خواهش میکنم قابلی نداشتنقل قول:
والا تو اون روز نزدیک 300-400 تا شات زدم اینا رو واسه خالی نبودن عریضه گذاشتم
به هرحال هرکسی یه جور سلیقه ای داره
Printable View
خواهش میکنم قابلی نداشتنقل قول:
والا تو اون روز نزدیک 300-400 تا شات زدم اینا رو واسه خالی نبودن عریضه گذاشتم
به هرحال هرکسی یه جور سلیقه ای داره
شلیل اینا هستن اون یچیز دیگس:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی کشور سوئیس گلابی ها دقیقا این شکلی هستند خیلی هم بدمزه و سفت هستند. گمون نکنم ایران این نوع گلابی را داشته باشه. نکنه می خواین بگین گلابیه؟نقل قول:
-----------------------------------------------------------------------------------
انجیر کوهی (ترش و خوشمزه :n12:و کوچیک. خودم اولین بار بود می دیدم.)
تا حالا شده صبح زود گشنه و خواب آلود برین سر شیشه عسل یهو ببینین یه کشدوزک قبل از شما داره صبحانه می خوره؟
اسم ساحلش رو لطف میکنید بگید ؟
در پست بالا جواب سوالم رو متوجه شدم مرسی
(اصلاح شد)
FZ40
f 5.6
1/250
سنجد یا عناب نیست؟نقل قول:
آره خودشه.عنابه ولی به طرز غیر معمولی بزرگه(اندازه تخم مرغ)نقل قول:
اگه این تاپیک بجای هر روز هر ده روز یک بار بالا بیاد اما عکس های مناسبی توش باشه بیشتر در شان انجمن خواهد بود
لازم نیست هر ساعت داخل اش تصویر هایی را بگذاریم که حتی حداقل استاندارد های یک عکس را ندارد
سوژه یابی -کادر بندی -نورسنجی -فوکوس-وایت بالانس
حداقل هایی هستن که یک عکس باید داشته باشه که تو این صفحه هیچ کدام از تصاویر این شرایط را ندارند.
ضمنا اینجا تاپیک گفتگوی ازاد هم نیست اگه قراره صحبتی بشه بهتره در مورد عکس و عکاسی باشه نه نوع و جنس میوه
با سلام و با احترام به نظر شمانقل قول:
از نظر من هنر یک چیز انسانی و فرهنگی و باید سعی کنیم
با هنر باعث طراوت روح خودمون و دیگران بشیم حالا ما میتونیم
با مطالعه و تمرین بیشتر سطح کارها مون رو بالا ببریم
ولی از نظر من در همین تاپبک عکسهای خیلی خوبی گذاشته شده
و در ادامه هم گذاشته میشه ولی نباید انتظار داشته باشیم
همه کاربرهای حرفه ای بیان ایتجا عکس بذارن من ترجیح
میدم تاپیک حالت سازنده داشته باشه و بصورت کارگاهی
برخورد بشه و تعامل دوستانه بین کاربران باشه حالا اگه یک
یک مزاحی میکنیم درباره سوژه عکاسی(نه مسخره کردن)
چه اشکالی داره ؟ اتفاقا باعث تقویت روحیه کاربران میشه
این حرفم که در این صفحه هیچ عکس ارزشمندی نیست
به نظر من کم لطفی و بعضی عکسها از نظر من قاب بندی
خوب و اصول اولیه عکاسی رو در اونها رعایت شده
حالا یک نفر مثل شما ایده آل فکر میکنه عده ای از کاربران
دوست دارن با قرار دادان کارهای بد و خوبشون خودشون
رو بهتر بسنجن البته خودم هم موافق که سعی کنیم
تا جایی که میتونیم کارمون رو گلچین کنیم اینجا بذاریم
مثلا من خودم هر دویست شات شاید یک عکس رو اینجا میذارم
ولی دوباره میگم به عقیده من بهتر تاپیک به همین شکل عمومی باشه
چون اینجام انجمن عمومی و همه کاربرا دوست دارن در تاپیک هایی مثل این فعالیت کنن
به این صورت نباشه مثل بعضی انجمن ها با یک دیدگاه فاشیستی
