دوست عزیزنقل قول:
شما می توانید به دلخواه از طریق اسمارت هاب و از قسمت کانال که آیکن دیش دارد وارد آن قسمت شده و شماره کانالها را به دلخواه تغییر و لیست مورد نظرتان را بر آن اساس تنظیم کنید.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
شما می توانید به دلخواه از طریق اسمارت هاب و از قسمت کانال که آیکن دیش دارد وارد آن قسمت شده و شماره کانالها را به دلخواه تغییر و لیست مورد نظرتان را بر آن اساس تنظیم کنید.
ممنون از شما ولی با توجه به تعدد کانال ها کمی زمانبر هستنقل قول:
اما تلوزیون های ال جی و ایکس ویژن خودشون به صورت پیشفرض مرتب هستند که برام جالب بود
دوست عزیزنقل قول:
در برند سامسونگ هم این چنین است البته آنهایی که در ایران اسمبل شدند ولی آن دسته از تلویزیونها را که خودتان دیجیتالش را فعال می کنید باید بطور دستی کانالها را تنظیم کنید.
مدل d7770 اسمبل ایران هستشنقل قول:
ممنون عزیز ولی بازم وقتی میخوام وب بروزر رو باز کنم پیغام بروز شدن میده و همینطوری میمونه.بعضی وقت ها هم ارور exe_01 رو میزنهنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
این خطا به این منظور است که تلویزون شما نیاز به بروز رسانی سیستم عامل تان را دارد و اگر بطور خودکار عمل نمی کند باید آن را بطور دستی انجام دهید یعنی از همان سایتی که گفتم نرم افزار فریمور تان را دانلود و نصب کنید.
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
Iسلام منی تلویزیون سامسونگ 6490 دارم آپديت شده و به نت هم وصل میشه ولی وقتی تو اسمارت هاب میخوام برنامه یا بازی دانلود کنم نمیشه و مینویسه دانلود انجام نشد کد3010
علتش چیه؟؟؟
برادر،بعد از اپدیت دستی باز این پیغام اومد.الان هم چک کردم فریمور سیستم عامل تی وی به اخرین ورژن اپدیت شده ولی مشکل مرورگر حل نمیشهنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
باید در اسمارت وارد شده وبا کنترول دکمه tools را زده و از منوی آن واردتنظیمات شده و ثبت نام کنید.و بعد از آن دانلودتان را انجام دهید.
برادر مشکل حا نشدنقل قول:
باتشکر از پاسخ سریعترنقل قول:
هر چند قبلا ثبت نام کرده بودم ولی همه مراحل بالا رو انجام دادم دوباره وارد سیستم شدم فایده نداشت باز هم همون پیغام موفق به دانلود نشد رو میده)03010(
نه متاسفانه
من قبلا حساب باز کردن با این حال دوباره امتحان کردم ولی نشد
برای ما هم که ایرانی هست از داخل قسمت اسمارت باید ترتیب کانالها را عوض کردنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
آیا اسمارت هاب تان را بروز کردید؟ یا آخرین ورژن سیستم عاملتان را نصب کردید؟ اگر بله شما باید اسمارت هاب تان را تنظیم مجدد و پیکربندی مجدد کنید.
و در بعضی مواقع این خطا مربوط به ترافیک سنگین سایت در ساعات اوج استفاده کاربران رخ می دهد. و گاهی مربوط به روتر تان است
تغییر دهید DNS تنظیم را از اتوماتیک به دستی. ریست کنید آدرس DNS IP آن را به 8.8.8.8 یا 8.8.4.4 تنظیم کنید.
مطمئن نیستم که بروز باشه چکار باید کنم
دوست عزیز از این مسیر بروید .نقل قول:
Smart Hub > More Apps > Options > Auto Update Apps> Off
و اگر off است آن را on کنید. تا اسمارت هاب تان قابلیت آبدیتش فعال شود.
تنها زمانی که به روز رسانی مورد نیاز است نرم افزارApps to update برای به روز رسانی بر روی صفحه نمایش ظاهر می شود
با سلام و احترام.
