همانطور كه دوستمون گفت درايور نسخه جديد را بگير احتماله زياد درست مي شود ماله من كه درست شد وقتي درايور جديد را ريختم
همانطور كه دوستمون گفت درايور نسخه جديد را بگير احتماله زياد درست مي شود ماله من كه درست شد وقتي درايور جديد را ريختم
درود
اولین تصاویر از کارتهای gFORCE-8600 از nVIDIA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gForce 8600 GT با قیمتی حدود 150 تا 180 دلار - تاریخ ریلیز may
و gFORCE 8600 GTS تاریخ ریلیز این کارت 17 april یعنی حدود یک ماه دیگه با قیمت 200 تا 250 دلار اعلام شده . :cool:
سلام آقا يون عزيز ببخشيد مي خواستم بدونم كه چيپست هاي گرافيكي را كدوم شركت ها ميزنند مثلا من 1 گرافيك gainward دارم كه چيپست اون روش نوشته elixier مي خواستم بدون كدوم شركت از چيپست هاي بهتري استفاده مي كنه gigabyte با چيپست hiulix تو همين مايه ها اگه اشتباه نوشتم ببخشيد لطفا كمك كنيد
چیپهای گرافیکی توسط دوتا شرکت nVIDIA که به نام gFORCE معروفن و amd-ATI که به RADEON معروف هستن ساخته میشن یه سری چیپ هم ماله INTEL هست که بصورت onBOARD ارائه میشه . :20:نقل قول:
اون اسمهایی هم که گفتی من نشنیدم . :13:
عالیه ! دارم خواب می بینم ! Geforce 8600gts قیمت = 200$ ! :26: :26:نقل قول:
"تاریخ ریلیز این کارت 17 april یعنی حدود یک ماه دیگه " :26: :26:
چه حالی بده !
منم خیلی وقته که منتظر این سری بودم ولی با انتشار اخبار مربوط به سری ATI r600 یه مقدار از nVIDIA دلسرد شدم :41: . تا حالا من 6 تا کارت nVIDIA خریدم ولی حتی 1 کارت ATI هم نخریدم شاید اینبار 1 کارت ATI گرفتم . :8:نقل قول:
با همه این تفاسیر باید منتظر موند دید چی پیش میاد :20: nVIDIA یا ATI :10:
درضمن طبق اخبار کارت 8600 به اندازه کارت 7900 قدرت داره .
ای بابا من فکر کردم 8600 از 7950 Gtx هم خفن تره ! پرت ! دل سرد می شویم:41: :37: :44:نقل قول:
درضمن طبق اخبار کارت 8600 به اندازه کارت 7900 قدرت داره .
می شه یه سری اطلاعات در مورد ATI r600 بذاری .نقل قول:
منم خیلی وقته که منتظر این سری بودم ولی با انتشار اخبار مربوط به سری ATI r600 یه مقدار از nVIDIA دلسرد شدم . تا حالا من 6 تا کارت nVIDIA خریدم ولی حتی 1 کارت ATI هم نخریدم شاید اینبار 1 کارت ATI گرفتم
چند صفحه قبل در موردش صحبت شد ولی بازم میگم . :5:نقل قول:
سرعت هسته بیش از 1 گیگاهرتز.
حافظه GDDR4 - 512bit 2.2gh با پهنای باند 140.8GB/S -- تقریبا 40% بیشتر از 8800 -- .
پشتیبانی کامل از dx10.1
فناوری ساخت 80nm
این نتیجه چند تست و مقایسه با کارت های gFORCE :8:
اين مدل چطوره ؟ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کف کردم ! ممنون. ( ولی چه قدر زشته !)نقل قول:
چند صفحه قبل در موردش صحبت شد ولی بازم میگم .
سرعت هسته بیش از 1 گیگاهرتز.
حافظه GDDR4 - 512bit 2.2gh با پهنای باند 140.8GB/S -- تقریبا 40% بیشتر از 8800 -- .
پشتیبانی کامل از dx10.1
فناوری ساخت 80nm
این نتیجه چند تست و مقایسه با کارت های gFORCE
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون
البته رم رو هم مي خوام 1 گيگ بندازم!!!!!!!!!!!!!!
تاپیکی رو پیدا نکردم که بتونم این سئوال رو بپرسم من کارت گرافیکیم آن برده و 64 چطور می تونم افزایشش بدم ؟
بهتره که مادربرد PCI EXPRES بگیری AGP دیگه درجا زدنهنقل قول:
مدل مادربردت رو بنویس همشهرینقل قول:
اگه اسلات داشته باشه میشه
مدلش رو بگو
shuttle اما فکر نمی کنم بشه کارت گرافیکیش رو ارتقا داد ...
shttle بیشتر انبرده گرافیکشنقل قول:
میتونی یه مادربرد جدید بگیری؟
حال اگه بخوام با همون AGP سر كنم چي كار بايد بكنم؟؟؟؟؟نقل قول:
یه کارت agp بگیرنقل قول:
ati 9600xt با برد ایسوس
یا
nvidia 6200 turbo cashe
سلام . برای یه مادربرد biostar مدل 865GV Micro 775 با رم 256DDR و پروسسور INTEL 2600 CELERONE چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد میکنید . الان کارت گرافیکم onboard هست . قیمتش هم مناسب باشه . ممنونم اگه منو راهنمایی کنید .
