فروش که الکی گفتم :دینقل قول:
ولی این امار season م گند زد رفت توش دپرسم کرد :n02:
Printable View
فروش که الکی گفتم :دینقل قول:
ولی این امار season م گند زد رفت توش دپرسم کرد :n02:
ببخشید شما موضع خودت رو دقیقا مشخص نمیکنی که منظورت چیه ! من کاملا منطبق با حرف شما جواب میدم نه خارج از اون .نقل قول:
همونطور که میفرمائید در خارج از کشور همه چی سر جاشه , میتونید یک سر به مجازات و پیگیری های مراجع قانونی کشور ها برای استفاده از کـــرک و کپی از نسخه های اصلی بزنید و مطالعه بفرمائید و ببینید
که داستان "در دیگ بازه حیای گربه کجا رفته" به عینه صدق میکنه .
باز هم تکرار میکنم , توانایی یا عدم توانایی شما یک موضوع شخصی هست و به کسی ارتباطی نداره و مسلما بنده کاملا موضوعاتی که مطرح کردم رو به صورتی کلی گفتم و فکر نمیکنم نام برده باشم !
بگذریم ... این بحث ها بی فایده هست , به قدری مشکلات زیاده که ماه ها و سالها حرف زدن چیزی رو عوض نمیکنه .
در رابطه با بازی اولین پست من در این تاپیک رو میتونید بخونید که از ابتدا طرفداری بی جهتی نبوده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی هنوز اونطور که شاید و باید خودش رو پیدا نکرده و بیشتر مسئله هل همون بخش آنلاین میگرده .
البته همیشه استثنا وجود داره و الان این استثنا برای من صدق میکنه , نه به این خاطر که من بازیم خوب باشه , اما هنوز نشده بالای 4 تا گل بخورم تو این بازی یا بالای 6 تا بزنم !
در صورتی که تو 14 من رکورد 10 تا هم داشتم .
موضوع پز دادن هم که مطرح کردید یه تجدید نظر روش بکنید
مطمئنا این روند ادامه داشته باشه CD-Key رو خواهم فروخت .
بابا پس این کرک کی میاد اه خسته شدم !!!:n03:
تاریخ مشخصی نداره عزیزمنقل قول:
ولی اومدنش که حتمیه .
احتمال زیاد میره برای اواخر مهر اوایل آبان
انگار قراره 12/10/2014 بیاد !
تو فیس بوق skidrow دیده شده
طرف میره قلیون میکشه بابت پولی که میده چه چیز مفیدی تحویل میگیره؟!نقل قول:
طرف میره ایفون میخره پز بده یا فلان گوشی میخره که پز بده یا از امکاناتش استفاده کنه؟!
نگاه شما به بازی های اورجینال و مقوله اون کاملا سطحی هست... چون کسی که بازی اورجینال میخره از اچیومنت ها و کارت ها و هزار چیز دیگس استفاده میکنه و + پشتیبانی و احترام به حقوق مصرف کننده که خوشبختانه تو ایران خوب رعایت میشه.
بخش آفلاین برای خیلی ها بی ارزشه چون مولتی پلیر بعضی عناوین خیلی بهتر از افلاینشون هست و نمیشه منکر شد.
اگر این دیدگاه شما باشه الان فیلم نباید خرید
سینما نباید رفت
هزارتار کار دیگه هم نکنیم که صرفا برا پز دادنه...
با همین نت هم خوب بازی میکنم ( پینگ بتلفیلد 130) مشکلی هم ندارم و اینکه اورجینال خریدنم از چند جهت خوبه و من هم تا جای ممکن گیم اورجینال میخرم چون هم پشتیبانی داره هم استفاده از چیزایی که تو کرک نیست :)
سلام دوستان من نسخه ps3 رو بازی کردم.سرعت بازی بیش از حد زیاد شده .بازی کنا همش استارت میزنن دستت رو سرعت باشه!دقت پاسا بیش از حد زیاده!از گوشه هم که با یه بازیکن سرعتی راحت میندازی میری!این چه وضعشه ینی نسخه نصل بعدم همینه گیم پلیش یا متفاوته؟دقیقا شده مثل سری مزخرف pes.ققط انگار رو گرافیک کار کردن
سینما نرفتن فیلم ندیدن چه ربطی داره به حرف من یا متوجه نمیشید یا دوست دارید این بحث بیخود وبی ربط به تاپیک ادامه داشته باشه
عمو جان بحث اینه شماها دارید از مزایای بازی اورجینال وبخش انلاین بازی حرف میزنید ما هم از مشکلاتش میگیم. تموم شد رفت! یه کاربری هم که شاید دو دل هست که اورجینال بخره یا نه خودش میاد قضاوت میکنه. اسلحه که روی شقیقه کسی نذاشتیم.
