پژمان جون ممنون و مرسی تشکر بازم گل کاشتی
Printable View
پژمان جون ممنون و مرسی تشکر بازم گل کاشتی
پژمان جان من میخواستم پایه واسا طراحی مدار رو بدونیم باید به کجا کدوم کتاب یا کدوم کتاب رجوع کنم
نمیدونم منظورم رو متوجه شدید یا نه میخوام بدونم مثلا ما چرا باید برای روشن کردم چراغ که طول سیمش 80 متره از مقاومت اونم مقاومت 330 اهم استفاده کنیم میخوام پایه واسا طراحی رو بدونم؟
من اگر بخوام بفهمم سیم 40 متری ما باید از په مقاومتی استفاده کرد باید با مولتی متر روی چه رنجی بذارم که نشون بده به ما؟؟
برای پایه فک کنم کتاب اصول الکترونیک به دردتون بخوره(البته فقط جلد اولش).
برای مدار شما در عمل سیم 80 متر و 40 متر و 1 متر هیچ فرقی باهم ندارن(چون مقاومت سه تا شون خیلی کمه) و در هر صورت باید یه مقاومت به کار برد چرا که جریان یک ال ای دی 10 میلی آمپر بیشتر نیست و با ولتاژ 9 ولت طبق قانون اهم برای کاهش جریان باید یه مقاومت 900 اهم گذاشت (900 = 0.01 / 9) که من برای اطمینان از روشن شدن کامل ال ای دی گفتم 600 اهم بزارید.با اون مقاومت مصرف مدار هم خیلی پایین میاد و باتری شما خیلی دیرتر خالی میشه.ولتاژ ال ای دی هم حدود 3ولت بیشتر نیست و چون باتری شما 9 ولته باید اون مقاومت رو بزارید تا مقداری از این ولتاژ بر روی مقاومت افت کنه.
مولتی متر به شما نشون نمیده که باید چه مقاومتی بذارید.باید خودتون محاسبه کنید.:46:
پژمان جان طبق چه اصولی بر چه پایه ای باید محاسبه کنم؟؟
یک مدار میخوام مثل ایفون میخوام دو نفر از طریق همین کیت ایفون با هم صحبت کنند وطول مسیر هم 80 متر هست یعنی 80 متر از هم فاصله دارند و میخوام هم دهنی داشته باشه هم گوشی
اخه از بازار کیت گرفتم ولی فقط هر طرف یک بلندگو داشت که هم دهنی بود هم گوشی.
یک کیت توپ و حرفه ای عالی اگر داری برام بذاری ممنون میشم.:10:
بازم سلام
من یک مداری رو میخوام بسازم البته با کمک شما یک دستگاه ایسی پروگرامر تو بازار هست ولی دوست دارم خودم بسازم که بتونه ایسی فلش مودم adsl رو پروگرام کنه>>
اگر داری زحمت اینو هم بکش
اول باید طرز کار قطعات الکترونیکی رو بدونید بعد با استفاده از قوانینی مثل قانون اهم و KVL و KCL و ... شروع به محاسبه کنین.
برای آیفن فک کنم این خوب باشه(البته باید دوتا ازش بسازید):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره ی اون آی سی فلش چیه؟؟ با چه نرم افزاری میخاید پروگرام کنید؟
mx 29lv160dbti این شماره فنی ایسی فلش
نمی دونم هر نرم افزاری که به نظر شما بهتره و قدرتمند تره و کارایی بیشتری داره.
استاد ایا سنسوری وجود داره که وصلش کنید به دوسیم تلفن و بعد وصل بشه به نمایشگر و مقدار نویز رو روی صفحه بیاره؟؟ اگر هست و مدارشو دارید زحمت اینو هم بکشید.
من تو شرکت شاتلم کاری داشتید در خدمتم.
در خواست کمک در مورد ماسفت ها سلام. میشه یه نفر روابط آنالیز dc و ac و معادل های این ترانزیستورها رو در مدل سیگنال کوچیک به طور خلاصه برام بذاره؟ ممنون میشم. اگه چند تا مثال به همراه خلاصه ای از ماهیت این ترانزیستورها هم همراهش باشه بیشتر ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اون آی سی نه پروگرمر سراغ دارم نه نرم افزار. باید هم پروگرمرشو خودم بسازم(که میکروکنترلر هم داره) و هم نرم افزارشو(با #C یا ++C) که اینم وقت میبره.