روز گذشته یک تلویزیون سامسونگ مدل UA46H7000ARXZN از بانه خریداری کردم. وقتی که تلویزیون رو راه انداختم تصویر و صداش خوب بود. منتها زمانی که وارد قسمت اسمارت هابش شدم متوجه شدم که تعدادی App به صورت پیشفرض در قسمت Samsung App نصبه که تعدادی از آن ها فارسی هستند نظیر کیوسک و صرافی و...
وقتی اپلیکیشن Web Browser رو اجرا می کنم بهم پیغام میده که این برنامه غیر فعاله.
وقتی به قسمت بازی ها میرم تا برنامه ای رو بگیرم پیغام میده که عمل دانلود انجام نمیشه.
خلاصه احساس می کنم قسمت اسمارت هاب تلویزیونم مشکل داره.
تلویزیون رو ریست کردم و وقتی روشن شد زبان منو رو انگلیسی کردم. به قسمت اسمارت هاب رفتم و پس از انجام تنظیمات مورد نظر دیدم که فقط دو تا برنامه به نام های Web Browser و e-manual در این قسمت نصبند و بقیه پاک شدند. خوشبختانه Web Browser کار کرد و مرورگری باز شد و باهاش تونستم چند سایت رو باز کنم اما به محض این که از Web Browser خارج شدم دوباره برنامه های پیشفرض نصب شده بودند و هیچ کدام اجرا نمیشن.
نرم افزار اسمارت هاب رو هم آپدیت کردم که چیزی در حدود 5 ساعت زمان برد. لازم به ذکره که اینترنتی که من استفاده می کنم 512 از مخابرات هست. باز هم با وجود آپدیت نرم افزار اسمارت هاب مشکل من حل نشد و اپلیکیشن ها نه اجرا میشن و نه دانلود میشن.
در قسمت ساپورت به قسمت عیب یابی خودکار رفتم و تمام مراحل به درستی انجام شد و در مرحله ی آخر که قسمت Samsung App بود با پیام خطا مواجه شد که متن پیام به این صورت بود که باید نرم افزار رو ارتقا داد یا با سامسونگ تماس گرفت.
البته این رو بگم که از قسمت ساپورت گزینه آپدیت نرم افزار رو اجرا نکردم.
با نمایندگی تماس گرفتم و مشکلم رو مطرح کردم. اونا در جواب گفتن چون شما خودتون پایه ی تلویزیون رو وصل کردید تلویزیون تون از گارانتی خارج شده و برای حل مشکل تون باید تلویزیون رو به تهران بیارید. من ساکن نهاوند (استان همدان) هستم.
بعد ما در اون جا نسخه ی تلویزیون تون رو به یک نسخه پایین تر مربوط به سام سرویس می بریم تا بتونید از اپلیکیشن ها استفاده کنید.
به نظرتون من چه طور می تونم بدون بردن تلویزیونم به تهران مشکل اسمارت هابم رو حل کنم؟
به نمایندگی ها نمیشه اطمینان کرد چه بسا ممکنه مشکلات دیگه ای هم برای تلویزیونم ایجاد کنند.
ممنون میشم اگه به سوالاتم پاسخ دهید.
با تقدیم احترام
صداقت
دوست زیزنقل قول:
آیا در اسمارت هاب تان ثبت نام انجام دادید؟ اگرنه، اول باید ثبت نام کنید برای این منظور وارد اسمارت هاب شده
ایجاد یک حساب سامسونگ
اسمارت هاب> حساب سامسونگ
برخی از خدمات اسمارت هاب سرویس های هزینه دار هستند. برای خرید چنین خدمات، حساب ارائه دهنده خدمات و یا حساب تلویزیون سامسونگ نرم افزار (به حساب کاربری سامسونگ) مورد نیاز است. شما می توانید یک حساب سامسونگ با استفاده از آدرس ایمیل خود ایجاد کنید.
برای ایجاد یک حساب سامسونگ، شما باید به این توافقنامه کاربر نهایی حساب سامسونگ و سیاست حفظ حریم شخصی کاربران را تایید کنید. در غیر این صورت، شما نمی توانید یک حساب سامسونگ را ایجاد کنید. شما می توانید تمام موارد محتوای را با مرور به اسمارت هاب > حساب سامسونگ> قوانین و مقررات و مشاهده مقررات، حریم خصوصی ببینید.
