من رو pc بازی میکنم
میخوام مثل pes213 بشه چون به اون عادت دارم
Printable View
من رو pc بازی میکنم
میخوام مثل pes213 بشه چون به اون عادت دارم
توگاگول سرچ کن <دانلودxbox360ce>بعددقیقامثل pesمی تونی بازی کنی.نقل قول:
نمیشه از تو خود بازی تنظیم کرد ؟
توPES13 میشه
اگه هم میشه من نمی دونم.ولی بااین متونی همه بازی هارو بدون مشکل وهمراه ویبره باگیم پدانجام بدی.:n01:نقل قول:
DL کردم باید حالا چیکارش کنم ؟
اول گیم پدووصل کن به سیستم وبعداون فایلی که علامت دسته روش هست رواجراکن .الان اگه خواستی میتونی تغییراتی ایجادکنی.حالا saveروبزن وازبرنامه خارج شو.نقل قول:
حالا دوتافایلی که به نام هایx360ceوxinput1_3.dllهستندرو منتقل کن به پوشه ی gameبازی کن وحالشوببر:n02:خواستم عکس مراحلوقراربدم که سوادم قدنداد.:n02:
دوستان کرش شدن بازی وسط Career راه حلی نداره ؟!
ویرایش : انگار باید بازی ــو آپدیت کنم
من تا حلا بازی رو آپدیت نکردم . اگه به 1.7 آپدیت کنم این مشکل حل میشه ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
مرسی :40:
سلام دوستان این حرف من ربطی به این تاپیک نداره من تو بازی Devil may cry 5 این ارور برای بازی می ده اگه می شه کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی جواب مارو نمیده؟نقل قول:
والا این مشکل رو داداش من روی fifa 12 داشت!!نقل قول:
فکر کنم بعد 9-10 سال به این مشکل برخوردولی چون بلافاصله fifa13 اومد بیخالش شدیم:n02:،بهتون پیشنهاد میکنم کرک باز رو عوض و اگه براتون مقدوره بازی رو به آخرین پچ ها آپدیت کن....
البته ممکنه ایراد از خود بازی(مخصوصا گروه کرک کننده) باشه چون واقعا کمتر کسی این باز رو تا این حد جلو میره!!
سلام من فیفا 13 رو خریدم کرکش هم کردم ولی وقتی میخوام برم تو بازی ارور fifa13 has stopped working میده با آپدیت کارت گرافیک درست میشه؟:n28:
دوستان عزیز من آموزش آنلاین فیفا رو می خواستم اگه لینک هست لطف کنید پیدا نکردم ممنون
سلام به همه دوستان
من این بازی رو امروز نصب کردم و pach تابستونیرو هم بهش اضافه کردم و کارت گرافیکی ورژن آخرش رو سیستمه به داخل بازی میرم. تیممو انتخاب میکنم وقتی میخام بازی رو شروع کنم خود به خود سیستم از بازی بیرون میاد ضمن اینکه کرک اسکیدرو رو هم رو بازی ریختم لطفا هر کی میدونه مشکلو راهنماییم کنه؛خیلی ممنون.
اشکال از pach بازی بود.
برای اجرای بازی باید origin را اجرا کرد که من برای ایجاد حساب در آن نمی توانم پسورد خود را وارد کنم
تقاضای کمک دارم
Ram:4
Graphic:1
Windows 7 64bit
نمی تونم نصب کنم بازی رو
فایل ستاپ باز نمیشه و گیر میکنه
کمک کنید
مرسی
دوستان من یه مشکلی دارم، موقعی که میخوام بازی کنم این اِرور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم کمک کنید.
دوستان ممنون میشم زودتر کمک کنید.نقل قول:
شما باید نسخه های Visual C++ 2008 2005 2010 رو نصب کنید!!!نقل قول:
ممنون من که کاملا پاکش کردم و الانم که مدارس باز شده دیگه بیخیالش شدم.نقل قول:
خواهش میکنم،ولی فقط محض اطلاعتون باید بگم که اصل اخطار MSVCP به این نرم افزار بر میگرده:46:نقل قول:
واسه من هم راحت نصب میشه ولی اجرا نمیشه؟چرا؟
دوستان من fifa 13 رو از پی سی خونه کپی کردم تو درایو غیر ویندوزم(نوتبوک). باهاش بازی میکردم راحت. تو ویندوز سون. یه بارم ویندوز عوض کردم همون سونو بازم درست بود. طبیعیه چون فقط تنظیمات میره تو درایو ویندوز. خب بعدش ویندوز 8 نصب کردم بازم مشکلی نداشتم و چندین بار هم بازی کردم! ولی یه دفعه بدون هیچ دلیل الان بعد اینکه زبان رو انتخاب میکنم میاد بیرون. تنظیمات گرافیکی هم تغییر دادم باز مشکل حل نشد. کسی میدونه چیکار کنم؟ دانلودم دگ نمیتونم بکنم. 14 رو گرفتم منتظر کرکم واسه دو هفته که نمیشه! تا بگیرمش کرکه میاد.