والا من زیاد با خط تلفن کار نکردم.حالا اگه کسی دراین مورد اطلاعاتی داره یه لطفی بکنه و راهنمایی کنه .:41:
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
نقل قول:
اینجور که شما میگید فک کنم یه کتاب کاملو باید اینجا کپی کرد:31:
حالا اگه وقت شد شاید یه چیزایی تو اون تاپیکی که زدید بنویسم.
برای tv از کابل 1 کاناله(زرد رنگ) استفاده میشه که فرمت اطلاعات Composite Video هست (اکثرا از نوع NTSC) که اگه من بخام توضیح بدم طولانی میشه! بهتره اینو بخونید و بعد اگه مشکلی بود ما در خدمتیم:نقل قول:
خوب من اینطور فهمیدم که برای سیستم NTSC ابتدا یک سیگنال SYNC TIPمیفرستیم که از اول خط شروع کنه بعدش رنگش را توی COLOR BRUST تعیین میکنیم بعد میرسیم قسمت ACTIVE VIDEO که نفهمیدم چیه ، فکر کنم هر جا نقطه ایی بخواهد نمایش بده اینجا یک پالس با یک سطح ولتاژ میده که این سطح ولتاژ شدت نورش هست (حالا چه ولتاژی و چه زمانی؟) و هر جا خالی باشه سطح صفر این چیز کلی بود که فهمیدم . حالا وارد جزئیات بشیم :
طبق اطلاعاتی که دادید برای سیستم NTSC یک خط را که طی کند کلا 63.5 US زمان میبره که ابتدای هر خط یک یک HORIZENTAL BLANKING (شماره 1) هست که شامل FRONT PORCH به مدت 1.5US( که نفهمیدم چیه ) و SYNC TIP به مدت 4.7 US(که دستور میده به اول خط برود) بعدش BREEZEWAY(که نفهمیدم چیه) و COLOR BURSTکه شدت رنگ و رنگ به مدت 2.5US (که نفهمیدم سطح ولتاژو تاخیر فاز منظورش چیه در چه سطحی با چه فرکانسی؟)و بعد هم BLACK PORCH (نفهمیدم واسه چیه)
بعد از همه اینها وارد ACTIVE VIDEO میشه که 52.6US زمان برده این چیه ؟ اگه مشخصات هر نقطه صفحه نمایش در یک خط چند نقطه داریم و هر پالس چه زمانی داره بین هر پالس چه زمانی باید بگزاریم ؟
و سوال دیگه سطح ولتاژهاست اینکه :
BLANKING LEVEL را صفر ولت زده
SYNC TIP را 40-IRE زده یعنی چه ولتاژی؟ آیا ولتاژمنفی هست ؟
BLCAK LEVEL را 7.5IRE زده چه ولتاژی میشه ؟
WHITE هم 100 IRE زده این چه ولتازیه؟
هر IRE برابره با 7.14 میلی ولت.بنابرین : 100IRE = 714mV .
نا حیه های FRONTPORCH , BACKPORCH , BREEZEWAY برای تعیین موقعیت دقیق اطلاعات هستن.
درکل اگه بخام مراحل ارسال هر خط افقی رو بنویسم به این صورته:
###
1_FRONTPORCH : تو این مرحله باید به مدت 1.5us ولتاژ برابر با 0 ولت باشه.
2_SyncTip : به مدت 4.7us ولتاژ باید 40IRE- باشه(که یه ولتاژ منفیه).
3_BreezeWay : باید به مدت 0.6us ولتاژ 0 باشه.
4_ColorBurst: تو این مرحله باید به مدت 2.5us موجی سینوسی با نوک به نوک 40IRE و فرکانس 3.58Mhz اعمال بشه.این موج , موج مرجع رنگه که تو قسمت ActiveVideo استفاده میشه.
5_BACKPORCH : مدت 1.6us ولتاژ باشد 0 باشه.
