برو از تو لينك پايينم دان كننقل قول:
تقدبم به بچه هابي ngemu:5:
Printable View
برو از تو لينك پايينم دان كننقل قول:
تقدبم به بچه هابي ngemu:5:
سلان به دوستام خووب بلاخره تنظيماته عالييي pcsx2 9.5 390 رو در قسمت CPU يافتم كه 30 فريمبه بازيهاي شما اضافه ميكنه كه تصويرشو در پايين گزاشتم و هم درلينكم در صفحه اول هست :happy: مشكلي بود بگيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من ورژن 1.0.1 رو می خواستم نه 1.0.0 رو
بازم سلام به دوستان pcsx2 9.5 390 pp 162 رو دز لينك پايينم گزاشم دان كنيد
سلام به روستان در لينك پاينم دو تا plugin جديد گزاشتم يكيش megadev .10 هست كه ميتونيد بازياتونو با كيفيت HDD بازي كنيد و ديگري cdvdv1-0.zip كه هم ميتونيد از CD ROM بازي كنيد و هم از IMAGE كه سزعت بازي هاي
مثل MGS3 و FF XII و DRAGON QUEST 8 و چندتا ديگرو كه سرعت خوبي ميده البته بايد ISO كني:5:د
با سلام ورزن جديد pcsx2 9.5 390 PP 169 هم در لينك پايينم دان كنيد
از اينا چه طوري ميشه استفاده كردنقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ميندازمشون در قسمت پلاگين نرم افزار ولي اينا رو نمياره
در كل يكم توضيح بدين
راست ميگه!علاف يعني چي؟!بده ميايم به شماها كمك مي كنيم؟ج سوال:علافيم ديگه كارو زندگي نداريم ميايم اينجا.تازه الان كه موقع مدرسه هاست من كمتر علافم.:27::31:نقل قول:
سلام من بازي تان رايدر 2 رو كه براي پي اس 1 هستش گرفتم هر كاري ميكنم توي بازي نميره منوهاش مياد ولي موفعي كه مي خواد تو بازي بره صفحه سياه ميمونه ديگه بازي نمياد من از شبيه ساز epsxe160 استفاده ميكنم
كلا اين شبيه ساز نمي تونه اين بازي رو اجرا كنه.psx1.13 رو امتحان كن احتمالا جواب ميده.جواب نداد از epsxe1.70 استفاده كن 100 درصد جواب ميده.مشكلي داشتي هستيم.:10:نقل قول:
نه نشد شايد پلاگيك خاصي مي خواد ميشه منو راهنمايي كنيد من دلم مي خواد اين بازي رو بازي كنم ميشه كمكم كنيد ممنون ميشم .نقل قول:
نه نشد نداره كه اين دوستمون در بلا گفت از psx 1.13 يا epsx 1.7 استفاده كن مياد:5:نقل قول:
بچهاي PS2 باز تنظيمات جديده PCSX2 رو گزاشتم براتون در لينك پايين كه ميتونيد 30 فريم بيشتر بگيريد :20::40:
با سلامنقل قول:
يه جوابي عنايت كنيد لطفآ
چشماتون اينجور ميبينه:5:نقل قول:
جدي ميگي؟من خودم اين مشكل رو داشتم با بازي بليد.ولي حل شد اين تنظيمات رو امتحان كن ببين ميشه:نقل قول:
بايوس:scph7001.usa
پلاگين گرافيك:ogl renderer1.11
پلاگين سي دي رام:epsxe cdr wnt/w2k core1.7.0
پلاگين صدا:epsxe spu core1.7.0
الان مشكلتون حل شد؟:10:
سلام به دوستان بلاخره ورژن جديده ZERO GS هم اومد همراه با PCSX2 9.5 جديد در لينك پايينم گزاشتم دان كنيد:8::46:
سلام به دوستان پلاگينهاي جديده pcsx2 9.5 اومد كه در لينك پايين گزاشتم
pcsx2 9.5 393 pp 199
pcsx2 9.5 393 x3
zerospu sound
سلام
اگه لطف کنید کلیه ی فایل های لازم برای اجرای بازی ها ps2 و همچنین عکس های آموزشش رو تو یک فایل زیپ شده آپلود کنید ممنون می شم.
تويه سايت خود نرم افزار هستنقل قول:
ميتوني دانلود كني
البته پلاگين و بايوز نداره
با سلام به روستان خوب جديدترين ورژن pcsx2 9.5 396 236 كه سرعت بسيازي هم داره رو در لينك پايينم گزاشتم
دان كنبد در هر بازي 70 فريم ميگيريد :31::8:
بچه ها اگه میشه لینک آخرین ورژن شبیه ساز ps2 رو همراه با تمامی پلاگین و بایوز بذارید ...
و اگه میشه نحوه ی کار با نرم افزار رو بذارید ...
خیلی لازم دارم ... پلیز !
میسی :46:
به لينكهايي كه تو امضام دادم برو همه چي هستنقل قول:
سلام کلنگ جان
من از این امضای شما هیچی نفهمیدم.اگه میشه یه لینک دانلود دیگه از ورژن 0.9.5 بزاری ممنون میشم.