با کاربرا برخورد بشه مثل بعضی انجمن های سابق همین جا
هم شاهد بودیم مدیر همه کاربرا رو درو میکردن
با توجه به اینکه من در انجمن ها جدیدا دوباره فعالیت میکنم متوجه شدم ادمین ها هم
بیشتر علاقمندن تعداد فعالیت کنند بالا بره که این خودش باعث تقویت انجمن و نکته مثبتیه
مثلا من خودم هم اینجا عکس میذارم دوست دارم کاربرای بیشتری به قسمت عکاسی سر بزنن
ببینن تا اینکه فقط 4 نفر باشیم عکس های همدیگه رو نقد کنیم به نظر شما بهتر نیست؟
از طرفی دیگه این انجمن عکاسی هنوز نو پا شاید چند وقت زمان ببره
همین مسابقاتی که احسان برگزار میکنه و مدیران کمک میکنن کنم برای شرکت کردن
حداکثری اعضا در فروم عکاسی و سایر انجمن های پی سی ورلد به همین علت و تعداد
کاربران عضو پی سی ورلد نشون دهنده همین موضوع
امیدوارم که همیشه همینطور بین کاربرا و مدیران دوستی و مهربانی حاکم باشه :n16:
موفق باشید
حرفتون متین ولی تاپیک بی روح و سرد هم فکر نمیکنم مناسب انجمن پرطرفداری مثل p30world باشه.منظورم تبدیل شدن به مسنجر نیستا.این 2-3 کامت اضافی هم فکر نکنم کاملا غیر مفید بوده باشه حداقل یه چیز یاد گرفتیم منظورم همون به قول شما نوع و جنس میوه هستش:n02:هدف هم تو این انجمن یاد دادن و یاد گرفتن هستش(البته به غیر از این چند کامنت اخیر).شما که کلی نظر میدید و کلی انتقاد میکنید مطمئن باشید جواب کلی میگیرید.بهتر بود عکسهای مورد نظرتون رو نقل قول میکردید و ایرادی رو که مورد نظرتون بود رو به صاحب عکس میگفتید و صاحب عکس که شاید من میبودم با کمال میل میرفتم دنبال رفع نقایص.نقل قول:
حالا این قسمت از کامنتتون که "سوژه یابی -کادر بندی -نورسنجی -فوکوس-وایت بالانس حداقل هایی هستن که یک عکس باید داشته باشه"من به شخصه نفهمیدم منظورتون عکسهای من هستش یا نه تا براش توضیح بدم(این میشه همون انتقاد کلی).
سلام عزیزنقل قول:
من هم قبول دارم که اکثر عکسهایی که ما میگذاریم فاقد استانداردهای لازم میباشد و البته کاملا درست است که اینجا جای بحثهای آزاد نیست و خارج شدن تاپیک از مسیر اصلی درست نیست ولی من فکر میکنم توجه به چند نکته دیگر هم خالی از لطف نیست:
1.من دیگران را نمیدانم ولی اگر من عکسی در این تاپیک قرار میدهم برای این است که در معرض قضاوت دیگران قرار گیرد و عیب و ایرادات آن گفته شود تا در نهایت چیزهای بیشتری یاد بگیرم و کارم بهتر و بهتر شود ولی در این مدت جز چند مورد معدود کسی در مورد عکسها بحثی نکرده است و اگر شده بحث کارشناسی بسیار کم بوده است.
2.برای بهتر شدن هر چه بیشتر این تاپیک و بالاتر رفتن سطح کار ما افراد تازه کار نیاز به معیار مناسبی هست که در این مورد ارسال عکسهایی با کیفیت بالا و به قول شما دارای کیفیت استاندارد توسط افراد کاربلد است که متاسفانه در این مورد هم لااقل اخیرا کم دیدهایم.
نمیخواهم گلهای بکنم ولی دوستان هنرمندی مانند شما ظاهرا سطح این تاپیک را دون شان خود میدانند و ما نه عکسی از شما میبینیم (تا کیفیت یک عکس استاندارد را درک کنیم) نه در نقد و ذکر ایرادات عکسهای سایر دوستان شرکت میکنید.
