Avira Antivirus Pro 3 monthS FREE
دریافت نسخه رایگان سه ماهه آویرا آنتی ویروس پرو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
Avira Antivirus Pro 3 monthS FREE
دریافت نسخه رایگان سه ماهه آویرا آنتی ویروس پرو
سلام مجدد
متاسفانه همون یکبار این روش جواب داد و بازهم اپدیت نمیشه :n14:
هرچی دی ان اس رو فلاش میکنم جواب نمیگیرم:n27:
درود :نقل قول:
شما کدوم ورژن رو نصب کردین؟یکبار برید توی قسمت آنیستال و بجای آنیستال روی گزینه ریپیر کلیک کنید و بعد از ترمیم آنتی ویروس سیستم رو ریستارت کنید.در ضمن وبگارد آویرا رو غیرفعال کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه....
یا :
از ابزار آپدیت ساز آویرا (فیوز باندل اویرا) کمک بگیرید و همیشه اونو آپدیت کنید و با فایل آپدیت اون آنتی ویروستون رو آفلاین آپدیت کنید.
ببخشید دیر جواب میدم دیر دیدمنقل قول:
من ورژن v2.0 استفاده میکنم
نیاز به نصب نداشته که بخوام برم قسمت انیستال به صورت exe میزنم روش کار میکنه
وبگارد منظورتون اون چیزی هست که روی براوزر نصب میشه ؟!
آیلار خانوم من اون برنامه فیوز باندل رو هم نصب کردم یک فایل مثل سی ام دی باز میشه و لود میشه و میگه اپدیت میشه ولی وقتی دوباره وارد فضای انتی ویروس میشم میگه اپدیت نشدهنقل قول:
فک کنم مشکل ریشه ای باشه:n41:
ویرایش پست
----------------------------------------------------------
خوشبختانه با استفاده از فیوز باندل و راهنمایی در این صفحه تونستم مشکل رو حل کنم سپاس از آیلار خانوم و اون خارجیه که این راهنمایی رو گذاشته:n25::n20:
سلام
یکی از دوستان آویرا 2016 داره
میخام بهش فایل لایسنس بدم بزنه فعال کنه برنامه شو
ولی منم آویرا ندارم و نمیتونم واسش اسکرین شات بدم
لطفا اگر آموزش تصویری هست لینک بدید من واسش توضیح بدم اینو
لایسنس موجود نیست؟
سلام
کسی میدونه برای مشکل پیغام Internet connection failed موقع آپدیت کردن باید چکار کرد؟
من هر دفعه برای آپدیت مجبورم گزینه های زیر رو از تنظیمات غیر فعال کنم
Advanced process protection
Protect processes from unwanted termination
چند بار هم برای اویرا ایمیل فرستادم و کارهایی که گفتن رو انجام دادم ولی مشکل برطرف نشد
من نمیدونم این چه شرکتی هست که نمیتونه مشکل آپدیت رو برطرف کنه
نسخه های 2017 آنتی ویروس آویرا معرفی شدند
اسم نسخه آنتس ویروس رایگان به free security suite تغییر کرده البته خوشحال نشین این همون گنجشکه که رنگش کردن بشه قناری
تفاوت نسخه رایگان با دو نسخه غیر رایگان در بخش های ضد باج گیر، داشتن نرم افزار بهینه سازی سیستم، اسکن خوکار فلش، داشتن بخش رمزگذاری برای فایل ها و وی پی ان بدون محدودیت حجمی است
بعد از کلیک برای نصب نسخه رایگان یه فایل کم حجم دریافت می کنید که با کلیک روی اون دانلود آن لاین نرم افزار شروع میشه
و بعد از پایان شما یه آنتی ویروس رایگان یه بهینه ساز سیستم با اعتبار موقت و یه وی پی ان با محدودیت حجمی ماهانه
چون توسعه فایروال مدتیه توسط آویرا کنار گذاشته شده
همه نسخه از فایروال ویندوز استفاده میکنن و اینترنت سکیوریتی آویرا با تعریف ما از اینترنت سکیوریتی که باید شامل
فایروال مخصوص نسخه باشه متفاوته. برای همین میگم نام سکیوریتی سوییت که برای نسخه رایگان گذاشته شده سرکاری است و همون آنتی ویروس رایگان است با چند تا ابزار محدود جانبی که شما قبلا هم می تونستین اونا رو جداگانه نصب کنین
قسمت جالب ماجرا اینه که بعد از اتمام دانلود و اجرای آنتی ویروس با تصویر زیر مواجه میشیم
که معلوم میشه نه تنها اسم آنتی ویروس سرکاری بود که نسخه جدیدی هم در کار نیست و همون نسخه 15 است. حالا اینکه چرا این نسخه رو به عنوان نسخه 2017 رو سایت گذاشتن نمی دونم والا.
