مالیکت توپ را به میدان فرستاد. ایسکو جای رونالدو قرار گرفت و ۹۱.۷٪ پاس هایش صحیح بودند، و بعد از وی مودریچ با ۸۹.۷٪ و آلونسو با ۸۶.۸٪ قرار گرفتند.
مادرید بازی را با ضدحمله های برق آسا و گل های دی ماریا و بیل پیروز می شود. هرچند بارسلونا همچنان مالکیت بیشتری داشت (۶۸٪) و پاس های بیشتری رد و بدل کردند (۶۷۷-۳۳۰). هرچند، مادریدی ها دقت بیشتری در پاس کاری داشتند (۸۹٪ به ۷۹٪).
رشد و تکامل تیم آنجلوتی ادامه داشت تا زمانی که - با اجازه یا بدون اجازه آنجلوتی - آلونسو و دی ماریا باشگاه را ترک کردند. ورود هامس رودریگز و مخصوصاً کروس، ذهن تیم را برای حفظ مالکیت توپ قوی تر کرد. مصدومیت کمر بیل و عدم حضور وی، و حضور جانشین با استعداد او باعث شد که مادرید با ترکیب ۱۱ نفره ی بهتری نسبت به بارسلونا به میدان برود.
آمارهای بعد بازی این دید را پررنگ تر کردند. ۷ بازیکن از ۱۱ نفر تیم مادرید، بالای ۸۷٪ پاس صحیح ثبت کردند. مودریچ آمار ۱۰۰٪ را از ۴۲ پاس خود به ثبت رساند، کروس ۶۰ پاس با نسبت ۹۲٪، و ایسکو ۸۷.۹٪ از ۳۳ پاس. فقط رونالدو بود که از ۱۴ بازیکن به میدان رفته توپ بیشتری لو داد (۶۲.۹٪).
در آن سوی میدان ژاوی هرناندز - تا زمانی که در زمین مسابقه بود - با ۹۴.۲٪ بیشترین آمار پاس صحیح تیم بارسلونا را داشت. این عدد برای اینیستا ۸۷.۷٪ بود و برای بوسکتس نیز ۸۶.۷٪ که نسبت به بنزما (۹۲.۹٪) و حتی په په (۸۷.۵٪) پایین تر بود. مدت زیادی از زمان بازی، نفرات میانه میدان آبی اناری ها از مادریدی ها ضعیف تر عمل کردند.
تغییرات حتی با نگاهی به آمار پاس های مدافعان مادرید در طول زمان هم مشخص میشود. در آن ال کلاسیکو سال ۲۰۱۲، از ۱۳ پاس په په، شش تای آنها بلند بودند، مدافع پرتغالی آمار وحشتناک ۳۸.۵٪ پاس صحیح را از خود به جای گذاشت. در بازی شنبه شب، په په ۲۶ پاس زمینی (از ۳۲ پاس کلی) از خود به جا گذاشت. حتی مدافع خشن آنجلوتی هم حالا تمایل بیشتری به حفظ توپ و پاس دارد.
یک سری نکات دیگر هم است که باید به آنها اشاره شود. در ۹ بازی ابتدایی این فصل مادرید در لالیگا، میانگین مالکیت توپ آنها ۵۶.۲٪ میباشد. درحالی که در فصل ۲۰۱۲/۱۱ که مورینیو با ۱۰۰ امتیاز قهرمان لالیگا شد، میانگین تیم وی کمی بیشتر بود (۵۶.۹٪). حتی در بازی روز شنبه هم بارسلونا کمی بیشتر از مادرید مالک توپ بود (۵۸٪) با تعداد پاس های موفق تر در مجموع (۹۰٪).
اما آهنگ حرکتی مادرید بدون شک ادامه خواهد داشت، آن هم با محو شدن تدریجی ژاوی هرناندز از بارسلونا و حضور تونی کروس که بیشترین پاس را از تمام بازیکنان لالیگا داده است (۶۷۰ پاس). ما حتی قبل از ال کلاسیکو ۲۰۱۴/۱۵ هم میدانستیم که مادرید توانایی بردن آبی اناری ها را دارد. اما بازی روز شنبه ثابت کرد که تیم آنجلوتی توان این را دارد که بارسلونا را به سبک خودش شکست دهد.