در مورد مسئله پز دادنم شک نکنید عده ای (نه همه) فقط برای اینکه بگن اورجینال خریدم هزینه میکنن.
در مورد در دیزی و حیای گربه بگم که عزیزم شما تا حالا از نسخه کرکی استفاده نکردی؟ یعنی هر چه بازی میگیری اورجیناله؟ ماشاله به شما هم هوای دیزی رو داری هم گربه!
اصلا من نمیدونم این بحث چرا کش داده میشه اقا شما سرعت ننتت عالیه قطعی اینترنتم نداری دغه دغه زندگیتم کمه زندگیت بر پایه بازی های کامپیوتری سواره یا هیچ کدوم عشقت اینه که هر چیزی رو اورجینالو اصلی بگیری برو بگیر اگه کسی جلوتو گرفت بعد بیا منو مواخذه کن!
این بحثم دیگه تموم کنید به جایی نمیرسه این حرفا
این کرک که حالا حالا ها نمیاد
یه مرد پیدا نمیشه یوزر و پسورد اکانتشو بده ما ۳ سوت یه تست بکنیم ببینیم بازی رو لپ تاپمون اجرا میشه که اگه میشه بریم سی دی کی بخریم ؟
از این بایت میگم که دمو اجرا نمیشد و نکنه سی دی کی بخریم و اجرا نشه و بمونه رو دستمون
سلام
کسی نیست فیفا 15 انلاین بزنیم
:n24::n25::n25:
یوزر من norooziهستش اد کنید
فازت چیه؟!نقل قول:
اگر بحث بیخوده چرا خودت پس داری مو شکافی میکنی؟
تا اونجایی که دیدم اشاره ای به مشکلاتش نکردید بیشتر به پز دادنش و بیهوده بودن خریدن بازی اورجینال اشاره کردی.
ما همه نیستیم سلیقه ها فرق میکنه...
یعنی چی هم هوا گربه داری هم دیزی؟ شما مگه دیدی من دارم چی میگیرم؟! حرفت با عقل جور درنمیاد اینکه بگی کی چیکار کنه... شما دوست نداری دیگه بحث فرق میکنه
منم تا جایی که بتونم گفتم بازی اورجینال میگیرم بنا به دلایلی که گفتم
ربطی هم به وضع مادی و زندگی فلان و فلانم نداره این طرز صحبت موندم واقعا بر چه منبایی هست lol
کسی هم شمارو مواخذه نکرد اومدی گفتی اینطوریه ما هم نظرمون رو گفتیم...
موفق باشید.
نقل قول:
با زبان فارسی داریم میگیم این بحثو تموم کنید فارسی بلد نیستید یا کلا هیچی؟
بحث چیز پیچیده ای نیست بارها گفتم ماجرا چیه ولی گویا متوجه نمیشی. .
نمیدونم چرا به یک عده برمیخوره انگار سهام دار شرکت سازنده بازی هستن از سود فروش بازی درصدی هم به اینا میرسه والا:n02:
برای چندمین بار میگم همه از خوبیهای بخش انلاین بازی خبر داریم مشکلی توی این قضیه نیست دم شرکت سازنده هم گرم مشکل از اینترنت ماست همین. حالا یه عده نتشون مشکل نداره مبارکشون باشه برن هزینه کنن ولی همه میدونیم اینترنت ایران مشکلاتی داره
من نظر خودمو گفتم خواهشا جواب منو دیگه نده..
