نه دوست عزیز کیف و موس داخل جعبه پلمپ خودn550 موجوده و اهدایی شرکت Asus . فروشنده چیزی اضافه نمیکنه.نقل قول:
Printable View
نه دوست عزیز کیف و موس داخل جعبه پلمپ خودn550 موجوده و اهدایی شرکت Asus . فروشنده چیزی اضافه نمیکنه.نقل قول:
بچه ها اگه میتونید یه نرم افزار بنچمارک گیر مثل antutu که برای دیوایس های اندرویدی استفاده میشه به من معرفی کنید یا نرم افزاری شبیه به Z divise test.
خلاصه یه نرم افزار برای اینکه موقع تحویل گرفتن لبتاب از سالم بودن و عملکرد صحیحش مطمعن بشم.
جلو جلو مرسی
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
برنامه ی جامع برای اینکار Burn it test هست که با یک جستجو پیداش میکنیدنقل قول:
درایو DVD ، کارت صدا، نمایشگر و... گرفته تا رم و CPU و خلاصه همه ی سخت افزار حتی Lan و وایرلس! رو تست میکنه و بنچمارک میگیره
بذار مثال رو از همون گوشی خودتون (نوکیا x6) بزنم تا بحث کیفیت پنل مد نظرم بیشتر دستتون بیاد و همه چیز براتون روشن بشه و بیش از این بحث بیهوده سر مات یا شفاف بودن نکنیم!نقل قول:
نمایشگر x6 تقریبا مات هست اما N8 نمایشگر براق داره . حالا در عکس زیر که در محیط Out door گرفته شده آیا برتری به نمایشگر مات x6 تعلق میگیره یا نمایشگر براق N8 ؟
پس حالا باید بخوبی متوجه شده باشید که موقع بررسی کیفیت نمایشگر هر دیوایسی در محیط های Out door بجای تأکید صِرف بر پارامترهای کهنه ی «مات و یا شفاف؟» (تحلیل دیجیکالا) ، باید پارامترهای دیگری رو هم لحاظ کرد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این سایت هم زده 3970 که اگه درست باشه خیلی خوبه.تاریخ به روز رسانی قیمتش هم امروز هست.دوستانی که میخوان بخرن یه نگاهی بندازن.
حتی به خودش زحمت نداده بگه لمسی هست یا نه!نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
نقل قول:
قیمتش خوبه ولی تاچ نیست!!
دوستان نظرتون چیه در مورد این لپ تاپ من خیلی وقته منتظرشم ، صبح زنگ زدم به پشتیبانی سایت داتیس آنلاین گفت که با گارانتی سریر 3.960.000 تومن در میاد البته بدون صفحه نمایش لمسی. لمسیش هم 5.400.000 تومن!!!
به نظرتون بخرم یا بازم منتظر بمونم؟
اینم لینک:
منم صبح به داتیس زنگ زدم قیمت لمسی و اشتباه می گه ولی قیمت بدون صفحه نمایش لمسیش خوبهنقل قول:
شرکت آرکو هم زنگ زدم بدون صفحه لمسی 4100 با صفحه لمسی 4500
من دیگه موندم چیکار کنم بنظرم بیخود اینقد گرونه !! بنظرتون اینو بیخیال شم برم lenovo ideapad y510 بگیرم؟؟
بنظرتون ممکنه قیمتا دوباره بیاد پایین و لمسیش مثل سابق بشه 3.800.000 ؟
من از یکی از نمایندگی ها پرسیدم گفت که همه ی اینایی که میفروشن گارانتی اصلی نیستن و هر قیمتی که میخوان میدن بهم گفت صبر کن اگه دوباره وارد بشه قیمتش پایین تر میاد.:n13:
من کلا از lenovo بدم میاد البته این نظر شخصیمه.بنظرم msi GE60 2OC خیلی بهتره.نقل قول:
نقل قول:
منم فکر می کنم ممکنه چند وقت دیگه قیمتش پایین بیاد ولی من خیلی فوری بهش احتیاج دارم نمی تونم دیگه صبر کنم تا الانم کلی منتظر موندم که N550 بیاد
من واسه نرم افزار های معماری می خوام بهم lenovo رو معرفی کردن راجع به msi اطلاعاتی ندارم
نقل قول:
منم فکر می کنم ممکنه چند وقت دیگه قیمتش پایین بیاد ولی من خیلی فوری بهش احتیاج دارم نمی تونم دیگه صبر کنم تا الانم کلی منتظر موندم که N550 بیاد
من واسه نرم افزار های معماری می خوام بهم lenovo رو معرفی کردن راجع به msi اطلاعاتی ندارم
بیخود برای ارزون شدن n550 صبر نکنین...سری n ایسوس همیشه وضعش اینطوری بوده.با این اوضاع اصلا ارزش خرید نداره اگه اهل گیم هستین ge60 از همشون سرتره!