ایرادات شما در مورد خارج شدن بحث از موضوع اصلی و ارسال عکسهای غیر استاندارد کاملا متین است ولی تا زمانی که شما و سایر دوستان منتقد آستینها را بالا نزنید و وارد گود نشوید به نظر من آنهایی که عکسهای زیر استاندارد ارسال میکنند بیشتر از شما به این تاپیک کمک میکنند!
و برای اینکه از موضوع تاپیک خارج نشویم :n09:
ایراد کار به نظر من اینه کهنقل قول:
سوژه فلو شده ، نیمی از سوژه کراپ ، ای کاش تاریخ هم از عکس حذف میشد :n01:
من که اصلا ترجیح میدم جواب شما را ندهمنقل قول:
به این صورت نباشه مثل بعضی انجمن ها با یک دیدگاه فاشیستی
با کاربرا برخورد بشه مثل بعضی انجمن های سابق همین جا
من نمیتونم عکس های بقیه را نقد کنم چون در اون سطح نیستمنقل قول:
نمیخواهم گلهای بکنم ولی دوستان هنرمندی مانند شما ظاهرا سطح این تاپیک را دون شان خود میدانند و ما نه عکسی از شما میبینیم (تا کیفیت یک عکس استاندارد را درک کنیم) نه در نقد و ذکر ایرادات عکسهای سایر دوستان شرکت میکنید.
به نظر من آنهایی که عکسهای زیر استاندارد ارسال میکنند بیشتر از شما به این تاپیک کمک میکنند!
کسی هم اینجا را دون شان نمیدانه وگرنه پست نمیزدم
ضمنا منم عکس دارم بگذارم توسط مدیران پاک میشه وگرنه حتما میگذاشتم
در صفحات قبل تر هم عکس گذاشتم که میتونید ببینید عالی نیستن اما سعی شده حداقل استاندارد ها را داشته باشه
تمام تصاویر های صفحه قبل صرف نظر از ارسال کننده شون حداقل باید ها را ندارن شما خودتون میتونین چک کنیننقل قول:
ن به شخصه نفهمیدم منظورتون عکسهای من هستش یا نه تا براش توضیح بدم
نام تایپیک اینه: عکسهای کاربران
نام تایپیک که این نیست: عکس های کاربران حرفه ای - عکس های حرفه ای کاربران - ...
هدف تایپیک اینه: بالا بردن سطح عکاسی بچه ها
ایشالا که همینطور بوده. اما اگر هم داریم از هدف دور می شیم ایشالا حواسمون را بیشتر جمع کنیم.
من با اینکه عکسهامون را حواسمون بهش باشه موافقم اما با کمی مزاح و شوخی در انجمن هم موافقم.من اصلا انجمن خشک و خالی را نمی پسندم.
نظر کلی من:
انجمن هر جوری که هست من دوستش دارم و هر روز بهش چند بار سر می زنم. کلی هم چیز ازش یاد می گیرم
هر کجا هستم باشم،
اسمان مال من است،
پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است.
چه اهمیت دارد،گاه اگر می رویند،قارچ های غربت؟
مسعود جان با ایما و اشاره صحبت کردن لایق شان شخصین نه شما بلکه بقیه دوستان هم نیست شما اگه عکسی قرار میدین نشان دهنده اهمیت دادن شما به این موضوع هست اگرم عکس بقیه رو نقد میکنین نشان دادن لطف شما پس اگه عکس خاصی مد نظرتونه با نقل قول نظر خودتون رو بگین کسی قرار نیست ناراحت بشهنقل قول:
بنده خودم دارم سعی میکنم عکسایی بذارم که جنبه اموزشی داشته باشه هم روش نقد بشه
قرار نیست یه عکاس همش عکس خوب بگیره عکس بدم باید بگیره انقدرم باید شجاعتش رو داشته باشه عکس بدشم بگه تا ضعفش گرفته بشه
من چند جا دیگه هم عکس میذارم چه ایرانی چه اونوری اشکالام رو بگیرم به نظر خودم بهتره تا بتونم عکس بتری بگیرم
سپاس بابت توجهت
سلامنقل قول:
به نظر بنده عکس خوبی نشده چند تا دلیل داره یکی اینکه خود سوژه خوب مشخص نشده و قسمت لاک حلزون تار هست که باید دقت بیشتری میشد
شما سعی کردی قاونو یک سومها رو رعاینت کنی ولی نصف لاک حلزون نیست در اصل خوب ماکرو نشده
تاریخ رو هم پاک کن
زاویه دوربین هم خوب نیست کاش میشد چند تا شات از جهات مختلف زد
چه انتقاد تندی!نقل قول:
دوست محترم و عزیز هیچ کجای این تاپیک نگفته الزاما عکاسان حرفه ای عکس بگذارند! اگه قرار همه کاردرست باشند چه نیازی به نقد عکسها وجود داره؟!
