[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نقل و انتقالات فصل سوم
با 145 میلیون رکورد شکستم . جالب اینجاست که با این همه فروش تیمم اصلا دچار ضعف نشده
Printable View
اینم نقل و انتقالات فصل سوم
با 145 میلیون رکورد شکستم . جالب اینجاست که با این همه فروش تیمم اصلا دچار ضعف نشده
سلام پاتو عزیزم...((اسمتو میگی)))احساس میکنم تیمتو یه کم خلوت کردی تا یه بار دیگه مجموعه ایی دلخواه بسازی...فروش مایکل بردلی کچل و امریکایی اونم با این قیمت عالی بود...سود خالص...اما بلاس متویذی رو احتمالا اولین فصل((2012-2013)) خریدی که الان تو سومین فصلت((2014-2015))فروختی....الان فصل سومی دیگه؟
اما داشتم میگفتم...فروش متویدی فک کنم اشتباه بود...در ضمن میگی موفق بودی...ولی جالبه که خریدات یه کم ریسکی بود..مثلا نوری شاهین و پدرو لئون و داگلاس رو خریدی که اولین بار هست تو ایتالیا هستن...ولی خاوی گارسیا رو بذار هافبک دفاعی...محشره...واسه من تو فصل 2012-2013 قرضی اومد تیمم((لاتسیو))و یکی از سه بازیکن برتر تیمم شد...عالیه...تو کرنر ها بذارش near post و ضربه کاشته هم اگر خواستی ((کراس)) کنی بذارش near post....موفق باشی همکار!:n12:
cross یا کراس:همون ارسال بلند هست یا همون غلط مصطلح با ایرانی ها "سانتر"
آقا بازی رو دانلود کردیم
صدا نداره!:n08:
چرا لوگوی باشگاهها اینطوری ان؟
منچستر یونایتد قرمز هست!
نقل قول:
سلام سهیل جان من اسمم رضا
متویدی خیلی مصدوم میشد که فروختمش و شاهین و پدرو لون رو هم قرضی برای پر کردن جای pjanicگرفتم اخه دیگه نمی خواست تو تیمم بمونه و پیشنهاد تمدید قراردادم رو رد کرد مجبور شدم 45 میلیون بفروشمش البته نوری شاهین رو می تونستم بخرم ولی از مصدومیت هش ترسیدم و فعلا قرض گرفتمش:n16:
راستی سهیل جان نگفتی رشته دانشگاهیت چی بوده؟
راستی سهیل این جک کرک که از ارسنال خریدم خیلی هافبک عالیه تو هر بازی 13 کیلومتر میدوه
چقدر خرج کردی :n04:نقل قول:
آره من هم زیاد میخرم هم زیاد میفروشم البته به جز بازیکنایی که واقعا برام خوب بازی میکنن و نسبتا جوون که با هیچ قیمتی نمیفروشمشوننقل قول:
هر خریدی هم میکنم یا free هست و یا تو لیست ترنسفر هست که البته 3-4 تا بازیکن رو واقعا گرون خریدم
اینم یه وضعیت کامل از تیمم:
محتوای مخفی: تیم
آقا من تازه کارم
میشه به منم یاد بدید!
فدراسیون فوتبال انگلیس امتیاز لایسنس تیم هاش فوق العاده گرونه. برای همینه که هنوزم pes جز منچستر و تاتنهام تیم دیگری از انگلیس رو لایسنس شده در بازی نمیسازه!نقل قول:
یا مثلا تیم ملی آلمان که اجازه نداده در این بازی( فوتبال منیجر) حتی اسم بازیکنان واقعی باشه!
ولی در مورد صدا و اهنگ هم هزینه خریدن مالکیت اهنگ خیلی بالا میشه برای شرکت سگا و فروش بازی هم در حد بازی هایی مثل فیفا نیست. در ضمن در این بازی 90 درصد در منو ها داری وقت میگزرونی تا در زمین بازی بر عکس فیفا بعد شاید 2 روز 30 تا اهنگ خریداری شده تکراری میشن! ولی کلا در option بازی میشه مسیر اهنگ هاتون رو بزارید تا پخش شن هنگام بازی.