تنها مشکلم با GE60 شکل ظاهریشه وگرنه خیلی وقت پیش خریده بودمش.نقل قول:
منم تو دو راهی گیر کردم که بگیرم یا نه.البته این داتیس هم یه مقدار خنگ میزنه.من رفتم تو سایتی که دوستمون داده بود با گارانتی سریر تو رزولوشن مشخصات اچ دی رو داده ولی تو بررسی تخصصی زده فول اچدی.اگه اچدی باشه خوب نیست من فول اچدی رو ترجیح میدم درسته گرون تره اما بهتره.
lenova كيفيت ساختش پايين اما msi اليهنقل قول:
الان مشخصات این مدل msi که دوستان معرفی کردن و نگاه کردم msi GE60 2OC این سی پی یو نسل سومه گرافیکش هم 2نقل قول:
یعنی نسبت به lenovo ideapad y510 ضعیفتره نسبت به این N550 هم که مشخصاً ضعیفتره!!
واقعاً موندم چیکار کنم N550 رو با این قیمتش بگیرم یا نه!! خیلی هم زود یعنی دیگه تا شنبه باید برم بگیرم
تو سایت ها زدن موجود قیمت هم گذاشتن.ولی تو تهران به هرکی میگی میگن نداریم.از نمایندگی ایسوسم پرسیدن گفتن نداریم.دوستان کسی تو تهران جایی سراغ داره؟ممنون.
دوستان اگه قیمت های آل دیجیتال رو تو این چند روزه بررسی کنید می بینید که به طور نا معقولی کاهش پیدا کردن (مخصوصا مدل گرافیک 2 گیگ که به قیمت 3670000 رسیده !!!) و از طرفی هم به قول دوستان می بینیم که این مدل ها تو بازار کم و مدل لمسی که میشه گفت اصلا نیست مگر با قیمت های پرت. برای همین به نظر میاد این ها که الان گذاشتن برای فروش جزو همون هایی هستن که این محصول رو در سری قبل که وارد شده بود انبار کردن تا قیمت ها بالاتر رود و حالا که دیدن قراره تا چند وقته دیگه دوباره وارد بشه (شرکت آوات در ایمیلی که برام فرستاد گفته بود اواخر همین برج) شروع کردن به ارزه که حسابی از آب گل آلود ماهی بگیرن.
و سوالی که باید از فروشگاه هایی مثل آل پرسید اینه که، شما اگه با قیمت بالا خرید کردی چطوری به این راحتی کاهش قیمت میدی؟؟!!!
والا!!!! :|
آل دیجیتال و... که فروشگاههای آنلاین معتبری هستند و خودشون جنس رو وارد می کنند با بازاری ها قضیه شون متفاوته . بقولی هر گردی گردو نیست دوست عزیزنقل قول:
بعبارتی فروشگاههای آنلاین بعلت ماهیت کاری متفاوتشون تا وقتی جنس رو دارند می فروشند تا اونجا که موجودی 0 بشه . حتی اگر نوسانات زیاد باشه برای وارد کردن دست نگهمیدارند و این معنیش این نیست که انبار کردن!!!