به گزارش Goal بین الملل، سپ پلاتر روز گذشته در صحبت هایی گفته بود که از نظر وی مانوئل نویر صلاحیت بیشتری برای کسب توپ طلا نسبت به کریستیانو رونالدو دارد و دادن توپ طلای جام جهانی به مسی یک اشتباه بود.
در همین رابطه کارلتو در کنفرانس مطبوعاتی امروزش گفت: "من از صحبت های دیروز رئیس فیفا متعجب شدم اما او می تواند هر چیزی که بخواهد، بگوید. این شرایطی است که برای ما وجود ندارد و غیرممکن است که رئیس فیفا دهانش را ببندد. توپ طلا موضوعی است که مردم همیشه از ماه ها قبل درباره آن صحبت می کنند اما امسال موضوعات زیادی هست که می شود درباره آن بررسی کرد.
"وی ادامه داد: "اگر چه رونالدو سال پیش موفق شد جلوتر از مسی و ریبری این عنوان را ببرد، اما من شکی ندارم که او امسال هم بعد از بردن عناوین مهم با مادرید و گل های بسیارش این کار را تکرار خواهد کرد و برنده می شود. برای من به شخصه صحبت های بلاتر درباره این که نویر باید توپ طلا را ببرد، زیاد جالب نبود."
مصاحبه کامل رودریگز: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی مربیه فعلیه بارسلونا زمانی رئالی بوده؟!!نقل قول:
آیا می دانستید لوییز انریکه، مربی فعلی بارسا، بعد از هت تریک زامورانو به بارسا گل زده؟
من فک میکردم از اونجایی که در دنیای مربیگری یه فرده کاملا ناآشنا به حساب میاد برای خیلی ها ولی الان داره یکی از بزرگترین تیم های دنیا رو مربی گری میکنه،یکی از اون سیاست های بارسلونایی هست که یکی از خودشون حتما باید مربی باشه ... (یعنی در کل فکر میکردم یه کاتالانی باشه نه مادریدی)!!!
:n23::n23: هــــــــه ...نقل قول:
الان اختلاف رئال با تیم مورد علاقتون 1 امتیاز هست
لوئیز انریکه بعد از ۵ فصل بازی با پیراهن رئال مادرید، به دلیل نتایج ضعیف رئال در فصل آخر حضورش، این تیم رو ترک کرد و به بارسلونا پیوست.
به گزارش Goal بین الملل، درست چند دقیقه بعد از اعلام اسامی 23 نامزد نهایی توپ طلا، بحث ها و نظرسنجی ها برای انتخاب بهترین بازیکن جهان در سال 2014 شروع شد.
در همین راستا وبسایت گل، در اقدامی جالب از نویسندگان خود در سرتاسر جهان از کشورهای ایتالیا، بوسنی، کرواسی، امریکا، آرژانتین، هلند، برزیل و ... رای گیری کرد تا از بین این 23 نفر، 3 نامزد نهایی برای کسب این عنوان را انتخاب کنند.
بر همین اساس طبق این رای گیری و همانطور که پیش بینی می شد در رتبه اول کریستیانو رونالدو با اختلاف و با کسب 24 امتیاز قرار دارد. در رتبه دوم سنگربان ژرمن ها یعنی مانوئل نویر با 13 امتیاز یعنی نصف امتیاز های رونالدو قرار داردو در رتبه سوم باز هم یک بازیکن اروپایی یعنی آرین روبن حضور دارد که توانسته 11 امتیاز کسب کند. پس از این سه نفر نخست نوبت به رتبه های بعدی می رسد که به ترتیب رتبه های 4 تا 11 به توماس مولر، لیونل مسی، فیلیپ لام، دیگو کاستا، آنخل دی ماریا، زلاتان ابراهیموویچ، تونی کروس و تیبوت کورتوا اختصاص دارد.