avira سال 2100 هم بیاد همین شکلیه، تغییر زیادی در ظاهرش نمیدهنقل قول:
درود :
البته دوستان میتونن از لینک زیر آخرین نسخه آفلاین اینستالر (حدود 220 مگابایت) آنتی ویروس رایگان رو از سایت آویرا دانلود کنن :
سلام
لایسنس رایگان اگر داره برام پیام خصوصی کنید و بعد اینکه چرا من ایکن ان را در system try ویندوز 10 نمیبینم ؟
سلاممم دوستان
:n36:
کلید انتی ویروس اویرا نسخه پرو (Avira Antivirus Pro 2017) رو اوردم چون میدونم تو سایتهای ایران نه واسه دانلود میزارن نه کرکش هست هر کس میخواد میتونه تمدید کنه انتی ویروسش رو باهاشش تا 2020
کسایی ک نسخه رایگانش رو دارن یا کسایی ک کلا انتی ویروس رایگان دارن میتونن از اویرا پروو استفاده کنن ک قوی و خوب هم هست
Anti-ransomware
Antivirus Scanner
Protection Cloud Technology
Avira Intelligent Repair System
Web Protection
Secure banking/shopping
و.... خیلی چیز های دیگه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود نرم افزار رو هم میتونید از اینجا دانلودش کنید
goodluck:n31:
ممنون، ولی من یک دفعه از یه لایسنس 2020 استفاده کردم و یک روز وقت صرف پاک کردن و نصب دوبارهنقل قول:
Avira کردم، چون لایسنس به عنوان باطل شده شناسایی میشه و آنتی ویروس دیوونه میشه و از اینجا
به بعد کارکرد CPU مشغول به یکی از Process های Avira میشه که احتمالاً مسئول چک کردن لایسنس
هست و وقتی این مشکل پیش اومد احتمالاً راهی جز حذف و نصب دوباره ندارید.
سلام . من اویرا ندارم نمیدونم چ طوریه ولی میدونم ک فک کنم باید از اینترنت قطع بشن موقع وارد کردن سریال اینطور ک من خوندم و اینکه اپدیت اوتوماتیک نرم افزار رو غیر فعال کنن و به صورت افلاین انتی ویروس رو اپدیت کنن ک فک کنم خودِ سایت اویرا یه ابزار داره واسه اپدیت افلاین
ب هر حال امتحانش ضرر نداره :D
سلام.
دوستان نسخه ریگان آنتی ویروس اویرا حذف شده؟! چون تو سایتش الان رفتم چیزی ندیدم.
درود:نقل قول:
لینک مستقیم نسخه آنلاین اینستالر و آفلاین اینستالر خدمت شما :
پایین صفحه لینک اول نصب آنلاین و دومی نصب آفلاینه و مقدار حجمشون هم نوشته شده کنارشون.
یه نسخه Avira Free Security Suite هم گذاشته که من تا حالا نصب نکردم و جدیده مال 2017 هست، یعنی همون آنتی ویروس رایگان هست با یک سری امکانات اضافه برای دانلود، اینم لینک :
نقل قول:
ممنون. حالا نسخه فری و کومودو همچنان زوج خوبی هستند؟
درود :نقل قول:
تازگیا امتحان نکردم،اماقبلا که عالی بود ترکیبشون
بلهنقل قول:
همچنان بدون مشکل و عالی کار میکنه :n26:
سلام من دیروز اویرا رو نصب کردم . ولی وقتی میخوام سیستم رو بذارم روی اسلیپ نمیره.خواهشا کمک کنید.
تنظیمات مصرف انرژی رو تغییر یا به حالت پیش فرض برگردونید ببینید مشکل حل میشهنقل قول:
سلام. آویرا هم به سلامتی ما رو فیلتر کرده؟! الان چند وقته سیستم من آپدیت نمیشه! یعنی تازه متوجه شدم! از 2017/06/29
برای من که فیلتر نیست از کدوم شرکت اینترنت دارید؟نقل قول:
شاتل. البته خودم هم فکر نکنم از اینترنت باشه و احتمالا خود اویرا مشکل داشت! چون اصلا از اول رو سیستمم اسیبل نبود ، باید چند بار کلیک میکردم تا یک کاری بکنه! برای همین فعلا از خیرش گذشتم و آواست نصب کردم ببینم این چطوریه.نقل قول:
سلام دوستان
اویرا یه پکیج خیلی عالی ساخته بنام avira optimization suite که خیلی امکان عالی و کاملی داره حتما امتحان کنید:n12::n12::n12:
با سلام.