اگر واقعا عکسهای کاربران عادی تا این حد آزاردهنده هست تاپیک جداگانه ایجاد کنید برای دو دسته: آمارتورها و حرفه ای ها
در مورد پرداختن بیش از حد به حواشی با نظرتون موافقم
دوست عزیز دارید کم لطفی میکنید من پستها و عکسهای شما را در انجمنهای دیگر دیدهام و میدانم کارتان لااقل از من یکی بسیار بهتر است :n06:نقل قول:
شما مطمئن باشید اگر همان دانستههایتان را با گذاشتن عکس و یا نقد کردن سایر عکسها به سایرین انتقال دهید به پربارتر شدن این تاپیک بسیار بیشتر از انتقاداتی از این دست کمک میکنید.:n16:
ارادتمند:n12:
به شخصه چند بار از کاربران درخواست کردم تا نظرشون رو در مورد عکسهام ابراز کنند اما به جز یک مورد هیچکس اظهار نظر نکرد. :n24: مطمئناً با بیان کردن اشکالات و ارائه پیشنهادات به یکدیگر، سطح کیفی عکسها بالاتر خواهد رفت.:n05:
آخه شما زیاد عکس نمی ذارید. یه چند بار هم که عکس گذاشتید عکسای زیبایی بودند نیازی به نقد نداشتند. یه عکس مثل عکسای من بذارید همه نقدش می کنن:n02:نقل قول:
شبنم جان سلامنقل قول:
ایراد های عکس شما:
1- سوژه مشخص نیست
2- کیفیت نداره
3- فریم بندی اصلا نداره. کلی اجزا اضافه توی عکسه که باعث گم شدن سوژه شده
گمون کنم با توجه به عکس حلزونی که گذاشتی ، این گربه داره به حلزون نگاه می کنه. و احیانا نمی تونستی بری نزدیک تر چون گربه فرار می کرده. خب این جور مواقع عکس نگیر از صحنه لذت ببر:n02:
این هم بدون که گاهی لازمه برای عکاسی ساعتها وقت بذاری یا من اگه جای شما بودم یه جایی نزدیک گربه قایم می شدم و یواشکی عکس می گرفتم:n02: در کل نمی ذاشتم سوژم بپره.
یه چیز دیگه : عکساتون را در آپلود سنتر سایت آپلود کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دو تا ادیت روی عکستون زدم:
این هم فایل gif از عکستون درست کردم. کیفیتش پایینه. (اما یه gif با کیفیت 11 مگ درست کردم. از بالا برف هم می باره. خیلی قشنگ شد. اگه خواستی بگو تا پ خ کنم.)
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:خیلی عالیه. جر و بحث ها رو نمیگم، این زنده بودن تاپیک و مال خود دونستن اون رو میگم که باعث میشه نسبت به انتقاد دوستی همه نظرشون رو بدن و از تاپیک دفاع کنن.نقل قول:
البته انتقاد ایشون هم تا حدودی بجاست. یکم انحراف از موضوع داشتیم که بنده بشخصه از دوستان عذرخواهی میکنم.
و دیگر اینکه دوستان هم بهتره یکم عکس هاشون رو گل چین کنن و خوب هارو قرار بدن. منظورم این نیست که عکس عالی بزارن، نه به هیچ وجه، منظورم اینه که عکس هایی بزارید که از نظر خودتون عکس خوبیه. اینجوری میتونید ببینید عکسی فکر میکردید خوبه چقدر ایراد داره و کمک میکنه دفعه بعد بهتر باشید.
مثلا وقتی عکسی میزارید که کلا مشکل داره آخه چه ایراد و انتقادی میشه بهش گرفت به جز اینکه بگیم "ایراد عکس شما اینه که همون موقع که گرفتی دیلیتش نکردی" :n02:
و در آخر هم 2 انتقاد به مسعود عزیز.