6_ActiveVideo : تو این مرحله به مدت 52.6us باید اطلاعات مربوط به رنگ یک خط افقی ارسال بشه که موجی سینوسی با فرکانس 3.58Mhz هست که نسبت به موج مرجع اختلاف فاز داره و شامل سه مقدار saturation , hue و luminance است و با این اطلاعات مقدار RGB بدست میاد.مقدار luminance بین 0 تا 100IRE هست و با خط افقی وسط هر موج تعیین میشه.مقدار saturation با نوک به نوک موج سینوسی(دامنه) مشخص میشه و مقدار hue هم که رنگ اصلیه با میزان اختلاف فاز بین این موج و موج مرجع که تو قسمت ColorBurst فرستاده شد معین میشه.
###
پنج مرحله ی اول باید برای هر خط افقی که رسم میکنیم تکرار شه و برای رسم هر صفحه ی کامل باید 525 خط افقی ارسال بشه.در هر خط افقی مقداری متغیر بین 320 تا 650 نقطه وجوداره که باید زمان 52.5us رو براین مقدار تقسیم کنیم تا زمانی که برای هر پیکسل افقی لازمه مشخص شه.
واقعا چیزی جزآفرین نمیتونم بگم :11: قبلا دنبالش رفته بودم اما اطلاعات جامع نتونستم پیدا کنم واقعا آفرین
متشکرم
حالا فرض کنیم هر خط 400 تا نقطه داره و زمان 6/52 us را بر این تقسیم کنیم میشه : 6/7 us
پس برای هر پیکسل 6/7 میکرو ثانیه موج سینوسی می فرستیم آیا نیاز هست بین ارسال هر موج سینوسی واسه یک نقطه کمی مکث کنیم و 0 ولت ارسال کنیم ؟
و اینکه تلویزیونهای معمولی توی خونه چند پیکسل هستند؟
نیاز به حداقل تاخیر 1 us داریم با اسیلاتور 40 Mhz با pic میتونم درست کنم ؟ یا نیاز به سرعت بالاتری احساس میشه؟ یا dspic?
لطف دارید قربان:11:
دقیق نمیدونم چند تا پیکسل افقی هست اما فک کنم برای tv های معمولی 330 تا باشه که با تقسیم عدد 52.6us بر 330 عدد 0.16us = 160ns بدست میاد(که فک کنم اشتباها شما 400 رو بر 52.6 تقسیم کردید!) و زمان 160 نانوثانیه خیلی کمه اما چون نیازی به مکث بین هر پیکسل نیست شما باید کیفیت تصویر ارسالی رو کم کنید تا بشه با میکرو کار کرد.مثلا اگه 50 پیکسل در نظر بگیریم تقریبا میشه 1 میکروثانیه برای هر پیکسل که بازم کمه مگه اینکه از dspic استفاده شه و تو میکروهای PICمعمولی حداکثر سرعتو PIC های USB دار سری 18 دارن که با کریستال 48Mhz میتونن تو 12MIPS کار کنن.
البته اگه بخاید تصویر سیاه_سفید رسم کنید کار راحتتر میشه چون نیازی به موج سینوسی و تغییر فاز موج نیست و با یه ولتاژ DC بین 7.5IRE و 100IRE میشه میزان روشنایی هر پیکسلو تعیین کرد.
بسیار عالی
متشکرم
برای سیاه و سفید موج مرجع چی میشه؟ صفر ولت بفرستیم ؟
---------- Post added at 03:27 AM ---------- Previous post was at 03:23 AM ----------
و اینکه به جز استفاده از میکرو کنترلر آیا آی سی خاصی هست که کار راحت بشه ؟
ضمنا خواستم دوباره تشکر کنم ، دوستانی که بحث را دنبال کردند باید بدونند اطلاعات کمی در این مورد هست که آقا پژمان لطف کردند جامع در اختیار ما گذاشتند .ممنونم.
برای سیاه و سفید باید موج مرجع مثل قبل ارسال بشه مگر اینکه تلویزیون هم از نوع سیاه و سفید باشه!