ایجاد یک حساب سامسونگ با استفاده از ثبت نام فهرست حساب کاربری سامسونگ
1- حرکت به اسمارت هاب> حساب سامسونگ> ایجاد حساب کاربری و ایجاد یک حساب کاربری سامسونگ را انتخاب کنید.
2- موافقت با استفاده از یک حساب سامسونگ و بعدی را انتخاب کنید.
3- با توجه به دستورالعمل های روی صفحه نمایش ایجاد حساب کاربری ایجاد یک حساب سامسونگ.
هنگامی که یک حساب سامسونگ ساخته شده است، شما به طور خودکار به اسمارت هاب وارد سیستم شودید.
در ضمن منوال کامل فارسی آن موجود است در صورت پرداخت هزینه آن برایتان ارسال می شود.
آقا متین پور ممنونم از پاسخ تون
در رابطه با ایجاد اکانت در سامسونگ من از قبل دارای اکانت سامسونگ بودم و از گزینه Logi in استفاده کردم.
منظورتون از منوال کامل فارسی چی هست؟ هزینه ی اون چه قدره؟ چه طور باید هزینه رو پرداخت کنم و نحوه ی دریافت آن چه طوره؟
به نظر شما با آپدیت فریمور مشکلم حل میشه یا خیر؟
ممنون میشم از راهنمایی و پاسخ بجای شما.
با تقدیم احترام
صداقت
دوست عزیزنقل قول:
این منوال بصورت pdf و در 149 صفحه بطور کامل نحوه استفاده از تلویزیون و موارد مربوط به آن را شامل می شود. و شما برای چگونگی پرداخت هزینه و دریافت منوال به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بزنید.
این سایت دانلود فریمورتان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار-- اکنون به روز رسانی و آن را نصب کنید.
اخطار: برق تلويزيون را تا وقتی ارتقا تکميل نشد خاموش نکنيد. و پس از اتمام ارتقاء نرم افزار تلويزيون به صورت خودکار خاموشخواهد شد. تمام تنظيمات مربوط به تصوير و صدا را به تنظيمات پيش فرض بعد از ارتقا نرم افزار بازمی گرداند.
تلویزیون h6400 جک 3.5 میلی متر واسه هدفون نداره :n29:...... راهی برای استفاده از هدفون با سیم یا بی سیم در این تلویزیون وجود داره؟؟
دوست عزیزنقل قول:
شما می توانید از مبدل برای جک هدفون تان استفاده کنید.
دوست عزیزنقل قول:
شما می توانید از مبدل برای جک هدفون تان استفاده کنید.
مرسی از پاسختون ولی تبدیل واسه کدوم خروجی؟ Audio out یا تبدیل واسه R , L قرمز و سفید؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
تا آنجا که من می دانم در مشخصات تلویزیون شما قابلیت هدفون موجود است. ولی اگر ندارید از همان خروجی Audio out استفاده کنید.و پس از آن از مسیر منو-->صدا-->بلندگو و آن را روی بلندگوی خارجی ببرید و هر وفت که از خروجی Audio out و یا هدفون نخواستید استفاده کنید حتماً آن را روی بلندگوی داخلی برگردانید.
دوستان یه led 7770 داریم زیرنویس فارسی رو نشون نمیده.
منو فارسی داره و تنظیمات زیرنویس روی عربی گذاشتم بازم نشون نمیده.
اپدیت هم زدم نشد که نشد.
چه خاکی بریزم سرم :n02:؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
از این پست استفاده کنید.
دوستان تلویزیونهای بدون گارانتی مثل سام والجی اگر مشکلی بهم برنه؛قطعاتش با نمونه های مونتاژی ایرانی مشترکه یا فرق داره؟امکان تعمیرش با قطعات نمونه مونتاژی هست؟در مورد لباسشویی و جاروبرقی مونتاژ داخل با نمونه بدون گارانتی چی؟آیا قطعات مشترکه یا متفاوته؟
دوست عزیزنقل قول:
قطعات با هم فرقی ندارند و همه یکی هستند.
سلام علت از کار افتادن وایفای و پیغام بررسی محیط پیرامون شبکه بیسیم در تلویزیون اسمارت سامسونگ 46d6960 چیست ؟
دوست عزیزنقل قول:
این ممکن است که در اطراف تلویزیون شما دستگاه و یا جریان الکتریکی و یا امواج قوی موبایلی موجب تداخل در امواج وای فای تان بشود که لازمه آن این است که بررسی شود و آن موانع را برطرف گردانید.