نکته اخر برخی کل اینترنتو شخم میزنن هزار تا اهنگو فیلمو ... رو مفتو رایگان دریافت میکنن مشکلی نیست واسشون ولی حالا که برای چیزی هزینه کردن میشن حامیان کپی رایتو این مسائل:n02:
ما سهام دار مالی هستیم سودشم میرسه.نقل قول:
متاسفم برا خودم! ببخشید جسارت کردم... از فردا تابلو میزنیم هر کی راجب سی دی کی و بازی اورجینال حرف زد بگیم بن کنن شما هم ناراحت نکن خودتو...
فقط نیاز به اسپم نیست هی بگی بحث رو تموم کنید میتونی نقل قول نکنی اینطوری سنگین تری ;)
ما هم اینطوری اسپم نمیدیم
+
تایپک اینترنت شبکه نیست اینجا راجب کیفیت اینترنت بحث کنید شما مراجعه کنید اونجا با استقبال بیشتری روبرو میشی.
دوستان لا به لای بحث کردنتون واسه اومدن کرک هم دعا کنید، بخدا ثواب داره :n02:
:دی
چی بگم دیگه والا بهتر که ادامه ندیم .
==========================
دوستانی که بازی کردن تا الان چه نسخه دمو چه Original دقت کردید بازیکنان در شرایط خاص فقط به توپ نگاه نمیکنن و کاملا حواسشون به اطراف و بازیکنان کناری و عمقی هست ؟! :دی
واقعا من موندم این همه توجه تو ساخت جزئیات چرا باید GamePlay نقص داشته باشه
البته امیدواری به آپدیت همیشه زیاده
از لحاظ پرداختن به جزییات واقعا بازی بی نقصیه..نقص اصلی بازی توی نحوه حمل توپ باوبازیکنهای سرعتی مثل مسی و رونالدو هست که نمیشه جلوشون رو گرفتنقل قول:
دوست عزیز تنها مسی رونالدو نیست کاش مثل پیس لا اقل بود میتونستی با بازیکنای سرعتی کاری بکنی ( یکم معقول تره ) البته من همین خصوصیت پیس رو هم دوست ندارم واسه همین پیس واسه من از 2006 تموم شد وقتی فیفا 06 انقلاب تو گیم پلی داشتنقل قول:
و نمی تونستی با یک بازیکن خاص همه کار کنی -
ولی متاسفانه این ورژن با این کارش قشنگ کل خاطرات چندین ساله ما با فیفا رو از بین برده
آدم روش نمیشه از فیفا 15 حرف بزنه
باور کن من هم تک نفری هم دو نفری بازی کردم گلایی که میزنم تو سگا 96 هم امکان نداشت یعنی چی که با ژکو بتونی گل انفرادی بزنی ؟؟
شما نهایتش تا یکی دوهفته مجذوب گرافیک و چمن و افکتای بازی میشه بعدش باید یکسال با گیم پلی تخیلی بازی کنی
کاش همون 14 بود گیم پلی اش یکم کنترل توپ و استپ بهتر میشد مقداری سانتر و حرکت دروازبان مدافعا بهتر می شد و مقداری هم درصد موفقیت شوت از راه دور کمتر میشد عوضش دقت پاس ها و بخصوص عمقی بهتر میشد
ولی افسوس سیاست مسخره شرکت ( جذب گیمرای پیس ) باعث شده همه چی نابود بشه
دلتون رو به آپدیت هم خوش نکنید اساس گیم پلی اشکال داره با آپدیت و ... درست نمیشه
فیفا 14 میتونستی از قسمت تنظیمات درصد پاس ارور رو کمتر کنی - درصد ارور شوت رو بیشتر کنی و قدرت دروازبان رو زیاد کنی بازی خیلی بهتر بشه ولی واسه این ورژن راه چاره نیست
نقل قول:
دوست عزیز یک مقدار پاتو از رو گاز بردار :دی
اینطوری با تخت گاز صحبت کردن میشه مثال دوستانی که اول تاپیک یه چی میگفتن وسطای تاپیک یه چی دیگه , الانم کلا حرفی ندارن :دی
اون قسمت تنظیماتی که توی نسخه 14 بود به همون منوال از اول تو FIFA وجود داشته اما قابلیت دسترسی برای User نداشته . با آپدیت کاملا میتونه GamePlay بازی تغییر پیدا کنه و
میزان عکس العمل ( AI ( Artificial Intelligence رو کاملا تصحیح کرد .