فک کنم یه سری آی سی های شرکت MAXIM مخصوص این کارا باشه(که البته نمیدونم تو ایران هست یا نه) که این آی سی ها مبدل هستن و مثلا فرمت VGA رو به NTSC یا S-VHS تبدیل میکنن. یه سری به سایت maxim-ic.com بزنید.
متشکرم
مقدار luminance بین 0 تا 100IRE هست و با خط افقی وسط هر موج تعیین میشه.مقدار saturation با نوک به نوک موج سینوسی(دامنه) مشخص میشه و مقدار hue هم که رنگ اصلیه با میزان اختلاف فاز بین این موج و موج مرجع که تو قسمت ColorBurst فرستاده شد معین میشه.
خوب توی این مقادبر دامنه و اختلاف فاز را میشه ایجاد کرد ، اما luminance که با خط وسط هر موج مشخص میشه یعنی سیگنال سینوسی را شیف بدیم بالا یا پائینتر؟ (منظورم DC سیگنال سینوسی که الان صفر هست تغییر بدیم؟)
بله دقیقا باید همین کارو کرد.البته اگه یه تصویر رنگی معمولی میخاید بهتره مقدار luminance رو همیشه 50IRE قرار بدید.یعنی وسط موج همیشه 50IRE باشه و فقط دامنه و فاز رو تغییر بدید.نقل قول:
salam bebakhshid farsi nadaram,az dafe dige farsi minevisam.
man mikham ye raghse nor ba led doros konam ham ba led mamoly ham ba power led
ke tedadesh ro beshe kamo ziad kard masalan matrise 5dar5 ya 4dar4 ya
mikham ke in madar 2vorody dashte bashe ke yekish cable line in ke be khorojie sedaye ye dastga vasl beshe va efect bede be raghse nor va ye vorodie microphone ham dashte bashe ke age be kabl vasl nabod az microphon dastor begire kasy chizy soragh dare azin tarhe man?in tarhe be zehne man omade va mikham tarahi konam va besazam kasy tarho nazary dare?
کتابی که گفتین رو چک کردم ولی به درد من نمیخوره 90 درصدش فرموله من به زبان ساده میخوام
من نقشه خونی یا همون شماتیک موبایل رو بلدم اما نقشه خونی الکترونیک رو بلد نیستم یعنی دست و پا شکسته بلدم تو این زمینه چی بخونم چه کتابی مطلبی ویا... که بتونم فوری متوجه بشم.:20:
با توجه به مودم که قادر به اپ شدن بر روی خط تلفن و مقدار نویز رو با عدد نشان میده و اگر کامپیوتر باشه میشه وصل کرد به مودم از طریق کابل شبکه و وارد کنسول مودم بشی و ببینی مقدار نویز خط ما چقدر است حالا ما میخوایم همین اعداد و مقدار نویز رو که تو کنسول نشون میده رو انتقال بدیم رو یک نمایشگر که وقتی بخوایم مقدار نویز رو بفهمیم چقدره با یک مودم و نمایشگر بشه فهمید و این وسط کامپیوتر حذف بشه من چنین مداری میخوام کسی میتونه منو کمک کنه
برای تست کریستال یا همان راه انداز ایسی از اهمتر میشه استفاده کرد چطور اگر نمیشه مدار تست کریستال را برای من گبذارید تا یکی بسازم
یه کتابی هست به نام الکترونیک به زبان ساده که نخوندم اما تعریفشو شنیدم.البته اگه منظورتون اینه که میخاید علامتهایی که در نقشه شماتیک مدارها به کار میره رو بشناسید خودمم میتونم کمکتون کنم.
با مولتی متر نمیشه کریستال رو تست کرد.این یه مدار تست کریستاله:
کد:http://www.imagevimage.com/images/XTAL.jpg
برای تست کانالهای مخابراتی و تشخیص نویز و افت سیگنال دیتا یا صدا کانال را ازیک طرف لوپ میکنند و سپس میتونید از چند روش استفاده کنید :
1- سیگنال سینوسی با db مشخص بفرستید و db سیگنال دریافتی را معلوم کنید در صورت افت مشخص میشه .
2- دیتاهای مشخص ارسال کنید و خطای دریافت دیتا را معلوم کنید که مشخص میشه چقدر کانال نویز داره
و....