دوستان من شدیدا بین مدل 40h 6430 و 46h5870 گیر کردم
آیا تفاوت کیفیت تصویر سری 5 و 6 خیلی زیاده ؟
لطفا اگه کسی تجریه استفاده داشته راهنمایی کنه
نقل قول:
باتشکر از پاسختون چک کردم بنظر نمیاد تداخلی وجود داشته باشه همچنان همین پیغام رو میده البته وقتی ریست فکتوری میکنم گاهی کار میکنه ولی بسرعت از سرچ در صفحه وایرلس میپره بیرون و دوباره از کار میوفته و همین پیغام رو در سرچ دوباره میده بنظر شما مشکل چیه آیا وایرلس داخلی خراب شده اگه اینطوره پس چرا گاهی کار میکنه و دوباره از کار میوفته ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
با کابل لن تست کنید ببینید همین مشگل یعنی قطعی اینترنت در تلویزیون را دارید. و ممکن است که مودمتان مشگل داشته باشد.
سلام با کابل لن مشکلی نداره و راحت کانکت میشه مشکلم با وایرلسشه که کار نمیکنه فقط بعضی وقتا برای مدت کوتاهی بکار میوفته ولی سریع دوباره از کار میوفته و همون پیغام رو میده ؟؟؟؟!!!!!!!
دوست عزیزنقل قول:
اگر بلد هستید یک بار مودمتان را ریست و دوباره تنظیم و سعی کنید.
گارانتی تو ايران يعنی هيچ
من يک تلويزيون سامسونگ مدل HU9990 خريدم طرف اومده نصب کرده فرداش امدم يک فيلم سه بعدی ببينم متوجه شدم از 4 تا عينک يکی وصل نميشه به تلويزيون
نمايندگی زنگ ميزنم ميگه شامل گارانتی نميشه ميتونيد از نمايندگی ها تهيه کنيد منم گفتم چشم خوب شد گفتی
دوستان در مورد اين تلويزيون من
هر کاری ميکنم نميتونه چيزی رو ضبط کنه فلش هم به دستگاه وصل هستش دکمه ضبط رو کنترل رو ميزنم ميگه موجود نميباشد
مورد ديگه حالته فوتبال هستش فقط ميشه pause زد و يا زوم کرد رو يک جای صفحه بازی رو ضبط نميکنه يا برگردم به عقب برای باز بينی
بازی چطور بايد فعال بشه ضبط کردن اين 2 مورد
دوست عزیزنقل قول:
برای استفاده از کارکردهای این تلویزیون شما نیاز به منوال کامل فارسی آن را دارید که من آن را موجود دارم. که شامل 157 صفحه در فرمت pdf است.
و شما برایضبط برنامه و یا بازی نیاز به فلش با گیگ و دور بالا دارید و برای اینکه شما بتوانید روی هر ظرفیت فلش این کار را بکنید به این تایپیک بروید.
برای ضبط بازی های ورزشی ، یک usb را که از قبل از روش بالا آماده کردید را به تلویزیون متصل کنید و از منو--->سیستم-->حالت فوتبال و آن را روشن می کنیم.
و در هنگام تماشای یک بازی ورزشی دکمه enter را از روی کنترول فشار می دهید و سپس دکمه موردنظر را بروی صفحه مانند ضبط - و زوم - و غیره را ذخیره و نمایش برجسته را انتخاب می کنید.
دکمه زرد در کنترول برای ضبط است
دکمه قرمز در کنترول برای حالت فوتبال - بزرگنمایی تصویر
دکمه آبی در کنترول برای حالت ضبط صدا
و موارد دیگر که همه آنها را در منوال می توانید پیدا کنید.
ممنون دوست من من قبل از راهنمايی شما به نصاب سامی زنگ زدم گفت به انتن ديجيتال وصل هستی گفتم نه با ماهواره همه رو ميگيرم
گفت اين مورد ها رو فقط رو کنال های ديجيتال قابل استفاده هستش
باسلام
ما مدل 6400 رو از بانه خریدیم. ساخت مصر است متاسفانه خود تلویزیون تلتکست غیر فعاله. یا راهی برای فعال کردن اش است یا نه
باتشکر