زمانی که یک DLC 550MB تو نسخه 14 برای قسمت Ultimate Team اضافه میشه برای دانلود به عنوان World Cup و کاملا یک گیم پلی متفاوت از خوده نسخه 14 داره نشون میده که
هیچ محدودیتی در آپدیت بازی وجود نداره .
این سیاست شرکت میتونه باشه که شاید تغییری در بازی ایجاد نکنه و امیدواریم این سیاست هرچی هست برای این نسخه تا قبل از حل مشکلات صدق نکنه .
دوست عزیز من از اول هم رو حرفم هستم بعد چند دست بازی کردن اومدم نظرم رو گفتم (همه چیز بازی پیشرفت کرده از تماشاگر تا گرافیک و ... ولی ولی گیم پلی کاملا متفاوت از 14 هست ) الانم رو حرفم هستمنقل قول:
کسایی که حرفشون رو عوض کردن اونایی هستن که در ابتدا مجذوب گرافیک و افکتای بازی بودن زیاد پی به گیم پلی نبردن خوشبختانه بعد چند روز که عطش دیدن دستاوردای بزرگ شرکت !!!!!!!!!!!!گرافیک و جو استادیوم فروکش کرد رسیدن به حرف بنده همون گیم پلی بازی که یک افتضاح به تمام معناست
شما داری رو احتمال صحبت می کنی یعنی آپدیت بیاد و مشکلات رو حل کنه
منم میگم سیاست شرکت امسال این بوده واسه جذب گیمرای پیس بازی رو روان تر و ساده تر بکنن
ولی یک محصول افتضاح واسه رده سنی 6 ساله عرضه کردن
آپدیتم بیاد ( درست حسابی که باگهای مسخره رو رفع کنه ) احتمالا رسمی نخواهد بود بعدش مشکلاتی خواهد داشت باید چند ماه بگذره تا نسخه با ایرادات کمتر بیرون بیاد
بعدشم که تبلیغات شرکت واسه نسخه 16 شروع میشه که میگن ببینید آی ملت اصلا 15 خوب نیود ما تو 16 همه این ایرادات رو رفع کردیم ( دروغ همیشگی) تا بتونن واسه 16 همه رو مجذوب کنن
هر سال همینه هیچ وقت نسخه درست حسابی عرضه نمیشه هر سری میاد باگهای ورژن قبلی رو اصلاح می کنن بعدش یک سری باگ مسخره جدید افتتاح میشه :n09:تا ورژن بعدی رو بفروشن
------------------------------------
در مورد تغییر در تنظیمات من نگفتم این مختص 14 بوده می گم ایرادات گیم پلی ورژن 14 رو میتونستی تا حدودی با این تغییرات درست کنی
مثلا قدرت و سرعت و دقت پاس ها کم بود میتونستی درصد ارورش رو کم کنی همچنین سرعتش رو افزایش بدی
دروازبان خوب نیود قدرتش رو می بردی بالا شاخ میشدن :n07:
شوت هر ننه قمری تو چارچوب بود و گل میشد میتونستی درصد ارورش و قدرتش رو کمتر کنی تا مقداری واقعی تر بشه
اما شما چطور میخوای ایراد سرعت و دریبل و گیج زدن مدافعا رو درست کنی ؟؟ الله اعلم باید منتظر آپدیت و پچ بود
اونم احتمال و اما اگر هست
ای بابا
واقعا گیم پلی اینقدر بد شده؟ آخه مگه میشه؟ من از 2008 فیفا بازی میکنم و تقریبا هر سال بهتر شده اونوقت الان که وارد نسل هشت شدیم گیم پلی رو خراب کرده!!!؟
اینکه بگیم واسه جذب طرفداران pes این کار رو کرده که خیلی مسخره س! pes فقط تو کشورهای آسیایی طرفدار داره، ea هیچوقت نمیاد طرفداران اروپایی و آمریکایی خودش رو بیخیال بشه و به آسیایی ها بچسبه! (جبر جغرافیایی :n02:)
نقل قول:
:n04: یعنی شما از روی یقیین صحبت میکنی آقا ؟ اگر از داخل کمپانی با ما در ارتباط هستید بفرمائید ما در جریان باشیم دوست عزیزنقل قول:
شما داری رو احتمال صحبت می کنی یعنی آپدیت بیاد و مشکلات رو حل کنه
منم میگم سیاست شرکت امسال این بوده واسه جذب گیمرای پیس بازی رو روان تر و ساده تر بکنن
ولی یک محصول افتضاح واسه رده سنی 6 ساله عرضه کردن
زمان تصمیم گیری سیاست به کار رفته شما بین سازندگان حضور داشتید ؟!