ولی از نظر سطخ بازی و حرفه ای بودنش هیچ بازی رو دستش نیست
ببین دوست عزیز خوان ماتا و ایگواین رو سال 2017 خریدی ولی تو عکس اول سال 2016 داریشون تو تیمت!!!!!!!!!:n04:
نه دوست عزیز من هیگواین رو فصل 16-2015 خریدم و ماتا رو فصل 15-2014نقل قول:
دقت کنی من 3 تا عکس از نقل و انتقالاتم گذاشتم که هرکدوم برای یه ساله
سلام
آقا ما تازه کاریم!
تیم اتلتیکو مادرید رو برداشتم
خوبه؟
تو بازی دوستانه با وستهم 2-1 بازی رو باختم!
عالیه...فالکائو رو داری...ادریان و دیگو کاستا...خیلی متیونی باهاش مانور بدی...
اقا یه چند تا بازیکن جوان و خوب به قیمت کم معرفی میکنید؟
با اینتر رفتم فقط 4.5 میل بودجه داره:دی
بیشترشونم پیرن
اصلااز تیم های رده بالا مثل اتلتیکو مادرید و اینتر شروع نکنین چون تا دستتون راه بیفته اخراج میشین! از یک تیمی مثل بتیس یا هول سیتی ... که سطح انتظارشون بقا در لیگه شروع کنید که اگر تونستین بالاتر از حد انتظار هم نتیجه بگیرین باشگاه برای فصل یک مقدار به بودجه اضافه کنه.
شما که رفتی اینتر احتمالا برف ایتالیا رو ندیده اخراج میشی!:n02:
نه من قبلا هم بازی کردم تیماییقوی مثل چلسی و تیمای ضعیف ترنقل قول:
اینتر امسال هشتم شده تو لیگ و اصلا هم وضع مالیش خوب نیست
فکر نکنم قوی تر از تیمایی مثل فیورنتینا و روم و ... باشه
کلا تیم شاخی نیست انتظار بالایی هم نداره:n02:
فقط یه چیزی
ترکیب ثابت تیم رو چطوری میشه تغییر داد؟
فیورنتینا واقعا خرکی خرج میکنه...فصل قبل((2015-2016))به تنهایی 89 میلیون بوند بازیکن خرید....و در فصل حاظر((2016-2017))هم تا الان اینقدر خرج کرده و قراره لوکاس مورا رو با 18 میلیون و رومولو رو از اسبارتاک مسکو با 22 میلیون بوند بخره...یعنی میشه چقد جمعشون؟به 100 میرسه فک کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جریان چیه من یک بازیکن 19 ساله دانمارکی رو میخواستم بخرم استعداد یاب ها بهم گفتن استعداد اون سه ستاره است حالا که خریدمش کمک مربیم میگه این بازیکنی که خریدی استعدادش 4/5 ستاره است !!!! حرف کیو این وسط قبول کنیم ؟:n13:
خب هر کسی یه نظری داره دوست من..تصمیم گیرنده ی اصلی تو هستی...تعداد ستاره ها به کل بازیکنان "کنونی"شما هم مربوط میشه...مثلا اگر یه تیم معمولی باشی یه استعداد یاب رو بفرستی واسه تحقیق با توجه به بازیکنان موجودت به اون بازیکن ستاره میده...ولی شاید وقتی اون بازیکن رو خریدی بازیکنای دیگه شما یا رفتن یا ضعیف تر شدن...کلا اختلاف نظر بین مربیان و استعداد یاب ها زیاد هستن....
نکته ی مهم:نظر دادن راجع به بازیکن و یا استعدادی موقعی درست میشه که اون "استعداد یاب"ویژگی judging player potential اش از 15 به بالا باشه....در خصوص بازیکنان غیر جوون((24 به بالا)) judging player ability اون استعداد یاب باید از 15 به بالا باشه تا بشه کاملا به حرفش تکیه کرد.
