یه شبکه من رو یاهست پیدا کردم ، اما گزارشش افغانی بودنقل قول:
ATN News 11470/H/2400
یه شبکه من رو یاهست پیدا کردم ، اما گزارشش افغانی بودنقل قول:
ATN News 11470/H/2400
سلام.شبکه 3 روی بدر با فرکانس 11900000 چرا کلا قطعه؟فرکانس دیگه ایی داره یا . . .؟
نقل قول:
واسه من هم کلا قطع شده ..
نقل قول:قطع نشده مثل زمان پخش بازیها کد شده.البته الان داره از همین فیلمهای جومونگی میدهنقل قول:
شبکه ورزش و شبکه سه رو رو فرکانس11881 هردو برام قطع شده
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سافتکم بریزید باز می مونه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشيد دوستان
١-ميخواستم بدونم توي ماهواره بدر شبكه به درد بخوري هست كه جام جهاني رو پخش كنه ؟
من همه ي بين اسپورت ها رو با پراگ دي وي بي پيدا كردم اما قفل هستن
٢- هيچ اكانتي نيست كه بشه اينا رو باز كرد؟
شنيدم دستگاه مخصوص داره ، ٣-قيمتش چنده ؟ ٤-باهاش ميشه بقيه ماهواره ها رو هم ديد مثل دستگاه هاي معمولي ؟ ٥-سه بعدي هم داره ؟
(سؤالامو شماره گذاري كردم كه راحت تر جواب بدين، ممنون)
دستگاهش با اکانت 1700 در میاد ظاهرا و میشه بقیه کانالا رو هم دید (کانال های فری)نقل قول:
دوستان راهنمایی پلیز !:n16:نقل قول:
@snow portal توی گوگل سرچ کردم در مورد این ریسیور آموزشی نبود اما خودم قسمت کد بیس ها رو پیدا کردم ... اما مشگلی که گفتم وجود داشت ... نمیدونم چجوری باید تغییرات جدید رو سیو کنم !!
1-لیست شبکه ها پست اول هست (تا اونجایی که میدونم نه*نقل قول:
2- فعلا نه
3- یه مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 450000 تومن + 750000 هم هزینه اشتراک 3 ماهه . کلا قیمتا نجومیه
4- بله
5- نمیدونم
جواب نداد روی استارست!کد ها درست وارد شدن؟نقل قول:
کانال رو پاک کن روباره سرچ کن امکان نداره جواب ندهنقل قول:
دوستان من یه ----t دارم که به لپ تاپ وصل میشه برای دریافت کانال های دیجیتال داخلی
یه 5922 هم برای دریافت شبکه های ماهی :n02: در پلیر d-v-b-d-r-e-a-m میشه کاری کرد که من تصویر را از ماهی ببینم و صدا را از شبکه 3 دیجیتال؟اگه میشه تاخیر بین این دو تا را چجوری باید رفع کرد؟
دوستان راديو روي چه فركانسي بازي رو گزارش ميكنه ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
رادیو ورزش
FM
92.0
پخ شد به ایجاد کننده ی تاپیک ....
حذف شود
سلامنقل قول:
دوست عزیز RTS مگه قفل نیست اگه میتونی ببینی بگو چطور که ماهم ببینیم.
با تشکر از زحمات شما من از این LED ها دارم که خودشون ----- دارن میخواستم بدونم که این سافتکمنقل قول:
روی اون ها هم کار میکنه و طریقه استفادش چطوره ؟
حيف 5922 دست توه :دىنقل قول:
بده من خودم تنظيم ميکنم :)))
دوستانی که جهت 10E رو دارن می تونن از این FEED ها استفاده کنن دیروز افتتاحیه با بازی رو نشون دادن با کیفیت فوق العاده و صدای اول انگلیسی و صدای دوم صدای ورزشگاه البته هر روز به صورت BISS کد میشن که مشکلی نیست کدشون چند ساعت قبل بازی پابلیک میشه
10E
11295
V
14400
ID:EF1_10A_L_ENC_1
CW: 13 16 BF E8 55 04 10 69
ID:EF1_10A_L_ENC_2
CW:13 28 39 74 21 7F C7 67
Eutelsat 10°E
IMG A Europe
11387 V 30000
Key:1A 23 1A 57 00 1E E1 FF
داداش اگه بلدی بگو نیاز شدیدهنقل قول:
پست اول اپدیت شد ./
شما میتونید از دو پلیر استفاده کنید یکی برای کارت دی وی بی یکی برای دیجیتال .. مثلا پراگ دی وی بی برای کارتنقل قول:
دی وی بی دریم برای دیجیتال ... بعد با گزینه یا نوار تایم شبفت تصویر دی وی بی رو به اندازه صدای دیجیتال عقب بندازید
تاجایی که من اطلاع دارم این تی وی ها امکان دادن کد دستی ندارند ولی در اینترنت جست و جو کنید شاید راهی باشهنقل قول:
سلام
دیشب هنگام پخش بازی،کسی تونسته با سی سی skysport 1 رو باز کنه؟
برای من قبل و بعدش باز میشد اما موقع بازی نه
شبکه zdf که از هاتبرد رفته، بعد از جام جهانی برمیگرده یا نه؟
ضمنا برنامه بازیها که به پست اول ضمیمه شده،برای اطاع از زمان بازیها بسیار مفیده
اما نحوه برخورد تیمها در مرحله حذفی رو اشتباه نوشته.
