باید بری بهنقل قول:
option / Setting
که بعد با این منو روبرو میشی، تمام جزییات رو بیار پایین و گزینه Anti -Aliasing رو Off کن
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Printable View
باید بری بهنقل قول:
option / Setting
که بعد با این منو روبرو میشی، تمام جزییات رو بیار پایین و گزینه Anti -Aliasing رو Off کن
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان این مشکل رو دارم برای اجرای بازی
راهی داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد داره این فایل...چیه پسوردش عزیز؟:n16:نقل قول:
ظاهرا باید این باشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dl.comنقل قول:
فاصله ی بینش رو وردار !
سلام
من بازی Grid2 رو نصب کردم ولی وقتی میزنم که بازی اجرا بشه نرم افزارstem باز میشه !!!
چی کار کنم ؟؟
با تشکر
windows 7
یه مشکل دیگه وقتی که میرم تو بازی و فیلم اول بازی ( همونی که میرن سراغ پیرمرده ) تموم میشه ارور میده میگه که فایل سیو رو پیدا نمیکنه
تو اینترنت گشتم ( البته فقط سایتای ایرانی ) گفته بودن اسم پوشه بازی رو به Activition تغییر بدی درست میشه ، منم تغییر دادم اما دوباره ارور داد
باسلام به دوستان من این بازی را دارم بازی می کنم تو قسمتی که یه سری افراد می رن دنبال رائول مندز وخواهرشو می دزدند قسمت بعدش که از طریق دوربین شکاری می بینم وقتی بازی شروع می شه (یعنی تیراندازی کردن) من آخرای یعنی موقع ای که آخرای این قسمت هست کامپیوتر هنگ می کنه وباید ctrl+alt+deleteبگیر بیا بیرون
راه حلی برای مشکل من نیست ؟؟؟؟:n28::n27::n23:
سلام
من این بازی رو خریدمو نصب کردم ..ولی ظاهرا با توجه به نظر های دوستان نرم افزار استم لازمه ...
میشه لینک دانلود این نرم افزارو بذارین؟ البته آپدیدت شده ش رو لازم دارم ...
اخه وقتی خودش اپدیت میکنه همه ش به اخرش که میرسه ارور میده و دوباره باید از اول شرو کنی ...
لطفا اگ میشه لینک مستقیمشو بدین ...ممنون منتظرم
کسی جواب نمیده؟ لطفا کمکم کنین ...:n03:
دوستان ببخشید من هرکاری میکنم ارور DIRECT X میده نرم افزارشو نصب کردم ولی بازم پیغام میده
ویرایش : تاریخ سیستم رو به 14 نوامبر 2012 تغییر دادم درست شد !
من بازی رو نصب کردم ، چند تا سکانس ابتدایی رو نشون میده و بعد با این ارور منو بیرون میندازه ، چیکار کنم ؟
سلام دوستان...
من الان یه دو روزی هست شروع کردم به بازی کردن این کالاف9..
بعد تا امروز سالم بود ولی امروز ظهر یه دفه بازی کند شد گرافش و یه خورده تیک میزد...(تو مرحله ای هستم که باید اون خانم و آقا رو نجات بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بعد من مثل همیشه از بازی خارج شدم و یه ریست کردم و وقتی دوباره خواستم برم تو بازی،بازی رو نشونم نمیده،یعنی رو آیکونش که کلیک میکنم اتفاقی نمیفته(حتی بالا نمیاد و وارد بازی و صفحه ی سیاه اولش نمیشه و رو دسکتاپ میمونه)...
بازیای دیگه مو امتحان کردم سالم بودن،حالا نکته جالبش اینه که رفتم تو تسک منیجر و کالاف رو تو قسمت Background Process دیدم که داره کار میکنه و سی پی یوم رو میغورته...
حالا من باید چیکار کنم تا درست شه؟؟؟
اینم عکس از تسک منیجر
لطفا سریع جوابمو بدید...ممنونم ازتون...