یوونتوس لعنتی به من بیشنهاد مربیگری داد.چون کونته رفت تیم ملی ایتالیا...فک کردن عوضی ها....بنج سال قهرمان متوالی سری آ هستن و حالا میخان منی که تو 4 سال 6 تا جام گرفتم رو بگیرن...رد کردم و در لاتسیو عزیزم موندم...:n12:
تو فصل سوم با رم باز هم تو گروه لیگ قهرمانان سوم شدم و رفتم جام یوفا ولی خیلی بدشانسی اوردم اخه 9 امتیاز داشتم و سوم شدم
جالب برای منم کونته رفت ایتالیا! !! من از بتیس رفتم یووه بعد از یووه رفتم منچستر عزیزم و دیگه میخوام 30 فصل اونجا بمونم رکورد فرگوسن رو بزنم
الکس جون چه افتخاراتی داشتی تا حالا....ممکنه اسکرین بزاری برار؟:n12:
شگفتی جام جهانی رو ببینید، البته ایران تو این راه فوق العاده خوش شانس هم بود، قرعه ی خیلی خوبی بهش خورد و گروه نسبتا آسونی هم افتاد. البته من مربی هیچ کدوم از تیم های ملی نیستم :دی
سهیل جان فیورنتینا تو سیو من هم خیلی شاخ شده، حتی به فینال لیگ قهرمانان هم رسید، البته در برابر یوونتوس هیچ حرفی واسه گفتن نداشت، یووه با کونته واقعا وحشتناک شده.... تا الان همه ی جام ها رو درو کرده... دارم سومین فصل رو شروع می کنم و یوونتوس تا الان دو بار قهرمان سری آ، دو بار قهرمان لیگ قهرمانان، دو بار قهرمان سوپر کاپ اروپا و سه قهرمانی سوپر کاپ ایتالیا و یک بار قهرمان کوپا ایتالیا و یک قهرمانی جام باشگاه های جهان رو داره... همه ی جام ها رو درو کرده... عکس ها رو تو پست بعدی میذارم.
چشم در اولین فرصتنقل قول:
:n16:
من که سر مربی تیم ملی شدم فصل اوول تیم به چین تایپه باخته بود حتی به مرحله گروهی انتخابی جام جهانی هم نرسیده بودیم!!!
اقا خیلی حال میده انتقاد کنی که چرا ستاره تیم خریف بر برای تیم ملی کشورش دعوت کردن و بگی اصلا از نظرت انتخاب درستی نیست. بازیکنه اغصابش خورد میشه قبل بازی بیشتر مواقع خراب میکنه!:n08: یا مثلا میخوام بازیکن بخرم admire نمیکنم endorse میکنم . هازارد رو اینطوری خریدم از چلسی برای منچستر . گفتم حیف هازارد که داره وقتشو تو چلسی حروم میکنه بیاد منچستر بیشتر میتونه موفق شه. بعد مارتین یول سرمربی چلسی اعصابش خورد شد تو رسانه ها گفت به تو ربط نداره!!:n08: وولی خود هازارد گفت منم دوست دارم برم منچستر . بعد تو رسانه ها گفتم ما هازارد رو میخوایم! و پیشنهاد دادم چلسی رد کرد!هازارد عصبی unsettle شد درخواست ترانسفر داد به باشگاهش و مدیر برنامه هاش بهش فکس زد که هازارد دوست داره بیاد تیم شما فقط شما با چلسی بر سر مبلغ انتقال توافق کنید.:n07: رفتیم با چلسی بازی کردیم هازارد گند زد اینقدر بد بازی کرد! بعد بازی هم پیشنهاد دادم به چلسی دیدم با یک مبلغ کم قبول کردن و هزارد اومد تیمم!!:n02:
مانچینی هم هر وقت بهترین مربی ماه انگلیس میشه میرم انقاد میکنم میگم شانسی بهترین شد اتحادیه فوتبال انگلیس در انتخابش اشتباه کرده:n24:
منم فکرشو نمیکردم با اینتر بتونم اینقدر خوب شروع کنم:دی
چند مین دیگه عکساشو میذارم :n26:
این یووه تو فصل چهارم هم قهرمان شد و باز دوم شدم! هیچ جوره نمیشه از پسش بر اومد!
برای بار دوم از لیگ قهرمانان حذف شدم و رفتم لیگ اروپا (یورو لیگ) و قهرمان شدم! کلا 2 تا قهرمانی دارم که 2تاش هم لیگ اروپا است
برای منم کنته جانشین ÷راندلی شد برای سرمربیگری ایتالیا و گاسپرینی اومد جاش که بازم همون افتخارات رو تکرار میکنه!