آل دیجیتال معلومه با نرخ های جدید ارز وارد کرده که به این قیمت گذاشته
ممنون از راهنماییتون ولی سوال، اگه با نرخ ارز جدید وارد کرده پس چرا با مدل لمسیش اینقدر تفاوت قیمت داره؟ و کاهش قیمت از 3950000 تا 3670000 طی سه چهار روز چه معنی میده؟نقل قول:
با تشکر
وارد کننده در زمانیکه ارز 3000 بوده سفارش داده و تازه حالا ترخیص شده ...نقل قول:
متاسفانه مردم ما با این قواعد آشنا نیستند و اگر همین الان ارز بشه 1000 ت همین فردا توقع دارند همه اقلام وارداتی هم تأثیر بگیرند! در حالیکه حدود 2 ماه طول میکشه
+ اینکه مدل لمسی میتونه چندین کانفیگ متفاوت داشته باشه و مدل غیر لمسی هم به هکذا. و با جمع کردن این مطلب با مطلب بالا قضیه پیچیده تر از اونی میشه که بتونید به این راحتی قضاوت کرده و حکم کلی بدید که چرا اون مدل اونجوره این مدل اینجوره
خدایی آوات قراره وارد کنه یا اینکه اینم مثل بقیه سر کاریه؟از شهریور تا حالا داریم از این قرارا میذاریم.قراره یه ماه دیگه بیاد یه هفته دیگه بیاد و...البته آقای saeed.zn ناراحت نشن.من منظورم با اون کساییه که امروز و فردا میکنن.من نمیدونم لپتاپ به این خوبی این همه هم متقاضی داره پس چرا وارد نمی کنن؟اونوقت لپتاپ هیبریدی مثل taichi رو وارد میکنن که خیلی هم به کار نمیاد.اونم 6200 با گارانتی آوات؟؟؟!!!!نقل قول:
منم مثل شما الان نزدیک به دو ماه که منتظرم و کلی از این وعده ها شنیدم. اینی هم که نوشتم صرفا بازخوانی ایمیلی بود که آوات برام فرستاده بود. شما هم می تونید بهشون ایمیل بزنید و بپرسید. حالا درست یا غلطش رو نمی دونم!نقل قول:
با تشکر
مدل گرافیک 2 .. 3670
گرافیک 4 .... 4100
430 تومن اختلاف .. مگه چقدر 4 نسبت به 2 برتری داره عملا ؟
با گیمهای فعلی عملا هیچی . ببین در سایر امکانات چه تفاوتی با هم دارن . منطقی نیست که فقط بخاطر تفاوت vram این اندازه تفاوت قیمت داشته باشندنقل قول:
آقا من اکثر سایت های خارجی رو نگاه کردم ... هیچ کدوم کانفیک گرافیک 4 رو ندارن
کلا دو مدل کانفیگ هست : DB71 و DB72T
که فرقشون فقط لمسی نبودن اولی هست .... پس این کانفیگ با گرافیک 4 از کجا میاد ؟؟
و اینکه میشه از فروشگاه های معتبری مثل آمازون سفارش داد؟؟
من امازون رفتم دیدم بیشتر مدل هاش گرافیک 4 بود.برای ایران چیزی نمیفرستن اگه خارج از ایران فامیل و اشنا داری میتونی سفارش بدی بره دست اونا که برات یا پست کنن یا بیارن.
ببخشید میشه یه لینک با کانفیگ 4 برای گرافیک تو آمازون بدید ؟؟نقل قول:
ما الان آشنامون دی ماه می خواد بره فرانسه ... بهترین راه چیه واسه اینکه بگم اون واسم بیاره ؟؟
داداش راستش من چند وقت پیش تو امازون دات کام گرافیک 4 هم دیدم اما الان دیگه نیست و شاید اشتباه من باشه که اگه اشتباه من بوده معذرت میخوام.اما 1لینک پیدا کردم از امازون که گرافیکش 4 هست اما با فیلتر شکن باز میشه و مبلغش به یورو هست.ببین این لینک کمکی میکنه بهت.نقل قول:
این سایت هم با گرافیک 4 میفروشه اما واحد پولش ronهست که نمیدونم برای کدوم کشوره.به هر حال اگه فامیلتون میره فرانسه اصلا نگران نباشید چون اونجا گیر میاد حالا یا به صورت انلاین یا به صورت خرید از بازار.ما هم همچنان منتظر قیمت این محصول در ایران هستیم تا ببینیم میتونیم بگیریم یا نه.:n02:
دوستان یه سوال دارم جون من جواب بدین
