دوست من هیچ کدام از خودروهای ایرانی قیمت عادلانه ندارن.نقل قول:
قیمت ها در چندسال اخیر بسیار بالا رفت
Printable View
دوست من هیچ کدام از خودروهای ایرانی قیمت عادلانه ندارن.نقل قول:
قیمت ها در چندسال اخیر بسیار بالا رفت
سلام دوستان شرایط جدید فروش ایرانخودرو با مدل 95 از تاریخ 94/11/14 به شرح ذیل در سایت رسمی شرکت ایرانخودرو بر قرار می باشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارسی که هفته پیش فروش نقدی ۱۰ روزه ثبت نام کردم امروز اومد پلاک هم روش بود
کارتش هم گفتن نهایت تا شنبه میاد
نکته حالب توجه اینکه ماشین دقیقا ۰ تا کار کرده بود!!!! ماشین های قبلیم ی ۱۰-۱۲ تای کار کرده بونده!
سلام مجددنقل قول:
امروز یه اس ام اس اومد واسم که پرونده شما به سازمان فورش تحویل گردید
یعنی چی؟
+
0 تا کارکرد؟ این خوبه یا بد؟
+
پارس دقیقا چند روزه اومد؟
سشنبه ثبت نام کردم و پول دادمنقل قول:
پنچ شنبه اسمس پرونده اومد
جمعه شماره بدنه ماشین اومد توی سایت
یک شنبه شناره پلاک اومد
سشنبه خود ماشین و پلاکش اومدن
امروز چهارشنبه کارت ماشین اومد
هموز بیمه و سند ماشین نیامدن
جدی؟نقل قول:
بابا خیلی سریع کار انجام دادن
ای کاش برای منم اینجوری باشه
یعنی واسه شما 1 هفته ای تحویل دادن
یه سوال دیگه
پنج شنبه اس ام اس پرونده اومد یعنی چی؟همین اس ام اسی که واسه من اومده هست؟؟؟واسه من اس ام اس اومد به سازمان فروش تحویل داده شد
اره همونه قک کنمنقل قول:
توی سایت ایران خودرو باید نوشته باشه پرونده تحویل داده شده
واسه من چیزی ننوشتهنقل قول:
شما تو قسمت استعلام وضعیت رهن خودرو میرید؟؟؟
صفحه قبلی همین تاپیک ی عکس گزاشتی همون جاستنقل قول:
یکی از گزینه هاش تحویل پرونده است
من یه جا دیگه کشف کردم :دینقل قول:
وارد بخش ویژه مشتریان شدم با زدن شماره شناسنامه و شماره ملی یه صفحه ای باز شد واسم و بعد زدم رو گزارش
از اونجا تونستم به اطلاعات بیشتری دست پیدا کنم و مراحل کار رو هم کامل نوشته
پرونده رو زده امروز ساعت 8 تحویل گرفتن
یعنی ممکنه تا هفته دیگه ماشین رو بدن؟؟؟
ولی تاریخ فاکتور نخورده
دادن ماشین ب خیلی چیز ها ربط دارهنقل قول:
مهمترینش موجودی شون هست
من سمند ثبت نام کردمنقل قول:
فکر کنم سمند ماشینی باشه که موجودی داشته باشن
کدوم مرحله رد بشه یعنی ماشین دیگه آماده شده؟
تاریخ فاکتور یا شماره بدنه؟
چون واسه من هنوز تاریخ فاکتور نخورده
هر زمانی شماره بدنه بخوره یا فاکتور بشه جفتش یکی هستنقل قول:
ایول برید ماشین بخرید حالو ببرید. ماشینای زیر آفتاب مونشونو دارن رد میکنن به شما. جنسای رو دست موندشونو!
روزی بیست تا از این ماشینای مثلن مدل بالا میاد مغازه ما. نصفشون پشیمون هستن، اون نصفی دیگه هم هنوز حالیشون نشده چه کلاهی سرشون رفته!!!!
تا حالا چند تا 405 صفر دیده باشم که از کنار سرسیلندرش روغن زده بیرون خوبه؟ 405 صفر که توی گیربکسش واسکازین نریختن چطور؟ یا اونایی که توی 5 هزار کیلومتر سه لیتر روغن کم میکنن؟!!! از واشر سوختنشون که دیگه اصلن نمیشه گفت!
اینا اومدن یه کم از ماشینای بنجلشونو با وام 25 ملیونی دادن به مردم، میدونستن که بقیشو مردم خودشون میان دنبالش و با التماس میخرن!!!
ایشالله که برا شما ماشینا کار بده و مثل مشتریای من نباشید!