امکان داره وقتی بازی کردم به اینترنت وصل بودم کرکه از کار افتاده باشه؟ من همون نسخه اولیه رو دارم چندتا کرکم واسش گرفتم جواب نداد. یه کاری بکنن کسایی که تجربشو دارن! دارم تو خماری میمیرم خدا شاهده.
کسی نیس جواب بده؟ بابا هر کاری کردم نشد که نشد. یه نسخه هم گرفتم جدید با آپدیتاش بازم نشد. directx رو نصب کردم همونی که تو بازیه. فقط dotnetfix که بعضیا گفتن باید نصبش کنی نصب نمیشه کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته. گرافیکمم که مشکلی نداره همون ورژنیه که قبلا باهاش بازی کردم. یوزر جدید ساختم. همه اطلاعات رو پاک کردم. رستورپوینت زدم به موقعی که کار میکرد. نشد که نشد یه روز از صبح علافمون کرده لعنتی.
دوستان حل ! فقط جهت اطلاع میگم ها! باید غیر از همه کارایی که گفتم ویندوز مدیا پلیر رو هم داشته باشید. که من بنا به دلایلی uninstall کرده بودم. همین فقط. واسه کسایی هم که کرش دارن چیزایی که گفته بودم تو پست قبلی انجام دادن کارسازه.
کسی میدونه فیفا13 رو تو ویندوز 8.1 چطوری میشه اجرا کرد؟
منظورت چیه دوست عزیز ؟نقل قول:
روی ۸.۱ هم اجرا میشه. فولدر بازی رو هر جا دلت خواست بریز فقط دایرکت ایکس و .netframework و ... رو که مسلما همراه بازی هست نصبش کن. غیر از ریلدد نیس که احیانا بازیت ؟
Sent from my Ascend G510 using Tapatalk
دوست عزیر برای من اورژینال هست بله ورژن کرک شدش خیلی خوب اجرا میشه ولی با اوریژین اجرا نمیشهنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
مشکلی که من با اجرا بازی دارم بازی در حالت 4:3 اجرا میشه widescreen نیست
حتی رزولوشن رو هم عوض کردم اما تغییری نکرد
سلام لطفا کمکم کنید. من این بازی و از این سایت دانلود کردم تو اکسترکت مشکلی نداشت ولی نمیدونم چجوری باید نصبش کنم. هیچ جاش اتوران نداره .:n03:
اینجا کسی نیست کمک کنه؟:n03:
سلام.
آقا من این بازی رو تو ویندوز xp نصب کردم تمام پیش فرضا مثل Directx و .net4 و ... رو هم نصب کرده بودم ولی وقتی اجراش میکردم میرفت تو و بد می پرید بیرون.
تو اینترنت خیلی گشتم همه گفته بودند باید directx و vc و .net حتما نصب باشه. با اینکه تمام اینا نصب بود ولی بازم مشکلم رفع نشد.
به صورت اتفاقی رو فایل اجراییش کلیک راست کردم و تو تب Compatibility فسمت run this... رو تیک گذاشتم و از لیست زیرش windows 98 رو انتخاب کردم. با کمال تعجب بازی اجرا شد. وقتی ازش خارج شدم دوباره برگشتم و تیک run this... رو برداشتم. دیگه از اون وقت به بعد خوب اجرا میشه مثل اینکه یه شوک بش وارد شده باشه.
چون خیلی اذیتم کرده بود گفتم اینجا هم بذارم تا کسایی که این مشکلو دارند کمتر تو دردسر بیفتند.
در ضمن موردهای زیر روی کامپیوترم اینا هم نصبه:
Directx
Vc2005
vc2008
vc2010
.net 3
.net 4
OpenAL
:n01::n01:
جای شوت و پاس بلند روی دسته در پی سی عوض شده چه جوری میشه به حالت اول بگردوند؟؟؟
مرسی...
کسی هنوز فیفا 13 رو داره رو سیستمش؟ اگه دارین میشه لطف کنید فایلهای مربوط به دسته و setup بازی که توی document و پوشه نصب بازی هست واسم آپ کنید؟
دستکاری کردم که دسته رو درست کنم. زدم چشمشم کور کردم. حالا بازیم اجرا نمیشه. :D