سلام
من این کرک ها رو چطور باید دانلود کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام
استیم رو نصب کردی؟
البته اوایل که اینو بازی میکردم اینطوری بود الانو نمیدونم...:n15:
سلام.من بازی رو نصب کردم.تو نصبش مشکلی هم نداشتم ولی تو همون اولای بازی مرحله ای که تو صحرا می جنگی نه مرحله بعدش که میری اون مرد که فکر کنم اسمش woods بود رو از تو قایق پیدا میکنی،بعد از اینکه اون هلیکوپتر رو منفجر میکنم.قایق میشکنه و باید از قایق بیای بیرون و به ساحل برسی.همین که به ساحل میرسم ارور stopped working یا همون close program رو میده.چندین بار هم امتحان کردم ولی نشد.کسی نیست به ما کمک کنه؟:n28:
سلام
من همین مشکل رو داشتم همان ابتدای بازی
تاریخ سیستم رو 14 نوامبر 2012 و سا عت رو به 8:00+ تغییر بده بعدش بازی رو اجرا کن
البته قبلش هم استیم رو آپدیت کن
برای کرک های بازی هم کافیه توی گوگل سرچ بزنی پیدا میشه
انشاءالله حل میشه
منم دقیقا همین مشکل رو دارم/ جالبه تو استارت تسک منیجر نشون میده که بازی باز شده و فعاله ولی هیچی تو صفحه نمیاد/ امیدوارم با استیم حل بشه قضیه!
این بازی اگه نرم افزار استیم روی سیستم نصب نباشه با کلیک روی آیکون بازی هیچ اتفاقی نمیافته و اگر هم طبق گفته دوستمون تاریخ سیستم هم مشکل داشته باشه قبل از ورود به بازی با اخطار مواجه میشید!!
البته اکثر این مشکلات به همراه کرک skidrow هست که نسخه استیم بازی رو -- و انتشار داده!!
نقل قول:
تنها کاری که من کردم برای اجرای این بازی دانلود کرک proper بود از سایت دانلود ها . و مشکل حل شد. اصلا ربطی به استیم هم نداشت . به ساعت هم هم چنین .شاید این فقط خاص سیستم من بودن نمدونم
دوستان من سیو کامل بازی رو ریختم 4-5 تا مرحله بازی کردم اما بعد این مراحل دیگه سیو نمیشه و فقط گزینه quit رو داره.تمام کرک های فیکس و آپدیتش رو هم نصب کردم
چکار کنم الآن که سیو بشه؟
دوستان لطفا یه راهی بگین
با سلام.
وقتی بازی رو اجرا میکنم اخطار میده که فایل buddha.dll مشکل داره!
از اینترنت فایل رو دانلود کردم و با فایلی که در سورس بازی بود عوض کردم. اما حالا دیگه اصلا اخطار هم نمیده! انگار نه انگار که بازی رو اجرا میکنم!
اگه امکانش هست راهنمایی کنید ، با تشکر!
کرکو عوض کن ببین چی میشه.ریلودد بریزنقل قول:
سلام
کسانی گه بازیشون اجرا نمیشه با برگرداندن تاریخ کامپیوتر خود به تاریخی که بازی رو در دستگاه نصب کردین مشکلتون حل میشه.انگار فقط بازی 1روز کار میکنه و اون روز هم همان روزیه که بازی رو نصب کردید.پس هر روز تاریخ رو برگردونید عقب.
سلام
من نسخه REVENANTS رو از تورنت گرفتم اما بازی صدا نداره.
SOUND FIX که 23 مگ هست رو گرفتم وقتی میریزم دیگه بازی بالا نمیاد.
ضمنا تو تنظیمات کارت صدا 16 بیت DVD رو هم تست کردم.
یکی به من کمک کنه وقتی اجاش میکنم Error during initialization:
Missing config file "default.cfg" during initiliazation. May need to add to code_pre_gfx.