مشالا خیلی با یقیین صحبت میکنید آخه
شما اگر در مورد آفرینش وجودی خودتون هم مطالعه بفرمائید به این نتجیه خواهید رسید یکهو زائیده نشده اید و مراحل 9 ماهه تکامل رو طی کردیدنقل قول:
آپدیتم بیاد ( درست حسابی که باگهای مسخره رو رفع کنه ) احتمالا رسمی نخواهد بود بعدش مشکلاتی خواهد داشت باید چند ماه بگذره تا نسخه با ایرادات کمتر بیرون بیاد
بعدشم که تبلیغات شرکت واسه نسخه 16 شروع میشه که میگن ببینید آی ملت اصلا 15 خوب نیود ما تو 16 همه این ایرادات رو رفع کردیم ( دروغ همیشگی) تا بتونن واسه 16 همه رو مجذوب کنن
هیچ آفرینشی , هیچ تکنولوژِی و اختراعی هم از این مثال مستثنی نیستند و همگی یک دوره ی تکامل رو طی میکنن و گام به گام افزایش کیفیت رو شما شاهد خواهید بود .
نمونه بارز براتون مثال بزنم شرکت اپل , چرا این شرکت با مشکل مواجه شده ؟ چرا محصول iPhone 6 که باید یک نوع بی نقص در خودش باشه با کلی مشکل مواجهه !
خب کاملا مشخصه ! هر نوع ایده ی جدید 2 شاخه رو همیشه با خودش همراه داره ,رفع مشکلات پیشین + بوجود آمدن مشکل جدید
خب این به نظر خیلی خوبه که این مورد برداشته شده چون کاربرانی مثل شما به جای مچ شدن با بازی اصلی و غالب شدن روی سیستم سعی میکنن سیستم رو مغلوب کنن تا بازی رو پیش ببرننقل قول:
در مورد تغییر در تنظیمات من نگفتم این مختص 14 بوده می گم ایرادات گیم پلی ورژن 14 رو میتونستی تا حدودی با این تغییرات درست کنی
مثلا قدرت و سرعت و دقت پاس ها کم بود میتونستی درصد ارورش رو کم کنی همچنین سرعتش رو افزایش بدی
دروازبان خوب نیود قدرتش رو می بردی بالا شاخ میشدن :n07:
شوت هر ننه قمری تو چارچوب بود و گل میشد میتونستی درصد ارورش و قدرتش رو کمتر کنی تا مقداری واقعی تر بشه
من تو نسخه 14 انقدر با CPU بازی کردم که دیگه در سطح Legendry این توانایی رو داشتم هر بازی رو پیروز بشم با تفاضل گل 2 الی 4 . ( شاهدان این موضوع هم موجود هستن )
در مورد وجود این تنظیمات که من گفتم در دسترس User نیست یعنی از Base کار سازنده میتونه این مقادیر رو تغییر بده بسته به روال بازی کنان در آپدیت بازی مقادیر جدید رو وارد کنه .
در حال حاضر GK های این سری مقدارشون در بعضی توپ گیری ها بیش از حده و باید کمتر بشه و در موارد دیگه بالاتر بره .