برای مثال برای یک شبکه خانگی میشه مودم را به کابل متصل کرد و از اون طرف کابل، tx را به rx متصل کنیم و نویز یا افت سیگنال را محاسبه کنید .
مودم هم توی شبکه همین کار را انجام میده چون ارتباط دو طرفه هست در صورت خطا (حالا از هر روش خطایابی) مودم تشخیص میده، این که بخواهی هم دیتا رو خط باشه هم تست کنی فکر نمیکنم بشه باید خط لوپ باشه ، و اینکه بتونیم اطلاعات مودم را مستقیم بخونیم نمیدونم .
مرسی ممنون پژمان جان بازم شرمنده کردی پژمان من ترانس 18 ولت 1 امپر رو سر هم کردم و چند بار هم چک کردم ولی جواب نداد جریان از پل دیود ها بیرون نمیومد و ترانسمم سوخت؟
سلام
چند سوال
کار پتاسیومتر چیه؟؟
کار ترانزیستور چیه؟؟
چگونگی نصب ترانزیستور و سناخت پایه ها؟؟
مدار خازن سنج برنامه هگذ کامل و کافیگ شده است؟؟
نحوه نصب پل دیود از طریق شماتیک یا نقشه ایا منفیش باید کدوم سمت باشه؟؟
من خازن سنج رو مونتاژ کردم ولی جواب نداد چند باری هم چک کردم ولی هیچ یک سوال تو مدار خازن خازن همون عدسی 100n میشه جای خازنی که باید تست کرد؟ درسته؟
مرسی متشکر
خواهش میکنم.
اگه مدار ترانس رو درست بسته باشید و قطعات هم سالم باشه مدار حتما درست کار میکنه.ترانس سوخت؟ :18:
مگه چیکار کردید؟؟خروجی AC ترانسو اندازه بگیرید ببینید چی نشون میده.خروجی DC رو هم بدون رگلاتور امتحان کنید.(با ولتمتر)
سوالاتونو خلاصه جواب میدم:
پتانسیومتر یه مقاومت متغیره که مقاومت بین دوسر کناری ثابته اما مقاومت بین سر وسط و سرهای کناری متغیره.
ترانزیستور یه قطعه است که در اون جریان عبوری از امیتر به کلکتور توسط بیس قابل کنترله.(ترانزیستور دوقطبی معمولی)
برای تشخیص پایه ها به دیتاشیت قطعه مراجعه کنید.البته با اهم متر هم میشه تشخیص داد که اگه خاستید براتون مینویسم.
بله برنامه ی هگز کامله فقط کافیه بریزیش تو آی سی.
پل دیود چهار تا پایه داره که دو پایه با علامت ~ باید به دو سیم خروجی ترانس وصل بشه و پایه ها ی - و + هم منفی و مثبت خروجی هستن.
بله خازن 100n همونیه که باید تست بشه. با اون خازن باید رو LCD بنویسه:
C = 100 nF
مدار خازن سنج کاملا درسته و همونطور که گفتم خودمم امتحانش کردم.اگه رو LCD چیزی نشون نمیده باید پتانسومترو بچرخونید.
متشکرم از جواب کاملتون.
برای تست ایسی باید چیکار کنم مثلا یک ایسی دارم دیتا شیت هم دارم و از روی برد هم خارج کردم ایا امکان داره تست کنیم؟؟؟
اگر ترانزیستور رو برام توضیح بدهید ممنون میشم.
می شه یکی بگه چرا تو این مدار Q3 به کلاک بالایی وصل شده؟ کلاک بالایی وقتی کار می کنه که یک بشه و وقتی که ما به 9 می رسیم باید با کلاک بعدی 1 بشه. در حالیکه این هروقت Q صفر شد کار می کنه! می شه یکی توضیح بده؟نقل قول:
برای تست هر آی سی باید یه مدار مخصوص درست کرد.اگه SMD نباشه باید روی بردبورد یه مدار درست کنی.برای آیسی های سری 4000 و 7400 تستش زیاد سخت نیست اما اگه آنالوگ به دیجیتال یا فلش یا ... باشه دردسرش بیشتره.راه دیگه ای بلد نیستم!