سال پیش Paris saint-germain بهم 214,000,000 پبشنهاد داد با حقوق 5.75M$ در هفته ولی کمال افتخار نرفتم. میخوام اسطوره شم تو رم :n02:
اقا من پچ لوگو دانلود کردم ولی تو بازی لود نمیشه چطوری فعال کنم؟
سهیل جان فیورنتینا تو سیو من هم خیلی شاخ شده، حتی به فینال لیگ قهرمانان هم رسید، البته در برابر یوونتوس هیچ حرفی واسه گفتن نداشت، یووه با کونته واقعا وحشتناک شده.... تا الان همه ی جام ها رو درو کرده... دارم سومین فصل رو شروع می کنم و یوونتوس تا الان دو بار قهرمان سری آ، دو بار قهرمان لیگ قهرمانان، دو بار قهرمان سوپر کاپ اروپا و سه قهرمانی سوپر کاپ ایتالیا و یک بار قهرمان کوپا ایتالیا و یک قهرمانی جام باشگاه های جهان رو داره... همه ی جام ها رو درو کرده... عکس ها رو تو پست بعدی میذارم.
اما من تو این 5 سالی که تو سری آ رقابت کردم با لاتسیو جز 5 قهرمانی متوالی که تو سری آ داشت من نسبتا تو جام حذفی و سوپر کاب اروپا و ایتالیا و لیگ قهرمانان خوب بودم...یه قهرمانی تو لیگ قهرامنان...دو قهرمانی تو سوپر کاپ ایتالیا...یه قهرمانی تو سوپر اروپا...یه قهرمانی تو جام باشگاه های جهان...یووه حتی یه قهرمانی هم تو اروپا نداره..
نکته جالب:کونته رفت ایتالیا و جاینشینش میدونی کیه شده؟جوزپه یاکینی مربی سابق کیوو((تو دنیای واقعی))...جای من اونو اوردن...من به اینا جواب منفی داده بودم...
ر . بعد تو رسانه ها گفتم ما هازارد رو میخوایم! و پیشنهاد دادم چلسی رد کرد!هازارد عصبی unsettle شد درخواست ترانسفر داد به باشگاهش و مدیر برنامه هاش بهش فکس زد که هازارد دوست داره بیاد تیم شما فقط شما با چلسی بر سر مبلغ انتقال توافق کنید.:n07: رفتیم با چلسی بازی کردیم هازارد گند زد اینقدر بد بازی کرد! بعد بازی هم پیشنهاد دادم به چلسی دیدم با یک مبلغ کم قبول کردن و هزارد اومد تیمم!!:n02:
افرین همکار...این درسته...پس تو باید outspoken منجیر باشی..کسی مثل مورینیو...
مانچینی هم هر وقت بهترین مربی ماه انگلیس میشه میرم انقاد میکنم میگم شانسی بهترین شد اتحادیه فوتبال انگلیس در انتخابش اشتباه کرده:n24:[/QUOTE]
میگم شماها با اسکین دیفالت بازی ، کار می کنید ؟
بعدش این که لینک آخرین نقل و انتقالاتو دارید ؟(به همراه طریقه نصب چون هر کاری کردم تا حالا نتونستم رو این بازی چیزی بریزم)
آقا ما چطوری آهنگ بریزیم برای بازی؟
نقل و انتقلات بازی تا ژانویه ( چه مربی ها چه بازیکن ها) در خود بازی هست ولی به بعدش رو باید خودتون انجام بدین.نقل قول:
آره سهیل جان. کلا عشقم ضایع کردن این مانچینیه!:n08:
با بازیکنانم هم خیلی خوبم! ولی یکشون جوون بود گفت میخوام از تیم برم که بیشتر بازی کنم رد کردم درخواستشو تو تمرینات شرکت نکرد دو هفته حقوقش رو قطع کردم! بنده خدا به غلط کردن افتاد! اینقدر بازیکنا ازم حساب میبرن هر وقت بین دو نمیشه aggressive میگم گگند بازی کردین نیمه دوم 10 تا هم خرده باشن 11 تا میزنن میبرن :n10:
آقا این تیم ما خوب حمله میکنه اما زیاد گل میخوره!
دو تا گل مفت از من سیتی خوردم
البته دو تاهم زدم
یکی رو کرنز گل خوردم یکی هم سیلوا همه رو دریبل زدو گل زدش!
بچه ها به بازی رسیدم از دوستام گرفتم اما نسخه خرابش بود چند روز بیشتر بازی نکردم ولی خیلی خوشم اومد دنبال بازی تو شهرمون هستم اگه نشد باید برم تهران یا شیراز
خوب عزیز من به جا این کارا دانلودش کننقل قول:
اگه خودت نمیتونی به یه بازی فروشی بگو واسه دانلود کنه
کاری که نداره
اره به فکرم زده ولی میخوام ببینم اوضاع چجوری میشه :n02:
آقا چرا صدا نداره؟
چطوری باید آهنگ ریخت؟