درود بر دوستان
دو پرسش دارم
1- سیستمی گه دموی فیفا 15 رو بتونه اجرا کنه قاعدتا باید نسخه ی فولشم اجرا کنه؟
2- این گزاره صد در صدیه که تنظیمات داخلی فیفا 15 روسی دارای گزینه ای زبان انگلیسی هم هست؟ در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده که نمیشه
--------------------------------------------------------------نقل قول:
فقط یک سوال
شما الان به گیم پلی این بازی چه نمره ای میدی ؟؟؟؟
یک سر هم به سایت شرکت بزنی بدک نیست یعنی اکثرا از گیم پلی شاکی هستن
حالا شما دوست داری به خودتون ربط داره ولی من دلیل این حمایت ها و تعصب رو روی یک یازی یک شرکت خارجی درک نمیکنم
مرسی دوستان
به جای بحث بیخودی . منتظر کرک باشیم بهتره
صحیح است :n02:نقل قول:
ایشالله آپدیت هم میاد ایراداتش رفع میشه بازی عالی میشه
بازی بهتر بشه گیمرا سود می کنن این به نفع همست
اغا راسته میگن بازی رزولوشن زیر hd نداره؟ من مانیتورم crt با ۱۰۲۴ ۷۶۸ بازی میکنم. الان باید چیکار کنم؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
دوستانی میفرمایند که بحث بیخود نکنید
علت وجود فروم و دسترسی به گذاشتن کامنت برای کاربران چه حکمتی داره ؟ آیا به نظرتون چیزی غیر از بحث کردن و افزایش اطلاعات به همراه احترام متقابل هست ؟!
اگر هدف شما از سر زدن به انجمن ها و بازدید از اونها مانند نقل و قل های بالا هست که سخت در اشتباه هستید و باید بدونید این افراد در اینجا Spamer شناخته میشن و فقط به این دلیل بهشون تذکر داده نمیشه که من باب سخت گیری نباشه ! وگرنه این نوع پست ها جزو Spam های انجمن هست و باید پاک بشن در صورت تکرار هم تذکر جدی داده بشه .
این از این موضوع
مسئله بعدی اینه که مردمان این مرز و بوم از قدیم الایام عادت کردن روز زنده باد بگن و شب مرده باد !
تا قبل از اومدن بازی تماما ارزوی یک دست بازی کردن این نسخه رو داشتند حالا همه دشمن بازی شدند
خوب نیست این مدل رفتار و اصلا پسندیده نیست سعی کنید همیشه مهلت بدید به هر کسی که خودش رو نشون بده .
من کاملا از این بازی دفاع میکنم چون تونستم این بازی رو درک کنم و صرفا به دید یک Gamer به این بازی نگاه نکردم !!
این نسخه خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکنید طبیعی عمل کرده و دقیقا همین مسئله باعث بروز مشکل و اعتراض گروه دوستداران این بازی رو در بر داشته
خارج از ضعف های حاشیه ای این بازی ( که خیلی اهمیت ندارند و تو بازی تاثیر گذار نیستند مثل نحوه راه رفتن بازی کنان و یا نحوه دست دادن در زمان قبل شروع مسابقه )
این بازی در خیلی از موارد بیش از حد به واقعیت نزدیک شده و این دقیقا شروع مشکلات هست
فکر نمیکنم نیازی باشه که من به فروم های خارجی سر بزنم و یا تجربه افراد دیگه رو بپرسم برای فهم این بازی, چون فکر میکنم اولین نفری تو این فروم بودم که بازی کامل رو شروع کردم و از نظر زمانی هم بخوایم حساب کنیم الان باید تجربه من تو این بازی بیش از بقیه باشه .
از قسمت کنترل Player شروع میکنم بحث رو
شما کنترل یک بازیکن مثل Mats Hummels رو بر عهده دارید , زمانی که بازی کن شروع به حرکت میکنه اگه ناگهان دست خودتون رو از روی جهت بردارید بازی کن به نرمی متوقف میشه نه مثل شماره های پیشین که با سرعت 20 کیلومتر در ساعت دویدن یکهو بازیکن میایسته !!
دوستان اشاره میکنن بازی مثل PES شده , بنده خودم PES باز بودم و تا نسخه 2009 این بازی رو همراه با FIFA دنبال میکردم ( شاید عجیب باشه ! )
به هیچ عنوان PES رو نباید با این عنوان مقایسه کرد چون هیچ ربطی به هم ندارند ( نسخه 2014 PES رو هم باز بنده چندین دست بازی کردم برای سرگرمی )
نوع حرکات ناگهانی بازیکنان در PES چطوری شبیه این نسخه هست رو بنده هنوز متوجه نشدم .
