سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده احسان جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منکه گفته بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دادن پیغام خصوصی و تلفن هم جدا خداری کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این عکسها امکان پاک شودن ندارن
ای بابا خسته شودم با این سرعت درپیتی عکس آبلود میکنم بعد میگین پاک کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما تنها نیستی تو گزارش قبلی هم چند نفر که یکیش همین دیشب بود گفت پاک کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمشم نمیگم کیبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم سوسک کشته، مگس کشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم داره چکار میکنه هر روز یک فکریه تو سرش حالادارن دنبالش میگردن نمیخواد هیچ عکسی از اون تو سایت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه جون احسان قسمم نده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ راحی ندار جز مدارا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کلام آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه عکسی که من کمیزارم ویرایش نمیکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]