بگرد گرافيك 7300GSپيدا بكن با بردهاي ASUS XFX Leadtek بگير گرافيك خوبيه
اگر هم پيدا نشد 6200 بگير 256MB DDR2 اينهم با بردهاي بالا كه گفتم بگير
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_951713", true);
بايد در نظيمات مادربردت دنبال Shear Ram گرافيك بگردي
این جواب سوال من بود ؟ ؟ قیمتش حدود چقدر هست ؟shaer ram چی هست کجا پیداش کنم ؟ ممنون از راهنماییت:46:نقل قول:
شرمنده فنت فارسي با انگليسي قاطي شده خراب شده اولي ماله شما هست دومي ماله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بايد دنباله 7300GS باشيد گرافيك خوبيه اگر هم گيرتون نيامده فقط 6200 با 256 مگابايت DDR2 بگيريد
آقا دمت گرم . حال دادی :46:
آقا در حال حاضر بهتر از nvidia 6200 turbo cash واسه ي AGP ديگه چيا هست ؟؟ (در حد قيمت 60 تا 70 تومن)
مرسي!!!!!!!
در ضمن main هم گيگا ست!
سلام دوست گرامی....نقل قول:
بگرد گرافيك 7300GSپيدا بكن با بردهاي ASUS XFX Leadtek بگير گرافيك خوبيه
من از این کارت گرافیک تهیه کردم البته مارک XFX با رم256>512 خواستم بدونم که اگه ویندوز ویستا 64 بیت رو سیستم نصب کنم...این کارت به راحتی جوابگو است؟ اخه من درایوی رو تو سی دی اون ندیدم با اینکه روی کارتنش آرم vistaخورده بود... شاید هم بطور اتوماتیک خود ویندوز می شناشه؟
نقل قول:
are shoma dorost ,igin aziz manzore man chiphay roye graphic haste ke chandin chip hasten
با سلامدوستان ممنون میشم در مورد خرید گرافیک 7300LE ،Turbo Cache Asus منو راهنمایی کنید.
نبووووووووووود؟!!!!!
تو این رده قیمت بهترین انتخاب همینه در ضمن مدل AGP کارت دارای Turbo Cache نیست و همه رمش بر روی خود بوردهنقل قول:
میتونی یه Radeon X1950Pro هم بخری ولی حدود 250 هزار تومان برات هزینه بر می داره ولی کاراییش فوق العادست!
:8:
در حد خودش خوبه ولی یه کم سر کیسه رو شل کنی 7300GT بخری خیلی بهتره بازیها رو خیلی خوب اجرا می کنهنقل قول:
توربو كش بگير دوست عزيز ولي هيچ وقت پولت رو نده يك Le بگير
چون توربو كش تنها كاري كه مي كند رم گرافيك خود را از رم مي گيرد البته روي خودش هم آنبرد رم هست مثلا 256 مگابايت دارند و نيازي هم نيست كه بيشتر رم بهش بدي يا همون 128 هم كارت را را مي ندازه مهم چيپ هستش هست كه قوي باشد
آقا من چند تا سوال داشتم اگه ممكنه جواب بديد
1-حروف le ,gt.gs براي كارت گرافيك نشانه چيست كدوم بهتره
2-من 100000 تومان دارم مادر بردمم pci هست چه كارتي بخرم فقط براي بازي
3-كارت geforce (256) 7600 gs بهتره يا geforce (256) 7600 gt يا6800 ultra--- قيمتشون چنده
ممنون
ن مي خوام يكي از گرافيك هاي زير رو بخرم ممنون ميشم نظر بديد همه ddr2 هستن در ضمن فقط براي بازي مي خوام بخرم
gigabyte nvidia 256 geforce 7300 gt
gigabyte nvidia 256 geforce 7300 gs
msi geforce 256 nx 7300 gt
sparkle geforce 7300 gs 256 64bit sli
gs از gt ارزون تره ميخواستم بدونم فرقش چيه آيا خيلي تاثير مي زاره
بين 7300 gt با 7600gs كدوم بهتره
ممنون
LE براي كارت گرافيكهاي ضعيف اون مدل هست مثلا 7300LE
GS براي گرافيكهاي خوب هست 7300GS
GT براي گرافيكهاي حرفه اي هست
اينها مشخصه انويديا هست با ATI فرق داره SE و Pro و...
7600GT بگير واقها گرافيك هست اگر پول نداشتي 7600GS بگير اولي حدودا 180 تومان دومي 130 تومان
برد هم فقط ASUS يا MSI بگير
يك دنيا ممنون
به نظر شما بين 7300 gt و 7600 gs كدوم بهتره
يعني واسه ي AGP درحد 60 تا 70 تومن geforc يا ATI خوب نيست !!! فقط nvidia 6200 هست؟؟؟
منظورم اينه كه nvidia بهتر از gforce يا Ati هست؟؟؟
خيلي ممنون
7600GS در حدود 55% قویتر از 7300GT هست برای جزییات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنیدنقل قول:
بستگی دارهنقل قول:
به سرعت core clock/ memory/engine
gpu
.ولی بیشتر 7600gs قویتره.
هر کدوم بالاتر بود بگیر . به برد هم بستگی داره.
جان!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوست من geforce محصول شرکت nvidia هستش
بهترین انتخاب هم تا 70 تومن البته بیشتر
ATI 9600XT