میاد کمممممممممممممکککککککککک
راهنمای کامل نصب بازی.برای خودم جواب داد بازی رو هم تموم کردم.برای نسخه ای که از فروشگاه ها خریداری میشه.:n16:
دوستان اجرا نمیشه !
نصب میشه و وقتی اجراشس میکنم یک صفحه سیاه میاد و دوباره قطع میشه و بعضی وقتها این پیغام میاد :
Error during initialization:
Unhandled exception caught
برنامه استیم هم خودش نصب میشه همزمان با بازی !
بیخود رفتم 7 تومن پولشو دادم /
مشخصات سیستم :
Core i3 2.60
ram 4
Geforce 730
سلام.اول آپدیت 1&2 رو نصب کنید بعد آپدیت سه رو.بعد کرک فیکس اسکیدرو رو کپی کنید.اگه مشکل حل نشید بگید تا راه حل های دیگه ای رو بگم.:n16:نقل قول:
سلام . کدوم آپدیت ؟ از کجا بپیرم آپدیتا رو ؟نقل قول:
سلام.اول آپدیت 1&2 رو نصب کنید بعد آپدیت سه رو.بعد کرک فیکس اسکیدرو رو کپی کنید.اگه مشکل حل نشید بگید تا راه حل های دیگه ای رو بگم.:n16:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز:www.download.ir
اول 1 و 2 رو دانلود و نصب کنید.بعد 3.در آخر هم کرک رو کپی کنید.
تاریخ سیستم رو هم به 12 سپتامبر 2012 تغییر بدید.Time Zone درو هم رو UTC +08:00) Beijing, Chongqing, Hong Kong , Urumk تنظیم کنید.:n01:به احتمال 90 درصد مشکلتون اینجوری حل میشه.
:n16:مشکل دیگه ای داشتید بگید.
با سلام .
ممنون . تاریخ رو تغغیر دادم درست شد !
داستان تاریخ چیه ؟ بخاطر کرک ها هست یا نوع جدید کرکه !
بازم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی
سلام دوستان.من مشکل این ارور را دارم و هرکاری کردم درست نشد.آخرین دایرتکس و آپدیت ها و تنظیمات کارت گرافیک هم تغییر دادم ولی باز درست نشد.حالا چه کار کنم؟مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم.کرک ها حتی با تاریخ ریلیز بازی هم مشکل دارند!:n16:نقل قول:
اولا بازی رو پاک کنید.آنتی ویروستون رو خاموش کنید و از نو نصب کنید.آپدیت های 1&2 و 3 رو که تو پست های بالا گذاشتم رو نصب کنید.در آخر هم کرک رو کپی کنید.اگه مشکل حل نشد:نقل قول:
راه حل اول : اخرین نسخه دایرکت ایکس رو دانلود و نصب کنید .
راه حل دوم : درایور کارت صوتی رو آپدیت کنید .
راه حل سوم : بازی رو با صدای stereo اجرا کنید .
موفق باشید:n16:
سلام.
بازی رو نصب کردم ولی وقتی وارد بازی میشه سریع میاد بیرون و ارور has stopped working رو میده.چرا؟
تاریخ کامپیوتر رو به 12 سپتامبر 2012 تغییر بدین.چون کرک ها با تاریخ ریلیز بازی مشکل دارن.:n16:نقل قول:
نشد!نقل قول:
وقتی بازی رو اجرا میکنم هیچ خبری نمیشه!
قبلا اجرا میشد، یک مدت ولش کردم حالا اینجوری شده!
استیم هم نصب نیست! اگه لازمه نصب کنم لطفا لینک دانلود بدید
ممنون
استیم مهم ترین چیزه تو این بازی!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمت: EXE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم: ۲ مگا بایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رمز: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
آخه بدون استیم که داشت میومد!
نمی دونم چی شد بیخیال شد!