دوستان جدیدا متوجه شدم آویرا ( نسخه free ) دم به دقیقه از کار می افته و آیکونش از استارت اپ میپره .
کلی سرچ کردم راه های عجیب و غریبی که تو اینترنت گفته شده مثل متوقف کردن mail protection و ... هیچکدوم راه حل واقعی نبودن.
ولی متوجه شدم تو قسمت services از task manager فایلهای مربوط به آنتی ویروس اویرا اونجا پشت سر هم stop و run میشن ...
آپدیت و repair هم کردم بی فایده است .
چیکار باید کرد ؟
دوستان من ویندوز 10 دارم
روی ویندوز ویروس یاب کومودو نصب هست و من در کنارش آویرا رو نصب کردم که بتونم به صورت خاموش هر از گاهی باهاش ویروس یابی کنم.
الان هر کاری می کنم آویرا پاک نمی شه! از کنترل پنل ویندوز اقدام می کنم نمی شه. از ccleaner استفاده می کنم نمی شه
یعنی انگار پاک می شه اما وقتی دوباره ریستارت می کنم دوباره آویرا سر و کلش پیدا می شه
لطفا بگین چطور می شه پاکش کرد؟ هر کاری می کنم پاک نمی شه
با سلام ،نقل قول:
اینجا توضیح داده
موفق باشی
« دریافت اکانت 3 ماهه (92 روزه) آویرا پرایم »
{ نصب آنلاین }
Avira Prime is free for 3 months
آدرس ایمیل خود را در قسمت مشخص شده وارد کنید :
امکانات و ماژولهای آویرا پرایم :
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Secures your online shopping and banking.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید این Free Security suite تو سایت Avira چی هست؟ یعنی هم آنتی ویروس و هم فایروال فری هست؟
دیگه به من کامل ثابت شد که آویرا مزخرف ترین آنتی ویروسه! آنتی ویروسی که خودش هنگ کنه یک دفعه بسته بشه به درد لای جرز نمیخوره!! قبلا چند سال پیش هم روی چند تا سیستم این مشکل رو داشتم و الان بعد از چند سال که تو رتبه بندی ها دیدم فکر کردم درست شده ، دوباره روی چند تا سیستم دیگه نصبش کردم باز هم همون مشکلات رو داره!!:n34:
حالا جالبیش اینجاست که اصلا آنینستال هم نمیشه!!
استفاده از تمام محصولات AVIRA PRIME
avira phantom
avira anti virus
password manger
...
برای تمامی سیستم عاملها هر اکانت ۹۰ روز اعتبار
دریافت اکانت 3 ماهه آنتی ویروس آویرا
ایران در لیست تحریمیهای آنتی ویروس Avira: خدمات این شرکت دیگر در دسترس نیست
طی جدیدترین تبعات تحریمهای آمریکا علیه ایران، شرکت Avira اخیرا ارائه خدمات از قبیل رجیستر، آپدیت و استفاده از آنتیویروسهای خود را برای کاربران ایرانی مسدود کرده است. لازم به ذکر است آویرا حدود سه سال پیش نمایندگیهای خود در ایران را تعطیل کرد.
کشورهای تحریم شده
کوبا، ایران، کره شمالی، سودان، سوریه، منطقه کریمه اوکراین (تحت اشغال روسیه).
https://support.avira.com/hc/en-us/articles/4404607789201-Reason-for-blocked-Avira-installations
Reason for blocked Avira installations
If the online purchase or the installation of an Avira product fails, it is usually because you are located in an embargoed country. Customers
located in the embargoed countries listed below will not be able to use any Avira products or receive support.
Embargoed countries:
Cuba, Iran, North Korea, Sudan, Syria, Crimea region of Ukraine (under Russian occupation).
Since Avira is now part of NortonLifeLock, we operate in compliance with U.S. embargo regulations.
NortonLifeLock policy prohibits the provision of products or support to persons located in embargoed countries or who are subject to trade sanctions or restrictions under the laws and regulations of the United States or other applicable countries.