پ.ن:
جدول صحیح مرحله گروهی :
این هم جدول کامل دیگر و ساعت بازیها بوقت ایران:
اطلاعیه شبکه beIN SPORTS :
بخاطر احترام گذاشتن به بینندگان خاورمیانه و شمال افریقا ، 22 بازی از 64 بازی بصورت رایگان و HD پخش خواهد شد .
(( زیرنویس شبکه ))
---
باشد که کامروا شوید و از الان به فکر بازی 42 بازی دیگه باشید .
RTS1 روی یوتلست w3a یک شبکه افریقایی هست نه باز هست دیشب هم فوتبال هم افتتاحیه پخش کرد .نقل قول:
واسه کارتهای --- راه حلی هست(--- dream-tbs 8920)؟نقل قول:
ديشب هم بازي برزيل رو نشون داد فقط روي فركانس 11084 H در بدر اين 22 بازي رو نشون ميدهنقل قول:
ديشب هم بازي برزيل رو نشون دادنقل قول:
آقا یه سوال مبتدی ... ببخشید من وارد نیستم اگه ممکنه یکی راهنمایی کنه :نقل قول:
این سافتکم .key هست من ریختم روی فلاش تو قسمت بروز رسانی از طریق یو اس بی دستگاه فایلو شناسایی نکرد ... چجوری باید این سافتکم نصب کنیم ؟رسیورم starmax 5100 هست ... مرسی
+لطف کنید آموزش مربوط به ریسیور استارمکسx100super رو هم ارائه بفرمایید .نقل قول:
داداش میخوای دوباره فرکانسش رو اسکن مجدد کن شاید آپدیت شد اسم کانالش رو برای جام جهانی به Mondiale تغییر دادن . من که دیشب دیدم باز بود مشکلی نداشت شایدم سرورای cc شما مشکل داشته دیشبنقل قول:
خداییش پوشش sky حرف نداره از نظر کیفیت پوشش فقط bein sport رقیب sky هست حیف که کانالای اچ دیش رو از شیرینگ خارج کرد . من چند ساله معمولاً از sky میبینم و به گزارشای ایتالیایی هم کاملاً عادت کردم .
اين كه گفتين خيلي خوبه اما ما از كجا بفهميم كي باز ميشه و كدوم بازي رايگان پخش ميشه ؟ اصلاً كدوم شبكش ؟؟؟ من اينا رو دارم الان ، اما فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولي قفله باز نميشه
ممنوننقل قول:
من هم مشکلی با ایتالیایی بودنش ندارم و بهش عادت دارم هر چی باشه از شبکه های لهستانی خیلی بهتره :n02: و پرتغالی
اما خب انگلیسی بود یه چیزی میفهمیدیم
در رابطه با اسکای:
اشتباه از من بود.منظورم rai sport 1 بود که باز نمیشد.البته موقع بازیها. (11804 v 27500)
دوستان امشب لطفا تست کنید
من بازی برزیل - کرواسی رو با ستاپ زیر تماشا کردم :
SkyStar USB HD [WDM Driver]
windows 7 64bit
ProgDVB 6.85.05 32bit
vPlug 2.4.6
v keys & v sids For All --- Plugins246 AU by eniz9 New Keys Fix 10-06-14
TRT 1 HD
Microsoft .net Framework 4
کسی ورژن 64 بیتی ProgDVB تست شده و کرک دار داره؟
از رادیو چطوری میشه صدای گزارش فارسی رو دریافت کرد؟
دوست عزيز كدوم شبكه اش و كدوم بازيها رايگان پخش ميشه ؟ من اينا رو دارم همشون قفله به جز اون اوليهنقل قول:
کسی نیست مارو راهنمایی کنه ؟نقل قول:
دوستان برای استارمکس 5100 کافیه وقتی روی شبکه 3 یا ورزش هستین دکمه ابی کنترل رو بزنین و خیلی راحت کد رو وارد کنین.
Sent from my SM-N7505 using Tapatalk
دوست عزيز كدوم شبكه اش و كدوم بازيها رايگان پخش ميشه ؟ من اينا رو دارم همشون قفله به جز اون اوليهنقل قول:
کدوم کانال رو میخواهی باز بکنی؟نقل قول:
کد Biss رو دستی وارد دستگاه بکن
نقل قول:
این 22 بازی فقط برای اونایی هست که کارت این شبکه رو تهیه کرده بودن ولی ----- اختصاصی بین اسپورت رو تهیه نکردن
وگرنه خبری از پخش رایگان بازیها نیست ./