برای دفاع شما باید کنترل بیشتری روی بازیکنان داشته باشید و بی گدار به آب نزنید ! اگر بازی کنی مثل Arjen Robben یا Messi و ... با دارا بودن سرعت و تکنیک بالا به شما نزدیک میشن شما نباید با همون سرعت وارد پای بازی کن بشید چون مطمئنا از شما رد خواهند شد .
من تو نسخه 14 روی نحوه ی دفاع کردن به خوبی کار کردم و زمان گذاشتم و در این نسخه هم خداروشکر به کارم اومد و باعث شده گل های نجومی تا الان حداقل از طرف اشتباهات دفاع نخورم .
و همینطور زمانی که با یک حریف خوب بازی میکنم امکان رد کردن کیلویی و RUN RUN RUN Goal برای من کاملا بی معنی بوده و باید کاملا تنوع بازی اعم از پاس کاری و حرکات تکنیکی و ضد حمله رو برای پیروزی رعایت میکردم .
الان در حال حاضر اساسی ترین مشکلات بازی که آزار دهنده هستند در ابتدا Server بازی هست که کاملا افت کیفیت داشته ( ربطی به شماره بازی نداره )
روون نبودن بازی روی اکثر سیستم های اجرا کننده و وجود مشکل در اجرای صحیح
GK های غیر عادی در بعضی از حرکات که باید تصحیح بشن
افزایش AI دفاع تیم برای ساده تر شدن دفاع و کنترل بهتر در زمانی که اکثر دوستان مشکل دارن باهاش .
دوستان برای این بازی میخوام یه ایکس باکس تمیز از یکی از دوستان بگیرم به نظرتون ارزشش رو داره ؟ :n02:
من که مشکلی با بحث دوستان ندارم و اتفاقا استفاده هم می کنم
از تذکرتون هم ممنون
پس خدا رو شکر گیم پلی اونقدر ها هم ترسناک نشده، البته تا خودم تجربه نکنم نظری نمیدم ولی من به ea ایمان دارم :n02:
كيفيت بازي تو ايكس باكس 360 و ps3 خيلي پايينتر از pc و ps4 هستشنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
پست ما حذف میشه ولی پست یه عده که بلد نیستن بحث بکنن و توهین امیز برخورد میکنن میمونه اشکال نداره
از اولم من بحثی نداشتم یه عده خواستن بحثو کش بدن که معلوم شد سهام دار شرکت هستند:n02:
در مورد بازی بگم عزیزان اینقده زود در مورد بازیو گیم پلی قضاوت نکنید بذارید بازی برسه بعد شروع کنید به نقدو انتقاد. برخی از دوستان تا بازی رو شروع میکنن اول بسم الله میرن بارسا یا رئالو برمیدارن بعدشم با شیش هفت بازی میان نظرشونو میدن.بد جالبه چون جاهای مختلف دیدم دارم میگم مثلا طرف با مسی یا رونالدو توپاش چپو راست گل شده همه رو دریبل کرده میاد میگه گیم پلی بازی مضخرفو بچه گونس از هر جایی میشه گل زد واین حرفا یکی دیگه با همین بازیکنا نمیتونه گل بزنه میگه
بابا این چه بازی هست که ساختن با مسی نمیشه دو تا دریبل زد نخواستم بابا من بازیو حذف کردم!
درسته اینروزا همه چیز سریع شده و این خصلت رفته تو ذات بشر امروزی.ملت دوست دارن سریع به همه چیزای مورد نظرشون برسن . ولی نهایت لذتو از یک بازی مثل فیفا کسانی میبرن که صبر دارنو بلدن چطور بازی بکنن. برای نقد اولیه حد اقل یه فصل باید لیگ یا کریر مودو بازی کرد بعد نظر داد با دو بازی دوستانه که نمیشه همه چیزو زیر سوال برد
کیفیتش خیلی اختلاف داره با پی سی ؟ اگر زیاد فرق نداشته باشه میارزه با هاردش 700 میده دستگاه رو . این کرک بازی هم دردسری شده باری ما به خدانقل قول:
بالاخره یک کور سوی امیدی به من دادید که حرف های من هم قابل درک هستش :دی
ممنونم :11:
نه اونقدر وحشتناک نیست اما تجربه فردی خیلی مهمه حتما باید امتحان کنیدنقل قول:
نقل قول:
شما مطمئن باشید هیچ گونه تبعیضی بین کاربران فعال , مدیریت , کاربران قدیمی , کاربران نا شناخته و ... ما اینجا قائل نمیشیم و همگی با یک قانون درگیر هستند .