نقل قول:
راهنمایی لطفا:n36:
خانواده هر ماشینی یعنی موقع ای که دعوتنامه صادر میشه یا خودمونی بخوام بگم چند ماه قبل از تحویل خودرو شما میتونی مدل پارس رو انتخاب کنی مثلا بگی elx میخوام یا موتور ۲۰۶ میخوام یا ساده میخوام یعنی محدودیتی نداری ممکن هم هست تا اون موقع مدل های جدید تری بیاد ولی اگر مدل خاصی انتخاب کنی همونو بهت میدننقل قول:
این نکته رو هم دقت داشته باش ممکن وقتی دعوت نامه برات میدن فقط ی مدل مسخره موجود باشه و مجبور بشی همونو انتخاب کنی
- - - Updated - - -
خانواده هر ماشینی یعنی موقع ای که دعوتنامه صادر میشه یا خودمونی بخوام بگم چند ماه قبل از تحویل خودرو شما میتونی مدل پارس رو انتخاب کنی مثلا بگی elx میخوام یا موتور ۲۰۶ میخوام یا ساده میخوام یعنی محدودیتی نداری ممکن هم هست تا اون موقع مدل های جدید تری بیاد ولی اگر مدل خاصی انتخاب کنی همونو بهت میدننقل قول:
این نکته رو هم دقت داشته باش ممکن وقتی دعوت نامه برات میدن فقط ی مدل مسخره موجود باشه و مجبور بشی همونو انتخاب کنی
بدنه و تاریخ فاکتور شدن هر دو با هم همزمان میشه و وقتی اینارو هم بخوره یعنی یک هفته ای ماشین میادنقل قول:
الان احتمالا در قسمت در حال صدور فاکتور هستی .
سلام دوستان
تحویل 20روزه ایرانخودرو واقعا درسته یا بیشتر طول میکشه؟
همین تحویلی که توی سایتش زده با مدل95
منظورم اینه که سر قولش هست 20روزه بده یا نه
سال های قبل تحویل فوری بهمن به چه صورت بوده
ممکنه به بعد عید بخوره یا نه؟
هفته پیش که ۱۰ روزه بود من ی پارس خریدم ۵ روزه اومد مدارکشم ۱ روز بعد از تحویل اومدننقل قول:
مبارک باشه انشاا...نقل قول:
کدوم شهر هستین؟ مدل ماشین 94 هستش؟
آره الان 20 روزه شده تحویل
تازه کارت هدیه هم برداشتن نامردا:n24:
من 17بهمن ثبت نام کردم کاش مثل شما باشه تحویلش
آمدمایی که مثل شما وای میستن تو صف واسه خرید قاری 30 سال پیش، این باعث میشه که کار هدیه ای که میدن رو هم بردارن تا وقتی آدمایی مثل شما هست اینجا بازار اونا هم مثل توپ هست.نقل قول:
این حرف درسته که ماشین ها ارزش پولشون رو ندارننقل قول:
ولی دلیل نمیشه شما توهین کنی !!
طبیعتا اگر ۵۰۰ میلیون پول داشتم دم ایران فرغون وا نمیستادم
منم از تیر میخواستم بخرم اتفاقا توی کمپین نخریدن هم رفتم ولی خبری نشد منم نیاز داشتم
در ضمن توی این چند ساله همه چی گرون شده
سال ۹۱ گوشی ۱ تومنی اخر گوشی بود الان گوشی ۱ تومنی مفتم نمی ارزه
نباید توقع داشته باشی لپتاپ اپل ۷ میلیون باشه و پارس ۱۵ میلیون!!!!!!
همه اجناس ب ی میزان رفتن بالا
معمولا بد قولی واسه نقدی نمیکنننقل قول:
دلیل کارت هدیه هم این بود که شما با همون قیمت مدل ۹۵ گرفتی من ۹۴
جهت آگاهی عموم اینارو میگم شاید خیلی ها با ایشون هم فکر باشن.مدیر اگه صلاح میدونه پستم رو پاک کنهنقل قول:
اولا حرف زدن راجب موضوعی که ربطی به تاپیک نداره خلاف قوانین هست و اسپمه
دوما شما لطف کن نظرتو تحمیل نکن چون خبر نداری من قبل خرید ماشین صفر فقط به دستدو فکر میکردم و دنبالش بودم
و همچنین به کمپین نخریدن خودرو نو آگاهم و کاملا موافقم
اما ماشین با قیمت مناسب و کم استهلاک یا حداقل ماشینی که بیارزه پول بابتش بدم پیدا نکردم و ماشین فعلیم خیلی وضعش ناجوره
سوما شما هم اگه مثل من وسیله نیاز داشتی توی همون صف گاری 30 سال پیش وایمیستادی
ما از زندگی هم خبر نداریم پس لطفا ادای آدمای روشنفکر و مخالف سینه چاک و درنیار که خندم میگیره
نون شبه مگه ماشین!!؟
تازه اگرم واجبه میتونی بولتو بذاری بانک با سودش با آژانس بری هر جا که خواستی.یه عالم بول ه میمنونه جیبت!(بیمه و خرج ماشین و اصتحاک به کنار)
اما اگه حتما باید بخری.میتونی ماشین دست ۲ بیدا کنیُ چرا بیدا نمیشه یه سر به سایت باما بزن.با کارکرد 10 هزار تا میخریدی.
البته همون هم محدودیت داره و از بین موجودیها میدهند و ELX خبری نیست و حتی ابن اواخر LX هم نبود و معمولا اکثرا دوگانه و سال هست..درکل بستگی بیشتر داره که خودشون بگن چی تحویل میدهیم تا شمانقل قول:
گروه خودروسازی ایران خودرو برای اولین بار فروش فوری سمند سورن توربو ، ویژه دهه فجر مبارک فجر را آغاز می نماید .