من هیچی از امضات نفهمیدم ... اگه میشه بگو کدوم فولدر رو دانلود کنم:31:نقل قول:
من سيستمم رم 2 گيگ و گرافيك 8600 gt داره ميتونم بازيهايي مثل god of war و اينا رو اجرا كنم؟
از فريم و اينا هم چيزي نمي دونم فقط بگين چيكار كنم !!!!!!!!!1
من قبلا با pcsx2 0.9.0.1 كار كردم ولي خودمو كشتم و نتيجه نداد
لطفا یکی به این تاپیک رسیدگی کنه !
تو امضام يه پوشه اي هست كه نوشته شده برنامهاي جديدش بريذ داخل و pcsx2 9.5 396 pp 353نقل قول:
رو ذان كنيد به همراه gsdx 1.10 852
شما هم طبق بالا عمل كننقل قول:
در اين شبيه ساز بيشتر رو cpu كار ميكنه و براي راحت بازي كردن بايد يه cpu دو هسته اي داشته باشينقل قول:
شما اول به خوذ سايت اصلي برو و pcsx2 9.4 رو دان كن و يبا تا بقيشو بگم:5:نقل قول:
سلام
من از برنامه PCSX2 0.9.4 استفاده می کنم و به قول دوستمون دو سال خودمو کشتم تا بازی های PS2 رو روی کامپیوتر اجرا کنم ولی آخرم نشد ! خیلی نا امید شدم ولی اگه کسی می دونه از چه پلاگین هایی باید استفاده کنم بگه چون بازی خیلی آهسته است و گرافیکس هم بعضی جاا ها قاط میزنه !
لطفاً راهنمایی کنید . راستی اگه پلاگینی می شناسید که با God Of War ll , God Of War سازگارباشه حتماً بگید چون وری هارد 2 اون رو تا نزدیکای آخرش رفتم بعد سی دیم ترکید ( خش خشی شد ) حالا هم می خواهم از رو فایل تو کامپیوتر اجرا کنم . همه چی مثل ایمیج گرفتن و اجرا از روی فایل رو هم بلدم فقط با سرعت بازی مشکل دارم
صد در صد مطمئن هستم که مشکل از کامپیوترم نیست .
مشخّصات کامپیوتر :
Computer Name: MOHAMMAD-PC
Operating System: Windows Vista Ultimate OR Windows Xp
BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG
Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz (2 CPUs), ~3.00GHz
Memory: 1022MB RAM
DirectX Version: DirectX 10
Graphics
Name: NVIDIA GeForce 8500 GT
Manufacturer: NVIDIA
Chip Type: GeForce 8500 GT
DAC Type: Integrated RAMDAC
Approx. Total Memory: 752 MB
Current Display Mode 1280 x 1024 (32 bit) (60Hz)
Monitor: Generic PnP Monitorلطفاً براهنمایید .
ممنون
کسی نیست ما را براهنماید !؟
سلام اگر مشکلی دارید حتما بهنقل قول:
لینک زیر برید که تمام توضیحات در مورد شبیه ساز پلی استیشن 2 (pcsx2 )توش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم با شبیه ساز پلی استیشن 2 (pcsx2 )بازیهای Final fantasyXII,Bloody roar3 ,tekken5 ,4و.... رو بازی میکنم البته توی این دوتا تاپیک زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با سرعت مشکل ندارم ولی صداش خیلی کنده.
یه پلاگین خوب واسه صدا ندارید ؟
سلام خیلی تاپیک جالبی ولی خواهشن ادرس هارو یکم مرتب تر تایپ کنید من نمیتونم باز کنم اگه میشه تو رپید بزارید فایل هارو
سیستم من اخرش مشکل نداره سیستمم بازی باز میشه ولی هنوز داخل نشده از ویندوز ایراد میگیره میخواستم بدونم از چه ویندوزی باید استفاده کرد سرویس پک 2 و 3 رو امتحان کردم جواب نداد
سلام
من ديروز يك پلي استيشن 2 مدل ژاپني فن دار گرفتم .فيلم دي ودي را نشان ميداد . سي دي بازي كه ميزارم (4 تا 5 تا بازي نو خريدم) منظورم اينكه سي دي ها نو هستند شايد بعد از 10 بار روشن و خاموش كردن تونستم يكي از بازي ها رو اجرا كنم.كسي ميتونه مشكل اين پلي اتيشن چي هست و چرا دي ودي رو راحت اجرا ميكنه ولي بازي و نه .تو رو خدا اگه راه حلي هست كمكم كنيد.ممنونم.
با سلامنقل قول:
لنز پلي استيشن شما اصل هست به اين خاطر بازيهايي كه كپي باشن رو نمياره
البته بيشتر بازي ها در ايران كپي هست مگر اينكه به يه بازي 5 هزار تومن بدي تا اصلشو بگيري
بايد ببري و لنزش رو عوض كني
يادت باشه لنز پلي استيشنتو تحويل بگيري
با rev 75 SPU2GHz PP rev 406.7z استفاده کن که در لینک زیر گزاشتم ورژن جدید pcsx2 9.5 396 هم اومد :5: و gsdx 1.13 جدیدشنقل قول:
از sp3 استفاده کنی بهتره و این مشکل از میشه از win شما باشه یا اینکه source برنامتون ناقص هست به لینک زیر من برو و جدیدترین ورؤن رو دان کن :46:نقل قول:
من بهترین تنظیمات بازی harvest moon:a wonderful specal رو میخواهم لطفا غلط املایی نگیرید خواهش میکنم یکی به من کمک کنه اینم تنظیمات سیسنمم
geforce 7100gt
1gb ram
cpu 3000