برای تشخیص پایه های ترانزیستور مولتی مترو تو قسمت تست دیود قرار بده و همه ی پایه ها رو دوتادوتا تست کن و تو هربار تست کردن جای سیمای مشکی و قرمزو عوض کن. هر وقت مولتیمتر عدد خیلی کمتری نسبت به قبل نشون داد یعنی پایه ای که به سیم قرمز وصله بیسه.وقتی بیس رو تشخیص دادی سیم قرمز رو به بیس وصل کن و مشکی رو به نوبت به دوتای دیگه.اونی که مولتیمتر عدد بیشتری نشون داد امیتره و پایه سوم کلکتوره.(البته این اختلاف عدد خیلی کمه)
اینا که گفتم برای ترانزیستور npn بود. برای pnp فرقش اینه که به جای سیم قرمز , سیم مشکی بیس رو نشون میده.
هر وقت هم دیدی بین دو تا از پایه ها اتصال کوتاه شده و مولتیمتر بوق میزنه یعنی ترانزیستور سوخته!
نکاتی که فرمودید خیلی اموزنده بود خیلی زیاد
میگم استاد الان دستگاه خازن تستر روشن شد ولی روی ال سی دی فقط نور هست و چیزی شبیه به مربع؟؟
به نظرتون اشکال کار کجاست؟؟وقتی خازن رو در میاری بازم تاثیری نمیکنه و وقتی دو پایه خازن رو به هم وصل میکنی صفحه خاموش میشه؟؟
یه نکته ای که هست اینه که LCD شما 16 پایه داره اما اونی که تو نقشه هست 14 پایه.باید پایه 16( آخرین پایه) به خط منفی وصل بشه ( علامت زمین) و پایه 15 هم باید با یه مقاومت 220 اهم به علامت مثلث ( پایه 3 رگلاتور) وصل شه. در ضمن حواستون باشه که اگر به LCD طوری نگاه کنید که پایه هاش پایین باشه شمارش پایه ها از سمت راست شروع میشه به سمت چپ از 1 تا 16 اما تو اون نقشه شماره پایه ها از چپ به راست نوشته شده.برای راحتی کار فعلا اون خازن رو از مدار حذف کنید . در این صورت باید روLCD بنویسه: C = 1 nF
بعد از اینکه پایه های LCD رو درست وصل کردید و بازم تصویر نداد یا یک خط کامل مربع نشون داد پتانسیومترو بچرخونید تا جایی که تصویر درست شه(تقریبا تا آخر بچرخونید).
بازم مرسی تشکر
خودم حدس زدم که باید مشکل از ال سی دی باشه که 16 پایه داره و تو نقشه 14 پایه ولی من دیشب خازن رو هم حذف کردم ولی چیزی ننوشت پتانسیومتر رو هم جابه جا کردم ولی فقط تصویر کامل میرفت و میومد.
الان پایه های ال سی دی رو درست میکنم شاید جواب بده.
پس در این صورتی که شما میگین یعنی پایه 1 ما تو نقشه پایه اخر حساب میشه یعنی 1 نقشه به 16 lcd و 2 نقشه به 15 lcd حالا باید طبق همین روال یعنی 3 به 14 و 4 ب- 13 همینجوری رفت جلو یا نه فقط اون دو پایه ای که عرض کردید رو باید جابه جا کرد.؟
ممنون از اینکه هر روز سر میزنید و سوال های منو جواب میدید اشنا الله بتونم جبران کنم.
باید همه رو برعکس کنید.1 به 16 _2 به 15 _ 3 به 14 و ...
دوپایه ی سمت چپ LCD رو هم که گفتم باید چیکار کرد(15به+و16به-)
دیگه یواش یواش دارم شرمند میشم :43:من تمام دستورات شما رو کامل اجرا کردم ولی جواب نداد ؟؟به نظر شما مشکل چیه الان وقتی عوض کردم و پایه های LCD درست وصل کردم LCD روشن میشه ولی بدون هیچ نوشته ای؟؟ایا امکان داره کسی که PIC 16F877A رو پروگرام کرده درست پروگرام نکرده باشه اخه وقتی که پروگرام کرد بهم گفت این اگر برنامه نویسش برنامه نویسی کرده باشه و تو برنامش کافیگ نکرده باشهدستگات کار نمیکنه؟؟
والا دیگه نمیدونم چیکار کنم همه رو چندین بار هم تست کردم ولی جالب اینجاست که از روی این خازن سنج که درست کنم حداقل 100 عدد میخوام.