اول اینکه شما هم بهتره یکم فعالیت خودتون رو زیاد تر کنید و با نقد کارهای دوستان تاپیکی که براتون مهمه پر بارتر بشه.
و دوم اینکه بهتره این جور تذکرات جدی رو هم به مدیران و ناظران انجمن بسپرید.
و در آخر آخر هم امیدوارم به کسی جسارت نشده باشه :n16:
آره اینم حرفیه ولی من اینجا را خونه خودم میدونم دیگه :n02:نقل قول:
و دوم اینکه بهتره این جور تذکرات جدی رو هم به مدیران و ناظران انجمن بسپرید.
بابت کیفیت پایین شرمنده! عکس رو کراپ کردم... چون باهاش فاصلهام زیاد بوده اینجوری شده...
f 6.5
160. sec
ISO 100
من هم به خاطر کیفیت پایین عکس معذرت میخواهم چون چند سال پیش با دوربین موبایل گرفته شده است:n01:
باز هم سلامِ خورشید را عکس گرفتم
ثبت مناسب عکسهایی که یک منبع نوری قوی مثل خورشید در کادر هست (مخصوصا اگر جهت نور مستقیم به سمت دوربین باشد) بسیار سخت است و معمولا بهتر است از ترکیب چند شات به جای یک عکس واحد استفاده شود یا از فیلترهای مخصوص مانند GND برای کاهش روشنایی قسمت فوقانی عکس استفاده شود.در عکس شما انعکاس شدید نور خورشید باعث روشن شدن بیش از حد کل تصویر شده است (بهتر بود اینقدر روی خورشید زوم نمیکردید) که به نوبه خود باعث حذف کامل جزییات فضای قابل ملاحظهای در اطراف خورشید شده است که متاسفانه دیگر قابل بازیافت نیست (به عبارتی عکس شما دچار Highlight Clipping شده است) البته مشخص است که سیستم نورسنجی دوربینتان زور خود را زده است ولی شدت نور خورشید بیشتر از توانایی سنسور بوده است.:n09:نقل قول:
علاوه بر این من سه اشکال دیگر من در عکستان میبینم که بر خلاف مورد قبلی به راحتی قابل رفع است یکی وجود ته رنگ قرمز یا ارغوانی در عکس است که به سبزی علفها آسیب زده است و دومی کج بودن خط افق است.حتما میدانید که در عکسهای منظره راست بودن خط افق بسیار مهم است.اشکال سوم برابر بودن نسبت زمین و آسمان است بهتر بود از قانون یک سوم (Rule of Thirds) استفاده میکردید و خط افق را در یک سوم تحتانی یا فوقانی قرار میدادید(که به نظر من در این مورد یک سوم فوقانی بهتر بود).
نکته مثبت در مورد عکستان استفاده مناسب از برگهای درخت برای قاب گرفتن خورشید است.
دوربین خاصی نداشتم. گوشی نوکیا بود. قاعدتاً اون چیزی رو که می دیدم و حس می کردم نتونستم توی عکس بیارم. البته این ضعف عکاسیه منه و ایشالا درست میشه. اینم اضافه کنم که رنگ قرمز مال خود عکسه. من قرمزشو اتفاقا کم کردم. آبی رو زیاد کردم.نقل قول:
ممنون بایت نقدتون
وقتی کوچک هستند چقدر شیرین میخوابند:
اینا عکسهای پارسال هست امیدوارم خوشتون بیاد
لطفا حتما اشکالات عکس رو به من بگید :46:
عکستون خوشکل شده فقط وقتی از قاب طبیعی استفاده میکنین، بهتره که کامل باشه!!! الان توی این عکس، ای کاش دو قدم عقب تر عکسرو مینداختین که اون قسمت بالایی از کادر بیرون نره! به نظرم خیلی زیبا تر میشد!نقل قول:
لطفا حتما اشکالات عکس رو به من بگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اصلا عکسهای من رو نقد نمیکنن... فکر کنم دیگه خیلی ضعیف هستن :(
f 2.8| .125 sec| ISO 80
کوه قلاویزان ایلام...