زمان فعال سازي این بخشنامه ساعت 10 صبح روز شنبه مورخ 94/11/24 می باشد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
الان وضعیت تحویل ماشین رو چک کردم
تو این مرحله هست
نهایتا تا چند روز دیگه دستمه؟
شماره بدنه هم خورده
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نهایتا تا یک هفته دیگه نمایندگی هست،پلاک هم امروز و فردا میشینه روی سایت
تحویل چند روزه هست؟
اگر تاخیر داشت میتونید بابت تاخیر در تحویل هم شکایت کنید و خسارت بگیرین
تحویل 20 روزه هستنقل قول:
11 ام پیش نمایندگی ثبت نام کردم
و 14ام قرارداد تحویل ایرانخودرو داده شد
تا آخر هفته می رسه؟
اگر اشتباه نکنم بچه خوزستانی والا با این پیک کاریشون فکر نکنم تا پنجشنبه برسه،درضمن تا پلاکت دست نمایندگی نباشه نمیتونن تحویل بدهن،مدارک تا 10روز دیگه و کارت طلایی هم که شاید تا یکماه طول بکشه،ماشین برسه هم توی سایت میزنه تحویل به نمایندگی..اگر بعد از 1 اسفند تحویل دادند،به ازای هر روزتاخیر میتونی 18%سود بگیری،فقط باید به 096440 شکایت سود تاخیر در تحویل را بفرستی یا اینترنتی شکایت کننقل قول:
ممنونمنقل قول:
بله خوزستانی هستم
راستش من ماشین رو واسه عید می خوام که باید برم مسافرت
گفتم قبلش یکم آب بندی کنم
نمایندگی گفت شنبه می رسه
هنوز پلاک رو هم تو سایت نزدن
یعنی ممکنه ماشین برسه و پلاک نرسه و چیزی تحویل من ندن
اینجوری؟
نه مطمئن باش، هم ماشین میرسه پلاک هم میرسه،اینکه پلاک هم شاید با تاخیر بشینه به دلیل مدل95 هست که بعضی مواقع با کمی تاخیره،امروز یا فردا پلاکت صادر میشه نهایتا 1اسفند،که از همون شماره گذاری خوزستان نمایندگی میگیره بهت میده،کارت شناسایی ماشینت هم 10 روز بعد از صدور پلاک برات پست میشه،EF7 نوشتی؟بعد که گرفتی یک ریویو بده
اگر مشکل احراز سکونت نداری و محل صدور شناسنامه و سکونتت یکی باشه مشکلی از لحاظ پلاک نیست
ممنون از پاسختوننقل قول:
بله من سمند LX بنزینی با موتور EF7 و مالتی پلکس گرفتم
من که زیاد تو ماشین وارد نیستم
ولی سعی می کنم با عکس و کمی توضیحات بذارم تو تاپیک EF7
لینکش رو واستون می فرستم که ببینید
+
یه سوال دیگه
کارت طلایی داشته باشم نباید بیمه بدنه بکنم؟؟؟
آره؛کارت طلایی تقریبا همون کار بیمه بدنه را میکنه+یک سری سرویسهای رایگان مثل روغن موتور رایگان
توی این سایت بگردی و PDF مرتبط باهاش را پیدا کنی،با توجه به سطح کارت طلاییت متوجه میشی که چه خدماتی داره و چه فرقی با بدنه داره
فکر کنم قبلا خوندمنقل قول:
واسم سوال بود که دقیقا چه جوریه
ماشین من همچنان در تایید حسابداری
این مرحله زیاد طول نمیکشهنقل قول:
ماشین شما از زمان فاکتور شدن توی صف حمل ب شهر و نمایندگی شما قرار گرفته باید ی جای خالی رو کمر شکن پیدا بشه که بفرستنش
پلاک هم باید راهنمایی رانندگی بگیری نه از نمایندگی تعجب میکنم اون دوستمون این حرف رو زد!!!!:n04:
ممنوننقل قول:
آقا هنوز پلاک هم تو سایت نخورده
صدور سند هم که انجام نشده
میگم زده مهلت 20 روزه
این مهلت از روزی که میرم پیش نمایندگی قرارداد می بندم حساب میشه یا از روزی که قرارداد تحویل ایرانخودرو داده شده؟
یه سوال دیگه
چه زمانی برم واسه پلاک؟؟
اگه پلاک توی سایت نخورده یعنی هنوز تخصیص ندادن پس الان رفتن شما فایده ای نداره فک کنم وقتی ماشین برسه نمایندگی فکسی چیزی میزنن راهنمایی رانندگی که پلاک رو تحویلت بدننقل قول:
۲۰ روز کاری از زمان ثبت نام در ایران خودرو
من ۳ تا ماشین خردیم همیشه کمتر شده از مدت رمانی اولیه
حالا این پلاک سر موقع بیاد خوبهنقل قول:
اگر تو سایت پلاک رو زد می تونم برم بگیرم؟؟؟