من میخوام بخرم پولش هم مهم نیست
asus n550jv بدون لمس 4 گیگیش
یا
msi ge60 2oc
رو ایسوس شک دارم به خاطر باتریش رو ام اس ای شک دارم به خاطر گرافیکش که 2 هست
حالا ایا باتری msi بهتر از asus است ؟؟؟ اگه هست چقدر با هم تفاوت داره ؟؟؟
من برای بازی نمیخوام ولی خوب دوست دارم بازی کنم و کلا برنامه نویسی میکنم و به همین دلیل برام کانفیگ و باتری و شیک بودنش بام مهمه
رم گرافیک زیاد مهم نیست و 2گیگ کافیه.نسبت به باطری هم زیاد حساس نشو و از لپ تاپ های مالتی مدیا انتظار شارژدهی بالا نداشته باش همشون مث هم هستن و با اختلاف خیلی کم از هم بهترن.در کل اگه لپ تاپ رو برای گیم میخوای msi ge60 و اگه دیزاین برات مهتره n550
ضمن تایید نظرات دوست قبلی، msi بکار شما نمیاد . یک لپتاپ سنگین جایگزین دسکتاپ و برای گیمرهای حرفه ای هست. در واقع برای رقابت با Alienware و امثال اون ساخته شدهنقل قول:
برای شما n550 هم در بازی کم نمیاره و هم در امور روزانه و معمول بخوبی جوابگو هست و مخصوصا که برای جابجا کردنش هم مشکلی ندارید
آقا قیمت الانn550چنده ؟ با لمسی بدون لمسیش؟ در ضمن خیلیا میگن با صفحه براق لمسیش زاغارته بدرنمیخوره از اون طرف هم بدون لمسی با صفحه مات کیفیت تصویر میگن میاد پایین موندیم وااالا! امیدی هست به کاهش قیمت ها یا نه ؟ با توجه به اینکه ما زیاد شانس نداریم بازار ففط منتظر منه همین فردا بخرم فردای ان روز 600-700تومنی میکشه پایین..واقعا مملکته ما داریم
قیمت رو که در پستهای قبل نوشتند. بسیار متفاوتهنقل قول:
مطلب دوم هم صحیح نیست. نه صفحه براق خیلی کیفیت تصویرش بالاتره و نه صفحه مات کیفیت تصویرش پایین تره
تا از نزدیک خودتون تجربه نکردید به حرفهایی که می شنوید اعتنا نکنید متاسفانه اکثر این دست صحبتها غیر علمی و مُهمله
دوست عزیز ممنون از راهنمایی توننقل قول:
دوستان با یه فروشنده حرف زدم گفت با توجه به اینکه این مدل کمیابه پس فردا اگه مشکلی واسش پیش بیاد از کجا میخوای قطعه هاشو گیر بیاری حالا نمیدونم این حرفش عاقلانه و منطقی هست یا چرته..در ضمن بنظرتون با توجه به این حرفش عاقلانه هست بگیرمش یا نه ؟
سلام دوست عزیز...نقل قول:
خدایی نکرده هر مشکلی که پیش بیاد به راحتی میتونن تعمیر کنن ! چون لپتاپ و دسکتاپ مثل موبایل نیست که خیلی از قطعاتشون فرق داشته باشه ! قطعات داخلی (بجز موارد خاص) یکیه ! در موارد خیلی کم ممکنه قطعه ای خاص برای یک مدل باشه که اونم اصلاً نگران نباشین، این لپتاپ با گارانتی وارد بازار شد و مطمئناً شرکت های گارانتی کننده نسبت به تأمین قطعات هم اقدام میکنن !
الان لپتاپ های 10 سال پیشم میتونن تعمیر کنن، و حتی قطعه عوض کنن...
موفق باشید...:n16:
دقیقا همون چیزی که خودتون فرمودین...حرفش کاملا چرته / کی گفته کمیابه؟؟فقط قیمتش بالاس / خیالت واسه خرید راحت باشهنقل قول:
منم منتظر یه پوله قلمبم که برم بخرمش / شک نکن تو انتخابت :n26:
بچه ها منم یه سوال داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنین...
با توجه به این که تفاوت قیمت گرافیک 2 با گرافیک 4 حولوحوش 400 تومنه میخام الان با گرافیک 2 بخرم بعد مثلا
یکی دوسال دیگه عوض کنم و بیشتر کنم گرافیکو...
این امکان وجود داره آیا؟؟؟منظورم ارتقاع سیستم هس / میشه بعدا گرافیک 4 جایگزین کرد؟مرسی پیشاپیش