اگر هم پستی کم و بیش پاک بشه در اسرع وقت باز بینی میشه و دوباره مدیریت صحیح روش اعمال میشه دوست عزیز .
====
باقی حرفاتون هم کاملا متین هست و باید همواره در تمام مسائل این روال باشه .
هرچی بیشتر بازی می کنم آنلاین با تیم متوسط UT م بیشتر نکات فوق مزخرف بازی رو اعصابم میره! دفاع رسما معنی نداره! یه بازیکن سرعتی پیدا شه دو تا مسیر عوض می کنه میره می رسه به دروازه! باور کنید من دفاعم بد نیست، همیشه به عالی و تیمی دفاع کردن معروف بودم. دروازبان ها هم گرچه رو شوت تخیلی خوبن ولی سوتی هایی میدن وحشتناک! گاهی حس می کنم دارم PES بازی می کنم. :n27:
كلا تو pc و ps4 و ايكس باكس وان از موتور جديدي استفاده شده ولي تو ps3 وxbox 360 ازهمون موتور قبلي استفاده شده كه خيلي متفاوتهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
خیلی برام جالب بود! من اول ارسال زدم بعد رفتم چند صفحه اخیر رو خوندم. خیلی برام جالب بود که کاملا خودجوش نزدیک به نظر اکثریت دوستان بود. :n02:
قبل اینکه مورد حمله واقع بشم هم باید بگم به گواهی اوریجین بنده تاکنون فیفا 15 رو 58 ساعت بازی کردم و رو هوا حرف نمی زنم. :n02:
نقل قول:این یک مقدار سفت گرفتن بنده به خاطر این بود که دوستان کمی رعایت کنند و باری به هر جهت نظر ندن ولی کلا نظرات همگی قابل احترام هستنقل قول:
و باید شنیده بشه
ما هم امیدواریم سعید جان این مشکلات حل بشه چون واقعا حیفه و این نسخه که مشخصه روش کار شده نباید بی جهت یک نسخه منفور بشه بین بچه ها .
نقل قول:
از دوست عزیزمون SamGun بخاطره این نکات ارزشمند سپاسگذارم...
من به شخصه پس از خرید نسخه Xbox One بعد از تجربه های کوتاهی که داشتم به صورت کامل این اجازه را به خودم ندادم تا بازی را به صورت جدی نقد کنم چون همچنان نکات قوت زیادی به چشم میخورد و این اجازه از من میگرفت خودم را یک گیمر حرفه ای نمیدانم اما تجربه اولین نسخه فیفا در اختیارم است تا به امروز ...
نسخه جدید از نظر من یک چالش جدید برای پلیر ها فراهم میکند استارت این موضوع از سری 14 زده شده بود بزرگترین نکته مثبت داشتن تمرکز است هر بازیکنی که تمرکز کافی را نداشته باشد به نظر من بازنده است در حال حاضر زمان استفاده از تکنیک ها تاکتیک ها ضد حملات و نکات کلیدی است همه چی به سوی واقعی تر شدن و طبیعی بودن میرود بگذارید راحت تر بگم وقتی هوش مصنوعی هر بازی پیشرفت میکند احتیاج به هوش پلییر هم هست از دفاع کردن ضربات ایستگاهی کرنر تا تک به تک ها همش به عهده شخصی است که گیم پد را در اختیار دارد در نسخه های گدشته تمام حرکات گل ها ضربات قابل پیش بینی بودند دوستانی که با بازی مشکل دارند خودشان را برای یک واقعیت آماده کنند الان زمانی است که ذهن شما در زمین باشد...
همیشه سعی کنیم نکات مثبت یک موضوع را ببینیم اینجوری نکات منفی قابل درک هستند همیشه سعی نکنیم در اولین نگاه به فکر تخریب باشیم سعی کنیم تا بی نهایت وارد اون موضوع بشویم تا درک بهتری پیدا کنیم.