شما نظری ندارید؟؟:13:
فقط یک چیزی منظور شما ازا ینکه خازن رو حذف کنید منظورتون خازن 1u است یا 100n من که 100 رو حذف کردم.
و تنها اینکه اون عدسی 10n c4 او گیرم نیومد و 22 زدم مشکلی که نیست یا هست؟
با کمال تشکر:11:
مجبور شدم شکل حقیقی مدارو بکشم.تو این نقشه دیگه خبری از مثلث و علامت زمین نیست و اتصالات به طور کامل رسم شده و فرقش با نقشه قبلی اینه که دو پایه LCD و یه مقاومت 220 اهم برای LCD اضافه شده :
کافیگ دیگه چیه؟؟ اگه منظورت کانفیگ(Config) هستش اونا رو کسی که پروگرم میکنه باید انجام بده و منم قبلا تنظیماتشو گفته بودم.حالا دوباره میگم.اینا رو ببر بده به طرف و دوباره پروگرم کن بگو این تنظیماتشه:کد:http://www.imagevimage.com/images/Cap3.jpg
Oscillator = HS
FlashProgramMemoryWrite = All
WatchDogTimer = BrownOutReset = PowerupTimer = Disable
DataEEPROM = NotProtected
Code = NotProtected
بدون اینا خوب معلومه مدار درست کار نمیکنه! همون خازن CX = 100n رو فعلا حذف کن.به جای 10 نانو اگه 22 نانو گذاشتی هم اشکالی نداره.
همه ی اینا رو که درست کردی باچرخش پتانسیومتر باید LCD تصویر بده.
:10:پژمان جان دستت درد نکنه دیگه جای هیچ تعریفی نذاشتی ممنون مرسی از نقشه بله حرف شما درسته همون کانفیگ یا config نشده الا میبرم بدم انجامش بدن مرسی ممنون.
سلام بر استاد خودم اقا پژمان گل آقا پژمان ممنون و مرسی رفتم یک ایسی دیگه گرفتم و دادم هم پروگرام کردن و هم اون تنظیملت رو روش انجام دادن ولی بازم جواب نداد نقشه و برد رو دوباره چک کردم ولی جواب نداد الان وقتی باطریروش میذاری و پتانسیومتررو تا اخر میپرخونم صفحه روشن میشه و 16 تا مربع شطرنجی میاد ولی خبر دیگه ای نیست دیگه نمیدونم مشکل از کجاست من که بیخیالش شدم چون هر کاریش کردم جواب نداد اگر راه حلی به ذهنتون میرسه بیان کنید اگر هم نه مزاحم نمیشم چون خیلی خیلی خیلی اذیتتون کردم.
بازم میگم شرمنده مرسی و تشکر
امروز من این مدارو عملا درست کردم از مولتیمتر خودمم دقیقتر کار میکرد.من که حدس میزنم یه جای مدارو اشتباه بستید.هر چی به ذهنم میرسید گفتم .حالا دوتا ولتاژو میگم اگه تونستید با مولتیمتر اندازه بگیرید ببینید درسته یا نه.
ولتاژ بین پایه ی 11 و 12 از آیسی باید 5 ولت باشه و ولتاژ بین پایه ی 12 و 2 هم باید نزدیکای 3 ولت باشه.اگه اتصالات بین میکرو و کریستال و LCD رو هم با مولتیمتر چک کردید که دیگه چیز دیگه ای نمونده بگم:41:
سلام دوستان
در خواست یه مدار منطقی داشتم:
ساعت دیجیتالی
با ثانیه+ دقیقه+ ساعت
که با استفاده از ای.سی های 7092 و 7447 ساخته شده باشه
خیلی ضروری هست
ممنون میشم کمک کنید
باتشکر فراوان نیما
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
اگه میشه تو پروتوس شبیه سازی شده باشه